מיקרוסופט - הבעיות המרכזיות ב XBOX כבר מאחורינו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
spot
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #61 

moishe_v כתב:
spot כתב:
moishe_v כתב:
דודיפלצת כתב:וזה אומר שאין בו תקלות?
...
בוצע פיתרון למחלה העיקרית שגרמה לטבעת המוות ע"י כך
שהציפ של כרטיס המסך הוחלף לדגם חדש(תכנון חדש לגמריי) שצורך הרבה פחות וכתוצאה מכך מתחמם הרבה פחות.

"על הדרך" בוצעו גם:
-הוחלף ציפסט של לוח האם
-כרגע יש 4 ציפים של זכרונות במקום 8

על פניו מדובר במכשיר חדש לגמריי כמעט
מי שרוצה הגנה נוספת שאמורה לתת לו הגנת "אקסטרא" של 100%-שיוסיף 2 מאווררים מיוחדים על ה-CPU וכרטיס המסך(בשביל זה נדרש שינוי טכני של צלעות הקירור הקיימות)
...
הג'ספר שיפר את עניין החימום יחסית לפאלקון ב3-4 מעלות בלבד (לא מוצא את הסרטון ביוטיוב). הבעיה היא פחות החימום אלא העובדה שברגע הכיבוי, כשהמאווררים מפסיקים לפעול טמפרטורת המכשיר עולה בצורה קיצונית. רגע הכיבוי הוא הרגע הקטלני של הקונסולה.
...
סרטונים ביוטיוב-לבטח לא יוסיפו לידע המאד מוגבל שלך על הביצועים הטכניים של הקונסולה הזו...
ימים יגידו אם בעיית החימום נפתרה לחלוטין,אבל נראה שהדרך כנראה דיי סלולה לכיוון הזה.
...
תראה, לא יודע לגבי הידע הטכני שלי לגבי הקונסולה. אבל עובדות אני יודע, לי היה מכשיר פאלקון שנדפק, קיבלתי מכשיר פאלקון נוסף שנדפק (יתכן שהיה מחודש), את השלישי כבר מכרתי. בנוסף אני מכיר עוד שני אנשים באופן אישי ש"גרסאת הפאלקון" שלהם שבקה חיים.
כל המכשירים סבלו מטבעת המוות. לדעתי זה לא נורמלי.

עזוב את זה שבאופן רנדומלי חלק מהמכשירים משמיעים רעש של מכונת כביסה מכונן הDVD שלהם... מישהו יכול לנסות ולהבין את זה? הכוננים אותם כוננים (LITEON), המכשיר אותו מכשיר רק הרעש מהDVD הוא שונה באופן קיצוני. יש לציין שגם בג'ספר יש הקטע של האקראיות ברעש של הDVD.

הכשל הוא בDESIGN של המכשיר, קשה לי להאמין שהטוויקים יועילו ויהפכו את הקונסולה למוצר אלקטרוני תקין (עד 3% כשל חומרתי).

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה #62 

מכשירי פאלקון נדפקים רק כתוצאה משימוש לא נכון.
אם לא תיתן למכשיר את כל כיווני האוויר פתוחים-הוא יקבל בשלב מסויים טבעת מוות.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73396
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #63 

moishe_v כתב:מכשירי פאלקון נדפקים רק כתוצאה משימוש לא נכון.
...
הצהרה אמיצה - יש לך איזשהו אסמכתה לקביעה הזו? :roll:

