תמונות חדשות!! מחיר של 12,900 ש''ח! על 50PY800 ביריד יורוקום
אנשים, זה קצת מגעיל מה שהולך כאן....
חושבים שרימו אתכם, ששיקרו? אם כן, תצחקו לעצמכם ותהיו בשקט - אף אחד לא גנב לכם את המסך הזה מהבית! אם הוא נדפק וקיבל מכשיר סוג ב' וזה עושה לכם טוב - תעשו כנ"ל.
אחרי שמישהו קונה משהו אין צורך להגיד לו שום דבר חוץ מתתחדש, ואם הוא צריך, לעזור לו עם הפעלה.
חושבים שרימו אתכם, ששיקרו? אם כן, תצחקו לעצמכם ותהיו בשקט - אף אחד לא גנב לכם את המסך הזה מהבית! אם הוא נדפק וקיבל מכשיר סוג ב' וזה עושה לכם טוב - תעשו כנ"ל.
אחרי שמישהו קונה משהו אין צורך להגיד לו שום דבר חוץ מתתחדש, ואם הוא צריך, לעזור לו עם הפעלה.
תקרא שוב את השרשור ואולי תבין יותר על מה הטענהבועזון כתב:אנשים, זה קצת מגעיל מה שהולך כאן....
אחרי שמישהו קונה משהו אין צורך להגיד לו שום דבר חוץ מתתחדש, ואם הוא צריך, לעזור לו עם הפעלה....
אם כל אחד יתחיל פה לרשום שקנה מסך ב 3K~ מתחת לשווי האמיתי שבו המסך נמכר בפועל-זה יהיה גרוע מאד
אם אנשים עושים את הבירורים שלהם ם כל בכירי יבואני האלקטרוניקה שהם מכירים כדי לראות אם גם הם יכולים לקנות בכזה מחיר, אז מילא. לא נראה לי שזו הייתה הסיבה - רציתם לגלות שקר או הונאה כלשהי, ולהביך בנאדם בפומבי. אני מבין מה הסכנה בפרסום מחירים מבחינת סוחרים שונים שלוקחים חלק בפורומים, אבל מצד שני, אם אני הייתי סוחר כזה, הייתי מלבן את הפרטים בהתכתבות פרטית, ואם יש צורך מבקש מהבנאדם שיפרסםהבהרה בפורום - לא עושה בו לינץ' והורס לו את חווית הקנייה...גם 12000 ש"ח, אם תסלחו לי, זה לא כסף קטן לרוב האנשים.
בועזון כתב:אם אנשים עושים את הבירורים שלהם ם כל בכירי יבואני האלקטרוניקה שהם מכירים כדי לראות אם גם הם יכולים לקנות בכזה מחיר, אז מילא. לא נראה לי שזו הייתה הסיבה - רציתם לגלות שקר או הונאה כלשהי, ולהביך בנאדם בפומבי. אני מבין מה הסכנה בפרסום מחירים מבחינת סוחרים שונים שלוקחים חלק בפורומים, אבל מצד שני, אם אני הייתי סוחר כזה, הייתי מלבן את הפרטים בהתכתבות פרטית, ואם יש צורך מבקש מהבנאדם שיפרסםהבהרה בפורום - לא עושה בו לינץ' והורס לו את חווית הקנייה...גם 12000 ש"ח, אם תסלחו לי, זה לא כסף קטן לרוב האנשים....
שיראה את המסך בתמונות ונעזוב אותו
למה אני צריך לריב עם משווק יורוקום שיביא לי במחיר הזה ואין כאלה דברים בכלל?
רונן אתה מתבלבל
זו דווקא כן טלוויזיה של פנסוניק, אבל מדובר בדגם שפועל רק בשחור לבן.ronen61 כתב:איך טחנתם את זה פה שתהיו לי בריאים.
הבחור אפילו לא נכנס יותר לשרשור הזה.
ולכל אלה שעדיין יש צביטה בלב על המחיר שקיבל, אז הוא התבלבל זה לא פנסוניק זה פיילוט HDR גודל 42 אינץ.------ מרגישים יותר טוב???...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תצלם תמונות של המסך בפעולה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחדש ותהנה!!!
שאלה קטנה
מאיפה אתה נכנס? מלמעלה? או שעוברים מצד שמאל של הספה?
שאלה קטנה
מאיפה אתה נכנס? מלמעלה? או שעוברים מצד שמאל של הספה?
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
תתחדש ותהנה מהבחירה
,אם ניתן צרף תמונות של המסך בפעולה
כולל תכני SD ו-HD .
ולכל החברים המקנטרים לגבי המחיר ,ניתן למצוא מסך של פנסוניק מדגם TH50PZ800 אצל יבואן מקביל
במחיר של 11,000 ש"ח לפני מיקוח
חברה ,תנו לו להנות מהבחירה .........
לדעתי החדר צר -זה לא גורם לך לקלסטרופוביה.......סתם בצחוק
דרך אגב איך החזרים מהמסך ,אני שם לב שישנם החזרים
כולל תכני SD ו-HD .
ולכל החברים המקנטרים לגבי המחיר ,ניתן למצוא מסך של פנסוניק מדגם TH50PZ800 אצל יבואן מקביל
במחיר של 11,000 ש"ח לפני מיקוח
חברה ,תנו לו להנות מהבחירה .........
לדעתי החדר צר -זה לא גורם לך לקלסטרופוביה.......סתם בצחוק
דרך אגב איך החזרים מהמסך ,אני שם לב שישנם החזרים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
תתחדש
זה החדר המוזר ביותר מבחינת פרופורציות שראיתי בזמן האחרון.
זה החדר המוזר ביותר מבחינת פרופורציות שראיתי בזמן האחרון.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon