תגובות לכתבה: Harmony 1100 - השלט לאנשים שלא אוהבים שלטים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מכיר את הפתרון וניסיתי אותו עם מחשב כיס IPaq ישן יותר לפני כ 8 שנים.
התיכנות ב NEVO מייגע ומוגבל ועוצמת משדר ה IR של המחשב כיס וזוית השידור לא מתקרבת אפילו לזו של שלט רגיל.
התיכנות ב NEVO מייגע ומוגבל ועוצמת משדר ה IR של המחשב כיס וזוית השידור לא מתקרבת אפילו לזו של שלט רגיל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
שלום לכולם ושנה טובה!
בקשר לקביעת מחיר מומלץ: אני חייב לאכזב אותכם, לא אוכל לספק לכם תשובה מפורטת על קביעת מחיר מומלץ על המוצר. בקיצור, זה מאוד מורכב ואין לי סמכות לפרט את ההרכב.
בקשר לקנייה ב- eBay: אני לא חושב שאתר מכירות eBay יכול לקבוע מחיר למוצר, זה הרי אתר מכירות חופשי, או שאני טועה?
בקשר לקניית מוצר Logitech בחו"ל: נכון הכי נוח זה לבקש מחבר שמבקר מעבר לים לרכוש לכם מוצר, אבל (נקודה חשובה לרוב הצרכנים!) אם מדובר במוצרי לוגיטק, אז לא נוכל לתת אחריות בארץ על המוצר במידת הצורך.
מחירים באתרים בחו"ל: מחירים שאתם רואים, אלו מחירים ללקוח סופי למכירה בחו"ל! לא כולל דמי משלוח, טיפול ומיסים.
מן הסתם, כאשר צרכן מעוניין לקנות מוצר, הוא מחפש מחיר הכי נמוך, אל תשכחו שגם אני צרכן. אבל מבחינתי יותר חשוב השירות על המוצר שאני אקבל במידת הצורך ולא תמיד המחיר. טוב, זו אך ורק דעה שלי, כל אחד חושב אחרת.
אני מצטער שלא סיפקתי לכם תשובה מלאה.
מאחל לכו-ו-ולכם שנה טובה ומתוקה, מלאת במוצרים טובים וזולים!
גמר חתימה טובה!
בקשר לקביעת מחיר מומלץ: אני חייב לאכזב אותכם, לא אוכל לספק לכם תשובה מפורטת על קביעת מחיר מומלץ על המוצר. בקיצור, זה מאוד מורכב ואין לי סמכות לפרט את ההרכב.
בקשר לקנייה ב- eBay: אני לא חושב שאתר מכירות eBay יכול לקבוע מחיר למוצר, זה הרי אתר מכירות חופשי, או שאני טועה?
בקשר לקניית מוצר Logitech בחו"ל: נכון הכי נוח זה לבקש מחבר שמבקר מעבר לים לרכוש לכם מוצר, אבל (נקודה חשובה לרוב הצרכנים!) אם מדובר במוצרי לוגיטק, אז לא נוכל לתת אחריות בארץ על המוצר במידת הצורך.
מחירים באתרים בחו"ל: מחירים שאתם רואים, אלו מחירים ללקוח סופי למכירה בחו"ל! לא כולל דמי משלוח, טיפול ומיסים.
מן הסתם, כאשר צרכן מעוניין לקנות מוצר, הוא מחפש מחיר הכי נמוך, אל תשכחו שגם אני צרכן. אבל מבחינתי יותר חשוב השירות על המוצר שאני אקבל במידת הצורך ולא תמיד המחיר. טוב, זו אך ורק דעה שלי, כל אחד חושב אחרת.
אני מצטער שלא סיפקתי לכם תשובה מלאה.
מאחל לכו-ו-ולכם שנה טובה ומתוקה, מלאת במוצרים טובים וזולים!