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #64 

Huber כתב:
...
...
חיובי+

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #65 

TANDBERG כתב:\
gulmer - אותי מעניין לדעת: ממתי VGA מעביר 1080P ?
...
מאז ומעולם. הוא פשוט עושה את זה בצורה אנלוגית ולא בצורה דיגיטלית כמו HDMI או DVI.
דבר שני - סוני הודיעה מראש שלא תהיה תמיכה למשחקים אחורנית.
...
סליחה? על מה אתה מדבר? הPS3 תמכה בתחילת דרכה אחורנית במשחקי PS2 (דרך חומרה במכשיר האמריקאי ודרך תוכנה באירופאי). רק הדגמים היותר מאוחרים איבדו את התאימות שלהם לאחור מסיבה כלשהי יחד עם עוד כל מיני פיצ'רים כמו חלק מחיבורי הUSB (ככל הנראה הרצון של סוני לחתוך בעלויות היצור).
אתה מבין: אתה מתלונן שהקונסולה של מיקרוסופט נראית כאילו היא נבנית בפאטצ'ים ודגמים חדשים יותר מקבלים עוד פיצרים (מהלך שקרה עם רוב הקונסולות עד היום. גם הPS2 קיבלה חיבור רשת בגרסאות מתקדמות יותר), אבל זה שהקונסולה של סוני בנויה בדיוק הפוך, ודגמים חדשים יותר נחותים מדגמי ההשקה - זה כבר נראה לך משום מה טריוויאלי. הרי למה
שמשתמש ירצה תאימות לאחור לקטלוג המשחקים העצום של הPS2?
אני מזמין אותך להריץ משחק בHDMI, עדיף משחק ספורט - אותו מסך, שתי קונסולות נפרדות, האקס בוקס נחנק כשהרצתי בו NBA LIVE, הסוני הראה תמונה חלקה. פשוט הרצנו מכשיר אחרי מכשיר. זה כוח עיבוד, כשהתמונה מקרטעת - אין מספיק ממנו. אין לך מה להוסיף, תקרא מפרט.
...
אני חושב שאתה לא מבין על מה אתה מדבר: זה לא כל כך משנה אם החיבור הוא HDMI או קומפוננט. משחקי NBALive בלאו הכי רצים על רזולוציה של 720P, וההבדל הוא שבX360 הם גם רצים עם AAx4 בעוד בPS3 הם לא, בלי קשר ליציאה שאליה תחבר את הקונסולה. אם אתה רוצה משחק שרץ באמת ב1080P נסה את NBA Street.
ומניסיון אישי עם NBALive אני גם לא יודע על איזה תמונה מקרטעת אתה בכלל מדבר. לי המשחק רץ מצוין על הX360, ולמעשה גיגול קצר של ההשוואה של יורוגיימר בין שתי הגרסאות מבהירה לי שלא טעיתי.
אני חושב שכנראה התבלבלת בסדר כשחיברת אותם מכשיר אחר מכשיר, כי אומרים ביורוגיימר חד וחלק שגרסת הPS3 של NBALive 08 נחותה גרפית בכל פרמטר (טקסטורות, מחסור בAA, קצב רענון):
Perhaps not surprisingly, this is yet another in a long line of games to emanate from the EA Sports division that have clearly been designed to run at their maximum potential on the Xbox 360. Frame-rate is pretty much locked to 60fps - not crucial but certainly welcome in this type of game - with very detailed textures, and top-end 4x MSAA anti-aliasing effects. While the PS3 version of NBA Live 08 matches the Xbox version in terms of features and content, graphically it's clearly far inferior. It's not as smooth, with an inconsistent refresh rate, the textures are clearly far less detailed and there's no anti-aliasing in the visuals whatsoever.
מכאן:
http://www.eurogamer.net/articles/x360- ... ix-article

