מהו הותק הנדרש לשינוי סטטוס חברות באתר?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב:Uris,

למדתי יותר על בני אדם מכפי שאי פעם רציתי לדעת. אין ספק אני הרבה יותר פסימי לגבי עתיד האנושות מכפי שהייתי לפני כחמש שנים...
...
אין ספק שהאנושות/בני האדם הם גזע שמצליח להפתיע אותי כל פעם לרעה ואחרי 33 שנים של אינטראקציה עם החברה האנושית אני ניאלץ להסכים עם הקביעה הזו - אני בספק אם יש לנו זכות קיום כגזע במצב הנוכחי.

לגבי נושא הת'רד - אף פעם לא הבנתי את האובססיה הזו לדרגות וכוכבים בפורמים באינטרנט :oops:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

huber בתור gamer עד כמה חשובות לך הנקודות / כוכבים או איךשקוראים לזה ב ps ?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

זניחות לחלוטין, כבר היה לנו ת'רד ארוך מאוד על זה בפורום קונסולות וגם שם הצהרתי שאין לי שום עיניין בנקודות/גביעים. ההנאה שלי נובעת מהמשחק עצמו ולא מהטפיחה על השכם שנותנות הנקודות/הגביעים. ד"א, תודה על המחמאה, אבל לקרוא לי גיימר זו הפרזה, אני במקרה הטוב גיימר LITE :lol:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

ב'נתי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

Huber כתב:
oferlaor כתב:Uris,

למדתי יותר על בני אדם מכפי שאי פעם רציתי לדעת. אין ספק אני הרבה יותר פסימי לגבי עתיד האנושות מכפי שהייתי לפני כחמש שנים...
...
אין ספק שהאנושות/בני האדם הם גזע שמצליח להפתיע אותי כל פעם לרעה ואחרי 33 שנים של אינטראקציה עם החברה האנושית אני ניאלץ להסכים עם הקביעה הזו - אני בספק אם יש לנו זכות קיום כגזע במצב הנוכחי.
...
אני חושב שכדאי מאוד לא להתפס לכזו פסימיות . אני לא מתיחס לאנשים רעים ואני מגלה כול הזמן אנשים מאוד טובים גם כאן בפורומים . אז נכון שיש כמה שעושים כ"כ רעש שנראה שהאנושות במסלול התרסקות , אבל לעומתם יש המון שקטים שאומרים לי לפחות שהמצב הרבה יותר טוב ממה שאנו חושבים
Huber כתב:
לגבי נושא הת'רד - אף פעם לא הבנתי את האובססיה הזו לדרגות וכוכבים בפורמים באינטרנט :oops:
...
(Y) רק שאתה לא יכול להלחם בחוסר בטחון עצמי של אנשים . זה פשוט בלתי אפשרי . פשוט תלמד לחיות עם זה שיש כאלו . ואם זה מעצבן אותך תתנחם בכך שהחיים שלו הם גהינום אמיתי לעומת שלך

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

תקרא את התגובה של נדב:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 549#975549

ואני פסימי? :roll:

:lol:

חס וכרפס, לא מנסה להילחם בשום דבר, מזמן הבנתי שצריך לבחור בקפידה את המלחמות האישיות שלך אחרת תהיה במלחמה אחת ארוכה כל החיים. יותר מזה, אני אפילו כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין, אני משתדל לקבל ולחיות את חיי (Y)

לגבי המין האנושי, כמות הזוועות שאנחנו מסוגלים לייצר פשוט פנומנלית והנתיב בו הגזע שלנו נמצא עליו לדעתי האישית מוביל להכחדה. אני מאמין גדול באימרה "יצר האדם רע מנעוריו". אז נכון שיש אנשים טובים ומעשי חסד מופלאים, לצערנו זה בטל בשישים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

אני חולק עליך על בטל ב60 , אבל אני גם אוסיף שהיות ולמזלנו לאנשים רעים אין שום תמריץ חוץ מאשר סיפוק היצר שלהם , כך שהיכולת האמיתית שלהם בטלה ב60 וזו הסיבה שגם מעט אנשים טובים , שהתנע שלהם הרבה יותר גדול , עושים בפועל יותר מהשליליים
אבל עזוב , לא נראה לי שאתה תפסיק לדאוג ולא נראה לי שאני אפסיק לחשוב שיש מספיק אנשים טובים , שכדאי לעיתים להלחם ברעים כדי לתת לטובים יותר מקום

חזור אל “כללי”