מתוק ודביק - שירשור ההופעה של מדונה בישראל
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
Rino
המצלמה שציינת נחשבת קטנה
אכול אין בעיה
בקבוקי מים לא נותנים להכניס
ומוכרים בפנים - חוצפה
העיקר תהנו
לא מבין למה אתה לא הולך ברגל
המצלמה שציינת נחשבת קטנה
אכול אין בעיה
בקבוקי מים לא נותנים להכניס
ומוכרים בפנים - חוצפה
העיקר תהנו
לא מבין למה אתה לא הולך ברגל
העם דורש..... כל מיני דברים
- drixie
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
לא הטעם שלי
(גם הוא וגם היא)
העיקר שנהניתם. התלבטתי והתלבטי אם לתת למקובלת עוד צ'אנס אחרי הפלופ בניו יורק. בסוף אמא שלי הודיעה לי שהיא החליטה ללכת, מה שעזר לי להחליט סופית לוותר... היא והחבר יהיו שם, ולי יהיה קצת שקט בבית.
העיקר שנהניתם. התלבטתי והתלבטי אם לתת למקובלת עוד צ'אנס אחרי הפלופ בניו יורק. בסוף אמא שלי הודיעה לי שהיא החליטה ללכת, מה שעזר לי להחליט סופית לוותר... היא והחבר יהיו שם, ולי יהיה קצת שקט בבית.
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
כל כך מזדהה!!!nadavck כתב:איזה כיף לך!!!
איך שאתם תהנו!!!
אני עם חיוך של מפגר כל היום... צוחקים עלי במשרד...
כל היום אני הולך כמו זומבי מחויך ולא מפסיק לדבר על כמה מדהים היה!!!
הופעה מעולה, מצטער שלא הייתי זריז מספיק לקנות כרטיס לגולדן (והייתי עוד בסרט שאני משכנע כמה חברים לקנות כרטיסים להיום לגולדן, מה שנחל כשלון
לפחות הייתי קרוב למעגל אז הייתי קרוב יחסית,
לא הרגשנו מחנק או צפיפות יתרה ופשוט השתוללנו כל הערב... רק כשהסתיימה ההופעה כשהסתובבנו וראינו פתאום את כל הרחבה מאחורינו נקלט לי כמה אנשים היו..
אוקנפלד אכזב ובגדול לדעתי,
ניסה להלהיב וזה היה נראה כאילו עובר לו בראש "אני מחמם את מדונה, my life suck" או משהו בסגנון...
וזה פחות או יותר הייתה ההרגשה בקהל...
בפעם הבאה, איפה שלא תהיה הכרטיס יהיה לגולדן...
מה שכל כך הפתיע אותי זה באמת הסדר המופתי שהיה שם, השורות בכניסה כולם בשקט ולא דוחפים
וכן, אני עדיין ממשיך לדבר על ההופעה עם כל מי שנקלע לדרכי גם כשאני צרוד לגמרי
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

איזה כיף לשמוע את ההתלהבות הזאת...
החיים מאוד טובים היום
החיים מאוד טובים היום
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
נו טוף..
נו טוף..
שי
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

Yes we are!Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
![]()
נו טוף.....
ואם זה לא סימן שיש לך דם שזורם בורידים, אני לא יודע מה כן
Let me stupendously follow Madonna for the rest of my life and i am a happy man
[left][/left]
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

אני אצטט משהו...
[left]
"You know who it is, yessur
It's THE M-A-D-O-N-N-A..."[/left]
מהשיר Candy Shop...
[left]
"You know who it is, yessur
It's THE M-A-D-O-N-N-A..."[/left]
מהשיר Candy Shop...
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

