יצאו הסדרות Star Gate Universe ו עונה שנייה של Star Wars
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
האירוניה היא שהוא הואשם בכך שהוא הרג מישהו ויצא חף מפשע ומיד יצא החוצה בכדי לנקום בזה שהאשים וקעקע אותו...
רק ראש והוא יודעים שזו היתה נטישה מכוונת ולא "טעות", כל השאר חושבים שראש הושאר שם לא בכוונה.
או שראש ימצא דרך לחזור או שהם ימצאו אותו. קשה לי לחשוב על סצנריו שבו משארים את המצב ככה.
רק ראש והוא יודעים שזו היתה נטישה מכוונת ולא "טעות", כל השאר חושבים שראש הושאר שם לא בכוונה.
או שראש ימצא דרך לחזור או שהם ימצאו אותו. קשה לי לחשוב על סצנריו שבו משארים את המצב ככה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
לא הגיוני.Huber כתב:למה שיחזרו לאסוף אותו? לחץ מצד כל שאר אנשי הצוות? הרי ההחלטה לנטוש אותו שם התבצעה ע"י ה"בוס" הנוכחי (עקב ההצהרה של ראש), מה לדעתכם יגרום לו לשנות את דעתו?...
במידה והאופציה לחזור תהיה קיימת, הוא לא יוכל להרשות לעצמו והצוות לא ייתן לו להשאיר את המדען הבכיר שלו ויחד איתו אולי את הסיכוי הגדול ביותר לחזור לכדוה"א.
לדעתי יש קונצנזוס שהמדען שישב בכיסא יוכל לסובב את דסטני חזרה...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
הגיוני לחלוטין, הוא הרי נטש אותו שם מבחירה מודעת ומתוך ידיעה שאם הוא לא היה עושה את זה הוא שוב היה חותר תחתיו וגורם לקרע בצוות - לעזאזל, הבחור ניסה להפליל אותו ברצח רק בשביל לקבל פיקוד על הספינה, זה בעצם מרד ובעיניי העונש היה הולם. את האמת? הופתעתי מאוד כשגיליתי שהוא מסוגל לדבר כ"כ שפל, נכון שהוא לא הצטייר כדמות הכי חיובית בצוות, להיפך, אבל מכאן ועד הפללה של אדם אחר ברצח כוונה תחילה? הופתעתי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

גם אני הופתעתי.
לא חשדתי בראש, וגם המפקד עם פתיל קצר יצא לנקום בלי לחשוב עד הסוף על ההשלכות (כמו שהוא יצא כדי להכות את קולונל טלפורד)
בכל מקרה, אני לא רואה מצב שראש לא חוזר לספינה בדרך כזו או אחרת (אפילו חיוג מהכוכב לספינה)
לא חשדתי בראש, וגם המפקד עם פתיל קצר יצא לנקום בלי לחשוב עד הסוף על ההשלכות (כמו שהוא יצא כדי להכות את קולונל טלפורד)
בכל מקרה, אני לא רואה מצב שראש לא חוזר לספינה בדרך כזו או אחרת (אפילו חיוג מהכוכב לספינה)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

למרות חילוקי הדעות פה, ערוץ syfy מבסוט והוזמנה עונה שנייה
אני מבסוט גם
אני מבסוט גם
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
של SGU?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

חיוביromanch כתב:של SGU?...
(האנימציה של STARWARS זה כבר עונה שנייה)
- oferlaor
-
- מנהל

יש כאן הרבה מאוד שאלות פתוחות ואני במתח רציני לקראת הפרק הבא.
מתי זה חוזר?
מתי זה חוזר?
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
SGU חוזרת ב-2.4.10, ומצער אותי לומר שאני לא ממש מצפה בקוצר רוח לחזרתה לאויר.
- oferlaor
-
- מנהל

ראית את הפרק האחרון?
איך אפשר לחכות עכשיו עוד שלושה חודשים לתשובות?!
איך אפשר לחכות עכשיו עוד שלושה חודשים לתשובות?!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני כן מחכה.
משום מה בהרבה סדרות עשו הפסקה של כמה חודשים (V, פלאשפורווארד)
משום מה בהרבה סדרות עשו הפסקה של כמה חודשים (V, פלאשפורווארד)