מנהל שרות למוצרי לוגיטק - מעתק מערכות
טענה ראשונה: אולי התכוונת ששלט לא נוח לטיפעול ביחד אחד כמו Harmony ONE? לא זכור אם דובר על ארגונומיה בשלט Harmony 1100.איתי_הגיתי כתב:הדבר הראשון שבלט לי, זה כמה הוא לא נוח לאחיזה.
בניגוד ל ONE, מבנה הקופסא לא ארגונומי, וקשה מאד עד בלתי אפשרי להפעלה ביד אחת,
זה לא בהכרח דבר רע, כי המשטח הגדול מאפשר מיקום של מגוון כפתורים,
חוץ מזה, מדובר באותה תוכנה, ובאותו הראש של הרמוני, רק בעיצוב מוצר שונה.
איכות הבנייה טובה מה ONE, שכפתוריו אחרי שנה קצת חורקים, אבל לעומת הפיליפס פרונטו, שגם אותו היה לי,
הוא עדיין מרגיש זול. אין על פיליפס באיכות גימור ובנייה, הלוג'יטק לא מתקרב.
חומר הציפוי המאט שלו, אגב, חוטף כתמים מהידיים בקלות. ה ONE המבריק נשאר "חדש" הרבה יותר זמן.
הוא נוח לתכנות, למרות התוכנה הלא מוצלחת.
ONE - תכנות קל מאד, כל ספתא יכולה. נוח לאחיזה, ארגונומי, קל, טיפה יקר מדי למה שהוא נותן, איכות בנייה יכולה להשתפר.
1100 - זהה ל ONE בתכונותיו (חוץ מה RF), אבל לא מתוכנן לאחיזה ע"י בן אנוש. מתאים אולי לחדר ישיבות
במשרד, שם הרושם הוא גורם חשוב....
טענה שנייה: כבר הוזכר כאן בתגובות ואני אסביר שוב, לוגיטק הולכים על אותה תוכנה לכל השלטים שלה, כדי לתת פתרונות על תקלות במהירות רבה יותר, מאשר זה היה מדובר בתוכנות שונות לדגמים שונים. וחוץ מזה זה בזבוז של הרבה כסף לתכנת לכל שלט תוכנה.
טענה שלישית: לוגיקה מנסים להוריד מחיר של שלטים כמה שיותר למטה, כמה שידוע לי מחיר הנמוך של ProntoTSU9800 הוא $1,695 (מחיר נלקח מאתר eBay) לעומת מחיר של Harmony 1100 שהוא $499.99 (מחיר נלקח מאתר בארה"ב), עקב זה האיכות של המוצר היא פחותה (לפי המילים שלך, אף פעם לא נגעתי ב-Pronto).
טענה רביעית: שלט Harmony ONE אחרי נגיעות ראשון כולו מלא טביעות האצבעות, אז כנראה שהתבלבלת.
טענה חמישית: כאן נראה לי אתה סותר את עצמך, "תוכנה לא מוצלחת, אבל גם סבתא יכולה לתכנת אותו". אם גם סבתא יכולה לתכנת את השלט, לדעתי, התוכנה היא כן מוצלחת. שוב נגיע באיכות החומר והמחיר היקר במקצת. אם ישתמשו בחומר "טוב יותר", אז גם המחיר יהיה גבוה יותר, לא?
טענה שישית: בחדר ישיבות לא יושבים בני אנוש? אז מי?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ההשוואה ל-PRONTO לא רלוונטית כלל
במיוחד ל-9800
במיוחד ל-9800
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לוגיטק_מן
ארגונומית הוא לא נוח בעיני.
זה שזו אותה תוכנה זה דבר טוב.
המחיר של לוג'יטק אכן משקף את המוצר, עם נטייה למעלה קצת במחיר, לדעתי.
ה ONE ניתן לניקוי בקלות, ה 1100 לא.
אין סתירה בדברי, סבתא שלי לא מבחינה בין תוכנות טובות ללא.
