מקלדת ועכבר אל חוטי לטווח של 7מטר +
מערכת WINDOWS יודעת לתמוך בשני עכברים כל עוד עובדים על פורטים שונים. הינו על שנו USB למשל כמו במקרה הנוכחי. (אחד קווי ואחד עם תקע של קולט הRF)
לגבי התאור שלך של מחשב בחדר אחד מעבר לקיר ותצוגה עם מערכת קולנוע ביתי בחדר אחר אני אנסה לסמלץ את המצב...
לגבי התאור שלך של מחשב בחדר אחד מעבר לקיר ותצוגה עם מערכת קולנוע ביתי בחדר אחר אני אנסה לסמלץ את המצב...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מה עם הסט של LOGI ה-5000 (אם אני לא טועה..)
עדיין לא התאקלמתי במודיעין ואין לי אינטרנט (רק שהשכן שלי מדליק את ה-WIRELESS הלא מאובטח שלו
עד יום ד הבא שאחזור לציוילזציה ולאתר האהוב עליי).
עדיין לא התאקלמתי במודיעין ואין לי אינטרנט (רק שהשכן שלי מדליק את ה-WIRELESS הלא מאובטח שלו
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
1) אני עדיין ממליץ בחום על הסט של מיקרוסופט שבדקתי אותו בעצמי (מרחק רב כולל קיר)doron_amedey כתב:מה עם הסט של LOGI ה-5000 (אם אני לא טועה..)
עדיין לא התאקלמתי במודיעין ואין לי אינטרנט (רק שהשכן שלי מדליק את ה-WIRELESS הלא מאובטח שלועד יום ד הבא שאחזור לציוילזציה ולאתר האהוב עליי).
...
2) מזל טוב על המעבר לבית החדש
3) מה עשית בסוף עם עניין הרשת? אם אתה רוצה אני עדיין יכול לעשות את הרשת בבית...
תוצאות הבדיקות עם גירטון הם:
עובד 10 מטרים גם דרך 3 קירות וגם מקומה לקומה - לכל הדעות אין בעיה של תגובה.
(הבדיקה בין קומות היתה משעשעת - לשים על תפריט של SAGETV ולהזיז את העכבר כשאני נמצא בקומה העליונה. העכבר הנ"ל כשהוא לא על משטח דורש לחיצה על כפתור תחתון עם הבוהן וכך וודאתי שאין הפעלה לפני הזמן וראיתי שהתפריט נמצא במקום אחר כי לא היה לי עצמי LINE OF SIGHT)
עובד 10 מטרים גם דרך 3 קירות וגם מקומה לקומה - לכל הדעות אין בעיה של תגובה.
(הבדיקה בין קומות היתה משעשעת - לשים על תפריט של SAGETV ולהזיז את העכבר כשאני נמצא בקומה העליונה. העכבר הנ"ל כשהוא לא על משטח דורש לחיצה על כפתור תחתון עם הבוהן וכך וודאתי שאין הפעלה לפני הזמן וראיתי שהתפריט נמצא במקום אחר כי לא היה לי עצמי LINE OF SIGHT)
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
windows יודעת לעבוד עם יותר משני עכברים, אני הייתי עובד עם שלושה ps2 ושני usb.AdiLev כתב:מערכת WINDOWS יודעת לתמוך בשני עכברים כל עוד עובדים על פורטים שונים. הינו על שנו USB למשל כמו במקרה הנוכחי. (אחד קווי ואחד עם תקע של קולט הRF)
לגבי התאור שלך של מחשב בחדר אחד מעבר לקיר ותצוגה עם מערכת קולנוע ביתי בחדר אחר אני אנסה לסמלץ את המצב......
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

GOODOFER אני עדיין עם חוטים מהקירות (לא חיברתי עדיין כלום).
אני צריך לעשות את זה ואשמח לעזרתך אבל עדיין לא הגיע הריהוט מהנגר כך שאם אגע ברשת אהיה במרחק של 7 מטר מהבית
מקווה שעד שבוע הבא יסתדר הכל...
אני צריך לעשות את זה ואשמח לעזרתך אבל עדיין לא הגיע הריהוט מהנגר כך שאם אגע ברשת אהיה במרחק של 7 מטר מהבית
מקווה שעד שבוע הבא יסתדר הכל...