אמרת לי קודם לקרוא מפרט. אני מציע לך לקרוא פשוט את ההשוואה.
ואגב, אתה מבין איך המפרטים באמת בנויים? אתה מבין את ההבדלים בארכיטקטורה ואת היתרונות והחסרונות שיש לכל קונסולה?
זה כל מה שיש לך אחרי שלוש-ארבע שנים ? וואו, איזה הישג.
...
סליחה? זה כל מה שיש לי אחרי שלוש-ארבע שנים? זה לא לי. זה מה שיש לשתי הקונסולות. אחת אחרי שלוש וחצי שנים, ואחת אחרי שתיים וחצי שנים. וכמה שלא תזכיר שלX360 יש שנה יתרון בשוק, זה לא כל כך משנה. השנה הראשונה של הקונסולה היתה עם בסיס משחקים דל יחסית (חלק גדול פורטים של משחקי PC ישנים ומשחקי קונסולות מהדור הקודם). אם היית טורח להסתכל על הנתונים היית רואה שגם בשנת 2007 וגם בשנת 2008 הפער בכמות המשחקים האיכותיים רק גדלה. לשם השוואה, בכל שנת 2008 לPS3 הגיעו 23 משחקים עם ציון ממוצע גבוה מ-75 (מסומנים בירוק במטהקריטיק) בעוד לX360 הגיעו 30 משחקים כאלו.
שוב - 2009 רק התחילה. נראה מה תגיד שGOW3 ייצא.
...
ואגב, וואו. אם היה לי שקל על כל "20XX רק התחילה" הייתי יכול לקנות לעצמי PS3. כשהתלבטתי בהתחלה איזו קונסולה לקנות ובסוף הלכתי על הX360 בגלל בסיס המשחקים שכבר היה בחוץ ועניין אותי ומשחקים עתידיים ששמעתי עליהם, אמרו לי שעדיף לחכות לאקסלוסיביים של הPS3, כמו DMC4, GTA4, אססין קריד (מהיוצרים של הנסיך הפרסי!), טקן 6, FF13, RE5 וכו'. אחר כך התברר שהרבה משחקים איבדו אקסלוסיביות, ואמרו לי לחכות לבלעדיים באמת כמוLair, Heavenly Sword, Haze, Socom, Resistance, Motorstorm, GT5, Killzone 2, Uncharted וכמובן GOW3.
מזל שלא חיכיתי, כי חצי מהאקסלוסיביים האלו התגלו כDUDS וחלק לא קטן מהם עדיין לא יצא. כל שנה שומעים את אותו טיעון ש-השנה- תהיה השנה של הPS3 (ואני חייב לציין שהפעם 2009 באמת מצטיירת ככזו) אבל עד היום הקונסולה של מיקרוסופט הוכיחה לי שוב ושוב ושוב שהיה מדובר ברכישה משתלמת, ושלמרות שאני לא זוכה לשחק עליה בבלעדיים של הPS3, אני זוכה לשחק עליה בבלעדיים אחרים שלא הייתי יכול לשחק בהם על הPS3. ובהיבט של כמות משחקים טובים לשחק בהם, הX360 הצליחה להוכיח את עצמה מול הPS3 כל שנה מחדש עד היום. שוב, לא שהייתי סובל אם הייתי קונה PS3, אבל אין פה מה להתווכח עם העובדות: המבחר של המשחקים הטובים על הX360 פשוט יותר גדול.

אפרופו תכנון "מעולה" - אחלה רעיון לשים יציאת HDMI ליד יציאת AV רגילה, כי ככה מי שרוצה להפריד סאונד ותמונה יכול לרכוש עוד כבל שעולה עוד כמה דולרים. הרבה יותר מטופש לשים את היציאות נפרדות זו מזו ככה שיהיה נוח למשתמשים לעשות מה שהם רוצים.
נכון ?
...
מצטער, אבל לא הבנתי על מה אתה מדבר.
spot כתב: תראה, לא יודע לגבי הידע הטכני שלי לגבי הקונסולה. אבל עובדות אני יודע, לי היה מכשיר פאלקון שנדפק, קיבלתי מכשיר פאלקון נוסף שנדפק (יתכן שהיה מחודש), את השלישי כבר מכרתי. בנוסף אני מכיר עוד שני אנשים באופן אישי ש"גרסאת הפאלקון" שלהם שבקה חיים.
...
תמונות? תיעוד? הודעת שגיאה? משהו?
אני לא מכיר עדיין מישהו שבאמת היתה לו גרסת פלקון (ומשום מה חלק מהאנשים חושבים שיש להם גרסת פלקון רק בגלל שהקונסולה מתאריך יצור מסויים) שהקונסולה שלו שווקה חיים בגלל אותה שגיאת RROD. המכשיר שלך במקרה הגיע פרוץ?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #66 

moishe_v כתב:
Huber כתב:
...
...
חיובי+
...
זהו? ברצינות? "חיובי"?! זו האסמכתה? ועוד על סמך זה לקחת את ההצהרה שלך ברצינות? נו באמת...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #67 

