התחדשתי ב-PTAE4000 ! ! ! יש תמונה@@

מקרנים קידמיים - Front Projector.
opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862

שליחה

לגבי המתיחה של התמונה, זה לא חובה, פנסוניק מאפשרים התקנת גובה קבוע גם ללא עדשה, ע"י משחק עם הזום הנקרא "זכרון עדשה".
היתרון של העדשה לעומת המנגנון של פאנסוניק, הוא עוצמת הארה בגלל שימוש בכל הפאנל ובנוסף תמונה קצת יותר חלקה, כי בעצם ביצעת מעין סקיילינג לתמונה. לרוב המשתמשים, הפתרון של הפנסוניק הוא מושלם וחוסך את העדשה והמנגנון היקרים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

dors כתב:אבל לא כל הסרטים שמורידים מהאינטרנט הם 1920x800... רובם ב-1920x1080 עד כמה שאני זוכר :?

חוץ מזה, אם זה המצב, אז למה הכינויים לרזולוציות ה-HD (כלומר 720p ו-1080p) ניתנו לפי הרזולוציה האנכית ולא לפי הרזולוציה האופקית? למה לא אומרים פשוט 1920p? :D

אני עדיין לא בטוח שהבנתי מה עושה העדשה האנאמורפית. אם התוכן שאני מציג במקרן הוא ממילא 1920x800, למה שאני ארצה למתוח אותו? "הפסים השחורים" שיוצגו לכאורה בתחתית לא יוצגו בפועל - אי אפשר להקרין חושך :P
...
אם הבנתי נכון, הרזולוציה של הסרטים באינטרנט היא 1920X800 כי הריפרים מרפרפים ( :D ) רק את התמונה ולא את השוליים השחורים כדי לחסוך גודל קובץ. אם היית מוריד את אותו הסרט ב 1920X1080 עדיין היית רואה את השוליים השחורים למעלה ולמטה. אני לא מכיר את העדשה האנאמורפית אבל אם הבנתי נכון היא מותחת רק את הסרטים שהיחס שלהם הוא 1:1.85 ולא את אלה שאתה מזכיר פה שהיחס שלהם הוא 1:2.35. סרטים אף פעם לא מגיעים ביחס מדויק של 16:9. הכי קרוב זה 1:1.85 שזה 16:8.9 או לחילופין 16.5:9.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

אתה טועה.

שליחה

נראה לך באמת שכדי לחסוך בגודל הקובץ חותכים את התמונה?!!!
אם כבר דוחסים מחדש ומורידים את הBITRATE אבל בוודאי שלא חותכים את התמונה.
לגבי עדשה אנמורפית, היא בפירוש מיועדת גם לתכני 2.35:1 . אתה מוזמן לחפש בAVSFORUMS שם יש פורום שלם על התקנות בגובה קבוע.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: אתה טועה.

שליחה

opv כתב:נראה לך באמת שכדי לחסוך בגודל הקובץ חותכים את התמונה?!!!
אם כבר דוחסים מחדש ומורידים את הBITRATE אבל בוודאי שלא חותכים את התמונה.
לגבי עדשה אנמורפית, היא בפירוש מיועדת גם לתכני 2.35:1 . אתה מוזמן לחפש בAVSFORUMS שם יש פורום שלם על התקנות בגובה קבוע.
...
לא חותכים בתמונה, חותכים בשוליים השחורים. אם לא חותכים בתמונה, אז מה מייצגת הרזולוציה 1920X800?

לגבי העדשה האנאמורפית, כתבתי שאני לא מכיר ולא בטוח במה שאמרתי.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הסרט צולם לקולנוע בפורמט רחב

שליחה

ולכן ההמרה היא ל1920X800 לא חותכים שום תמונה.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

חלה פה אי הבנה קטנה.

אולי זה לא הוסבר טוב אבל king צודק כעקרון. הסרט אומנם בפורמט רחב, אבל כשהוא מגיע למדיה הוא ברזולוציה של 1920x1080, כאשר השוליים הן חלק מהוידאו עצמו.

ב-re-encode באמת חותכים את השוליים שהוספו בשלב ההעברה למדית המקור בשאיפה להשיג איכות תמונה טובה יותר.

