שרשור המפגש של חברי האתר עם סמנכ"לי יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78941
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמה דברים:
1. ירון - כרגע הפונקציה של ה-VERTICAL STRECH היא בלתי שמישה, צריך להמתין שיתקנו אותה. אני די מנדנד ליס שיאפשרו לי לעזור להם ולהגדיר עבורם איך זה אמור להיות, אבל הם לא מתלהבים מהרעיון...
2. מהירות זפזופ - זה בעיה שלא היתה חריפה כ"כ בגירסאות ה-BETA, אבל בהחלט מאוד מורגשת בגירסא האחרונה. דיווח הועבר להם לפני ההשקה ואני מעריך שהם יטפלו בזה.
3. tiptip - כאמור, האירוע לא היה מכירתי. הם לא התעניינו בלשווק את המוצר ספציפית למי שהגיע, אלא להציג אותו לנו ולאפשר לנו לעדכן אותם כי הרי הם לא חשופים לקהל כמו שלנו באופן תדיר. אני לא ממש רוצה להפוך את האתר לזירת מסחר של יס ולכן גם אני לא לוחץ לארגן מחירים מיוחדים לחברי האתר. אם הם חושבים שזה ראוי (תאמין לי שהם מבינים בזה יותר מכולנו) הם ייזמו את זה. אני בהחלט לא עובד עבורם (יש לי מספיק עבודה גם ככה), הרעיון היה לרכז את כל הבעיות הקשות שיש לחברי האתר (ובראשם, שניים מבעלי האתר - חיים ומרטין שגם הם מסתבכים ביותר עם הנושא הזה) ולעזור לעבור את חבלי הלידה של זה בשלום. אחרי זה, אני בפירוש אפרוש מלנסות ולטפל בנושא.
4. לגבי מישהו באתר שיטפל בזה. כבר פנינו אליהם עם רעיון כזה, הכדור כרגע לא במגרש שלנו.
michael123,
אולי אחדד את הנקודה הזו. נושא איכות התמונה בממיר נפתרה. נקודה.
היא נפתרה ב-YES MAX HD ואיכות התמונה עברה את המבחן שלי. זה שאני פרטית יודע עדיין לייצר תמונה טובה יותר במקס, זה בעיקר בזכות העובדה שיש לי ציוד יקר ומתוחכם שמאפשר לי לעשות את זה. 99.9% מהאנשים בבית יראו טוב יותר (או טוב בדיוק כמו) ה-3100 OUT OF THE BOX .
לגבי ה-HD ZAPPER. כבר ראיתי (די מזמן, אבל מכיוון שנתתי את מילתי לא דיווחתי על כך) גירסאת תוכנה על ה-HD ZAPPER שמציעה את אותו שיפור. הגרסא הזו עדיין לא משוחררת ללקוחות מכיוון שחסר לה לא מעט יכולות שיש ב-MAX HD. יס לא רוצה לשחרר (לצערי) גירסאת תוכנה כל שבוע אלא רוצה שדרוג גדול שיפתור אחוז ניכר מהבעיות בממיר הזה וגם יוסיף יכולות שקיימות כבר כיום ב-MAX HD. מכיוון שה-MAX HD שוחרר רשמית, להערכתי הם תחילה יתקנו באגים קריטיים בו ולאחר מכן ישחררו גם גירסאת תוכנה ב-HD ZAPPER שתיישר קו ותפטור גם את בעיה זו.
אני מרגיש חופשי לדבר על זה מכיוון שהמידע הזה כבר נאמר רשמית על ידי נציגים של יס בנוכחות חברי אתר אחרים.
לשאלתכם הבאה - לא נתנו לנו תאריך (הם למודי סבל בנוגע לתאריכים שבאים והולכים ובסוף הם לא משחררים בזמן, אז הם מעדיפים לא לתת לעולם תאריכים...)
1. ירון - כרגע הפונקציה של ה-VERTICAL STRECH היא בלתי שמישה, צריך להמתין שיתקנו אותה. אני די מנדנד ליס שיאפשרו לי לעזור להם ולהגדיר עבורם איך זה אמור להיות, אבל הם לא מתלהבים מהרעיון...
2. מהירות זפזופ - זה בעיה שלא היתה חריפה כ"כ בגירסאות ה-BETA, אבל בהחלט מאוד מורגשת בגירסא האחרונה. דיווח הועבר להם לפני ההשקה ואני מעריך שהם יטפלו בזה.