לכל מי שטוען שה RROD נעלם בפאלקון:

http://www.google.com/search?q=FALCON+R ... =firefox-a

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #68 

Huber כתב:
moishe_v כתב:
Huber כתב:
...
...
חיובי+
...
זהו? ברצינות? "חיובי"?! זו האסמכתה? ועוד על סמך זה לקחת את ההצהרה שלך ברצינות? נו באמת...
...
הובר,
יש סיבה לכל דבר.
תתחיל רק להאמין למה שכותבים לך

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #69 

Huber כתב:לכל מי שטוען שה RROD נעלם בפאלקון:

...
לא טענתי שנעלם
קיים,בגלל שימוש לא נכון
(כמובן שתמיד יש מספר מצומצם של חריגים)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #70 

מה הקשר בין פרסום אישי למתן מידע על משהו שיש לך ניסיון איתו (לפחות תיאורטית כרגע)?

להגיד "מספר מצומצם של חריגים" ללא שום סטטיסטיקה ידועה (מיקרוסופט הרי לא טורחת לעדכן את הרוכשים שלה בכמה התופעה נפוצה בכל דור) זה משהו חסר כל ביסוס או קשר למציאות.

ולהגיד "תאמין למה שכותבים לך" זה אחד הדברים הכי הזויים שמישהו פה רשם לי אי פעם. למה? על סמך מה להאמין? כל מה שאתה אומר הפך מאתמול לתורה מסיני? אני מאמין למה שאני רואה ולדברים שיש להם ביסוס כלשהו ולא ל"כל מה שכותבים לי" :roll:
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 25/02/2009 15:30, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #71 

TANDBERG כתב:Shed - קיבלתי. השאלה היא למה בכל זאת עברו להכניס כבל HDMI ?
...
HDMI נכנס בעיקר בגלל שתי סיבות, האחת מרכזית והשניה משנית:
1. הצפנה (HDCP) - האפשרות להצפין את התוכן המשודר ועל ידי כך למנוע הקלטות לא מאושרות של החומר והפצתו בכל מיני דרכים (ע"ע הכתבה האחרונה - מאיפה אתם משיגים HD). זה בדיוק החלום הרטוב של האולפנים: שגם התקני הצפייה, אשר מפענחים את האות, יהיו trusted devices אשר לא יאפשרו הקלטה.

2. העברת אודיו על אותו כבל - נוחות.
You are never fully dressed without a smile

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #72 

moishe_v כתב:

...
לא טענתי שנעלם
קיים,בגלל שימוש לא נכון
...
שטויות במיץ עגבניות.

GOOGLE IS YOUR FRIEND.

http://www.google.com/search?hl=en&q=FA ... art=0&sa=N

ממש מס' מצומצם...
ר-ק 70 אלף תוצאות...

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #73 

9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:

...
לא טענתי שנעלם
קיים,בגלל שימוש לא נכון
...
שטויות במיץ עגבניות.

GOOGLE IS YOUR FRIEND.

ממש מס' מצומצם...
ר-ק 70 אלף תוצאות...
...
זה בכל העולם
בהשוואה לשתי הגירסאות הקודמות של הקונסולה הזו-זה טיפה בים :wink:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #74 

זה רק מה שכן דווח האינטרנט, ומה עם כל מי שלא דיווח? אתה באמת חושב שכל לקוח שנתקל בזה ישר רץ לכתוב על זה בפורומים? כל עוד מיקרוסופט לא יתנהגו בשקיפות ראויה ויפרסמו את אחוז התקלות פר דור, אין לא לי ולא לך דרך לוודא שהבעייה נפתרה, מסכים איתי?

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #75 

moishe_v כתב:
9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:

...
לא טענתי שנעלם
קיים,בגלל שימוש לא נכון
...
שטויות במיץ עגבניות.

GOOGLE IS YOUR FRIEND.

