חשבתם ששכחנו? אז לא, יש מסיבה !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
העפעפיים נלחמות באדרלנלין מהמסיבה.
אני רוצה להודות לכולם.
לחברה לקידום מכירות, לשירי ואיילת.
לצוות של הקומה ה-4, ובמיוחד למורג.
אני רוצה להודות לעפר, על הזריזות בקידוד האופציה לוידאו בעמוד הבית.
לאיתי פולק על כל העזרה והדחיפה שלנו קדימה בכל עינייני שידורי הוידאו.
לאורי לרנר על כל התפעול של השידור החי.
לגיתם, לבועז וקרן המדהימה.
לחנן דרוב המדרוב על התיקלוט והמוזיקה שהקפיצה אותי והחזירה אותי לימי המועדונים העליזים שלי..
לכל החברים שבאו, פירגנו ותמכו.
לחברה' של אלקטרה שדאגו להרים את הכל טכנית, במיוחד לדוד קדוש.
לאיציק מחברת מדיה גיים, שכמו תמיד, בהתראה של אפס זמן, מעמיד לנו כל דבר שצריך עבור קונסולות.
לקינו, על סרטי הבלוריי (כל משתתף קיבל שובר השכרת סרט בלוריי חינם), על ה-PS3 והמשחקים.
וכמובן לפיליפס ישראל שהרימו לנו מסיבה אדירה עם ים של פירגון.
אני רוצה להודות אישית לג'ודי ואורנה.
למנכ"ל פיליפס ישראל, מר. עמרי לוין ותודה אחרונה והכי גדולה לאלישבע שוחט, מנהלת השיווק בפיליפס, על כל ההשקעה האדירה.
אוהבים אותך !
אם שכחתי מישהו, אני מתנצל מראש.
אני רוצה להודות לכולם.
לחברה לקידום מכירות, לשירי ואיילת.
לצוות של הקומה ה-4, ובמיוחד למורג.
אני רוצה להודות לעפר, על הזריזות בקידוד האופציה לוידאו בעמוד הבית.
לאיתי פולק על כל העזרה והדחיפה שלנו קדימה בכל עינייני שידורי הוידאו.
לאורי לרנר על כל התפעול של השידור החי.
לגיתם, לבועז וקרן המדהימה.
לחנן דרוב המדרוב על התיקלוט והמוזיקה שהקפיצה אותי והחזירה אותי לימי המועדונים העליזים שלי..
לכל החברים שבאו, פירגנו ותמכו.
לחברה' של אלקטרה שדאגו להרים את הכל טכנית, במיוחד לדוד קדוש.
לאיציק מחברת מדיה גיים, שכמו תמיד, בהתראה של אפס זמן, מעמיד לנו כל דבר שצריך עבור קונסולות.
לקינו, על סרטי הבלוריי (כל משתתף קיבל שובר השכרת סרט בלוריי חינם), על ה-PS3 והמשחקים.
וכמובן לפיליפס ישראל שהרימו לנו מסיבה אדירה עם ים של פירגון.
אני רוצה להודות אישית לג'ודי ואורנה.
למנכ"ל פיליפס ישראל, מר. עמרי לוין ותודה אחרונה והכי גדולה לאלישבע שוחט, מנהלת השיווק בפיליפס, על כל ההשקעה האדירה.
אוהבים אותך !
אם שכחתי מישהו, אני מתנצל מראש.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כתבתי כבר בשרשור המקביל של ההשקה-
היה מדהים.
תודה לכולם.
היה מדהים.
תודה לכולם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היה אחלה. החברה ואני מאוד נהנינו למרות שזיו כיסח לה את הצורה ב TEKKEN
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Uriler,
תודה ענקית!!!
למי שלא ראה בשידור חי, הרי המכרז שעשה עומרי לוין, מנכ״ל פיליפס ישראל.
תודה ענקית!!!
למי שלא ראה בשידור חי, הרי המכרז שעשה עומרי לוין, מנכ״ל פיליפס ישראל.
- erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום חברים
היה אירוע מאוד יפה ומעניין. כולל המסיבה --- מ ז ל ט ו ב HT
סוף סוף רואים את האנשים ולא רק מאחורי האתר.
מקווה שיהיה עוד אירועים כך שנוכל לשתף עוד הרבה מידע.
תמשיכו כך
בהצלחה לכם ולכולם ...
ארז מאור
היה אירוע מאוד יפה ומעניין. כולל המסיבה --- מ ז ל ט ו ב HT
סוף סוף רואים את האנשים ולא רק מאחורי האתר.
מקווה שיהיה עוד אירועים כך שנוכל לשתף עוד הרבה מידע.
תמשיכו כך
בהצלחה לכם ולכולם ...
ארז מאור
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כפי שציינתי בשרשור המקביל ( השקת פיליפס ) , מאד נהניתי
אין ספק שמסיבת היומולדת ריגשה אותי מאד , מפגש עם אנשים שרציתי להכיר מקרוב השלים לי
את החוויה הנהדרת שחוויתי אתמול .
בהצלחה לכולנו
אין ספק שמסיבת היומולדת ריגשה אותי מאד , מפגש עם אנשים שרציתי להכיר מקרוב השלים לי
את החוויה הנהדרת שחוויתי אתמול .
בהצלחה לכולנו
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עופר, מרטין,
היה מ-ד-ה-י-ם.
קודם כל מגיע שאפו ענקי למקום, ולצורה שבה פיליפס סידרו את כל המתחם. פינות "סלון" אינטימיות, שאפשרו גם להתרשם מהמסכים, גם לשבת בנחת על כרסאות נוחות ולדבר, וגם נתנו תחושה מרווחות בניגוד לנסיון "לדחוס" עוד ועוד.
האוכל שהוגש (למרות שאתם לא אוהבים שמדברים עליו
) היה מצויין, במיוחד הקינוחים שהפתיעו אותי לטובה. אני די בטוח שיש כמה אנשים בצוות של הקומה הרביעית שבטוחים שאני הומלס שלא אכל שבועיים...
המוזיקה, האנשים, האווירה, עמדת ה-PS3, זה שניצחתי את זיו ב-tekken - כל אלה עשו לי אחלה ערב, מהנה וכייפי.
היה מ-ד-ה-י-ם.
קודם כל מגיע שאפו ענקי למקום, ולצורה שבה פיליפס סידרו את כל המתחם. פינות "סלון" אינטימיות, שאפשרו גם להתרשם מהמסכים, גם לשבת בנחת על כרסאות נוחות ולדבר, וגם נתנו תחושה מרווחות בניגוד לנסיון "לדחוס" עוד ועוד.
האוכל שהוגש (למרות שאתם לא אוהבים שמדברים עליו
המוזיקה, האנשים, האווירה, עמדת ה-PS3, זה שניצחתי את זיו ב-tekken - כל אלה עשו לי אחלה ערב, מהנה וכייפי.
You are never fully dressed without a smile
אני לא הייתי מודע לכך שאני צריך להיות חבר פעיל X שנים בשביל שיאשרו אותי.moco כתב:ThegM,
אין לי מושג מה הקריטריונים המדויקים שלהם (פעם כתבו שיש עדיפות לותק, לחברי מועדון, להשתתפות וכו., אף אחד לא אמר שזה לפי סדר ההרשמה) .
זה די חוצפה מצידך, בתור מי שנרשם לאתר לפני שבועיים וחצי בלבד, להתלונן שהוא לא שותף ביומולדת 5 שנים....
את ההרשמה שלי בכלל ביצעתי לאירוע השקה ועל כך ההתקוממות שלי.
אם ישנם קריטריונים לאשור צריך לרשום זאת בתחילת הדף ולא להטעות את הנרשמים!
בכל מקום מתוקן מחזירים פידבק לגבי ההרשמה גם אם היא שלילית.
יתרה על כך חובה לציין כי ההשתתפות היא על בסיס קריטריונים ולא עצם ההרשמה בלבד.