3. tiptip - כאמור, האירוע לא היה מכירתי. הם לא התעניינו בלשווק את המוצר ספציפית למי שהגיע, אלא להציג אותו לנו ולאפשר לנו לעדכן אותם כי הרי הם לא חשופים לקהל כמו שלנו באופן תדיר. אני לא ממש רוצה להפוך את האתר לזירת מסחר של יס ולכן גם אני לא לוחץ לארגן מחירים מיוחדים לחברי האתר. אם הם חושבים שזה ראוי (תאמין לי שהם מבינים בזה יותר מכולנו) הם ייזמו את זה. אני בהחלט לא עובד עבורם (יש לי מספיק עבודה גם ככה), הרעיון היה לרכז את כל הבעיות הקשות שיש לחברי האתר (ובראשם, שניים מבעלי האתר - חיים ומרטין שגם הם מסתבכים ביותר עם הנושא הזה) ולעזור לעבור את חבלי הלידה של זה בשלום. אחרי זה, אני בפירוש אפרוש מלנסות ולטפל בנושא.
4. לגבי מישהו באתר שיטפל בזה. כבר פנינו אליהם עם רעיון כזה, הכדור כרגע לא במגרש שלנו.
michael123,
היא נפתרה ב-YES MAX HD ואיכות התמונה עברה את המבחן שלי. זה שאני פרטית יודע עדיין לייצר תמונה טובה יותר במקס, זה בעיקר בזכות העובדה שיש לי ציוד יקר ומתוחכם שמאפשר לי לעשות את זה. 99.9% מהאנשים בבית יראו טוב יותר (או טוב בדיוק כמו) ה-3100 OUT OF THE BOX .
לגבי ה-HD ZAPPER. כבר ראיתי (די מזמן, אבל מכיוון שנתתי את מילתי לא דיווחתי על כך) גירסאת תוכנה על ה-HD ZAPPER שמציעה את אותו שיפור. הגרסא הזו עדיין לא משוחררת ללקוחות מכיוון שחסר לה לא מעט יכולות שיש ב-MAX HD. יס לא רוצה לשחרר (לצערי) גירסאת תוכנה כל שבוע אלא רוצה שדרוג גדול שיפתור אחוז ניכר מהבעיות בממיר הזה וגם יוסיף יכולות שקיימות כבר כיום ב-MAX HD. מכיוון שה-MAX HD שוחרר רשמית, להערכתי הם תחילה יתקנו באגים קריטיים בו ולאחר מכן ישחררו גם גירסאת תוכנה ב-HD ZAPPER שתיישר קו ותפטור גם את בעיה זו.
אני מרגיש חופשי לדבר על זה מכיוון שהמידע הזה כבר נאמר רשמית על ידי נציגים של יס בנוכחות חברי אתר אחרים.
לשאלתכם הבאה - לא נתנו לנו תאריך (הם למודי סבל בנוגע לתאריכים שבאים והולכים ובסוף הם לא משחררים בזמן, אז הם מעדיפים לא לתת לעולם תאריכים...)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עופר,
בקשר לנק' 3 , לא הבנתי ממה אתה מתכוון לפרוש?
בקשר לנק' 3 , לא הבנתי ממה אתה מתכוון לפרוש?
חברים יקרים, אפרופו גודל הדיסק והתלונות שהועלו במפגש אתמול, בפסח הייתי בניו יורק אצל קרובי משפחה, ונהנתי מהרבה ערוצי HD, ומממיר HD מקליט. היום בדקתי עם קרוב המשפחה מה גודל הדיסק. התשובה: 80GB! חיפשתי קצת באינטרנט, והנה מה ש- Time Warner מציעים ב- HD DVR שלהם:
[left]
Most DVRs can store up to 80 hours of standard-definition programming. An HD-DVR stores up to 35 hours of high-definition programming.
[/left]
בקיצור, 320GB זה כנראה יחסית טוב.
[left]
Most DVRs can store up to 80 hours of standard-definition programming. An HD-DVR stores up to 35 hours of high-definition programming.
[/left]
בקיצור, 320GB זה כנראה יחסית טוב.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עפרmichael123,
היא נפתרה ב-YES MAX HD ואיכות התמונה עברה את המבחן שלי. זה שאני פרטית יודע עדיין לייצר תמונה טובה יותר במקס, זה בעיקר בזכות העובדה שיש לי ציוד יקר ומתוחכם שמאפשר לי לעשות את זה. 99.9% מהאנשים בבית יראו טוב יותר (או טוב בדיוק כמו) ה-3100 OUT OF THE BOX ....