ממש מס' מצומצם...
ר-ק 70 אלף תוצאות...
...
זה בכל העולם
...
אם היית טורח באמת לקרוא היית רואה שהפלקון אומנם הוריד את שכיחות ה-RROD אך לא ברמה של ייצור אלקטרוני תקין. 1 מתוך 10 קונסולות שעתידה לשבוק חיים הישר מתוך האריזה זה כל דבר חוץ מטיפה בים.
אגב, רצוי לציין שהתירוץ שלך של "קיים, בגלל שימוש לא נכון" הוא מגוחך מאין כמוהו. קח את ה-WII לדוגמא שמכר למעלה מ-50 מליון יחידות ואחוז הקלקולים שלו עדיין נותר בגדר הנורמה. אז מה זה אומר? שכ-ל בעלי ה-WII בלי יוצא מן הכלל שומר על ה-WII שלו מכל משמר וגרגר אבק? :lol:

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #76 

moishe_v כתב:
Huber כתב:
moishe_v כתב:
Huber כתב:
...
...
חיובי+
...
...
הובר,
יש סיבה לכל דבר.
תתחיל רק להאמין למה שכותבים לך
...
:lol:

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #77 

9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:
9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:

...
לא טענתי שנעלם
קיים,בגלל שימוש לא נכון
...
שטויות במיץ עגבניות.

GOOGLE IS YOUR FRIEND.

ממש מס' מצומצם...
ר-ק 70 אלף תוצאות...
...
זה בכל העולם
...
אם היית טורח באמת לקרוא היית רואה שהפלקון אומנם הוריד את שכיחות ה-RROD אך לא ברמה של ייצור אלקטרוני תקין. 1 מתוך 10 קונסולות שעתידה לשבוק חיים הישר מתוך האריזה זה כל דבר חוץ מטיפה בים.
אגב, רצוי לציין שהתירוץ שלך של "קיים, בגלל שימוש לא נכון" הוא מגוחך מאין כמוהו. קח את ה-WII לדוגמא שמכר למעלה מ-50 מליון יחידות ואחוז הקלקולים שלו עדיין נותר בגדר הנורמה. אז מה זה אומר? שכ-ל בעלי ה-WII בלי יוצא מן הכלל שומר על ה-WII שלו מכל משמר וגרגר אבק? :lol:
...
מה אתה משווה בין המעגל וכרטיס המסך של ה-WII אל ה-360?
זה כמו לשים רכב כביש ורכב שטח קטלני על מסלול שטח משופע בסלעים ולהשוות בינהם...
כרטיס המסך של ה-360 הוא הכי מהיר מבין כל הקונסולות,אפילו יותר מהPS3 באיזה 20 אחוז לפחות..(ב-PS3 מי שמציל את המצב שלו מבחינת הביצועים זהו ה מעבד CELL בעל 7 הליבות שלוקח על עצמו חלק מהעבודה של כרטיס המסך)
כתוצאה מכך קיימת בעיית החימום הרב.

ל-WII יש אכן חומרה איכותית,אבל בהשוואה ל-360 היא כמו מגאסון משופר :lol:
אין מה להשוות בינהם בכלל
והביצועים בהתאם...
(וכך גם התקלות שלא קיימות כתוצאה מחוסר צורך בשימוש בביצועים גבוהים,ובמילים פשוטות:המכשיר לא מתאמץ בכלל)

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #78 

moishe_v כתב:
9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:
9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:

...
לא טענתי שנעלם
קיים,בגלל שימוש לא נכון
...
שטויות במיץ עגבניות.

GOOGLE IS YOUR FRIEND.

ממש מס' מצומצם...
ר-ק 70 אלף תוצאות...
...
זה בכל העולם
...
...
מה אתה משווה בין המעגל וכרטיס המסך של ה-WII אל ה-360?
זה כמו לשים רכב כביש ורכב שטח קטלני על מסלול שטח משופע בסלעים ולהשוות בינהם...
כרטיס המסך של ה-360 הוא הכי מהיר מבין כל הקונסולות,אפילו יותר מהPS3 באיזה 20 אחוז לפחות..(ב-PS3 מי שמציל את המצב שלו מבחינת הביצועים זהו ה מעבד CELL בעל 7 הליבות שלוקח על עצמו חלק מהעבודה של כרטיס המסך)
כתוצאה מכך קיימת בעיית החימום הרב.