הטעות היחידה שלי היא שפרסמתי את התגובה שלי רק בשרשור הזה ולא בשרשור של אירוע ההשקה.
Itay_Pollak כתב:והשאלה היותר גדולה - למה נזכרת רק עכשיו? מה זה משנה בכלל - אם אתה רשום - היית מגיע תוך 5 דקות?Catskinner כתב:יע תוך 5 דקות - אני נמצא קרוב מאד ומאד התאכזבתי.
עם תגובה שכזאת אני נדהם שנתנו לך לנהל פורום כלשהו.Catskinner כתב:ThegM, בלי להיעלב - עם רקורד של 4 הודעות בפורום של אתר שבו נרשמת לפני שבועיים, אפס תרומה לקהילה שהיא עדיין זרה לך - היית מזמין את עצמך?...
ההרגשה ממש לא טובה מכל הסיפור הזה,
לטעמי, פרק הזמן שמישהו רשום לא צריך להיות קריטריון ואם הוא הוגדר כך צריך לציין זאת במפורש ולהחזיר משוב כלשהו לאנשים.......
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אחד הקריטריונים הידועים הם חברות במועדון.
לחברי המועדון (וזה רשום בשירשור המסביר על המועדון) יש קדימות באירועים.
אנשים שנרשמו בעבר לאירועים ולא הגיעו, גם הם מקבלים עדיפות נמוכה יותר, כך שיש מגוון של שיקולים, חלקם אנחנו מעוניינים לפרסם וחלקם לא.
אנחנו נשקול, באירועים הבאים, לפרסם את התנאים המיוחדים, אם תהיינה כאלה, מעבר למה שכבר ידוע ותמיד קורה.
לחברי המועדון (וזה רשום בשירשור המסביר על המועדון) יש קדימות באירועים.
אנשים שנרשמו בעבר לאירועים ולא הגיעו, גם הם מקבלים עדיפות נמוכה יותר, כך שיש מגוון של שיקולים, חלקם אנחנו מעוניינים לפרסם וחלקם לא.
אנחנו נשקול, באירועים הבאים, לפרסם את התנאים המיוחדים, אם תהיינה כאלה, מעבר למה שכבר ידוע ותמיד קורה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5085 פעמים
ThegM,
רק מכיוון שאתה חדש יחסית באתר, אנחנו נבליג על ההתבטאות הגסה שלך כלפי אחד מסגל האתר.
ברורה לי ההתמרמרות שלך, אך אתה צריך להבין שהייתה הענות רבה של משתתפים רבים להגיע לאתר, מעבר למכסה אשר קיבלנו מהמארחים. מטבע הדברים, היה נכון כי אנחנו ניתן עדיפות לחברי מועדון, בדיוק כפי שרשום בסעיף הראשון בכללי מועדון ht friends.
אין צורך להתרגש יותר מידי, יהיו עוד אירועים בקרוב ואני מבטיח לך כי המכסה תהיה גדולה יותר ונוכל להשחיל גם אותך לאירועים הקרובים.
רק מכיוון שאתה חדש יחסית באתר, אנחנו נבליג על ההתבטאות הגסה שלך כלפי אחד מסגל האתר.
ברורה לי ההתמרמרות שלך, אך אתה צריך להבין שהייתה הענות רבה של משתתפים רבים להגיע לאתר, מעבר למכסה אשר קיבלנו מהמארחים. מטבע הדברים, היה נכון כי אנחנו ניתן עדיפות לחברי מועדון, בדיוק כפי שרשום בסעיף הראשון בכללי מועדון ht friends.
אין צורך להתרגש יותר מידי, יהיו עוד אירועים בקרוב ואני מבטיח לך כי המכסה תהיה גדולה יותר ונוכל להשחיל גם אותך לאירועים הקרובים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העתק של ההודעה משרשור ההשקה של פיליפס.
השקה מעולה!
