מתוק ודביק - שירשור ההופעה של מדונה בישראל

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328

שליחה

yummy!
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

Rino

המצלמה שציינת נחשבת קטנה

אכול אין בעיה
בקבוקי מים לא נותנים להכניס
ומוכרים בפנים - חוצפה

העיקר תהנו
לא מבין למה אתה לא הולך ברגל :wink:
העם דורש..... כל מיני דברים

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244

שליחה

לא הטעם שלי :) (גם הוא וגם היא)

העיקר שנהניתם. התלבטתי והתלבטי אם לתת למקובלת עוד צ'אנס אחרי הפלופ בניו יורק. בסוף אמא שלי הודיעה לי שהיא החליטה ללכת, מה שעזר לי להחליט סופית לוותר... היא והחבר יהיו שם, ולי יהיה קצת שקט בבית.

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729

שליחה

nadavck כתב:איזה כיף לך!!!
איך שאתם תהנו!!!
אני עם חיוך של מפגר כל היום... צוחקים עלי במשרד :)
...
כל כך מזדהה!!!

כל היום אני הולך כמו זומבי מחויך ולא מפסיק לדבר על כמה מדהים היה!!!

הופעה מעולה, מצטער שלא הייתי זריז מספיק לקנות כרטיס לגולדן (והייתי עוד בסרט שאני משכנע כמה חברים לקנות כרטיסים להיום לגולדן, מה שנחל כשלון :| )
לפחות הייתי קרוב למעגל אז הייתי קרוב יחסית,
לא הרגשנו מחנק או צפיפות יתרה ופשוט השתוללנו כל הערב... רק כשהסתיימה ההופעה כשהסתובבנו וראינו פתאום את כל הרחבה מאחורינו נקלט לי כמה אנשים היו..

אוקנפלד אכזב ובגדול לדעתי,
ניסה להלהיב וזה היה נראה כאילו עובר לו בראש "אני מחמם את מדונה, my life suck" או משהו בסגנון...
וזה פחות או יותר הייתה ההרגשה בקהל...

בפעם הבאה, איפה שלא תהיה הכרטיס יהיה לגולדן...

מה שכל כך הפתיע אותי זה באמת הסדר המופתי שהיה שם, השורות בכניסה כולם בשקט ולא דוחפים (Y)

וכן, אני עדיין ממשיך לדבר על ההופעה עם כל מי שנקלע לדרכי גם כשאני צרוד לגמרי :P

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

איזה כיף לשמוע את ההתלהבות הזאת...
החיים מאוד טובים היום :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]
:)

נו טוף..
שי

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]

נו טוף..
...
Yes we are!

ואם זה לא סימן שיש לך דם שזורם בורידים, אני לא יודע מה כן (Y)

Let me stupendously follow Madonna for the rest of my life and i am a happy man :)
[left][/left]
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני אצטט משהו...
[left]
"You know who it is, yessur
It's THE M-A-D-O-N-N-A..."[/left]

מהשיר Candy Shop... :lol:

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

nadavck כתב:
Shayosef כתב:[left]I really dont mean to rain on anyones parade, but seriously... r u guys really that excited over a middle age pop singer ?[/left]

נו טוף..
...
Yes we are!

ואם זה לא סימן שיש לך דם שזורם בורידים, אני לא יודע מה כן (Y)

Let me stupendously follow Madonna for the rest of my life and i am a happy man :)
[left][/left]
...
:jump: :music: :sheep:

Pop On :)
שי

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

כנראה שיש דברים שנשגבים מבינתי......
דווקא מרוב אלה שפגשתי שהיו ומהתגובות ברשת הרוב הגורף לא נהנו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

נו טוף..
...
למה הmiddle aged? זה מה שקובע?
אני לא הייתי במדונה והופעותיה לא מדברות אלי, אבל שנה שעברה הייתי אצל אחד שהיה שמח להיות middle aged, פול מקרטני, והיה נפלא. בקרוב מגיע אחד אחר שעוד זקן אף ממקרטני.
ומה גורם לך להיות excited ?

אגב, אם יש מישהו שהיה גם במקרטני וגם במדונה, אשמח אם ישווה מבחינת כמות הקהל ואיכות הסאונד והבמה.
לא מצפה ממישהו להשוות את המוזיקה :roll: :roll:
משה

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שרגא, מבין אותך. קראתי היום בבוקר את גדעון לוי בהארץ ("משעמם רצח") והזדהיתי עם כל מילה. ראיתי אותה בניו יורק, במדיסון סקוור גארדן. רוב הזמן שיחקתי טטריס בטלפון ותהיתי למה שילמתי כל כך הרבה ומה הייתי יכול לעשות בשלוש שעות האלה בניו יורק :) בייחוד שברו אותי הקטעים עם הצוענים (בוראט, אין מילים אחרות), קטעי הKABALLAH (מביך, מביך) והקטע הבאמת נורא שבו היה "שרה" בלדה ומנסה לנגן בגיטרה (התעללות לשמה). זה לא שההופעה היתה שטוחה כל הזמן, זה התרומם בכמה נקודות, אבל אי אפשר להשוות, למשל, לתחושת הFUN שנתנו הפט שופ בויז, על במה בעשירית תקציב ועם פי מיליון דמיון וכשרון.