ממני היא לא זכתה לציון גבוהה, כי היא מאד מאותגרת.
התוכנה של הפרונטו, גם קשה ולא ידידותית, יותר משל לוג'יטק, כך שאתה בחברה טובה.
במשרדים עובדים בני אנוש, אתה צודק.
לסיכום, אני לא הייתי קונה את המוצר, ולכן פרטתי את התרשמותי בצורה מנומקת.
זו דעה אישית שלי, אני בטוח שיהיו לך הרבה לקוחות מאושרים.
בהצלחה.
ארגונומית הוא לא נוח בעיני.
זה שזו אותה תוכנה זה דבר טוב.
המחיר של לוג'יטק אכן משקף את המוצר, עם נטייה למעלה קצת במחיר, לדעתי.
ה ONE ניתן לניקוי בקלות, ה 1100 לא.
אין סתירה בדברי, סבתא שלי לא מבחינה בין תוכנות טובות ללא.
ממני היא לא זכתה לציון גבוהה, כי היא מאד מאותגרת.
התוכנה של הפרונטו, גם קשה ולא ידידותית, יותר משל לוג'יטק, כך שאתה בחברה טובה.
במשרדים עובדים בני אנוש, אתה צודק.
לסיכום, אני לא הייתי קונה את המוצר, ולכן פרטתי את התרשמותי בצורה מנומקת.
זו דעה אישית שלי, אני בטוח שיהיו לך הרבה לקוחות מאושרים.
בהצלחה.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שטויות במיץ!בקשר לקניית מוצר Logitech בחו"ל: נכון הכי נוח זה לבקש מחבר שמבקר מעבר לים לרכוש לכם מוצר, אבל (נקודה חשובה לרוב הצרכנים!) אם מדובר במוצרי לוגיטק, אז לא נוכל לתת אחריות בארץ על המוצר במידת הצורך....
1) זה רק בישראל שלא מכבדים את האחריות הבינלאומית שיש למוצרים! ככה אנחנו - ישראלים.
2) בקניית שלט מארה"ב למשל, יש לך אחריות לשנה שלמה!
*) לפחות 4 אנשים קיבלו שלט חדש!!! מהקופסה ( ואני בניהם ) כאשר דיווחו על בעיות בשירות לוג'יטק העולמית דרך התוכנה ודרך הסקייפ בשיחת חינם לארה"ב
אז נכווווווווון
צריך ללמוד ולדעת קצת אנגלית - אבל היי... אחריות יש!
למי שצריך עדיין: אני אומר זאת בגלוי! שיחת חינם בסקייפ לשירות לוג'יטק העולמית:
Harmony Support
+18669028092
כאשר הפלוס הוא לפני ה 1
הם מעולים וטובים ועושים פעולות שהתוכנה עצמה לא יכולה לבצע בעבורך ( כך היה אצלי למשל ).
לגבי התמיכה בארץ - לגבי לוג'יטק אני לא יכול להגיד, אבל לגבי השאר... אני חושב שכאן בארץ צריך להתחנן בשביל לקבל משהו - שבחו"ל עושים הכל על מנת שתצא מרוצה מהקנייה ומתחושת הבטחון שכן- יש אבא ואמא ואחריות!
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- michael123
- חבר מכור קשה

tobenary@
מי שחייב לתת אחריות (בארץ) היא Logitech עצמה.
כיוון שכמעט לאף חברה אין נציגות כאן, אז גם אין לך לא אחריות וגם לא מדיניות מחירים אחידה.
אני כבר מזמן לא בא בטענות לאף אחד.
אגב, זה המצב בכל מדינת עולם שלישי, לא רק בארץ
כיוון שכמעט לאף חברה אין נציגות כאן, אז גם אין לך לא אחריות וגם לא מדיניות מחירים אחידה.
אני כבר מזמן לא בא בטענות לאף אחד.
