michael123 כתב:
יש הרבה הקלטות ב-SACD, טובות או לא זה עניין של טעם. אין גם סתירה בין הדברים, אני שומע הרבה ריפים של SACD בסטריאו
...
יש לי כמה תקליטורי SACD של מוסיקה קלאסית שהוקלטה בשנות השישים.
הם נשמעים לא רע בכלל, אם כי תקליטי ויניל נשמעים יותר טוב, יותר טבעי.
...
ברור, כי זה מאנלוגי לאנלוגי
אבל בכל זאת מבחינה טכנולוגית אפשר להגיע לאותה איכות גם ב-DSD (או PCM 96/24), אתה צריך לדעת בטח יותר טוב
...
יש לי תקליט ג'אז שהוקלט בהקלטה אודיופילית על ידי חברה גרמנית והודפס ב- Direct Metal Mastering . לתקליט מצורף גם תקליטור SACD דו-ערוצי של אותה הקלטה.
התקליט נשמע לי יותר טוב מהתקליטור.
אבל יכול להיות שזה משום שהמערכת האנלוגית שלי (פטפון, ראש ופונו סטייג') טובה יותר מהנגן SACD שיש לי כיום. לכן אני עדיין מחפש אפשרות של נגן SACD טוב יותר מזה שיש לי היום (Denon 3930) – בתקציב שפוי מבחינתי. נגן העולה $20,000 ואפילו $10,000 זה תקציב לא שפוי עבורי. אם יש נגן כזה העולה עד $5,000 גג, אשמח לנסות אותו.
...
-- כנראה ששפיות זה גם עניין של טעם..
...
או של טעם, או של משאבים ...
...
מה יתן לך נגן ב20000 שח
שה757AI PIONEER שלי לא יתן
...
לאחר שאבצע בדיקת שמיעה השוואתית אוכל לענות לך.
אגב, אני מריץ כרגע DAC DIY – Buffalo DAC . ההרצה לא נשלמה, הוא הורץ בינתיים רק 140 שעות. אבל, כבר עכשיו, ה- DAC של Pioneer LX-81 במצב Pure Direct נשמע צורם לעומת – Buffalo . לא כל מה שכתוב עליו Pioneer טוב יותר ממוצרים אחרים, לא תמיד ולא בהכרח, למרות סגידתך למותג זה.
ADICT כתב:בקיצור ארז תן לנו חנויות מקומיות(מרכז או עדיף צפון)שמוכרות כותרים של Super Audio CD וDVD שנוכל גם ליהנות
אני עם I LINK המפורסם של פיוניר גם הרסיוור וגם הDVD שמיועדים במיוחד לכותרים הללו ועוד לא נהניתי מאחד
הרגתם אותי כבר
...
sam22 כתב:אתה יכול למצוא כותרי SACD גם בחנויות בארץ
טאואר, צליל, מוזיקה נטו
michael123 כתב:
יש הרבה הקלטות ב-SACD, טובות או לא זה עניין של טעם. אין גם סתירה בין הדברים, אני שומע הרבה ריפים של SACD בסטריאו
...
יש לי כמה תקליטורי SACD של מוסיקה קלאסית שהוקלטה בשנות השישים.
הם נשמעים לא רע בכלל, אם כי תקליטי ויניל נשמעים יותר טוב, יותר טבעי.
...
ברור, כי זה מאנלוגי לאנלוגי
אבל בכל זאת מבחינה טכנולוגית אפשר להגיע לאותה איכות גם ב-DSD (או PCM 96/24), אתה צריך לדעת בטח יותר טוב
...
יש לי תקליט ג'אז שהוקלט בהקלטה אודיופילית על ידי חברה גרמנית והודפס ב- Direct Metal Mastering . לתקליט מצורף גם תקליטור SACD דו-ערוצי של אותה הקלטה.
התקליט נשמע לי יותר טוב מהתקליטור.
אבל יכול להיות שזה משום שהמערכת האנלוגית שלי (פטפון, ראש ופונו סטייג') טובה יותר מהנגן SACD שיש לי כיום. לכן אני עדיין מחפש אפשרות של נגן SACD טוב יותר מזה שיש לי היום (Denon 3930) – בתקציב שפוי מבחינתי. נגן העולה $20,000 ואפילו $10,000 זה תקציב לא שפוי עבורי. אם יש נגן כזה העולה עד $5,000 גג, אשמח לנסות אותו.
