הסאב הגיע (סרווין 15 אינטש)וקניתי גם פאוור!
כמובן שלא, אבל כמו ששלפת את הימאהה אני שלפתי את ה-NADyarino כתב:אני דיברתי על פיוניר וימאהה, ראית שכתבתי NAD?
חוץ מזה, ההבדלים בן הימאהה לנאד כבר לא כאלה גדולים....
איך זה??
ההגברות שונות לחלוטין ב"אופי"! יצא לך לשמוע את ה-NADים? אשמח לדעת עם איזה דגמים ביצעת את ההשואה.
נערך לאחרונה על ידי טלוש ב 19/03/2009 21:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הוא מופתע לא כי מדובר על פיוניר או על ימהה, הסאונד "התעורר" לחיים עקב חיבור הפאוור
וזה לא משנה שם המותג כרגע....... גם אם היה לו ימהה במקום לאחר התוספת של הקארבר הוא היה מופתע
וזה לא משנה שם המותג כרגע....... גם אם היה לו ימהה במקום לאחר התוספת של הקארבר הוא היה מופתע
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
נכון, ולמה? מיכוון שכל מגבר מעפאן ישמע טוב יותר מכל ספינת דגל של פיוניר, ימאהה,דנון...bossgt6 כתב:הוא מופתע לא כי מדובר על פיוניר או על ימהה, הסאונד "התעורר" לחיים עקב חיבור הפאוור
וזה לא משנה שם המותג כרגע....... גם אם היה לו ימהה במקום לאחר התוספת של הקארבר הוא היה מופתע...
2 שאלות, ברשותך.yarino כתב:בעבר היה לי MF אך מכרתי אותו, כרגע אני עם פיוניר LX70 שמשמש אותי רק לקולנוע ביתי.
בקרוב אני עומד לקנות פאוור של מרידיאן....
1. לאיזה רמקולים?
2. לא עדיף לקנות פרה ו-3 מגברי סטראו במקרים האלה?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אז לא הבנתי מה אתה מכניס את הימהה לסיפור ?yarino כתב:נכון, ולמה? מיכוון שכל מגבר מעפאן ישמע טוב יותר מכל ספינת דגל של פיוניר, ימאהה,דנון...bossgt6 כתב:הוא מופתע לא כי מדובר על פיוניר או על ימהה, הסאונד "התעורר" לחיים עקב חיבור הפאוור
וזה לא משנה שם המותג כרגע....... גם אם היה לו ימהה במקום לאחר התוספת של הקארבר הוא היה מופתע......
- bossgt6
- חבר מביא חבר

yarino כתב:בעבר היה לי MF אך מכרתי אותו, כרגע אני עם פיוניר LX70 שמשמש אותי רק לקולנוע ביתי.
אם אני לא טועה היה לך רסיבר של ימהה ששיבחת אותו מאוד , עברת לפיוניר ?
רק אמרתי שהפיוניר נחות אפילו מימאהה, מה לא הבנת?bossgt6 כתב:אז לא הבנתי מה אתה מכניס את הימהה לסיפור ?yarino כתב:נכון, ולמה? מיכוון שכל מגבר מעפאן ישמע טוב יותר מכל ספינת דגל של פיוניר, ימאהה,דנון...bossgt6 כתב:הוא מופתע לא כי מדובר על פיוניר או על ימהה, הסאונד "התעורר" לחיים עקב חיבור הפאוור
וזה לא משנה שם המותג כרגע....... גם אם היה לו ימהה במקום לאחר התוספת של הקארבר הוא היה מופתע.........
1. Paradigm Studio 100טלוש כתב:2 שאלות, ברשותך.yarino כתב:בעבר היה לי MF אך מכרתי אותו, כרגע אני עם פיוניר LX70 שמשמש אותי רק לקולנוע ביתי.
1. לאיזה רמקולים?
2. לא עדיף לקנות פרה ו-3 מגברי סטראו במקרים האלה?...
2. לא הבנתי מה היתרון.
נכון ואמרתי שעשיתי טעות שהחלפתי לפיוניר.bossgt6 כתב:yarino כתב:בעבר היה לי MF אך מכרתי אותו, כרגע אני עם פיוניר LX70 שמשמש אותי רק לקולנוע ביתי.
אם אני לא טועה היה לך רסיבר של ימהה ששיבחת אותו מאוד , עברת לפיוניר ?...
אני רק טוען שההגברה של פיוניר גרועה, שיהיה לכם לילה טוב.
נערך לאחרונה על ידי yarino ב 19/03/2009 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז למה קנית פיונירyarino כתב:גם אני וגם הרבה אנשים, אמרנו שההגברה של פיוניר גרועה בסטריאו, לא היית מוכן לשמוע וניערת את כולם, עכשיו אתה רואה כמה טעית.