תעדכן אותי למתי שתצטרך אותי - גם לגבי העבודה וגם לגבי הSWITCHdoron_amedey כתב:GOODOFER אני עדיין עם חוטים מהקירות (לא חיברתי עדיין כלום).
מקווה שעד שבוע הבא יסתדר הכל......
ADILEV- how the mouse air movement works? u click on a button and then what?
i am happy that the mouse works good but i'm not sure that i want to buy it. i want to feel it and compare it with others. it's little bit ugly and big but i am still confused.
is there any store that has more then one blutooth mouse which i can check out of its box?
i am happy that the mouse works good but i'm not sure that i want to buy it. i want to feel it and compare it with others. it's little bit ugly and big but i am still confused.
is there any store that has more then one blutooth mouse which i can check out of its box?
העכבר עובד כעכבר אופטי רגיל כאשר הוא מתקרב למשטח (הוא מזהה קירבת משטח). אם אין לך משטח לידך ואתה רוצה לעבוד איתו באויר אתה לוחץ עם הבוהן על לחצן שמתחת לעכבר ואז מזיז את העכבר באויר ולוחץ על לחצן ימני או שמאלי או גלגלת או על שני הלחצנים הנוספים שאתה יכול להגיד מה אתה רוצה שיתפקדו ואז הפעולה מתבצע
ראה בציור GIF שבכתבה ושים לב שהבוהן נמצא מתחת לעכבר כדי לציין שעכשיו אתה רוצה שיגיב לתנועה!:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=297
ראה בציור GIF שבכתבה ושים לב שהבוהן נמצא מתחת לעכבר כדי לציין שעכשיו אתה רוצה שיגיב לתנועה!:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=297
- idanhakia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש את הLOGITECH 5000.
גם לי יש את הבעיה של הDELAY של העכבר והמקלדת ומדי פעם אפילו ניתוקים !
לאחר שקראתי בפורומים בארה"ב, אחרי שאנשים החליפו את הקולט BLUETOOTH שמתחבר למחשב אז כל הבעיה נפתרה.
סה"כ מבחינת טווח אני קולט גם ב7 מטר וקצת יותר + קיר בינייהם.
אם יש לך עוד שאלות לגבי הסט אני ישמח לענות
גם לי יש את הבעיה של הDELAY של העכבר והמקלדת ומדי פעם אפילו ניתוקים !
לאחר שקראתי בפורומים בארה"ב, אחרי שאנשים החליפו את הקולט BLUETOOTH שמתחבר למחשב אז כל הבעיה נפתרה.
סה"כ מבחינת טווח אני קולט גם ב7 מטר וקצת יותר + קיר בינייהם.
אם יש לך עוד שאלות לגבי הסט אני ישמח לענות
- הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני חשבתי לקנות את ה-5000 של לוג'יטק
אבל אז מצאתי את השרשור הבא שמביא ביקורות מאוד רעות של לקוחות שקנו את הסט הזה:
http://reviews-zdnet.com.com/Logitech_C ... ml?tag=sub
והנה עוד לינק למי שחושב לקנות מקלדת בחו"ל ומעוניין לחרוט אותיות עבריות.
השירות הזה עולה 150 ש"ח.
http://pcgraph.co.il//index.php?data[ca ... ie_lang=he
כפיר
http://reviews-zdnet.com.com/Logitech_C ... ml?tag=sub
והנה עוד לינק למי שחושב לקנות מקלדת בחו"ל ומעוניין לחרוט אותיות עבריות.
השירות הזה עולה 150 ש"ח.
http://pcgraph.co.il//index.php?data[ca ... ie_lang=he
כפיר
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אני הולך להפתיע את כולכם...