אז כן חותכים (את השוליים, כמובן) אבל לא כדי לחסוך בגודל הקובץ (אלא אם אותו אחד שביצע את הקידוד ממש אדיוט כי הגודל הוא סטנדרט קבוע) אלא כדי להשיג איכות תמונה טובה יותר.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הבנתי למה הוא התכוון,

שליחה

לגבי חיתוך השוליים השחורים מהקובץ.
אבל לענין העדשה, זה לא באמת משנה אם הקובץ הוא 1920X800 או שהוא 1920X1080 עם רק 1920X800 פעילים. בסרט כזה העדשה צריכה להיות פעילה ולמתוח את התמונה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

MarioMan כתב:חלה פה אי הבנה קטנה.

אולי זה לא הוסבר טוב אבל king צודק כעקרון. הסרט אומנם בפורמט רחב, אבל כשהוא מגיע למדיה הוא ברזולוציה של 1920x1080, כאשר השוליים הן חלק מהוידאו עצמו.

ב-re-encode באמת חותכים את השוליים שהוספו בשלב ההעברה למדית המקור בשאיפה להשיג איכות תמונה טובה יותר.

אז כן חותכים (את השוליים, כמובן) אבל לא כדי לחסוך בגודל הקובץ (אלא אם אותו אחד שביצע את הקידוד ממש אדיוט כי הגודל הוא סטנדרט קבוע) אלא כדי להשיג איכות תמונה טובה יותר.
...
היי יונתן,

מה קורה?

כשאמרתי כדי לחסוך בגודל הקובץ התכוונתי להשיג תמונה הכי איכותית בגודל הסטנדרט (4.5 ל 720P או 8.9 ל 1080P). זה בעצם היינו אך.

krall
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

האחריות של dvdcenter- היא לא של היבואן הרשמי (יורוקום)

שליחה

kingikra כתב:
ronen61 כתב:המחיר הסופי (כולל מכס+מע"מ+שחרור של UPS+ הרחבה לאחריות בינלאומית ל3 שנים במחיר של כ224$) יצא טיפה פחות מ14 אלף ש"ח.

זאת פעם 2 שאני קונה דרך b&h וזה פשוט תענוג. הדבר היחידי שקצת עיצבן זה שפה בארץ עיכבו את החבילה בעוד יום (היה אמור להגיע אתמול והגיע היום), דבר שגרם לי להזיז את ההתקנה מהיום ליום חמישי.
דבר נוסף שקצת הפריע זה היה צורת גבייה של UPS, אבל זה בגלל שהם שלחו קבלן חיצוני שעובד איתם.

המחיר שלו באמת 20 אלף? לא ידעתי שהוא כבר הגיע לארץ.
...
קודם כל תתחדש. דבר שני, סליחה על הבורות אבל מה זה אומר אחריות בינלאומית? אם זה מתקלקל אתה יכול לתקן בארץ בחינם (במסגרת האחריות)?
לגבי המחיר, לפי מה שאומרים פה הרווחת 6000 ש"ח אבל לפי מה שאני רואה בזאפ, פחות מאלפיים:
http://www.dvdcenter.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he

זה באמת שווה את כל הטרטור בשביל סכום כזה?

תודה
...

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: האחריות של dvdcenter- היא לא של היבואן הרשמי (יורוקום)

שליחה

krall כתב:
kingikra כתב:
ronen61 כתב:המחיר הסופי (כולל מכס+מע"מ+שחרור של UPS+ הרחבה לאחריות בינלאומית ל3 שנים במחיר של כ224$) יצא טיפה פחות מ14 אלף ש"ח.

זאת פעם 2 שאני קונה דרך b&h וזה פשוט תענוג. הדבר היחידי שקצת עיצבן זה שפה בארץ עיכבו את החבילה בעוד יום (היה אמור להגיע אתמול והגיע היום), דבר שגרם לי להזיז את ההתקנה מהיום ליום חמישי.
דבר נוסף שקצת הפריע זה היה צורת גבייה של UPS, אבל זה בגלל שהם שלחו קבלן חיצוני שעובד איתם.