ל-WII יש אכן חומרה איכותית,אבל בהשוואה ל-360 היא כמו מגאסון משופר :lol:
אין מה להשוות בינהם בכלל
והביצועים בהתאם...
(וכך גם התקלות שלא קיימות כתוצאה מחוסר צורך בשימוש בביצועים גבוהים,ובמילים פשוטות:המכשיר לא מתאמץ בכלל)
...
מבלי להעליב חלילה וחס אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מההשוואה הזאת. הרי כמו שהבוקס היה עלול להתקלקל (והתקלקל) כך גם ה-WII. העובדות בשטח מדברות בעד עצמן. מיקרוסופט התחילו לעבוד על הקונסולה שלהם אחרונים (שנה אחרי סוני) ושיווקו את עצמם לציבור ראשונים. כמו שאומרים "החפזון הוא מהשטן".
לך בתור צרכן לא אמור לעניין את התחת איזה סוג רכיבים יש בתוך המוצר שלך כל עוד הוא עובד. במקרה של הבוקס, צר לי לבשר לך אבל המוצר הזה דפוק מיסודו וזה הוכח מעל לכל שמץ של ספק מפי מהנדסים שערקו ממיקרוסופט (אם תרצה גם אמצא לך את הלינק). ורק לצורך השעשוע, ה-260GTX שיש לי במחשב הוא כמו 4 RSX ו-3 XENON ביחד ובכל זאת הוא לא מתחמם אפילו עשירית מהבוקס. כיף?

spot
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה #79 

gulmer כתב:
spot כתב: תראה, לא יודע לגבי הידע הטכני שלי לגבי הקונסולה. אבל עובדות אני יודע, לי היה מכשיר פאלקון שנדפק, קיבלתי מכשיר פאלקון נוסף שנדפק (יתכן שהיה מחודש), את השלישי כבר מכרתי. בנוסף אני מכיר עוד שני אנשים באופן אישי ש"גרסאת הפאלקון" שלהם שבקה חיים.
...
תמונות? תיעוד? הודעת שגיאה? משהו?
אני לא מכיר עדיין מישהו שבאמת היתה לו גרסת פלקון (ומשום מה חלק מהאנשים חושבים שיש להם גרסת פלקון רק בגלל שהקונסולה מתאריך יצור מסויים) שהקונסולה שלו שווקה חיים בגלל אותה שגיאת RROD. המכשיר שלך במקרה הגיע פרוץ?
...
המכשיר שלי לא היה פרוץ... אין לי תמונות, אבל אם אתה לא רוצה להאמין זכותך.

הודעת השגיאה היחידה שקיבלתי היא עיוות בנב"א 2K9 ומיד אח"כ בניסיון ההדלקה הנוסף הופיעה הטבעת. כשמסרתי את המכשיר למימוש האחריות שאלתי אותם (לא אציין את השם) אם מכשירי הפאלקון לא אמורים להיות חסינים? קיבלתי תשובה שלילית (אמר שכמות התקולים ירדה אך עדיין קיימת).
...

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #80 

9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:[quote="9xcalibur9
ורק לצורך השעשוע, ה-260GTX שיש לי במחשב הוא כמו 4 RSX ו-3 XENON ביחד ובכל זאת הוא לא מתחמם אפילו עשירית מהבוקס. כיף?[/quote]

הסיבה לכך היא של-260GTX יש קירור אקטיבי משלו שהוא עצבני למדיי ומאד משופר(כולל תעלות קירור +ונטה על הגוף קירור)
לעומת זאת:
(אני בכוונה מפרט את כל הגירסאות שיצאו)-

ב-360 הראשונים(שהם באמת נפילה אחת גדולה) היה גוף קירור פסיבי מאלומניום בלבד
ב-360 (אלו עם הHDMI ,כולל הפלקון שהוא הגירסה האחרונה שיצאה עם לפני הג'ספרHDMI)היה גוף קרור פסיבי משופר שבנוי מתערובת של אלומניום ונחושת+תעלת קירור אחת -דבר שגרם לפיתרון טוב יותר של בעיית החימום
ב 360 ג'ספר- ה-GPU שהתחמם עד כה הוחלף בדגם חדש 65 ננו מיקרון שאמור לפתור את הבעייה בצורה מאד משמעותית

לסיכום-
אני מקווה שאתה כעת מודע להבדלים,וקיבלת תשובה לשאלתך
ורצוי שתצחק(לא תבכה)
...
...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”