למה ללכת רחוק, קח רסיבר של פיוניר ורסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הפיוניר מהימאהה וזה לא משנה ספינת דגל או משחתת....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אני אומר לך מה לא הבנתי , אנחנו מדברים על תוספת של פאוור ועל הפליאה שלו מהתוספת הזו ,אזי אין קשר כרגע איזה מותג יהיה הפרה ,כל עוד ברסיבר עסקינן , ואתה כותב לו כאן בציטוט על הנחיתות של הימהה מול הפיוניר .yarino כתב:גם אני וגם הרבה אנשים, אמרנו שההגברה של פיוניר גרועה בסטריאו, לא היית מוכן לשמוע וניערת את כולם, עכשיו אתה רואה כמה טעית.
למה ללכת רחוק, קח רסיבר של פיוניר ורסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הפיוניר מהימאהה וזה לא משנה ספינת דגל או משחתת....
והרי שגם אם היה לו ימהה לדבריך ,התוצאה שוב היתה משתנה בתוספת הפאוור -לכן אין קשר
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 19/03/2009 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
שאתה משתמש במגברים "נורמאליים" לכל הערוצים. לא יתרון לדעתך?yarino כתב:1. Paradigm Studio 100טלוש כתב:2 שאלות, ברשותך.yarino כתב:בעבר היה לי MF אך מכרתי אותו, כרגע אני עם פיוניר LX70 שמשמש אותי רק לקולנוע ביתי.
1. לאיזה רמקולים?
2. לא עדיף לקנות פרה ו-3 מגברי סטראו במקרים האלה?...
2. לא הבנתי מה היתרון....
לתת לכל ערוץ 80W נקיים... לדעתי, אם PRE סביר ניתן לקבל תוצאה מאוד מרשימה וטובה מרסיברים מאוד יקרים.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ADICT כתב:אז למה קנית פיונירyarino כתב:גם אני וגם הרבה אנשים, אמרנו שההגברה של פיוניר גרועה בסטריאו, לא היית מוכן לשמוע וניערת את כולם, עכשיו אתה רואה כמה טעית.
למה ללכת רחוק, קח רסיבר של פיוניר ורסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הפיוניר מהימאהה וזה לא משנה ספינת דגל או משחתת....:מבולבל
![]()
/quote]
למה באמת ?...
למה לא להשתמש בפיוניר כ-PRE? הוא מלא פונקציות ויציאות מתאימות כולל קידוד לכל הפורמטים הדרושים?yarino כתב:כמובן ש PRE יבוא בהמשך, כרגע אין תקציב....
כל מה שצריך זה 3 מגברים
1-זוג קדמיים
1-סנטר+סאב(פאסיבי)
1-אחוריים
לדעתי זה סטאפ שהוא אופטימלי ביותר, גם לסטראו וגם לקולנוע ביתי?
ברמת העקרון זה מה שתכננתי לעצמי לעתיד.
אשמח כמובן לשמוע מה היתרונות ומה החסרונות של החלוקה המדוברת מכל חברי הפורום.
זה נראה לי דגם ככה משנות סוף שנות השמונים באמת היה נשמע פיצוץ ששמעתי.ADICT כתב:המוח שלום ידידי![]()
לגבי אישתי אני מוכרח לצאת קצת להגנתה ולאמר שבאמת עניין ההחלפות והשדרוגים הוא יצא קצת מכלל שליטה בזמן (שנה )האחרון
לכן אני קצת מבין את תגובותיה הבלתי פרופורציונאליות (הם כן ביחס לשדרוגים)
אך אני אנסה לתת לה להתקרר קצת
ולנסות לצאת מזה בלי שאצטרך לוותר על הסאב והפאוור שהבאתי
למרות שבאמת זה כבר לא נראה לי אפשרי![]()
לגבי הפאוור שמחתי שנתת מחמאות על הדגם
אך מדבריך אני מבין שהדגם הנל הוא מאוד ישן?
הוא מוציא לי פשוט סאונד מדהים(אני לא יודע למי להחמיא לפאוור או לפרה של הרסיוור..)
וממש מוציא מהם צלילים עם באסים חזקים והדוקים!
והוופרים ממש זזים ממקומם בצורה שכמעט לא הכרתי
אגב אני מקווה שאחרי שאעשה סטאפ מיקרופון הסאונד לא יתקלקל לי והרסיוור יחליש את הפאוור לגמרי...
עזוב אותך מסטאפ מיקרופון כוון לפי האוזן איך שנשמע לך טוב