מסכים:
המסכים הוצגו בסביבה דומה לסביבה ביתית והדבר תרם להתרשמות טובה מהיכולות והביצועים. התכנים היו לא רק קליפי Demo, אלא גם סרטים הוליוודים אשר עזרו ברושם הכללי. מסך ה Cinema 21:9 עם ה Ambilight השאיר עלי את הרושם החזק ביותר. מכיוון שרוב התכנים שלי הינם ביחס מסך כזה, נדמה שהוא נוצר בדיוק בשבילי.
אירוע:
האירוע היה מאוד חברי, תמיד נחמד לראות את הפרצופים שמאחורי הכינויים באתר. בהחלט צריכים לארגן יותר אירועים כאלו.
אוכל:
כן, אני אוהב להתייחס לאוכל, במיוחד לבשר. פרוסות דקות של בשר מיושן וצלוי עם שילוב גזרים מאודים, נגיעה קלה של טחינה, תפוחי אדמה קטנים ורוטב מתקתק על הכל מלמעלה - טוב מאוד שהחסרתי את ארוחת הצהרים מאותו יום.
בידור:
כיבוד V
תקליטן V
בחורות יפות V
חברים טובים V
מסכים לתפאורה V
אין לי תלונות, רק מילות שבח. הלוואי שכל אירוע עתידי שלנו יהיה ברמה הזאת ומעלה.
קונסולות:
אז לכל מי שתהה, הנסיון שלי ב Tekken 6 התחיל בעצם אתמול. למרות הנסיון הדל שלי והנסיון האדיר שיש ל Shed, הוא לא הפסיק להמרח על האספלט, כמה שהוא ניסה, זה לא ממש הלך. היו תירוצים ("הסוללה בשלט נגמרת", "אתה מסתיר לי"...), אך הצופים יודעים את האמת.
אתה חייב לי 1000 ש"ח (50 ש"ח על כל הפסד). זה רשום לפני.
אנחנו חייבים לארגן קונסולת PS3 עם Tekken לכל אירוע עתידי, אני חושב שרק ככה אפשר לעמוד כמו שצריך על יכולות המסכים
תודה רבה לצוות האדיב של קומה 4
תודה רבה לחנן דרוב התקליטן שהרקיד את כולם
תודה רבה לאנשים של אלקטרה על ההרמה של האירוע
תודה רבה ל uriler על ההתנדבות להיות צלם הבית של ht
תודה רבה לקינו על השובר לכל משתתף (אני מגיע סופשבוע לקחת סרט Blu-ray)
תודה רבה לחברת מדיה גיים על הקונסולות (מצידי אתם מוזמנים אוטומטית לכל אירוע עתידי)
תודה רבה לפיליפס ישראל על ארגון כל המסיבה והמתנה הרחבה, כי רק בעזרתם האירוע התקיים
כן ירבו
השקה מעולה!
מסכים:
המסכים הוצגו בסביבה דומה לסביבה ביתית והדבר תרם להתרשמות טובה מהיכולות והביצועים. התכנים היו לא רק קליפי Demo, אלא גם סרטים הוליוודים אשר עזרו ברושם הכללי. מסך ה Cinema 21:9 עם ה Ambilight השאיר עלי את הרושם החזק ביותר. מכיוון שרוב התכנים שלי הינם ביחס מסך כזה, נדמה שהוא נוצר בדיוק בשבילי.
אירוע:
האירוע היה מאוד חברי, תמיד נחמד לראות את הפרצופים שמאחורי הכינויים באתר. בהחלט צריכים לארגן יותר אירועים כאלו.
אוכל:
כן, אני אוהב להתייחס לאוכל, במיוחד לבשר. פרוסות דקות של בשר מיושן וצלוי עם שילוב גזרים מאודים, נגיעה קלה של טחינה, תפוחי אדמה קטנים ורוטב מתקתק על הכל מלמעלה - טוב מאוד שהחסרתי את ארוחת הצהרים מאותו יום.
בידור:
כיבוד V
תקליטן V
בחורות יפות V
חברים טובים V
מסכים לתפאורה V
אין לי תלונות, רק מילות שבח. הלוואי שכל אירוע עתידי שלנו יהיה ברמה הזאת ומעלה.
