TANDBERG כתב:milanezi23
תודה.
אני בא מהתחום עד לפני שלוש שנים... התעייפתי...
אגב - אצלי זה חוק - לחכות ולא לקנות, לצערי תמיד יהיה מי שישרף עם הדגמים הראשונים... עוד חוק - תחווה דיעה: אם אין לך 10 משחקים בסקופ שאתה תרצה לקנות ולשחק - אל תקנה את המכשיר !!
...
צודק
קח לדוגמה את ה XBOX 360
רק כעת מייקרוסופט הוציאו לשוק גירסה שהיא חסינה מהתחממויות כרטיס המסך
דבר שגרם לכל הגירסאות הקודמות(והיו כמה כאלו) להיכנס למעגל ה "תקלות החמורות"
באחוזים גבוהים מאד
ותחשבו כמה זמן לקח להם להתגבר על המחלה...
מה שחרא ב360 - פרצו אותו תוך שבועיים, לגבי מעגל המוות של המכשיר - יש לזה פיתרון מהיר. אני לא בעד מכשיר שאני צריך מאווררים כדי לקרר אותו. או שתטפל בבעיה של המכשירים שאתה מוכר או שאל תמכור, זה פשוט בדיחה.
למרות הכל - מכשיר מעולה מבחינה גרפית, הם למדו המון מהמכשיר הקודם, חווית המשחק בו אדירה. וויתרתי בגלל עלות מתאם אלחוטי לרשת ועלויות גלישה באינטרנט באון ליין שלהם, אין לי זמן לשחק, אם אני רוצה לשחק און ליין, אני לא רוצה לשלם הרבה. אנ חייב אלחוטי כי יש לי מישהו שזוחל בבית ואוהב מ א ו ד כבלים.
Huber כתב:האחריות בשנה הראשונה (שזו האחריו שנותנת סוני/ישפאר) לא רלוונטית בעליל. ה PS3 מכשיר מהימן ואחוז התקלות בו קרוב לאפס, ככה שהסיכוי שבשנה הראשונה תצטרכו לממש אחריות זניח לחלוטין. גם אנשים שאני מכיר שהתקלקל להם המכשיר, הגיעו לזה בשנה השנייה וצפונה וגם זה בעקבות שימוש שלא סביר.
lawpower כתב:Huber
בשביל מה אתה לוקח אחריות על דברים שהם לא 100%?
הרי היו אנשים שקנו PS3 וכן היו בעיות עם המכשיר מהרגע הראשון
אז נכון שהרוב הגדול לא היו תקלות כלל...
אתה באמת רוצה שיבואו אליך אח"כ בטענות - אבל אמרת?
ואם זה מישהו שעשה משהו לא בסדר שגרם לבעיות - בשביל מה לך לומר שנה ראשונה אין תקלות?
...
רק לידיעתכם
כל בעלי PS3 מהגירסאות הראשונות (של 60 גיגה) נמצאים בשלב זה או אחר של כשלים בעייניות הלייזר שלהם.
זה קשור כמובן לתכנון(העין בנוייה כמכלול אחד להבדיל בדגמים החדשים שם מופרדים CD ו-DVD מהבלוריי) והשחיקה היא פחותה
בנוסף-מה שכתב TANDBERG הוא נכון מאד (בנוגע למחלות בדגמים הראשונים)
...
איזו הצהרה אמיצה - מעניין את תוכל לגבות את זה בעובדות
lawpower כתב:Huber
בשביל מה אתה לוקח אחריות על דברים שהם לא 100%?
הרי היו אנשים שקנו PS3 וכן היו בעיות עם המכשיר מהרגע הראשון
אז נכון שהרוב הגדול לא היו תקלות כלל...
אתה באמת רוצה שיבואו אליך אח"כ בטענות - אבל אמרת?
ואם זה מישהו שעשה משהו לא בסדר שגרם לבעיות - בשביל מה לך לומר שנה ראשונה אין תקלות?
...
רק לידיעתכם
כל בעלי PS3 מהגירסאות הראשונות (של 60 גיגה) נמצאים בשלב זה או אחר של כשלים בעייניות הלייזר שלהם.
זה קשור כמובן לתכנון(העין בנוייה כמכלול אחד להבדיל בדגמים החדשים שם מופרדים CD ו-DVD מהבלוריי) והשחיקה היא פחותה
בנוסף-מה שכתב TANDBERG הוא נכון מאד (בנוגע למחלות בדגמים הראשונים)
...
איזו הצהרה אמיצה - מעניין את תוכל לגבות את זה בעובדות
...
יש עובדות מבוססות
(אני מעדיף לא להיכנס לפרטים,מסיבות שונות)
Huber כתב:האחריות בשנה הראשונה (שזו האחריו שנותנת סוני/ישפאר) לא רלוונטית בעליל. ה PS3 מכשיר מהימן ואחוז התקלות בו קרוב לאפס, ככה שהסיכוי שבשנה הראשונה תצטרכו לממש אחריות זניח לחלוטין. גם אנשים שאני מכיר שהתקלקל להם המכשיר, הגיעו לזה בשנה השנייה וצונה וגם זה בעקבות שימוש שלא סביר.