יש לי מעבד תמונה שעלה 3500 דולר
אם אני עדיין צריך להשאיר את ה-MAX הישן כדי להוציא ממנו סיגנל RGB, לא עשיתי כלום
חשבתי שאוכל לעבוד בסוף עם קופסה אחת, שמ-SCART תוציא לי תוכניות ב-SD, ודרך HDMI - HD - במקביל.
תדיג לי אישית: כפי שמצולם בביקורת שלך, אתה חי עם שלושה ממירים - MAX, HD ו-HD MAX
אתה מתכוון להפטר מהם?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל תודה למארגני המפגש - עופר מרטין והאחרים וכמובן לנציגי הנהלת YES, אני מאד נהניתי ומתכון לשדרג את היסמקס שלי מאד בקרוב (כרגע אני רואה תכני HD דרך הסטרימר ונגן בלוריי). לשאלתך המסכים שהיו בחדר התצוגה הינם מסכי 50" של פנסוניק דגם PV600 (זה במקרה גם המסך שתלוי בסלון שליtals79 כתב:ד.א - איזה מסכים של פנסוניק היו על הקיר?
...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם (לא שמת ילב לשרשור הזה אמת), תודה רבה לצוות האתר ול YES שאירגנו לנו את המפגש המאיר עיניים הזה וח"ח ל YES על האירוח האדיב והאוזן הקשבת
מבחינתי כרגע יש 2 סייגים חזקים שמונעים ממני להתחבר לשירות:
1. סרטים ללא 5.1 - הזוי לי שמשקיעים כ"כ הרבה בהבאת ה HD לישראל אבל מסרסים אותו ע"י ציוות סאונד סטראו. במפגש עצמו הודגם סרט ב HD (מחול החרבות) כש 99 אחוז מהייחוד בסצנה הזו מגיע מהסאונד היקפי. חווית הצפייה בסרטים/סדרות הינה חוויה דו חושית, ראייה ושמיעה, והשקעה רק בתחום אחד תוך הזנחה מלאה של התחום האחר מספקת חוויה חלקית בלבד. אני (ואני בטוח שעוד רבים פה) השקעתי לא מעט כסף במערכת סאונד היקפית טובה, כיום אין שום מצב שאצפה בסרט בסטריאו.
2. כמות התכנים - עד שלא אראה את כל הסדרות הטובות ב HD לא תהיה לי שום מוטיבציה לשלם על השירות הזה. היה לי מוזר בטירוף שסדרות פרמיום (כגון נמלטים אם אני זוכר נכון מהמפגש) עדיין משודרות ב SD ולא ב HD. אם אני עדיין צריך להוריד יותר מחצי מהזמן צפייה שלי מהאינטרנט אני לא רואה הצדקה לשירות בתשלום.
בכ מקרה, שמחתי לראות שבכ"ז יש אוזן קשבת ב YES ואשמח אם יקחו את הדברים הללו לשיקול רציני- אני בטוח שאלו 2 נושאים שמטרידים את רב חברי הפורום.
מבחינתי כרגע יש 2 סייגים חזקים שמונעים ממני להתחבר לשירות:
1. סרטים ללא 5.1 - הזוי לי שמשקיעים כ"כ הרבה בהבאת ה HD לישראל אבל מסרסים אותו ע"י ציוות סאונד סטראו. במפגש עצמו הודגם סרט ב HD (מחול החרבות) כש 99 אחוז מהייחוד בסצנה הזו מגיע מהסאונד היקפי. חווית הצפייה בסרטים/סדרות הינה חוויה דו חושית, ראייה ושמיעה, והשקעה רק בתחום אחד תוך הזנחה מלאה של התחום האחר מספקת חוויה חלקית בלבד. אני (ואני בטוח שעוד רבים פה) השקעתי לא מעט כסף במערכת סאונד היקפית טובה, כיום אין שום מצב שאצפה בסרט בסטריאו.
2. כמות התכנים - עד שלא אראה את כל הסדרות הטובות ב HD לא תהיה לי שום מוטיבציה לשלם על השירות הזה. היה לי מוזר בטירוף שסדרות פרמיום (כגון נמלטים אם אני זוכר נכון מהמפגש) עדיין משודרות ב SD ולא ב HD. אם אני עדיין צריך להוריד יותר מחצי מהזמן צפייה שלי מהאינטרנט אני לא רואה הצדקה לשירות בתשלום.
