שרשור שירות, מחיר, תמחור - YES MAX HD

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944

שליחה

שח_מט כתב:מכל השרשור תפס אותי שיש שיטה להוזיל את החבילות ספורט.
מישהו יכול לפרט?
כיום אני בערך ב 200 שח על תוכן ומדי פעם מזמין את צ'רלטון (יש בסופ"ש פיינל פור) או 5HD (אלופות/גמר NBA)
ישראל?
שח
...
שח
הבנת קצת לא נכון הספורט לא קשור לעניין פשוט מי שמזמין את הממיר החדש לא מקבל את חבילת הHD ספורט שעולה בנפרד מהממיר עוד 45 שח וממיר שעולה 60 שח לחודש
צרלטון לא קשורה לנושא בכלל שהיא בנפרד גובה עוד 50 שח
סורי :(
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

החוויה של ברצלונה בHD בהחלט מהממת,והאפשרות לשחזר את כל הגולים ורגעי המחלוקת בלי הצוות של ארבל ושות שווה. תהנה מהחוויה.אפשר לראות את הגבעולים של הדשא.
האם חלון המקס מוביס פעיל? גם כשהממיר לא מחובר לתקשורת יש מאגר סרטים חינמי כמו במקס הישן.האפשרות הזו אמורה להיטען במשך הזמן. (~)

NimrodKadim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218

שליחה

גם אצלי התקינו לפני שבוע (ביום חמישי - יום ההשקה אם אינני טועה).

YES התקשרו אליי והציעו לי לחזור (נטשתי אותם לפני כשמונה חודשים בתמורה לטריפל ו-HD בהוט).

220 ש"ח הכל פתוח, עד ארבעה ממירים רגילים בנוסך ל- MaxHD.

כמה טוב לחזור הבייתה :D

אגב, המודם טלפון עובד.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

NimrodKadim,
מה עשית עם הקנס ל HOT?

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867

שליחה

NimrodKadim כתב:גם אצלי התקינו לפני שבוע (ביום חמישי - יום ההשקה אם אינני טועה).

YES התקשרו אליי והציעו לי לחזור (נטשתי אותם לפני כשמונה חודשים בתמורה לטריפל ו-HD בהוט).

אגב, המודם טלפון עובד.
...
מה הכוונה הכל פתוח? כולל ספורט 5 HD ???

איך הגעת למחיר נמוך כל כך? אני שואל כי גם אני בהוט וכל פעם מתקשרים אלי מיס לחזור אליהם והפעם אני רוצה לחזור באמת...

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

והפעם אני רוצה לחזור באמת
...
אז אולי בגלל זה אתה לא מקבל מחיר כזה :idea:

אני כמנוי YES נאמן משלם 310 ש"ח על הרבה פחות (בסיס + חבילת הסרטים + HD רגיל + מקס)

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

מי מציע 205 שח ? פעם ראשונה ? פעם שניה ? YES-MAX-HD בוואלה

שליחה

יפה מאוד ! תתחדש ותהנה !

היה לנו 310 שח של כל הראשונים
היה לנו גם 259 שח של ישראל
היה לנו 220 שח של נימרוד ממש כרגע ...
בטח בשבוע הבא נראה את YES-HD-MAX בוולה שופס , באולסייל וגם בזאפ . בזאפ כבר יש צורך בגלל ריבוי המחירים ...

מי רוצה YES-MAX-HD ב-205 שח ? מי ראשון ? מיש שני ? קיבלללתתתםםםם !!!!

מי רוצה YES-HD-MAX ב-185 שח ? רק תחזרו ליס , כלומר תתנתקו ותחזרו , תראו איזה הטבות יש !!! כי אם אתם לקוחות ותיקים ונאמנים , המקסימום שיכולים לעשות עבורכם זה להוזיל את ההתקנה ב-15 שח .

אני אתקשר מחר ליס רק מתוך סקרנות . ניראה מה יציעו לי לאחר שעזבתי לפני חצי שנה לאחר 9 שנות חברות . אולי יציעו לי את אותו מחיר של התמחור שלי כלומר 50-60 שח לחודש .

אני אנסה ואעדכן אותכם .

NimrodKadim כתב:גם אצלי התקינו לפני שבוע (ביום חמישי - יום ההשקה אם אינני טועה).

אגב, המודם טלפון עובד.
...