...
קודם כל תתחדש. דבר שני, סליחה על הבורות אבל מה זה אומר אחריות בינלאומית? אם זה מתקלקל אתה יכול לתקן בארץ בחינם (במסגרת האחריות)?
לגבי המחיר, לפי מה שאומרים פה הרווחת 6000 ש"ח אבל לפי מה שאני רואה בזאפ, פחות מאלפיים:

תודה
...
...
אז מה זה אומר? אפשר לתקן בארץ או לא?

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

בארץ התיקון בתשלום, אם מנצלים את האחריות המוצר נשלח לחו"ל לתיקון בחינם.
צירפתי פה תמונה, לא יצא לי באיכות משהו וגם המקרן היה לא מכוייל.
אני מאוד מרוצה ממנו, יש לו אפשרות של S16:9 שזה נחמד כי אישתי מעדיפה תמונה קטנה יותר.
אבא שלי ישב וראה חצי שעה CSI והוא בכלל שונא את הסידרה, (הקובץ היה MKV), ולא הפסיק למלמל "אין דברים כאלה".

זה מקרן ראשון שלי, ועדיף שפרדי ייתן חוו"ד יותר מקוצעית בהמשך.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

freddi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

לאחר שגם שאלו אותי במסר אישי לגבי ביטוח בינ"ל מייבוא אי

שליחה

הנה מה שאני יודע עד כה:

אני פניתי למבטח בינלאומי בארה"ב, שממנו אפשר לקנות ביטוח ל-3 שנים נוספות, כולל למנורה.
וקיבלתי את התשובה ההבאה:

Mack has a repair facility in Israel, so purchasing a warranty would work. As far as replacing the bulb, you will have no trouble with that either.
Please let me know if you have any further questions or need additional help.

Thanks,
Jamie Bowley
TapeWorks Texas
4930-B Dacoma
Houston, TX 77092
[email protected]
713-688-0696
TOLL FREE: 1-866-827-3489

אני אישית לא כ"כ מוטרד, כי יש לי מקרן מיבוא אישי כבר 7 שנים, ואף פעם לא הייתה לי בעיה.
ולכן גם לא חפרתי יותר לעומק, איך זה בדיוק מתבצע כאשר ישנה תקלה....
מצד שני ....

אולי מישהו אחר רוצה לשאול אותו יותר לעומק?

פרדי

krall
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

kingikra כתב:
krall כתב:
kingikra כתב:

...

תודה
...
...
אז מה זה אומר? אפשר לתקן בארץ או לא?
...

לדעתי זה דומה למקרן ביבוא אישי. רק שמישהו אחר עושה זאת עבורך וגובה עמלה עבור זה.
להערכתי אין להם חלקי חילוף או מעבדה מסודרת
אם כבר בארץ אז רק אחריות של יורוקום.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

לדעתי זה דומה למקרן ביבוא אישי. רק שמישהו אחר עושה זאת עבורך וגובה עמלה עבור זה.
להערכתי אין להם חלקי חילוף או מעבדה מסודרת
אם כבר בארץ אז רק אחריות של יורוקום.
...
אני לא חושב שאחריות (לשנה סה"כ) של יורוקום שווה 5000ש"ח.

oriberko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 403

דילמת האחריות הבינלאומית

שליחה

שני השירותים שמזמיני ה-4000 השתמשו בהם טובים
ובעיתיים בו-זמנית.
הביטוח של B&H מתחיל עם הקנייה, אבל התיקון מתבצע בארה"ב
על כל המשתמע: זמן ארוך, בירוקרטיה עם המכס (כדי לא לשלם מסים
אם המקרן יוחלף וריבים אם הם מחליטים לחייב).
ביטוח MACK, ע"פ פרדי מבצע תיקונים בארץ שזה טוב, אבל נכנס לתוקף
בתום אחריות היצרן, כלומר שנה ראשונה - יוק.

דילמה מסויימת לשוקלים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תודה

עניתם לי על השאלה

krall
חבר פעיל
חבר פעיל

אחריות של b&h ושל visualapex

שליחה

oriberko כתב:שני השירותים שמזמיני ה-4000 השתמשו בהם טובים
ובעיתיים בו-זמנית.
הביטוח של B&H מתחיל עם הקנייה, אבל התיקון מתבצע בארה"ב
על כל המשתמע: זמן ארוך, בירוקרטיה עם המכס (כדי לא לשלם מסים
אם המקרן יוחלף וריבים אם הם מחליטים לחייב).
ביטוח MACK, ע"פ פרדי מבצע תיקונים בארץ שזה טוב, אבל נכנס לתוקף
בתום אחריות היצרן, כלומר שנה ראשונה - יוק.