מצאתי מוצר מדליק שאני אעשה עליו REVIEW ואספר לכולכם
מצאתי מוצר מדליק שאני אעשה עליו REVIEW ואספר לכולכם
ADILEV > כל הכבוד על הסקירה של המוצר. לבסוף מצאתי חנות קרובה לבית שיש בה מספר עכברים לשימוש מרחוק, אבל לא היה שם את העכבר של GYRATON - השליטה בעכבר באוויר בצורה שאמרת זאת צורה שלא נראת לי הכי נוחה, אני לא מבין למה עוד לא המציאו עכבר שיש עליו גם גלגלת. לבסוף מצאתי חנות קרובה לבית שיש בה מספר עכברים לשימוש מרחוק, אבל לא היה שם את העכבר של GYRATON - בחנות בדקנו וMX900 נראה לנו הכי טוב מבחינת עוצמת שידור. למרות שהוא כבד הוא זז מאוד חלק כאילו שהוא קל, החומר שמתחתיו הוא כמו גלגלים. העיצוב שלו מאוד מאוד נוח, כבר יש לי ניסיון עם עכבר דומה שלהם MX510 שהחלפתי לעכבר עם ביצועים טובים יותר אבל איאפשר להשוות בינו לבין הנדסת האנוש של לוגי'טק הנוחה כלכך. דבר נחמד שגיליתי לגבי העכבר זה שכל כפתור אני יכול לתכנת לכל כפתור שאני רוצה שנמצא במקלדת שלי שזה ממש מגניב, תיכנתתי שקדימה ואחורה יהיה הקדימה ואחורה של תוכנת הסרטים שלי, גם ברגע שלוחצים על כפתור מתוכנת אז מופיעה על המסך למטה את השם של הפעולה שאנחנו מבצעים (שזה שם שממציאים בזמן התיכנות של הכפתור) אז כשאני לוחץ על קדימה זה עובר קדימה זה גם רושם לי על המסך בעברית "קדימה".
אבל - המרחק שהוא פחות מ 10 מטר לא עובד תקין. יש תקשורת אבל רעועה, אני מזיז את העכבר והוא זז בצורה שאיאפשר לעקוב אחריו, פעם עובד ופעם לא עובד, ברוב המקרים קשה ולא נוח לשלוט עליו חוץ מעל הכפתורים שעובדים. כנראה שזה בגלל הקיר שחוצץ בינינו. אני אצטרך כנראה לרכוש כבל USB מאריך של 5 מטר ולהעביר אותו מאחורי הקיר. כנראה שאין מה לעשות אין לי משהו עם עוצמה טובה כמו של הג'יטרון אבל מאוד מחבב את הלוגי'טק והאפשרויות שבו, כולל ה-8 כפתורים וקשה לי לוותר עליו.
מישהו יודע אם עבודה עם כבל מאריך של USB לא מהווה בעיה כלשהי? 5 מטר ו10 מטר..?
ואם אני מעביר את הכבל הזה דרך חור של מזגן הרוח והטמפרטורות יכולה לגרום להפרעות ?
דרך אגב המוכר בחנות נתן לי שירות ממש מעבר למצופה והוא בילה איתי הרבה זמן מהרגיל על מנת להתקין את הדרייבר של העכבר במחשב שלו ולעבור על הרבה הגדרות והוראות בעכבר.. זה היה באמת משהו. וזה עוד אחרי שחנויות אחרות לא נתנו לי אפילו להוציא את עכבר מהקופסא בלי לשלם.. אני אמרתי לו שאני קונה את העכבר רק אם אפשר לתכנת את הכפתורים לפי כל כפתור שאני רוצה ולא לפי אפשרויות מוגבלות על ידי הדרייבר שבתוכנה כמו בעכברים אחרים (וזה כדי שאוכל לשלוט על תוכנות צפייה בסרטים כאוות נפשי על הווליום וכל השאר) אז הוא עבר על הכל עד שמצא. עכשיו לפחות יש לי עכבר שגם מחליף את השלט של מערכת ההגברה בסלון, רק חבל שהוא לא מושלם מבחינה של עוצמת שידור
אבל - המרחק שהוא פחות מ 10 מטר לא עובד תקין. יש תקשורת אבל רעועה, אני מזיז את העכבר והוא זז בצורה שאיאפשר לעקוב אחריו, פעם עובד ופעם לא עובד, ברוב המקרים קשה ולא נוח לשלוט עליו חוץ מעל הכפתורים שעובדים. כנראה שזה בגלל הקיר שחוצץ בינינו. אני אצטרך כנראה לרכוש כבל USB מאריך של 5 מטר ולהעביר אותו מאחורי הקיר. כנראה שאין מה לעשות אין לי משהו עם עוצמה טובה כמו של הג'יטרון אבל מאוד מחבב את הלוגי'טק והאפשרויות שבו, כולל ה-8 כפתורים וקשה לי לוותר עליו.
מישהו יודע אם עבודה עם כבל מאריך של USB לא מהווה בעיה כלשהי? 5 מטר ו10 מטר..?