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

ב 185 ש"ח גם אני חוזר לאחר 3 שנות צלחת לווין פרטית
אבל זה עם הספורט,כולל צ'רלטון, 2 ממירים רגילים ו HD MAX :wink:
האמת חשבתי שזה מה שיציאו לנו במפגש עם בכירי יס
אור שפע ואהבה

NimrodKadim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218

שליחה

הכל פתוח - לא כולל פרימיום. אבל הסכימו לפתוח לי את הפרימיום של הילדים ללא תשלום נוסף. אני לא כל כך רואה ספורט אז אני לא יודע אם יש מצב שיפתחו את הפרימיום ספורט.

חוץ מזה, יש התחייבות לשנתיים.

לגבי הכנסות, yes משלמים את כל הכנסות. ביקשתי גם להחזיר את הטלפון והאינטרנט לבזק (למרות שניתן לבטל בטריפל את הטלויזיה בלבד), ו-YES משלמים גם את הכנסות (והקו טלפון).
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לא צריך למהר כלל - עם הופעת ה-DVB-T השוק יחולק

שליחה

לא צריך לרוץ להתחייב עכשיו ליס \ הוט מכמה סיבות :
1.בקיץ יופיע ה-DVB-T שידורים של כל הערוציםהחינמיים שבהם רוב צופי הוט \ יס צופים כ-75% מהזמן .
2.עם הופעת ה-DVB-T , בגלל מחירו האטרקטיבי הצפוי ( 399 שח חד פעמית , ללא התחייבות ) כשיס \ הוט יבינו שמספר הלקוחות "הכלואים" עם קנס קטן ממה שהם ציפו להשיג בחודשים האלה , אני צופה שהמחירים ירדו בצורה חדה .
3.בגדול הלקוחות היחידיים שאולי יחשבו פעמיים אם להתנתק מיס \ הוט מבין אלה שצופים רוב הזמן בערוצים החינמיים יהיו אלה עם התחייבות בגלל שקנס היציאה יהיה גבוה ממחיר ההתחברות ל-DVB-T .

כנראה שבימים אלה , יס הבינו את המצב ומנסים בכל הכוח להכניס לקוחות להתחייבות וכנראה שזו הסיבה שאתם רואים פה הבדלי מחירים של עד 50% במחיר שיס מבקשת אותה חבילה בדיוק .
אני צופה שהאי יציבות הזו תמשך עד להופעת ה-DVB-T ובחודשים יולי-אוגוסט ניראה מבצעים של YES-HD-MAX , כולל 5HD , ציארלטו וכל חבילות הפרמיום ב-99.90 שח .

קחו עוד משהו בחשבון : ליס \ הוט יש עשרות אלפי לקוחות . מספר גדול מהם הם פנסיונרים או אוכלוסיה של שכבות חלשות יותר ולא רק לקוחות טכנולוגיים כמונו . למעשה , אני חושב שהם רוב הלקוחות של יס \ הוט . לקוחות אלה לא צריכים ערוצי הפרמיום , ערוצים לילדים או ספורט וגם לא HD . אלא לקוחות שמשלמים עבור חיבלת הבסיס 200 שח לחודש למרות שכל מה שהם צופים זה ערוץ 10 , 22 , 11 או 33 . לקוחות אלה יהיו הראשונים שיעזבו את יס\הוט כשהאלטרנטיבה לשלם על אותם הערוצים מחיר חד פעמי של פעמיים העלות החודשית של יס\הוט תינתן .

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

טוב לאור דבריו של djeuro שיניתי את ההצעה שלי
ל 99.90 ש"ח :wink:
אור שפע ואהבה

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז אתה צרכן נבון שפועל נכון :lol: 8) :wink:
tiptip כתב:טוב לאור דבריו של djeuro שיניתי את ההצעה שלי
ל 99.90 ש"ח :wink:
...

mbensho
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

מתי מקבלים הצעה אחרונה מ YES

שליחה

הי
אני ממש לפני ניתוק (סיום התחייבות)
יש לי שני ממירים רגילים ואני מעונין לשדרג ל HDMAX
הודעתי ליס שינתקו אותי, ואמרו לי שיחזור אלי אחראי אזור לתיאום איסוף של הממירים.

סביר להניח שהוא יחזור אלי היום מחר.
את ההצעה האחרונה מקבלים מהמתאם או מהטכנאי שבא לאסוף את הציוד?
:מבולבל: ניתן יהיה לקבל הצעה של פיקדון (התחייבות ממש לא מתאים לי) ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

למי שזוכר, במלכוד 22 מיילו היה קונה משהו בשני דולר ומוכר אותו בדולר. כששאלו אותו איך הוא מרוטיח הוא ענה volume...