בכ מקרה, שמחתי לראות שבכ"ז יש אוזן קשבת ב YES ואשמח אם יקחו את הדברים הללו לשיקול רציני- אני בטוח שאלו 2 נושאים שמטרידים את רב חברי הפורום.
-
oferlaor
- מנהל

Huber,
הסיבה שלא הלכו על HD עם נמלטים זה גם בגלל הניסוי של 16 השעות וגם בגלל שזה כבר סוף העונה (לדעתי גם סוף הסדרה) ואין הגיון להשקיע ברבע עונה ב-HD.
יש שרשור יעודי על הנושא הזה.
אגב, יש כמה וכמה סדרות חדשות שאני מתכנן לראות ב-YES HD בלבד: UNITED STATES OF TARA (טרה), LEVERAGE (העוקץ) ו- CRASH (התרסקות).
לגבי 5.1 הם דווקא אמרו שהם מתחילים לאגור תוכן.
הסיבה שלא הלכו על HD עם נמלטים זה גם בגלל הניסוי של 16 השעות וגם בגלל שזה כבר סוף העונה (לדעתי גם סוף הסדרה) ואין הגיון להשקיע ברבע עונה ב-HD.
יש שרשור יעודי על הנושא הזה.
אגב, יש כמה וכמה סדרות חדשות שאני מתכנן לראות ב-YES HD בלבד: UNITED STATES OF TARA (טרה), LEVERAGE (העוקץ) ו- CRASH (התרסקות).
לגבי 5.1 הם דווקא אמרו שהם מתחילים לאגור תוכן.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Huber, מסכים איתך
למרות שנראה לי שיש מגמה של הבנה ללכת לכיוון פיתרון נקודה מספר 1
בקשר לנקודה השניה, דווקא נראה לי שהם רוכשים לא מעט.
אותי מרגיזה עלות ההתקנה
משגע אותי שאני צריך לשלם 160 ש"ח (כן, אני יודע, כסף קטן)
לטכנאי שמחבר שני חוטים
אני מתחייב ל3 שנים להשאר לקוח
והם צריכים את ה160 ש"ח
גם באורנג כשקונים מכשיר ונכנסים להתחיבות אף אחד לא מחייב על השליח שמגיע
כלומר הם מנסים
אבל תמיד מורידים את התשלום
בשבילי,
160 ש"ח זה כמו 16 חודשי שדרוג!!! אין כאן שום פרופורציה
למרות שנראה לי שיש מגמה של הבנה ללכת לכיוון פיתרון נקודה מספר 1
בקשר לנקודה השניה, דווקא נראה לי שהם רוכשים לא מעט.
אותי מרגיזה עלות ההתקנה
משגע אותי שאני צריך לשלם 160 ש"ח (כן, אני יודע, כסף קטן)
לטכנאי שמחבר שני חוטים
אני מתחייב ל3 שנים להשאר לקוח
והם צריכים את ה160 ש"ח
גם באורנג כשקונים מכשיר ונכנסים להתחיבות אף אחד לא מחייב על השליח שמגיע
כלומר הם מנסים
אבל תמיד מורידים את התשלום
בשבילי,
160 ש"ח זה כמו 16 חודשי שדרוג!!! אין כאן שום פרופורציה
העם דורש..... כל מיני דברים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אבל רק בסרטים כרגע, ביקשנו שיחשבו גם על הסדרות בכיוון של 5.1...oferlaor כתב:Huber,
לגבי 5.1 הם דווקא אמרו שהם מתחילים לאגור תוכן....
צריך לזכור שגם רומא לא נבנתה ביום. אני חושב שבתור התחלה מדובר בהתחלה יפה מאד, ועם הזמן כמות תכני ה- HD תגדל, כמובן כפוף לכמה לקוחות HD יהיו להם. אני לא חושב שאפשר לצפות שעל ההתחלה הם ירכשו את כל הסדרות שלהם ב- HD, ועוד ב- 5.1. מדובר בהוצאה עצומה, והם כבר השקיעו מיליוני שקלים במהלך הזה.yes-man כתב:אבל רק בסרטים כרגע, ביקשנו שיחשבו גם על הסדרות בכיוון של 5.1...oferlaor כתב:Huber,
לגבי 5.1 הם דווקא אמרו שהם מתחילים לאגור תוכן.......