nadavck כתב:Yes we are!Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
![]()
נו טוף.....
ואם זה לא סימן שיש לך דם שזורם בורידים, אני לא יודע מה כן![]()
Let me stupendously follow Madonna for the rest of my life and i am a happy man
[left][/left]...
Pop On
שי
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
כנראה שיש דברים שנשגבים מבינתי......
דווקא מרוב אלה שפגשתי שהיו ומהתגובות ברשת הרוב הגורף לא נהנו.
דווקא מרוב אלה שפגשתי שהיו ומהתגובות ברשת הרוב הגורף לא נהנו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
למה הmiddle aged? זה מה שקובע?Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
![]()
נו טוף.....
אני לא הייתי במדונה והופעותיה לא מדברות אלי, אבל שנה שעברה הייתי אצל אחד שהיה שמח להיות middle aged, פול מקרטני, והיה נפלא. בקרוב מגיע אחד אחר שעוד זקן אף ממקרטני.
ומה גורם לך להיות excited ?
אגב, אם יש מישהו שהיה גם במקרטני וגם במדונה, אשמח אם ישווה מבחינת כמות הקהל ואיכות הסאונד והבמה.
לא מצפה ממישהו להשוות את המוזיקה
משה
- drixie
-
- חבר ותיק

שרגא, מבין אותך. קראתי היום בבוקר את גדעון לוי בהארץ ("משעמם רצח") והזדהיתי עם כל מילה. ראיתי אותה בניו יורק, במדיסון סקוור גארדן. רוב הזמן שיחקתי טטריס בטלפון ותהיתי למה שילמתי כל כך הרבה ומה הייתי יכול לעשות בשלוש שעות האלה בניו יורק
בייחוד שברו אותי הקטעים עם הצוענים (בוראט, אין מילים אחרות), קטעי הKABALLAH (מביך, מביך) והקטע הבאמת נורא שבו היה "שרה" בלדה ומנסה לנגן בגיטרה (התעללות לשמה). זה לא שההופעה היתה שטוחה כל הזמן, זה התרומם בכמה נקודות, אבל אי אפשר להשוות, למשל, לתחושת הFUN שנתנו הפט שופ בויז, על במה בעשירית תקציב ועם פי מיליון דמיון וכשרון.
מצד שני, כשהייתה בארץ לפני מיליון שנה, קניתי כרטיסי VIP - מאתיים שלושים ש"ח במקום 159 - ונהניתי. אולי זה עניין של גיל, אבל להופעה של היום אמא שלי הלכה, אז אין לדעת.
בכל מקרה, מאחר שנשבעתי לא לתת לה אגורה שחוקה אחת יותר מכספי, הורדתי הבוקר את גירסת הHD (צילום מקצועי) של ההופעה הזו בטורנט, בלי נקיפות מצפון. לפי הקרדיטים זה צולם בארגנטינה. שיהיה לחבר החמוד שלי, הוא אוהב אותה (אף אחד לא מושלם).
מצד שני, כשהייתה בארץ לפני מיליון שנה, קניתי כרטיסי VIP - מאתיים שלושים ש"ח במקום 159 - ונהניתי. אולי זה עניין של גיל, אבל להופעה של היום אמא שלי הלכה, אז אין לדעת.
בכל מקרה, מאחר שנשבעתי לא לתת לה אגורה שחוקה אחת יותר מכספי, הורדתי הבוקר את גירסת הHD (צילום מקצועי) של ההופעה הזו בטורנט, בלי נקיפות מצפון. לפי הקרדיטים זה צולם בארגנטינה. שיהיה לחבר החמוד שלי, הוא אוהב אותה (אף אחד לא מושלם).
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

משפט המפתח שלי להיום: אני לא מבין את אלה שלא מבינים אותי.

לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- drixie
-
- חבר ותיק

נדבי, תבואו לראות את ההופעה אצלנו. אני מבטיח לשבת בשקט 
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

