כנראה לא הסברתי את עצמי היטב כי בדרך שלי המקור מחובר ישירות לאינטגרייטד ומתי שאתה שומע מוסיקה הרסיבר כאילו לא קיים. לא הצלחתי להעביר זאת?איתי_הגיתי כתב:אישית, אני מעדיף לא לעבור בפרה אמפ של הרסיבר כדי לשמוע מוזיקה,
אבל תודה על ההסבר.
חג שמח....
Pioneer LX70 מול ה-LX81 בסטריאו
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
אני לא רכשתי את הרסיבר כדי לשמוע מוזיקה אלא אך ורק כדי להנות מקולנוע ביתי.bossgt6 כתב: YARINO אם אני לא טועה רכש 3800 , החליף ל - LX70 ועכשיו הוא מחפש מגבר כח ל 70 כי לטענתו זה לא זה מבחינת ההגברה ! אם התוצאה שאליה יגיע זה קצת כח ודינאמיות עם הפאוור החדש שלו ,מבחינת עולת /תועלת אולי עדיף שימכור את ה 70 וירכוש שוב את ה3800 ?...
הוספת פאוור (תלוי מאוד איזה) לא רק יוסיף כח אלא גם ישדרג את הסאונד פלאים, כמובן שלא כמו פרה ופאוור או אינטגרייטד כי עדיין צוואר הבקבוק הוא הרסיבר.
במקרה שלי, אני אמרתי שאני הולך להוסיף פאוור בשלב הזה אבל הכוונה יותר מאוחר זה כמובן להוסיף פרה.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אז לא הבנתי.. למה רלוונטית לך האיכות של הרסיבר ב-stereodanlior כתב:כנראה לא הסברתי את עצמי היטב כי בדרך שלי המקור מחובר ישירות לאינטגרייטד ומתי שאתה שומע מוסיקה הרסיבר כאילו לא קיים. לא הצלחתי להעביר זאת?איתי_הגיתי כתב:אישית, אני מעדיף לא לעבור בפרה אמפ של הרסיבר כדי לשמוע מוזיקה,
אבל תודה על ההסבר.
חג שמח.......
מי שמחפש איכות בכלל - צריך ללכת על SSP נפרד
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

הכל עניין של תקציב. לו הייתי כיום יושב עם אינטגרייטד איכותי, אכן הייתי מתעלם לחלוטין מנושא איכות הרסיבר בסטריאו. לעומת זאת, לו הייתי במצב שבשום אופן לא אוכל לקנות בעתיד הקרוב אינטגרייטד, הייתי הולך על האונקיו 875 שבאופן מובהק נשמע טוב יותר בסטריאו מכל רסיבר (עם ה-B&W 804S).michael123 כתב:אז לא הבנתי.. למה רלוונטית לך האיכות של הרסיבר ב-stereodanlior כתב:כנראה לא הסברתי את עצמי היטב כי בדרך שלי המקור מחובר ישירות לאינטגרייטד ומתי שאתה שומע מוסיקה הרסיבר כאילו לא קיים. לא הצלחתי להעביר זאת?איתי_הגיתי כתב:אישית, אני מעדיף לא לעבור בפרה אמפ של הרסיבר כדי לשמוע מוזיקה,
אבל תודה על ההסבר.
חג שמח.......![]()
מי שמחפש איכות בכלל - צריך ללכת על SSP נפרד...
אך מכיוון שאני בתהליך מתקדם ברכישת אינטגרייטד אך עדיין רוצה רסיבר שנשמע טוב בסטריאו, אני הולך על ה-LX70 שנותן מקסימום ביצועים בק"ב ועדיין נשמע טוב בסטריאו. מה גם שגם עם האינטגרייטד, עדיין הסאונד שיפעיל את הסנטר יבוא מן הרסיבר ובשום אופן לא הייתי רוצה שהוא יבוא מה-LX81.
יש?
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
אם זה אווברקיל לרמקולים שלךbossgt6 כתב:עוד קצת כח ודינאמיות אלו דברי איתי וולא דברי ועל זה הפליאה שלי ,חשבתי שמגבר כח במחיר כל הרסיבר יפער את פי בהשוואה להגברת הרסיבר ......danlior כתב:bossgt6,
אם ברצונך רק לחזק את רסיבר ק"ב ולתת לו לדבריך עוד "קצת כח ודינאמיות" אז מגבר כח יתאים לך יותר מאינטגרייטד. אם ברצונך לתת סאונד דיותר איכותי בסטריאו אז הייתי ממליץ לך ללכת על אינטגרייטד או פרה+פאוור מהסיבות שהעלתי בפני איתי.
אני מסכים עם ADDICT , מסתמן שה-LX70 מוצלח ביותר ושווה ללכת עליו בכל מקרה. דרך אגב, אילו רמקולים יש לך?...
וכן ,ראיתי את המיוסיק פידליטי עם 250 וואט לכל צד { הארת את את עיני } וגם המחיר סינוור את עיני - בסביבות 2000 יורו הכי זול שמצאתי היה בסיביבות ה 1600 GBP , וכן מצאה חן בעיני אופציית ה HT / BYPASS מאחור... נכנסתי לחוברת ההדרכה וקראתי , נחמד אבל יקר ולרמקולים שלי זה אובר קיל...
מה הבעיה לרכוש את ה70
וליהנות ממנו ומה שיש לו להציע?
פאוור יכול לתת לך ערך מוסף רציני בהמשך במידה ועם הזמן תרגיש שמשהוא חסר
אף אחד לא עומד לך על הראש לרכוש את הסט המושלם
אלא בצעדים קטנים ומדודים
הכל לפי הצורך שלך ומה יהיה חסר לך ממנו
לגבי פאוור תוכל להוסיף משהוא שכבר הורכב לרסיוור כמו ה70 עלידי מישהוא והתוצאה היתה משביעת רצון (מבחינתך)
ואתה לא חייב משהוא גרנדיוזי ומפלצתי
כל פאוור ממוצע ומעלהיתן לך שיפור
חג שמח לך ידידי
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