אני גם מזכיר את מה שכתבתי בעבר, שבארצות אחרות לאו דווקא יותר טוב. אמנם בארה"ב יש כמות אדירה של תכנים, אבל אצל קרובי משפחה שלי ממיר ה- HD המקליט של חברת הכבלים המקומית מכיל דיסק של 80GB בלבד, ואין שם אפשרות לקבל משהו יותר מזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר'ה - אנחנו צריכים להבין דבר בסיסי מאוד - אנחנו לא הMASS MARKET
וגם בין חברי האתר - תסתכלו למשל במזרימדיות - יש לא מעט ללא רסיברים - שצריכים לקנות מזרימדיה עם פענוח DTS בשביל לשמוע משהו.
לכמה אנשים יש רסיבר? כמה אנשים מדליקים אותו בצפייה בטלויזיה?
כמה אנשים תשאל אם יש להם FHD או לא - והם לא ידעו לענות- או שיענו שכן למרות שיש להם EDTV.
לדעתי - מה שהיה יכול להפיל את כל חברי הפורום ברשת של יס - זה בכלל לא ה5.1 - אלא הספורט.
אם הספורט היה עולה יותר זול... כוווולם (טוב נו - כל אלה שאוהבים ספורט) היו עוברים ומקווים לקבל גם 5.1
וגם בין חברי האתר - תסתכלו למשל במזרימדיות - יש לא מעט ללא רסיברים - שצריכים לקנות מזרימדיה עם פענוח DTS בשביל לשמוע משהו.
לכמה אנשים יש רסיבר? כמה אנשים מדליקים אותו בצפייה בטלויזיה?
כמה אנשים תשאל אם יש להם FHD או לא - והם לא ידעו לענות- או שיענו שכן למרות שיש להם EDTV.
לדעתי - מה שהיה יכול להפיל את כל חברי הפורום ברשת של יס - זה בכלל לא ה5.1 - אלא הספורט.
אם הספורט היה עולה יותר זול... כוווולם (טוב נו - כל אלה שאוהבים ספורט) היו עוברים ומקווים לקבל גם 5.1
-
oferlaor
- מנהל

כמה הערות:
1. הטכנאי איננו שליח שמביא את המכשיר הביתה... יש כאן אלמנט של בדיקה ונכון שבמקרה אידאלי מדובר רק על ניתוק מכשיר ישן וחיבור חדש במקומו, אך אם יש בעיות HDCP, בעיות קליטה או משהו בשלט - הטכנאי הוא זה שצריך לפתור את זה...
2. זה מוצר פרמיום. אין ספק שהייתי מתרגז אם היו רוצים 160 ש"ח על מסירת מפתחות לפרארי שלי, אבל מה לעשות - זה לא מוצר המוני בינתיים...
1. הטכנאי איננו שליח שמביא את המכשיר הביתה... יש כאן אלמנט של בדיקה ונכון שבמקרה אידאלי מדובר רק על ניתוק מכשיר ישן וחיבור חדש במקומו, אך אם יש בעיות HDCP, בעיות קליטה או משהו בשלט - הטכנאי הוא זה שצריך לפתור את זה...
2. זה מוצר פרמיום. אין ספק שהייתי מתרגז אם היו רוצים 160 ש"ח על מסירת מפתחות לפרארי שלי, אבל מה לעשות - זה לא מוצר המוני בינתיים...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי עניין הביקור טכנאי הוא קצת מחשבה לא נכונה של יס...
כאילו - הבן אדם משלם לכם לחודש משהו כמו 250 ש"ח. אם הוא היה מתנתק - אין חיוב על הטכנאי שבא לקחת את הציוד נכון?
ברור שלטכנאי יש תפקידים נוספים - אבל... עדיין - לבקש כסף על התקנה - זה קצת מצחיק.
כמו שבחנות מתמחה רצינית מכניסים את ההתקנה לשקלול - גם יס יכולים. -ה160 ש"ח - יותר מכניסים תסכול ללקוח מאשר כסף ליס.
כאילו - הבן אדם משלם לכם לחודש משהו כמו 250 ש"ח. אם הוא היה מתנתק - אין חיוב על הטכנאי שבא לקחת את הציוד נכון?
ברור שלטכנאי יש תפקידים נוספים - אבל... עדיין - לבקש כסף על התקנה - זה קצת מצחיק.
כמו שבחנות מתמחה רצינית מכניסים את ההתקנה לשקלול - גם יס יכולים. -ה160 ש"ח - יותר מכניסים תסכול ללקוח מאשר כסף ליס.