...
זה אולי לא 100% - אלא 99.9%
אבל זה משתמע לאדם שהוא לא ייתקל בבעיות.
אצל אחותי - עם דגם 60GB מהראשונים - יש בעייה בחיבור ETHERNET - שאמרו בישפאר פשוט לא להכניס ולהוציא את הכבל הרבה פעמים!!!
Huber כתב:האחריות בשנה הראשונה (שזו האחריו שנותנת סוני/ישפאר) לא רלוונטית בעליל. ה PS3 מכשיר מהימן ואחוז התקלות בו קרוב לאפס, ככה שהסיכוי שבשנה הראשונה תצטרכו לממש אחריות זניח לחלוטין. גם אנשים שאני מכיר שהתקלקל להם המכשיר, הגיעו לזה בשנה השנייה וצונה וגם זה בעקבות שימוש שלא סביר.
...
זה אולי לא 100% - אלא 99.9%
אבל זה משתמע לאדם שהוא לא ייתקל בבעיות.
אצל אחותי - עם דגם 60GB מהראשונים - יש בעייה בחיבור ETHERNET - שאמרו בישפאר פשוט לא להכניס ולהוציא את הכבל הרבה פעמים!!!
...
לא להכניס ולהוציא את הכבל הרבה פעמים? כמישהו שבא מתחום התקשורת זה בולש*ט ! יש כנראה תקלה עם כרטיס הרשת של המכשיר - שיתקנו !!!!
לא יאומן איך יש נותני שירות שלא מבינים כלום.
זה כמו שאני אבוא למוסך כי הרכב לא מניע לי כמו שצריך אז יגידו לי - תניע פחות, תשאיר מנוע דולק...
...
מוזר, אצלי אחוז התקלות ב-PS3 הוא 100% !!!
לקחתי צ'אנס וקניתי מכשיר ללא אחריות וחודש וחצי לאחר מכן נדפק משהו בכרטיס הגרפי ומאז המכשיר משמש על תקן סטרימר למוסיקה.
Huber כתב:אני באמת צריך להגיב על הכרזה שעושה סטטיסטקות על מוצר לפי יחידה אחת?!
...
הובר, ההכרזה שלי היתה צינית...
לצערי נפלתי לסטטיסטיקה של מכשיר תקול .
המכשיר נקנה בגרמניה ואחרי חודש וחצי גיליתי שזה שהוא נתקע בסרטים ומשחקים עד לרמת כיבוי ידני זה לא חלק מהפיצ'רים של המכשיר , היה לי דין ודברים ארוך עם החנות בגרמניה שלבסוף עלות השילוח שהיה מקובל עליהם הגיעה למחיר ששילמתי על המכשיר, אז ויתרתי.
ניסיתי בארץ את כל המומחים בתחום ואכן מסתבר שהמכשיר תקול מהמפעל.
בעיה בליבה שמטפלת ב-3D.
באסה,
אייל
במיוחד לאור העובדה שיש לי המון משקחים ושני שלטים שנקנו יחד עם הכשיר.
גם אני . במיוחד מנסיון העבר שהיה לי עם מצלמה של סוני .
קניתי בחו"ל מצלמה מדגם dsc717 . לצערי לאחר שנה וחצי היא התקלקלה (חיישן התקלקל - עלות של 1200 ש"ח) . . התכתבתי עם סוני העולמית ודיברתי איתם מס' פעמים בטלפון , מכיוון שגיליתי שהדבר נבע מטעות ייצור ויש עוד הרבה אנשים שסבלו מהתופעה .
לאחר כשבוע קיבלתי מהם מייל שאקח את המצלמה לישפאר ומכיוון שהם נציגות של סוני העולמית בארץ הם הונחו לתקן לי את המכשיר ללא תשלום .
הוחלף לי החלק ללא עלות כמובן , והמצלמה עדיין משרתת אותי .
יש לציין שהמצלמה לא נקנתה בארץ ועברה כבר מעל שנה מהקנייה (כלומר , אפילו כבר לא באחריות ) .
sagyle,
יפה מאוד וטוב שאתה כותב את זה
כדאי שאנשים יידעו שלא צריך להרים ידיים.
משום מה אנשים מרגישים כמו עבריינים על כך שבחרו לקנות בחוץ.
זה לא פשע
ואין סיבה שלא לדרוש שרות
הסיבה שהתייאשתי לאחר כחודש של תכתובות וטלפונים (כולל סוני אירופה, מזרח, ארה"ב ומי לא) היא שהחנות (KADEWE - חנות כלבו ענקית בברלין ) הסכימה להחליף את המכשיר בחדש אבל דרשו משלוח מאובטח דרך DHL שעולה 1,300 ש"ח (גם אני הייתי בשוק!)
eyal_ro כתב:הסיבה שהתייאשתי לאחר כחודש של תכתובות וטלפונים (כולל סוני אירופה, מזרח, ארה"ב ומי לא) היא שהחנות (KADEWE - חנות כלבו ענקית בברלין ) הסכימה להחליף את המכשיר בחדש אבל דרשו משלוח מאובטח דרך DHL שעולה 1,300 ש"ח (גם אני הייתי בשוק!)