דילמה מסויימת לשוקלים.
...
b&h במקרה שמקבלים מקרן פגום -
שולחים את המקרן לארה"ב - עלות המשלוח על חשבונם.
המשלוח של המקרן המחליף לישראל בפעם השניה על חשבוני - מצידם זאת הזמנה חדשה אחרת.
עלות המשלוח במקרה כזה שנאלץ לשלם בשנית היא 250$

הבעיה במקרה זה בנוסף לעלות היא הפרצודורה מול המכס. על מנת שלא נחויב בכפל מכס (מכס גם על המקרן החדש) חובה לגשת עם המקרן והמסמכים לבית המכס לבצע "יצוא" ולשלוח בדואר שנמצא במקום (חברת דואר ישראל).

ב visualapex - תקופת האחריות הרגילה היא לשנה דרך פנסוניק ארה"ב. הם יכולים להחליף את המקרן בתוך 10 ימים ופחות מ 5 שעות. זה רק אם את המקרן פגום. עלויות המשלוח הלוך ושוב במקרה שלהם הוא על חשבוננו בלבד.
הם לא שולחים לישראל, ואת סידורי היבוא חייבים לעשות דרך usaddress או mustop או כל חברה שמטפלת דרך כתובת בארה"ב, הן בקניה הראשונה והן במשלוח החוזר.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: האחריות של ***** היא לא של היבואן הרשמי (יורוקום)

שליחה

krall כתב:
kingikra כתב:

...
http://www ***** co.il/Product.asp?Pid=4551&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=52&aff=Zap&lang=he

תודה
...
...
ד"א, אם כבר באחריות עסקינן, אז האחריות שלך היא של חנות אמריקאית. זה לא עוד פחות נוח וטוב מהאחריות המדוברת במחיר 15,700 ש"ח?

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

1. הם העלו את המחיר ל17000.
2.האחריות היא רק לשנה.
3.האחריות היא לא של יורוקום.

אבל השורה התחתונה היא שכל אחד והעדפות שלו, אני לא הרגשתי בנוח להסתמך על האחריות של חנות קטנה מכרמיאל שאני לא מכיר. אם זה היה יורוקום לא הייתי מתווכח איתך.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ronen61 כתב:1. הם העלו את המחיר ל17000.
2.האחריות היא רק לשנה.
3.האחריות היא לא של יורוקום.

אבל השורה התחתונה היא שכל אחד והעדפות שלו, אני לא הרגשתי בנוח להסתמך על האחריות של חנות קטנה מכרמיאל שאני לא מכיר. אם זה היה יורוקום לא הייתי מתווכח איתך.
...
:lol: מצחיק שהם העלו ל 17,200. אכן לא שמתי לב שהאחריות היא רק לשנה ולא מצוין אפילו של מי. לעומתם, חנות אחרת מוכרת את המקרן ב 17,190 ונותנת שנתיים אחריות. אני קניתי את המקרן שלי מהחנות הזאת לפני שנתיים וחצי בערך כשהמקרן שלי עלה בשוק 14,000 וקניתי בפחות מ 10,000 עם שנתיים אחריות אצל יניר מערכות שהבנתי שהאחריות שלהם שווה. בסה"כ הייתי מרוצה מהקניה רק שהמוכר ביקש ממני לכתוב תגובה טובה על החנות בזאפ וכשלא כתבתי, התקשר אלי לפחות עוד פעם אחת (נדמה לי פעמיים) לשאול למה לא כתבתי והתחיל לשכנע אותי לכתוב. סלחו לי אם אני לא נורמלי אבל לדעתי מדובר בחוצפה שאין כדוגמתה. אולי לא הייתי מרוצה מהשרות? זה סוג של רמאות לשכנע את הקונים לכתוב תגובה טובה. הלקוח צריך להחליט בעצמו.

חזור אל “מקרנים”