תגובות לכתבה: Nvidia ION - הפלטפורמה האידאלית ל-HTPC
עדכון נוסף:
לפי אחד הת'רדים בפורום של XBMC, אנשים שם טוענים שהם מצליחים לנגן על הגרסה של ה-330 עד 1080p עם הסקין הכבד של AEON בצורה חלקה כשמדובר בלינוקס.
על וינדוס לעומת זאת, יש גמגומים.
הנה וידאו לדוגמא שאחד המשתמשים העלה
יש לו בעיה ספציפית ב-CACHE, כך של-THUMBS לוקח יותר מידי זמן להטען.
אבל אפשר להתרשם בכללי לגבי הביצועים בניווט ובניגון.
לפי אחד הת'רדים בפורום של XBMC, אנשים שם טוענים שהם מצליחים לנגן על הגרסה של ה-330 עד 1080p עם הסקין הכבד של AEON בצורה חלקה כשמדובר בלינוקס.
על וינדוס לעומת זאת, יש גמגומים.
הנה וידאו לדוגמא שאחד המשתמשים העלה
יש לו בעיה ספציפית ב-CACHE, כך של-THUMBS לוקח יותר מידי זמן להטען.
אבל אפשר להתרשם בכללי לגבי הביצועים בניווט ובניגון.
נערך לאחרונה על ידי nokobik ב 08/09/2009 21:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
זו טמפרטוה מאוד גבוהה לדיסק קשיח, אם אינני טועה זוהי טמפרטורת מקסימום לרוב הגדול של הדיסקים.כתב:נקודה נוספת שראוי לציין היא שה-Funtwist Fiono התחמם יותר מדי לטעמי. מדידת טמפרטורה של הדיסק הקשיח הראתה שהוא הגיע ל-59 מעלות, והמארז היה חם מדי למגע יד....
הרבה זמן ההארד דיסק הזה לא יחיה...
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תקבל אחריות מלאה על כל המערכת כולל על הדיסק הקשיח... אין לך מה לדאוג.
בנוסף לכך, יש תמיד לקחת בחשבון שבמערכות קטנות מימדים החום גדול יותר וב-FIONO מורכב דיסק 2.5" ולא 3.5" (כמו בלפטופ) ודיסקים אלה אמורים לדעת להתמודד עם חום גבוה יותר. מבדיקות לא מעטות שנערכו גם על ידינו בארץ וגם על ידי היצרן, אין שום בעיות של חימום במוצר.
בנוסף לכך, יש תמיד לקחת בחשבון שבמערכות קטנות מימדים החום גדול יותר וב-FIONO מורכב דיסק 2.5" ולא 3.5" (כמו בלפטופ) ודיסקים אלה אמורים לדעת להתמודד עם חום גבוה יותר. מבדיקות לא מעטות שנערכו גם על ידינו בארץ וגם על ידי היצרן, אין שום בעיות של חימום במוצר.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

גם בבדיקות שלנו הדיסקים היו סביב 45-50 מעלות, כך שאני מניח שאצל SHED היתה איזשהי בעיה נקודתית עם הדיסק שנבדק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הוא מבוסס ATI X1250, ללא יכולת פענוח חומרה. גם המעבד לא מאוד חזק. לכן, התשובה שלילית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
האח התאום של Funtwist Fiono 330
הלוא הוא מחשב המיני ASROCK,מבוסס עלATOM 330 ו ועל ION- NAVIDA
מדוע אינינו זוכים לקרוא ביקורת עליו והאם ניתן לרכוש אותו בארץ
מדוע אינינו זוכים לקרוא ביקורת עליו והאם ניתן לרכוש אותו בארץ
כמו שכתוב בכתבה: הוא ניגן 1080P, עם כתוביות, בקצבים גבוהים בלי בעיות.rgulian כתב:המכשיר הזה מנגן 720P בצורה חלקה כולל כתוביות בעברית ?!
או שגם כאן צריך לשבור את הראש בכל מיני הגדרות כמו במחשב רגיל !
אני מתכוון ל-Funtwist Fiono ....
