בעיה במשלוח משחק מPLAY ASIA
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בטוח שהיה יותר משתלם להזמין ממקום אחר - אנשים שהזמינו יותר מאוחר מהאנשים פה את MW2 מ VGP כבר קיבלו אותו.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
באיזה פורומים ביררת את זה?atb כתב:הבנתי בברור עם פורומים אחרים שהבעיה נובעת פה בישראל וכרגיל בדואר ישראל. משום מה המשלוחים ממזרח אסיה מתעקבים ואין לי מושג למה!. אם משהו מוכן ליצור קשר עם פניות הציבור של דואר ישראל ולברר את העניין נשמח מאוד....
לאחרונה לכל משלוח ממזרח אסיה לוקח מעל חודש להגיע לפה
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מעניין מה שאתה אומר..firebird כתב:באיזה פורומים ביררת את זה?atb כתב:הבנתי בברור עם פורומים אחרים שהבעיה נובעת פה בישראל וכרגיל בדואר ישראל. משום מה המשלוחים ממזרח אסיה מתעקבים ואין לי מושג למה!. אם משהו מוכן ליצור קשר עם פניות הציבור של דואר ישראל ולברר את העניין נשמח מאוד....
לאחרונה לכל משלוח ממזרח אסיה לוקח מעל חודש להגיע לפה...
יותר מחודש??
Need more cowbell
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
nadavck כתב:אני ממליץ בחום להזמין מאנגליה ו/או מאיביי.
אני כבר חודשים מזמין סרטים וקצת משחקים רק משם ושליחויות מגיעות (מחברות ומאנשים פרטיים) תוך 5-8 ימים.
תענוג!!!
(חמסה חמסה, טפו, טפו)...
חבילות מבריטניה מגיעות תוך שבוע, לפעמים אפילו 4 ימים. (ואת רוב הזמן הן מעבירות בדואר ישראל)
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כיף לך...אני בספק אם אקבל את הפתק בחודש הקרוב....היום קיבלתי פתק בדואר 50% אחוז שזה זה (יש לי פשוט עוד חבילה בדרך ממקום אחר)...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

עדיין.. מאכזב מאוד.UriDrori כתב:לא פליי אסיה, דואר ישראל.yigal33 כתב:חודש לחכות למשחק זה סיוט כניראה נתחיל להזמין ממקומות אחרים פליי אסיה מאכזבים.......
הזמנתי לפני שבוע מzolgames נראה מה קורה אם זה.
Need more cowbell
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

אני לצערי עדיין לא קיבלתי כלום..לא פתק ולא נעליים..
יש לי כבר COD6. הזמנתי נינג'ה גיידן.Pavelz כתב:הזמנת COD6?atb כתב:גם אני היום קיבלתי פתק שיש לי משהו בדואר 90% זה המשחק.......
חבר'ה אני באמת ממליץ לכל מי שמתכנן להזמין מפליי אסיה שלא לעשות זאת!!!, אלא אם כן הוא רוצה לחכות למשלוח שלו 4 שבועות ויותר!!!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

מוריד מה favoritesatb כתב:יש לי כבר COD6. הזמנתי נינג'ה גיידן.Pavelz כתב:הזמנת COD6?atb כתב:גם אני היום קיבלתי פתק שיש לי משהו בדואר 90% זה המשחק.......
חבר'ה אני באמת ממליץ לכל מי שמתכנן להזמין מפליי אסיה שלא לעשות זאת!!!, אלא אם כן הוא רוצה לחכות למשלוח שלו 4 שבועות ויותר!!!...
Need more cowbell
חבר'ה יש בעיות של שביתה בדואר בחו"ל והסובל העיקרי הוא הונג-קונג (שם יושבים פליי אסיה). כתוצאה מכך, ישנה ירדה חדה במספר טיסות הדואר היוצאות. השביתה תסתיים לאחר הכריסמס. מלא ישראלים מציפים את המיילים של פליי אסיה בתלונות ומבטלים הזמנות - הם יצאו לחקירה בעקבות זאת.
ברגע שיגמרו הבעיות של משלוחים בדואר, מומלץ לקנות אצלם.
ברגע שיגמרו הבעיות של משלוחים בדואר, מומלץ לקנות אצלם.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

תודה על העדכון.
מקווה שהמשחק יגיע בקרוב...אני מת כבר לPES!
מקווה שהמשחק יגיע בקרוב...אני מת כבר לPES!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

יש סימוכין לעניין השביתה?atb כתב:חבר'ה יש בעיות של שביתה בדואר בחו"ל והסובל העיקרי הוא הונג-קונג (שם יושבים פליי אסיה). כתוצאה מכך, ישנה ירדה חדה במספר טיסות הדואר היוצאות. השביתה תסתיים לאחר הכריסמס. מלא ישראלים מציפים את המיילים של פליי אסיה בתלונות ומבטלים הזמנות - הם יצאו לחקירה בעקבות זאת.
ברגע שיגמרו הבעיות של משלוחים בדואר, מומלץ לקנות אצלם....
אני לא מוצא שום איזכור של זה באינטרנט
Need more cowbell