נשמע טוב. צריך מחיר טוב לשדרוג מ HD ל HD MAX ואז באמת ננצל את ערוצי ה HD. אני ממש לא רואה שם כלום.oferlaor כתב:אני יכול להעיד שחלק מהבעיות של ממיר ה-HD הישן כבר נפתרו. לדעתי הם רוצים לצאת עם חבילת שדרוג גדולה שתביא עוד הרבה יוכלות של ה-HD MAX לממיר ה-HD ZAPPER ולכן הם לא משחררים בכל פעם פיצ'ר.
כך, שגם מי שלא ישדרג וישאר עם ה-HD הרגיל ירוויח.
עם זאת, אני לא אופטימי לגבי העתיד של ה-HD ZAPPER. אני רואה כמה תכנים התחלתי לראות ב-HD בכמה השבועות האחרונים ואין מה להשוות מול ה-HD ZAPPER.
לקראת יום השואה היו המון סרטים טובים ב-HD (הגרמני הטוב, למשל) ואני מעריך שבקיץ הזה יהיה חם מאוד גם בזירת ה-HD.
עד כה, ה-HD היה משהו נחמד שהייתי מראה לחברים, אתמול אני ואשתי התחלנו לראות סדרות חדשות דרכו ב-HD (סדרת LEVERAGE היא רשמית הראשונה)....
אני גם באמת מקווה שלא ינטשו אותנו, אלו בלי ה MAX כרגע ויתקנו את הבעיות בממיר HD - איכות SD, כתוביות וכו'
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני חייב לומר שהייתי מוכן לשמוע על עלות שהיא חצי מהמחיר שהם דורשים עבור טכנאי.
משהו שהיה נותן לי תחושה של "משתתפים איתך בעלות"
מה ההבדל ביני לבין לקוח חדש?
הוא לא משלם על טכנאי
ואני מתחיל איתכם מסלול התחיבות של 3 שנים
סתם אטימות
אני התחלתי הזמנה וביטלתי
לא בא לי לעשות איתם עסקים

משהו שהיה נותן לי תחושה של "משתתפים איתך בעלות"
מה ההבדל ביני לבין לקוח חדש?
הוא לא משלם על טכנאי
ואני מתחיל איתכם מסלול התחיבות של 3 שנים
סתם אטימות
אני התחלתי הזמנה וביטלתי
לא בא לי לעשות איתם עסקים
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 27/04/2009 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

איתי,
לא מדוייק, אתה בד"כ כן משלם קנס על ניתוק אם אתה עושה את זה מוקדם. אם אתה לא, אז המחיר כבר מובנה וחוץ מזה, כאן מדובר באמת באיסוף ולא בעבודה אמיתית. לבסוף, כמובן שאם הם היו לוקחים כסף אז היו יורדים עליהם רצח (ובצדק).
sam22,
ליגיטימי.
לא מדוייק, אתה בד"כ כן משלם קנס על ניתוק אם אתה עושה את זה מוקדם. אם אתה לא, אז המחיר כבר מובנה וחוץ מזה, כאן מדובר באמת באיסוף ולא בעבודה אמיתית. לבסוף, כמובן שאם הם היו לוקחים כסף אז היו יורדים עליהם רצח (ובצדק).
sam22,
ליגיטימי.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קראתי את כל השירשור ,
בגדול , הייתי מצפה ש YES יבואו לקראת "הממהרים להזמין ראשונים " ויתנו הנחה כלשהי ,
משהו כמו מבצע היכרות .
כל המהומה על ה HD לא פרופורציונאלית כרגע בעיני, מדוע ?
מפני שמה שחשוב הוא התוכן , והנה קיימים כיום עשרות ערוצי SD
( שלגביהם אני עדיין בספק אם האיכות תשתפר עם שידרוג הממיר )
ומעט ערוצי HD .
בגדול , הייתי מצפה ש YES יבואו לקראת "הממהרים להזמין ראשונים " ויתנו הנחה כלשהי ,
משהו כמו מבצע היכרות .
כל המהומה על ה HD לא פרופורציונאלית כרגע בעיני, מדוע ?
מפני שמה שחשוב הוא התוכן , והנה קיימים כיום עשרות ערוצי SD
( שלגביהם אני עדיין בספק אם האיכות תשתפר עם שידרוג הממיר )
ומעט ערוצי HD .