...
-- כנראה ששפיות זה גם עניין של טעם..
...
או של טעם, או של משאבים ...
...
מה יתן לך נגן ב20000 שח
שה757AI PIONEER שלי לא יתן
...
לאחר שאבצע בדיקת שמיעה השוואתית אוכל לענות לך.
אגב, אני מריץ כרגע DAC DIY – Buffalo DAC . ההרצה לא נשלמה, הוא הורץ בינתיים רק 140 שעות. אבל, כבר עכשיו, ה- DAC של Pioneer LX-81 במצב Pure Direct נשמע צורם לעומת – Buffalo . לא כל מה שכתוב עליו Pioneer טוב יותר ממוצרים אחרים, לא תמיד ולא בהכרח, למרות סגידתך למותג זה.
...
אתה צודק!לא כל מה שפיוניר מוציאה זה אומר שהוא מספר 1!אך תמיד הוא בשורה הראשונה
אך יאמר באמת לזכותך שאתה לא משוחד ובודק כל מקרה לגופו(תרתי משמע)
עצם ההשוואה של נגן אוניברסלי של פיוניר 757AI לנגן שעולה 5000 $ זה כבר עושה טוב
urik79 כתב:אז ככה ברשותי קובץ WAV גדול אשר הוא RIP של SACD. בנוסף קיים קובץ CUE המכיל את המידע על ה TRACKS השונים שבדיסק.
האם ניתן לצרוב זאת על CD רגיל או שאצטרך על DVD?
...
בעקרון, אם הקובץ בגודל שלא עולה על הנפח של מדיה CD לצריבה – אפשר לצרוב קבצי WAV על תקליטורי CD .
ADICT כתב:בקיצור ארז תן לנו חנויות מקומיות(מרכז או עדיף צפון)שמוכרות כותרים של Super Audio CD וDVD שנוכל גם ליהנות
אני עם I LINK המפורסם של פיוניר גם הרסיוור וגם הDVD שמיועדים במיוחד לכותרים הללו ועוד לא נהניתי מאחד
הרגתם אותי כבר
...
sam22 כתב:אתה יכול למצוא כותרי SACD גם בחנויות בארץ
טאואר, צליל, מוזיקה נטו
...
אני גם הזמנתי מספר כותרים מחו"ל.
...
רשמתי את החנויות -תודה
יום ראשון אברר איתם על כותרים של SACD
ניסיתי היום באוזן השלישית -הוא לא ידע בכלל על מה אני מדבר ואמר שיש להם רק בלוריי ורגילים..
אגב ביום ראשון בערב אני בחיפה -יש איזו חנות שם שמוכרת כותרים כאלו?
ADICT כתב:
אשמח לדעת אלו מוצרים גרועים יצאו תחת החברה
...
חלק מנגני ה- DVD הזולים שלהם, למשל.
...
מסכים..
היה לי פעם אחד הראשונים שלהם לפני 10 נים שעלה לי כ-4500 ש"ח..
לא יודע מה היה אז בזמנו, אבל אין מה להשוות ל-A11 של דנון שיש לי כרגע.. מכל הבחינות
ADICT כתב:
...
...
מסכים..
לא יודע מה היה אז בזמנו, אבל אין מה להשוות ל-A11 של דנון שיש לי כרגע.. מכל הבחינות
...
איך אפשר להשוות נגן שעלה 4500 ש"ח עם נגן שעלה בערך פי 3 או 4 ממנו?
ADICT כתב:
...
...
מסכים..
...
ADICT כתב:
...
...
מסכים..
...
...
כטרנספורט דיגיטלי - אפשר
...
אתה משתמש בדנון A11 כטרנספורט דיגיטלי ?
למכשיר כזה (ספינת הדגל) אמורים להיות ממירים משובחים. עם איזה DAC אתה משתמש?
ADICT כתב:אם אתה מתכוון לנגנים הזולים זה יכול להיות 535 או 525 או מקסימום 626 636 שהם דגמי כניסה ותו לא...עם מפענחים פנימיים של דולבי ודיטיאס
שהיו ה2001 2002