קונסולות:
אז לכל מי שתהה, הנסיון שלי ב Tekken 6 התחיל בעצם אתמול. למרות הנסיון הדל שלי והנסיון האדיר שיש ל Shed, הוא לא הפסיק להמרח על האספלט, כמה שהוא ניסה, זה לא ממש הלך. היו תירוצים ("הסוללה בשלט נגמרת", "אתה מסתיר לי"...), אך הצופים יודעים את האמת.
אתה חייב לי 1000 ש"ח (50 ש"ח על כל הפסד). זה רשום לפני.
אנחנו חייבים לארגן קונסולת PS3 עם Tekken לכל אירוע עתידי, אני חושב שרק ככה אפשר לעמוד כמו שצריך על יכולות המסכים
תודה רבה לצוות האדיב של קומה 4
תודה רבה לחנן דרוב התקליטן שהרקיד את כולם
תודה רבה לאנשים של אלקטרה על ההרמה של האירוע
תודה רבה ל uriler על ההתנדבות להיות צלם הבית של ht
תודה רבה לקינו על השובר לכל משתתף (אני מגיע סופשבוע לקחת סרט Blu-ray)
תודה רבה לחברת מדיה גיים על הקונסולות (מצידי אתם מוזמנים אוטומטית לכל אירוע עתידי)
תודה רבה לפיליפס ישראל על ארגון כל המסיבה והמתנה הרחבה, כי רק בעזרתם האירוע התקיים
כן ירבו
מבלי להמשיך ולפתח את הנושא מעבר למה שנאמר...ziv_r כתב:ThegM,
אין צורך להתרגש יותר מידי, יהיו עוד אירועים בקרוב ואני מבטיח לך כי המכסה תהיה גדולה יותר ונוכל להשחיל גם אותך לאירועים הקרובים....
זה דווקא אני שנפגעת מההתבטאות של Catskinner .
מה זאת אומרת "היית מזמין את עצמך? " - זו לא דרך הולמת לפנות ולהשיב למישהו, זהו זלזול לשמו!
מלבד זאת יש לי רק דברים טובים לומר על האתר ופועלו,
מבמיוחד על המאמרים והכתבות שלך של עופר, מרטין וכל השאר.
יישר כוח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ThegM,
התגובה שלך לא הייתה במקום, בלי קשר אם פנית לסגל האתר (ו Catskinner הינו חבר בסגל) או לחבר אתר מן המניין.
בכל אופן, אני שמח שלא נשמרה פה טינה, תודה על המילים חמות
התגובה שלך לא הייתה במקום, בלי קשר אם פנית לסגל האתר (ו Catskinner הינו חבר בסגל) או לחבר אתר מן המניין.
בכל אופן, אני שמח שלא נשמרה פה טינה, תודה על המילים חמות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ד"א - הדרך הכי טובה להגיב על מישהו באשר הוא - כאשר התגובה שלו לדעתך עוברת את גבול הטעם הטוב הוא באמצעות כפתור דווח הנמצא בתחתית כל הודעה.
גם אני נפגשתי אתמול לראשונה עם tekken, ולא, אין לי PS או xbox בבית. אני רק רוצה להזכיר מי החל לנקוט בפעולות פיזיות אלימות (שכללו מרפקים, קימה מהמושב ועוד דברים שנחשבים לא חוקיים בחלק מהמדינות על פני הכדור הזה).ziv_r כתב: קונסולות:
אתה חייב לי 1000 ש"ח (50 ש"ח על כל הפסד). זה רשום לפני....
לא יודע מה איתך - אני זוכר את הרגשת הניצחון המתוקה ואת האכזבה על הפנים שלך כשקמת בוש ונכלם והגשת את השלט לבא בתור...
You are never fully dressed without a smile
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני רק רוצה לציין שוב שזה משחק מאוד לא חינוכי המלמד שניתן להגיע להישגים דרך הפעלת אלימות קשה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.