יש ז'אנרים שלי לפחות נראים ונשמעים טוב יותר על ידי ה Flavour החדש של השנה או החודש, וזה פופ. אולי אני לא אינדיקציה אבל פופ באופן כללי זה לא משהו שהייתי הולך לראות מופע שלו ויום אחרי הייתי כולי בHIGH (אלא אם כן חילקו דברים בכניסה, מה שמאוד יפתיע כי קהל של POP הוא כזה HIGH ON LIFE וכו').moco כתב:למה הmiddle aged? זה מה שקובע?Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
![]()
נו טוף.....
אני לא הייתי במדונה והופעותיה לא מדברות אלי, אבל שנה שעברה הייתי אצל אחד שהיה שמח להיות middle aged, פול מקרטני, והיה נפלא. בקרוב מגיע אחד אחר שעוד זקן אף ממקרטני.
ומה גורם לך להיות excited ?
אגב, אם יש מישהו שהיה גם במקרטני וגם במדונה, אשמח אם ישווה מבחינת כמות הקהל ואיכות הסאונד והבמה.
לא מצפה ממישהו להשוות את המוזיקה
...
בכל אופן moco, אמנים כמו מקרטני שמחוץ לחיפושיות אף פעם לא רגש אותי ולאונרד שדווקא אותו אני מאוד אוהב וניסיתי גם לקנות כרטיסים אבל עם ישראל זריז על המקלדות שלו...נופלים לפחות בתפיסה שלי טוב יותר למשבצת המשתבח עם השנים בעוד שמדונה עם כל הכבוד לכושר ולעבודה הקשה שהיא נותנת בחדר הכושר עדיין מצטיירת לי כאחת שנאחזת בציפורנייה במה שפרסם אותה ולא ממציאה את עצמה מחדש לגילה החדש, אולי זה מקסים אחדים/רבים, אותי ההפך.
אה ומה שגורם לי להיות excited, ככה בשלוף, היית מאוד excited אם REM היו מגיעים או Pearl Jam או סיאנס עם קורט וחבריו אבל עד אז....Pop on M
שי
-
nadavck
-
- חבר מביא חבר

תודה... אנחנו כבר בונים על הבלו ריי שיצא בקרובdrixie כתב:נדבי, תבואו לראות את ההופעה אצלנו. אני מבטיח לשבת בשקט...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- drixie
-
- חבר ותיק

זהו, שכבר יש לי אותו 
(זה מה שהורדתי היום לחבר שלי)
(זה מה שהורדתי היום לחבר שלי)
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

Shayosef
בתור אחד שאוהב הרבה סגנונות מוזיקה מפופ עד רוק וקלאסי לפעמים בין לבין אני חושב שלהופעה של מדונה משחק גם פן נוסף של ה- SHOW עצמו...
לי אגב יש כרטיסים להופעה של MUSE במינכן בנובמבר שעלו הרבה פחות מכרטיס רגיל להופעה של מדונה וממוקם ב-"טבעת הזהב".
זה אומר שלא הייתי הולך בגלל הכסף?
ההופעה שלה הייתה שעתיים וקצת של FUN ונהנתי מכל רגע ובדיעבד גם הייתי צריך לקנות כרטיסים לטבעת
היא פרפורמרית ענקית וזה אף אחד לא יוכל לקחת לה...
בתור אחד שאוהב הרבה סגנונות מוזיקה מפופ עד רוק וקלאסי לפעמים בין לבין אני חושב שלהופעה של מדונה משחק גם פן נוסף של ה- SHOW עצמו...
לי אגב יש כרטיסים להופעה של MUSE במינכן בנובמבר שעלו הרבה פחות מכרטיס רגיל להופעה של מדונה וממוקם ב-"טבעת הזהב".
זה אומר שלא הייתי הולך בגלל הכסף?
ההופעה שלה הייתה שעתיים וקצת של FUN ונהנתי מכל רגע ובדיעבד גם הייתי צריך לקנות כרטיסים לטבעת
היא פרפורמרית ענקית וזה אף אחד לא יוכל לקחת לה...
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

ואם כבר מדברים על גרסאות להורדה...
גם אני רוצה!!! אני לא מוצא בשום מקום לא את Sticky and Sweet ולא את Confessions ב-HD..
any pointers? בפרטי כמובן
גם אני רוצה!!! אני לא מוצא בשום מקום לא את Sticky and Sweet ולא את Confessions ב-HD..
any pointers? בפרטי כמובן
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
מדונה כבר מזמן הפסיקה להיות זמרת והפכה להיות מותג שמורכב מחשפנית לא מוצלחת במיוחד, המון טרראם ושטויות ומישהי שהיתה פעם זמרת - משהו שלא הייתי הולך להופעה שלו גם אם היו משלמים לי.Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
![]()
נו טוף.....