You are never fully dressed without a smile
Re: האח התאום של Funtwist Fiono 330
אם תצליח להביא לי asrock אני אשמח לבדוק גם אותו ולכתוב סקירה. בסקירה נבדקו לוח של zotac (רכשתי אותו מ-ebay) וה-funtwist שאריאל מקסיונייט השאיל לצורך הבדיקה.zvibin1 כתב:הלוא הוא מחשב המיני ASROCK,מבוסס עלATOM 330 ו ועל ION- NAVIDA
מדוע אינינו זוכים לקרוא ביקורת עליו והאם ניתן לרכוש אותו בארץ...
ביננו - אני לא חושב שנגלה משהו חדש בסקירה על asrock. הפלטפורמה היא אותה פלטפורמה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
Re: האח התאום של Funtwist Fiono 330
דיברתי עם היבואן והוא מסר שהפתרון המקביל של ASROCK יגיע לארץ בעוד מספר שבועות. עדין אין לו מחירzvibin1 כתב:הלוא הוא מחשב המיני ASROCK,מבוסס עלATOM 330 ו ועל ION- NAVIDA
מדוע אינינו זוכים לקרוא ביקורת עליו והאם ניתן לרכוש אותו בארץ...
יש כתבת השוואה מקיפה בין ה FUNTWIST, לוחות האם של ZOTAC, של ASROCK ושל ASUS באתר של ANANDTECH.
להלן סיכום קצרצר של הביקורת:
- מבחינת ביצועים כמעט ואין הבדלים - בחלק מהבדיקות יתרון זעום ל ZOTAC
- יש הבדל גדול בביצועים על הנייר בין ה 230 ל 330 אך גם ה 330 נופל מאד בביצועים ממעבד CELERON
- הלוח של ASUS מאד רועש, אבל הם התחייבו להחליף את המאוורר בו לאחד יותר איטי ויותר שקט אך פחות יעיל.
- המחירים מאד דומים עם הפרשים של עד כ40$ בין הזול ביותר ליקר ביותר
- ל ASUS יש BLUETOOTH אך אין WIFI
- ל ZOTAC יש WIFI בתקן N אך אין BLUETOOTH
- ל ASUS יש חריץ הרחבה אחד של PCI 32bit רגיל (לא EXPRESS) בעוד שלאחרים אין חריצי הרחבה
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

המחשבים שנמכרים בארץ ביבוא שלנו מסופקים עם כרטיס WIFI פנימי כחלק מהמערכת שנמכרת.
השלטים שהם תואמי (Media Center (MCE עובדים מצויין.yanivol כתב:איזה שלט רחוק מומלץ לשימוש עם MYTH TV ו - UBUNTU?...
http://www.mythtv.org/wiki/MCE_Remote
השלטים של Imon בעקרון עובדים, אבל מנסיון שלי קשה יותר לקנפג אותם ולי בכל אופן היו יותר בעיות.
http://www.mythtv.org/wiki/Imon
למישהו יש נסיון עם שלטי XGENE ב- Ubuntu?nirmv כתב:השלטים שהם תואמי (Media Center (MCE עובדים מצויין.yanivol כתב:איזה שלט רחוק מומלץ לשימוש עם MYTH TV ו - UBUNTU?...
http://www.mythtv.org/wiki/MCE_Remote
השלטים של Imon בעקרון עובדים, אבל מנסיון שלי קשה יותר לקנפג אותם ולי בכל אופן היו יותר בעיות.
http://www.mythtv.org/wiki/Imon...
עובד?
כל התכנים שנוגנו נוגנו עם כתוביות. כפי שהסברתי בכתבה, המעבד הגרפי של NV יודע לבצע את כל פעולות ה-post process הנדרשות, כולל הצגת כתוביות, הצגת OSD, ביצוע deinterlacing, scaling ועוד ועוד.lebovitz כתב:מה שכדאי לבדוק הוא, האצת חומרה עם כתוביות.
אם במערכת הזאת זה לא אפשרי, אז ה-CPU יצטרך לבצע את כל העבודה, ואין סיכוי לראות משהו שלא יקרטע....