אולי ההגברה של ה-LX70 תספיק לך? בכל זאת מדובר בהגברה שמטרתה המוצהרת היא להרעיד קירות ולבבות!bossgt6 כתב:עוד קצת כח ודינאמיות אלו דברי איתי וולא דברי ועל זה הפליאה שלי ,חשבתי שמגבר כח במחיר כל הרסיבר יפער את פי בהשוואה להגברת הרסיבר ......danlior כתב:bossgt6,
אם ברצונך רק לחזק את רסיבר ק"ב ולתת לו לדבריך עוד "קצת כח ודינאמיות" אז מגבר כח יתאים לך יותר מאינטגרייטד. אם ברצונך לתת סאונד דיותר איכותי בסטריאו אז הייתי ממליץ לך ללכת על אינטגרייטד או פרה+פאוור מהסיבות שהעלתי בפני איתי.
אני מסכים עם ADDICT , מסתמן שה-LX70 מוצלח ביותר ושווה ללכת עליו בכל מקרה. דרך אגב, אילו רמקולים יש לך?...
וכן ,ראיתי את המיוסיק פידליטי עם 250 וואט לכל צד { הארת את את עיני } וגם המחיר סינוור את עיני - בסביבות 2000 יורו הכי זול שמצאתי היה בסיביבות ה 1600 GBP , וכן מצאה חן בעיני אופציית ה HT / BYPASS מאחור... נכנסתי לחוברת ההדרכה וקראתי , נחמד אבל יקר ולרמקולים שלי זה אובר קיל...
אילו רמקולים יש לך?
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
יכול להיות באמת שתספיק
AR 310HO
להרעיד לבבות וקירות - שמעת את המכשיר אז אתה יודע על מה אתה מדבר , אבל אני רק רוצה להזכיר לך שאתה זה שטענת שיש לו הגברת מיקי מאוס .... ושהדעה הכללית על ההגברה ברסיברים היא שלילית ביחס לאינטגרייטד ופאוורים על אחת כמה וכמה
AR 310HO
להרעיד לבבות וקירות - שמעת את המכשיר אז אתה יודע על מה אתה מדבר , אבל אני רק רוצה להזכיר לך שאתה זה שטענת שיש לו הגברת מיקי מאוס .... ושהדעה הכללית על ההגברה ברסיברים היא שלילית ביחס לאינטגרייטד ופאוורים על אחת כמה וכמה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אני הולך לשים לי עכשיו את "לבבות ועצמות" של פול סיימון .........
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
עדייו לא מבין.מכיוון שאני בתהליך מתקדם ברכישת אינטגרייטד אך עדיין רוצה רסיבר שנשמע טוב בסטריאו, אני הולך על ה-LX70 שנותן מקסימום ביצועים בק"ב ועדיין נשמע טוב בסטריאו...
אם תחבר את הקידמיים מ-preout של הרסיבר לכניסות של ה-integrated אז מה זה משנה מה האיכות ההגברה של הרסיבר ב-stereo?
האם הרסיברים זההים בתור preamp?
אגב, ONKYO אכן נשמע נעים לאוזן עם B&W
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