ואם אני מעביר את הכבל הזה דרך חור של מזגן הרוח והטמפרטורות יכולה לגרום להפרעות ?
דרך אגב המוכר בחנות נתן לי שירות ממש מעבר למצופה והוא בילה איתי הרבה זמן מהרגיל על מנת להתקין את הדרייבר של העכבר במחשב שלו ולעבור על הרבה הגדרות והוראות בעכבר.. זה היה באמת משהו. וזה עוד אחרי שחנויות אחרות לא נתנו לי אפילו להוציא את עכבר מהקופסא בלי לשלם.. אני אמרתי לו שאני קונה את העכבר רק אם אפשר לתכנת את הכפתורים לפי כל כפתור שאני רוצה ולא לפי אפשרויות מוגבלות על ידי הדרייבר שבתוכנה כמו בעכברים אחרים (וזה כדי שאוכל לשלוט על תוכנות צפייה בסרטים כאוות נפשי על הווליום וכל השאר) אז הוא עבר על הכל עד שמצא. עכשיו לפחות יש לי עכבר שגם מחליף את השלט של מערכת ההגברה בסלון, רק חבל שהוא לא מושלם מבחינה של עוצמת שידור
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. אין שום בעיה עם מאריך USB. אני לא יודע לגבי 10 מטרים, אבל הניסיון שלי עם 3 מטרים ו-5 מטרים הוכחה כיעילה.
2. למה אתה חושב שאין עכבי כדור אלחוטיים?
http://www.shopping.com/xGS-logitech_trackman_cordless
2. למה אתה חושב שאין עכבי כדור אלחוטיים?
http://www.shopping.com/xGS-logitech_trackman_cordless
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

לגבי מאריכים ל-USB לצערי הייתי בסבב הזה ואפילו דיברתי עם LOGITECH.
מרחק של מעל ל-5מטר ל-USB 1 (לא 2!!!) זה מקסימום ואפילו עם מגברים זה לא יעבוד כי יש TIME-OUT שאחרי 5 מטר זה לא יעבוד.
פתרונות RF של LOGI בכל מקרה מוגבלים ל-2 עד 3 מטר בלבד.
כלומר רק BT, ולפי מה שקראתי למי שיש LOGI מומלץ שיחליף DONGLE ואז זה עובד טוב מאד.
יש ל-BELKIN מתאם BT ל-100M ולצערי ראיתי רק את ה-10מטר עד היום אבל ניתן לרכוש דרך ה-WEB אני בטוח לעוד טווח (עומצת שידור) וזה הפתרון האידיאלי.
מרחק של מעל ל-5מטר ל-USB 1 (לא 2!!!) זה מקסימום ואפילו עם מגברים זה לא יעבוד כי יש TIME-OUT שאחרי 5 מטר זה לא יעבוד.
פתרונות RF של LOGI בכל מקרה מוגבלים ל-2 עד 3 מטר בלבד.
כלומר רק BT, ולפי מה שקראתי למי שיש LOGI מומלץ שיחליף DONGLE ואז זה עובד טוב מאד.
יש ל-BELKIN מתאם BT ל-100M ולצערי ראיתי רק את ה-10מטר עד היום אבל ניתן לרכוש דרך ה-WEB אני בטוח לעוד טווח (עומצת שידור) וזה הפתרון האידיאלי.
תודה מרטין. אני אבדוק שוב אם אני צריך מאריך או לא, כי שמתי לב שאני עובד עם העכבר על משטח אחר הוא זז יותר טוב לא היה לי מספיק זמן לבדוק את זה. העכברי כדור אלחוטיים לפחות אלה שראיתי לא מגיעים לעוצמות שידור של 10 מטר. אני חושב שהכי טוב היה אם היו ממציאים עכבר שהוא גם שלט במבנה של שלט עם כדור שנוח להחזיק אותו ביד אחת, אני בטוח שהמציאו כאלה אבל לא אונבירסלים אלא רק מתאימים לתוכנות של מיקרוסופט וHTPC שלהם
דורון איך אני יכול להיות בטוח שאני אחליף DONGLE (זה הUSB המשדר לעכבר נכון?)
אז העוצמה תהיה יותר טובה? ואיזה DONGLE לקנות?
דורון איך אני יכול להיות בטוח שאני אחליף DONGLE (זה הUSB המשדר לעכבר נכון?)
אז העוצמה תהיה יותר טובה? ואיזה DONGLE לקנות?