מצד שני, כשהייתה בארץ לפני מיליון שנה, קניתי כרטיסי VIP - מאתיים שלושים ש"ח במקום 159 - ונהניתי. אולי זה עניין של גיל, אבל להופעה של היום אמא שלי הלכה, אז אין לדעת.

בכל מקרה, מאחר שנשבעתי לא לתת לה אגורה שחוקה אחת יותר מכספי, הורדתי הבוקר את גירסת הHD (צילום מקצועי) של ההופעה הזו בטורנט, בלי נקיפות מצפון. לפי הקרדיטים זה צולם בארגנטינה. שיהיה לחבר החמוד שלי, הוא אוהב אותה (אף אחד לא מושלם).

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

משפט המפתח שלי להיום: אני לא מבין את אלה שלא מבינים אותי.

8)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נדבי, תבואו לראות את ההופעה אצלנו. אני מבטיח לשבת בשקט :)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

moco כתב:

נו טוף..
...
למה הmiddle aged? זה מה שקובע?
אני לא הייתי במדונה והופעותיה לא מדברות אלי, אבל שנה שעברה הייתי אצל אחד שהיה שמח להיות middle aged, פול מקרטני, והיה נפלא. בקרוב מגיע אחד אחר שעוד זקן אף ממקרטני.
ומה גורם לך להיות excited ?

אגב, אם יש מישהו שהיה גם במקרטני וגם במדונה, אשמח אם ישווה מבחינת כמות הקהל ואיכות הסאונד והבמה.
לא מצפה ממישהו להשוות את המוזיקה :roll: :roll:
...
יש ז'אנרים שלי לפחות נראים ונשמעים טוב יותר על ידי ה Flavour החדש של השנה או החודש, וזה פופ. אולי אני לא אינדיקציה אבל פופ באופן כללי זה לא משהו שהייתי הולך לראות מופע שלו ויום אחרי הייתי כולי בHIGH (אלא אם כן חילקו דברים בכניסה, מה שמאוד יפתיע כי קהל של POP הוא כזה HIGH ON LIFE וכו').

בכל אופן moco, אמנים כמו מקרטני שמחוץ לחיפושיות אף פעם לא רגש אותי ולאונרד שדווקא אותו אני מאוד אוהב וניסיתי גם לקנות כרטיסים אבל עם ישראל זריז על המקלדות שלו...נופלים לפחות בתפיסה שלי טוב יותר למשבצת המשתבח עם השנים בעוד שמדונה עם כל הכבוד לכושר ולעבודה הקשה שהיא נותנת בחדר הכושר עדיין מצטיירת לי כאחת שנאחזת בציפורנייה במה שפרסם אותה ולא ממציאה את עצמה מחדש לגילה החדש, אולי זה מקסים אחדים/רבים, אותי ההפך.

אה ומה שגורם לי להיות excited, ככה בשלוף, היית מאוד excited אם REM היו מגיעים או Pearl Jam או סיאנס עם קורט וחבריו אבל עד אז....Pop on M

:לארואהשומעמדבר:
שי

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

drixie כתב:נדבי, תבואו לראות את ההופעה אצלנו. אני מבטיח לשבת בשקט :)
...
תודה... אנחנו כבר בונים על הבלו ריי שיצא בקרוב :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זהו, שכבר יש לי אותו :)
(זה מה שהורדתי היום לחבר שלי)

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Shayosef

בתור אחד שאוהב הרבה סגנונות מוזיקה מפופ עד רוק וקלאסי לפעמים בין לבין אני חושב שלהופעה של מדונה משחק גם פן נוסף של ה- SHOW עצמו...

לי אגב יש כרטיסים להופעה של MUSE במינכן בנובמבר שעלו הרבה פחות מכרטיס רגיל להופעה של מדונה וממוקם ב-"טבעת הזהב".
זה אומר שלא הייתי הולך בגלל הכסף?

ההופעה שלה הייתה שעתיים וקצת של FUN ונהנתי מכל רגע ובדיעבד גם הייתי צריך לקנות כרטיסים לטבעת
היא פרפורמרית ענקית וזה אף אחד לא יוכל לקחת לה...

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ואם כבר מדברים על גרסאות להורדה...

גם אני רוצה!!! אני לא מוצא בשום מקום לא את Sticky and Sweet ולא את Confessions ב-HD..

any pointers? בפרטי כמובן :wink:

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

נו טוף..
...
מדונה כבר מזמן הפסיקה להיות זמרת והפכה להיות מותג שמורכב מחשפנית לא מוצלחת במיוחד, המון טרראם ושטויות ומישהי שהיתה פעם זמרת - משהו שלא הייתי הולך להופעה שלו גם אם היו משלמים לי.

חזור אל “מוסיקה”