אגב, זה המצב בכל מדינת עולם שלישי, לא רק בארץ
אני כנראה לא כל כך מתבטא נכון בעברית (סלחו, זו לא ספת האם שלי), אבל אני כתבתי שאין אחריות בארץ על המוצרים שהביאו מחו"ל באופן עצמאי. לא ציינתי שאין אחריות כלל. נכון, תוכלו ליצור קשר עם התמיכה בקנדה ולקבל שירות על המוצר, בהצגת חשבונית רכישה כמובן.tobenary כתב:1) זה רק בישראל שלא מכבדים את האחריות הבינלאומית שיש למוצרים! ככה אנחנו - ישראלים.
2) בקניית שלט מארה"ב למשל, יש לך אחריות לשנה שלמה!
לגבי התמיכה בארץ - לגבי לוג'יטק אני לא יכול להגיד, אבל לגבי השאר... אני חושב שכאן בארץ צריך להתחנן בשביל לקבל משהו - שבחו"ל עושים הכל על מנת שתצא מרוצה מהקנייה ומתחושת הבטחון שכן- יש אבא ואמא ואחריות!...
אין אחריות באחריות בארץ מכיוון שיש הסכם מול לוגיטק. אני בתור נותן שירות לא יכול לתת אחריות למוצרים שלא הגיעו דרכי לארץ וזה לגיטימי מבחינתי. ודרך הגב אחריות על השלטים של Harmony היא שנתיים ע"י היצרן.
בדרך כלל, כמה שידוע לי, מי שנותן אחריות שנה על המוצרים של לוגיטק בארץ, זה ייבוא אישי ולא סחורה שלנו.
ואם אתה קונה מוצר בחנות בחו"ל שהיא חנות מורשית של לוגיטק ולא מכירה של מוצרים refurbished, יש גם כאלו, אז החנות הזו חייבת לתת אחריות בהתאם להוראות היצרן. אני לא בא ללמד אותכם איך לקנות ואיפה מוצרים של לוגיטק, רק נותן טיפים קטנים שיכולים להקל אליכם לקבלת אחריות מלאה לאחר הרכישה.
לגבי תמיכה בארץ - אני חושב אני נותן תמיכה טובה ושרות טוב על המוצרים של לוגיטק (כל זה בהתאם לתגובות הלקוחות לא דע שלי אישית, תמיד אפשר לשפר משהו
דרך הגב, ישנה נציגות של לוגיטק בארץ, עד לא מזמן היה מישהו שהוא אזרח הארץ, כרגע הנציגות היא ביוון, צמצומים אתם יודעים.michael123 כתב:
כיוון שכמעט לאף חברה אין נציגות כאן, אז גם אין לך לא אחריות וגם לא מדיניות מחירים אחידה....
אני באופן אישי מנסה לפתור את הבעיות במוצרים לוגיטק, אך אני לא כל יכול. מי שלא מרוצה מהשרות, מוזמן לפנות לנציגות הרשמית או למשרדי החברה עצמם שנמצאים בשוויץ.
אני יכול לעזור בהשגת מיילים ומספרי טלפון.
- michael123
- חבר מכור קשה

ואללה! אם היה פה Logitech, הם היו חייבים לכבד את האחריות שלהם, no questions askedלוגיטק_מן כתב:דרך הגב, ישנה נציגות של לוגיטק בארץ, עד לא מזמן היה מישהו שהוא אזרח הארץ, כרגע הנציגות היא ביוון, צמצומים אתם יודעים.michael123 כתב:
כיוון שכמעט לאף חברה אין נציגות כאן, אז גם אין לך לא אחריות וגם לא מדיניות מחירים אחידה....
אני באופן אישי מנסה לפתור את הבעיות במוצרים לוגיטק, אך אני לא כל יכול. מי שלא מרוצה מהשרות, מוזמן לפנות לנציגות הרשמית או למשרדי החברה עצמם שנמצאים בשוויץ.