לכל מי שחולם על yeshd ב 99ש"ח, תמשיכו לחלום, זה לא יקרה.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

לך תדע
גם cellular שהיה לי לפני 15 שנה עלה הון
ברגע שתיכנס התחרות הרבה דברים ישתנו

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

אני מצפה שיקחו את הממיר HD הקיים ויחליפו ב MAX HD בתוספת תשלום זניחה בעיקר בגלל העוגמת נפש של התכנים
עוד לא ניסיתי להתקשר ולשאול במה זה יהיה כרוך אבל אני אוטוטו יעשה זאת
אני רוצה להגיע למצב שיש לי MAX בחדר שינה לאישה וסדרות שלא צריך HD וממיר MAX HD בסלון שיכיל גם את החומר לילדה ומדי פעם קצת תוכן HD
את הסדרות והסרטים שלי אני ממילא צורך דרך סטרימר.

מישהו ניסה לשדרג HD ל MAX HD בלי לערב את ה MAX הקיים. יש מחיר?

שח

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

אני לא מחזיר את המקס, אבל אני לוקח את ה-MAX HD בפקדון, וזה לא מסלול שדרוג.

אם אתה מעונין בהתחייבות ל-3 שנים, אתה יכול להוסיף 29.9 בנוסף למה שאתה משלם היום על HD ולהחזיר רק את ממיר ה-HD.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

זה לא החלום שלי שיהיה לי YES-HD אלא זה החלום של יס

שליחה

ואני אומר שוב לחברת יס - אתם פועלים נכון להוזלת המחירים . כבר היום אפשר להתקין כמו שראינו YES-HD-MAX ב-220 שח לחודש לכמה ממירים וללא תשלום על התקנה וללא התחייבות . ירדתם יפה מהעץ בשבועיים האחרונים אבל עדיין לפי התמחור שלי , החבילה לא שווה יותר מ-99.90 שח .
יס , תתאמצו עוד קצת ואולי חלומכם , שאני אהיה בין לקוחותיכם במחיר שציינתי ,יתגשם בקרוב !!!
oferlaor כתב:למי שזוכר, במלכוד 22 מיילו היה קונה משהו בשני דולר ומוכר אותו בדולר. כששאלו אותו איך הוא מרוטיח הוא ענה volume...

לכל מי שחולם על yeshd ב 99ש"ח, תמשיכו לחלום, זה לא יקרה.
...

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228

חודש המתנה לקבל מחיר 9.90 לMAXHD או פשוט שרות לקוחות גרוע

שליחה

סיימתי עכשיו שיחה עם מנהל קשרי לקוחות בשם שי, לאחר ש5 שיחות אחרות עם נציגי שרות הובילו לאותה תשובה יחזרו אליך... וזאת מאז תחילת ההשקה של MAXHD.
לטענת אותו בחור המבצע של 9.90 אשר פורסם כאן כחלק מהמחיר ללקוחות קיימים אשר ברשותם גם MAX HD וגם YES MAX אינו מפורסם בשום מקום וניתן שרירותית לאחר דיונים פנימיים שלוקחים חודש... :?: .
המבצע שהם מציעים רשמית הוא 19.90 ופשוט אין עם מי לדבר. בYES נחושים להעניש לקוחות קיימים, כאשר כל נסיון לזרז את התהליך שדורש שנייה של שינוי מחיר נתקע בתשובה אין לי אפשרות יחזרו אליך.
רציתי לדעת אם יש פה משהוא שהצליח לקבל את המחיר האמור על החזרת שני הממירים
ו/או ראה פרסום רשמי לגבי מחירי השדרוג ללקוחות קיימים.
כמו כן מה אתם מציעים לעשות, מלבד לחכות חודש בעצבים.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

yes-man כתב:אני לא מחזיר את המקס, אבל אני לוקח את ה-MAX HD בפקדון, וזה לא מסלול שדרוג.

אם אתה מעונין בהתחייבות ל-3 שנים, אתה יכול להוסיף 29.9 בנוסף למה שאתה משלם היום על HD ולהחזיר רק את ממיר ה-HD.
...
אבל אז ה HD יוצא מאוד יקר, לפי המחיר המקורי שקיבלתי המקס עלה לי 15 וה HD עלה 40 בנוסף ל 200 לתוכן
אני מצפה שיחליפו לי את ה HD למקליט HD בכמה שקלים, אחרת כדאי לי כבר לשלם קנס ולצאת

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”