הכוונה שלו שעד שיירכוש את האינטגרייטד יהיה לו גם סטראו שהוא יכול לחיות איתו בשלום .
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

בחייך! מובר ברמקולים 8 אום עם נצילות של 95DB!!! ה-T-AMP יהיה מספיק עבורם.bossgt6 כתב:יכול להיות באמת שתספיק
AR 310HO
להרעיד לבבות וקירות - שמעת את המכשיר אז אתה יודע על מה אתה מדבר , אבל אני רק רוצה להזכיר לך שאתה זה שטענת שיש לו הגברת מיקי מאוס .... ושהדעה הכללית על ההגברה ברסיברים היא שלילית ביחס לאינטגרייטד ופאוורים על אחת כמה וכמה...
ה-LX70 יהיה אוברקיל עבורם. גם באיכות וגם בעוצמה.
אתה יכול לקנות את ה-LX70 בעיניים עצומות ולא תצטרך לשדרג את ההגברה כל עוד לא תשדרג את הרמקולים.
כשאמרתי שההגברה של רוב הרסיברים היא הגברת מיקי-מאוס התכוונתי בהשוואה למגברי היי-קורנט עבור רמקולים עם נצילות של מתחת ל-90DB ו-4 אום ומטה.
בקיצור, חסכתי לך הרבה כסף!
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

שוב, הרסיבר מחובר לאינטגרייטד כמקור A והמקור האיכותי מחובר לאינטגרייטד כמקור B. כאשר אתה רוצה לשמוע סטריאו איכותי אתה בוחר מקור B באינטגרייטד והרסיבר מנוטרל (נמצא מחוץ למעגל)michael123 כתב:עדייו לא מבין.מכיוון שאני בתהליך מתקדם ברכישת אינטגרייטד אך עדיין רוצה רסיבר שנשמע טוב בסטריאו, אני הולך על ה-LX70 שנותן מקסימום ביצועים בק"ב ועדיין נשמע טוב בסטריאו...
אם תחבר את הקידמיים מ-preout של הרסיבר לכניסות של ה-integrated אז מה זה משנה מה האיכות ההגברה של הרסיבר ב-stereo?
האם הרסיברים זההים בתור preamp?
אגב, ONKYO אכן נשמע נעים לאוזן עם B&W...
יש?
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

וגם זה נכוןbossgt6 כתב:הכוונה שלו שעד שיירכוש את האינטגרייטד יהיה לו גם סטראו שהוא יכול לחיות איתו בשלום ....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

Dan , i wish you were right, but you are not far ,sensitivity is 90dbdanlior כתב:בחייך! מובר ברמקולים 8 אום עם נצילות של 95DB!!! ה-T-AMP יהיה מספיק עבורם.bossgt6 כתב:יכול להיות באמת שתספיק
AR 310HO
להרעיד לבבות וקירות - שמעת את המכשיר אז אתה יודע על מה אתה מדבר , אבל אני רק רוצה להזכיר לך שאתה זה שטענת שיש לו הגברת מיקי מאוס .... ושהדעה הכללית על ההגברה ברסיברים היא שלילית ביחס לאינטגרייטד ופאוורים על אחת כמה וכמה...
אתה יכול לקנות את ה-LX70 בעיניים עצומות ולא תצטרך לשדרג את ההגברה כל עוד לא תשדרג את הרמקולים.
כשאמרתי שההגברה של רוב הרסיברים היא הגברת מיקי-מאוס התכוונתי בהשוואה למגברי היי-קורנט עבור רמקולים עם נצילות של מתחת ל-90DB ו-4 אום ומטה.
בקיצור, חסכתי לך הרבה כסף!...
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 09/04/2009 2:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

