ברוכים הבאים לפורום קפה!
מוטי ויונתן כל הכבוד על ההשקעה וברכות לחברה הותיקים מ320
לא הספקתי להתעמק באתר ובפורום, עיסוקי סוף שנה ונסיעות, אך מעיון ושיטוט נראה מקצועי וחברותי
בנוסף האניטה מעסיקה אותי שלא כהרגלה - חיפוש אחר חלקים לתיקון ברחבי ארצנו והזמנתם בסופו של דבר מארה"ב- בשעה טובה הגיעו היום. אם יהיה לי זמן בסוף השבוע אני אתרגל טכנאות ומכונאות מכונות קפה
בנוסף האניטה מעסיקה אותי שלא כהרגלה - חיפוש אחר חלקים לתיקון ברחבי ארצנו והזמנתם בסופו של דבר מארה"ב- בשעה טובה הגיעו היום. אם יהיה לי זמן בסוף השבוע אני אתרגל טכנאות ומכונאות מכונות קפה
שלום לכולם, חדש פה...
בעיקרון אני סוג של חובב קולינריה שרוט, אופה ומבשל המון ופעם בשבוע מקבל הרבה אנדרנלין מעבודה במסעדת גורמה.
בתקופה האחרונה החלטתי לשדרג במעט את הקפה בבית, ומשתיית נס קפה עברתי לשימוש במקינטה ובטוטוקרמה של ביאלטי. אחלה שינוי, מבסוט מאוד מהקפה ומקווה מאוד להמשיך להשתדרג בעתיד... ככל שיותיר הכיס
חוץ מזה, מאוד אוהב קפה של "דנסי" !
בתקופה האחרונה החלטתי לשדרג במעט את הקפה בבית, ומשתיית נס קפה עברתי לשימוש במקינטה ובטוטוקרמה של ביאלטי. אחלה שינוי, מבסוט מאוד מהקפה ומקווה מאוד להמשיך להשתדרג בעתיד... ככל שיותיר הכיס
חוץ מזה, מאוד אוהב קפה של "דנסי" !
כבר ביררתי על מטחנה...
בא לי משהו קצת יותר ממטחנת תבלינים, ביררתי על ה - solis 166 שהיא יותר זולה מהמאסטרו ויכול להיות שאני אקנה אותה.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
ברוך הבא, חיליק.
וברכותי על כניסתך למדרון החלקלק של שדרוגי ציוד הקפה...
(העברתי את כל השרשור לשרשור "ברוכים הבאים" שהכננו בדיוק במטרה לשים הודעות כאלה).
וברכותי על כניסתך למדרון החלקלק של שדרוגי ציוד הקפה...
(העברתי את כל השרשור לשרשור "ברוכים הבאים" שהכננו בדיוק במטרה לשים הודעות כאלה).
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
Re: שלום לכולם, חדש פה...
אגב, לטעמי הדנזי אורו הוא הקפה הארוז הטעים ביותר. אפילו מאורו לא מתקרב אליו.חיליק כתב:חוץ מזה, מאוד אוהב קפה של "דנסי" !...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
הי איזה יופי לראות את החברה מפורום תפוז כאן
חלק מהפרצופים אני אפילו מכיר וזוכר מהמפגש שהיה במושב מצליח (יונתן - אתה והמצלמה...).
נראה אחלה אתר.
אני אהיה כאן
ביי
דני ברק
נראה אחלה אתר.
אני אהיה כאן
ביי
דני ברק
מה נשמע חברים
לכל החברה מאיפוס כוונות - תודה רבה על מפגש מהסרטים! למדתי המון, במיוחד שהקפה שלי בלי גוף
יונתן אל תדאג, בגללך אני מחליף מכונה, מן הסתם לסילביה המשתוללת
אוהב אתכם
יונתן אל תדאג, בגללך אני מחליף מכונה, מן הסתם לסילביה המשתוללת
אוהב אתכם