אני יכול לעזור בהשגת מיילים ומספרי טלפון....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה ספק כוח אוניברסלי
היי יש לי כמה שאלות,
מה היתרונות של שלט כזה מול שלט של רסיבר עם יכולות מאקרו ?
יש אפשרות לקבוע ווליום שונה ברסיבר לכל אקטיביטי ?
ושאלה נוספת, קראתי שבדגם הזה לא ניתן לבצע "סיקוונס" מה בדיוק זה אומר ? מה החסירו מהדגם ?
מה היתרונות של שלט כזה מול שלט של רסיבר עם יכולות מאקרו ?
יש אפשרות לקבוע ווליום שונה ברסיבר לכל אקטיביטי ?
ושאלה נוספת, קראתי שבדגם הזה לא ניתן לבצע "סיקוונס" מה בדיוק זה אומר ? מה החסירו מהדגם ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

RotemW, קודם כל צריך להבהיר ששלטי harmony מסתמכים בכבדות על מקרואים, רק שהשיטה שבה הם בחרו כדי לתכנת את השלטים גורמת לכך שלא תהייה מודע למה שמתחולל מאחורי הקלעים של ממשק המשתמש.
ההבדל המרכזי בין שלטי ה harmony לשלטים ברי תכנות אחרים הוא לכן לא הבדל של יכולת אלא של גישה. ב Harmony בונים "פעילויות" ונותנים לתוכנה לחולל בעצמה את כל התכנות.
בעקרון ניתן גם לשלוט העוצמת הקול של הרסיבר לכל פעילות, בדיוק כפי שניתן לבקש ממנו לעבור ל Input חדש. השאלה היא האם הרסיבר שלך תומך בזה או לא.
ביטול ה sequence אומר שאין אפשרות לקבוע רצף של פקודות, לתת לו שם ולקרוא לרצף מתוך הפעילות. זה חבל כי זה היה הדבר הקרוב ביותר לתכנות מקרו שהיה בשלטי ה harmony.
ההבדל המרכזי בין שלטי ה harmony לשלטים ברי תכנות אחרים הוא לכן לא הבדל של יכולת אלא של גישה. ב Harmony בונים "פעילויות" ונותנים לתוכנה לחולל בעצמה את כל התכנות.
בעקרון ניתן גם לשלוט העוצמת הקול של הרסיבר לכל פעילות, בדיוק כפי שניתן לבקש ממנו לעבור ל Input חדש. השאלה היא האם הרסיבר שלך תומך בזה או לא.
ביטול ה sequence אומר שאין אפשרות לקבוע רצף של פקודות, לתת לו שם ולקרוא לרצף מתוך הפעילות. זה חבל כי זה היה הדבר הקרוב ביותר לתכנות מקרו שהיה בשלטי ה harmony.
קודם כל תודה 
עכשיו לשאלות נוספות.
יש דרך לעשות סימולציה של יכולות השלט עם הרכיבים שבבעלותי, טרם קנייתו ?
לחלופין איך אני יודע אם נושא נווליום יעבוד עם הרסיבר שלי ?
מה היתרונות של שלט זה אל מול HARMONY ONE ? ל ONE יש סיקוונס ?
יש שלט באותו סדר גודל של מחיר (US) שכן נותן גישה יותר חופשית לתיכנות פעולות ועובד עם PS3?
עכשיו לשאלות נוספות.
יש דרך לעשות סימולציה של יכולות השלט עם הרכיבים שבבעלותי, טרם קנייתו ?
לחלופין איך אני יודע אם נושא נווליום יעבוד עם הרסיבר שלי ?
מה היתרונות של שלט זה אל מול HARMONY ONE ? ל ONE יש סיקוונס ?
יש שלט באותו סדר גודל של מחיר (US) שכן נותן גישה יותר חופשית לתיכנות פעולות ועובד עם PS3?