בטוח?bossgt6 כתב:Dan , i wish you were wright, but you are not far ,sensitivity is 90dbdanlior כתב:בחייך! מובר ברמקולים 8 אום עם נצילות של 95DB!!! ה-T-AMP יהיה מספיק עבורם.bossgt6 כתב:יכול להיות באמת שתספיק
AR 310HO
בקיצור, חסכתי לך הרבה כסף!......
http://www.trademe.co.nz/Electronics-ph ... 579533.htm
מאיין לך הנתונים שבידך?
גם אם אתה צודק. AR תמיד עשו רמקולים שיחסית קלים לדחיפה. 90DB ו-8 אום לא צריכים להוות בעיה ל-LX70.
שוב, בלב שלם אייעץ לך להתחיל עם ה-LX70 לבד ואז להתקדם הלאה אם יהיה לך חסר כח (מה שלא נראה לי) או איכות בסטריאו (גם לא נראה לי)
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

from my memory , and i saw this ad before , and i think its b-s
anyway im sure that any reciver in that level will be fine , but you never know what is missing before you try it, my main Q is if that speaker can recive 200 watt rms , why shouldnt i give them the maximum that they can get ?,you yourself said that a 140 watt of reciver is a joke comparing to a 140 watt from a real amp ,so i think that 200 watt from a real amp will make wonders from those speakers , dont you think so ? cause im only half way of what they can really give , or maybe im wrong and its useless to go that far with these kind of speakers , cause im thinking to maximize them before im running forward to upgrade and to make any changes
anyway im sure that any reciver in that level will be fine , but you never know what is missing before you try it, my main Q is if that speaker can recive 200 watt rms , why shouldnt i give them the maximum that they can get ?,you yourself said that a 140 watt of reciver is a joke comparing to a 140 watt from a real amp ,so i think that 200 watt from a real amp will make wonders from those speakers , dont you think so ? cause im only half way of what they can really give , or maybe im wrong and its useless to go that far with these kind of speakers , cause im thinking to maximize them before im running forward to upgrade and to make any changes
-
danlior
-
- חבר מכור קשה

עזוב, אתה נידבק לנתונים יבשים שממש לא נותנים לך אינדקציה. זה שהרמקולים שלך יכולים לקבל עד 200W לא אומר שהם ימוקסמו בכזה הספק. זה רק אומר שזה הטווח העליון של הגברה מתאימה.bossgt6 כתב:from my memory , and i saw this ad before , and i think its b-s
anyway im sure that any reciver in that level will be fine , but you never know what is missing before you try it, my main Q is if that speaker can recive 200 watt rms , why shouldnt i give them the maximum that they can get ?,you yourself said that a 140 watt of reciver is a joke comparing to a 140 watt from a real amp ,so i think that 200 watt from a real amp will make wonders from those speakers , dont you think so ? cause im only half way of what they can really give , or maybe im wrong and its useless to go that far with these kind of speakers , cause im thinking to maximize them before im running forward to upgrade and to make any changes...
בדקתי בעוד כמה מקומות וכנראה הרמקולים שלך הם אכן 94-95DB.
מבחינת דרישות הגברה הרמקולים שלך לא מתקרבים להתחיל להרגיש בהבדל בין איכות ההגברה של ה-LX70 לזאת של מגבר היי-אנד.
גם מבחינת איכות, נראה שהרמקולים שלך אחלה למחירם אך עם SRP לזוג פחות מ-$1,000 גם מבחינת איכות הגברה לא נראה לי שכדאי לך לחפש אלטרנטיבות.
ממש נראה לי שה-LX70 ימקסם אותם גם מבחינת הגברה וגם מבחינת איכות סאונד.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

ill check behind the speaker the data
פחות מ-$1,000 - maybe second hand they dont make them anymore for years
but anyway i got the picture , i hope i didnt Fxxx your sleep
Night Talks
פחות מ-$1,000 - maybe second hand they dont make them anymore for years
but anyway i got the picture , i hope i didnt Fxxx your sleep
Night Talks