אל תהיה פסימי. לפחות תקבל אנטנה חדשהאני מתחיל להיות פאסימי...
תבדוק את החיבור עוד פעם, האם אתה יכול לחבר את הכרטיס במקום הממיר ובלי שום מכשיר אחר/ספליטר?
במקרה הכי גרוע תחליף את הכרטיס...ממש לא סיבה לפסימיות.
אל תהיה פסימי. לפחות תקבל אנטנה חדשהאני מתחיל להיות פאסימי...
הבנתי, חבל...digest כתב:לא. אתה יכול להשתמש בשני סקריפטים אבל MegaEPG לא תעשה merge. סקריפט הבא מנסה למצוא EPG רק לערוצים איתם נכשל הסקריפט הקודם. בשביל merge אמיתי צריך לפתח AI שלםהאם אני יכול להשתמש גם ב-DVB סקריפט וגם ב-VISTA_HE, כאשר DVB סקריפט יהיה ב-PRIORITY יותר גבוה ו-MEGAEPG יעשה MERGE ביניהם,......
תודה רבה!!!mpogr כתב:zachig,
יש לי השערה למה הדברים לא עובדים אצלך כתיקונם. שלח לי בבקשה בפרטי את המייל שלך ואני אשלח לך גירסת EPGFROMDVB מתוקנת לבדיקה....
כן, לפחות אזכה לאנטנה חדשה...digest כתב:אל תהיה פסימי. לפחות תקבל אנטנה חדשהאני מתחיל להיות פאסימי...![]()
תבדוק את החיבור עוד פעם, האם אתה יכול לחבר את הכרטיס במקום הממיר ובלי שום מכשיר אחר/ספליטר?
במקרה הכי גרוע תחליף את הכרטיס...ממש לא סיבה לפסימיות....
אוקיי. אני כרגע מריץ ולפחות עכשיו זה רושם SIGNAL=52. מה משמעות הדבר? שהעוצמת קליטה של ה-DVB-S היא 52%?zovirax כתב:ההשערה היא הטרנספונדרים?mpogr כתב:zachig,
יש לי השערה למה הדברים לא עובדים אצלך כתיקונם. שלח לי בבקשה בפרטי את המייל שלך ואני אשלח לך גירסת EPGFROMDVB מתוקנת לבדיקה.......
אם התוכנה לא מסיימת את עבודתה זה אומר שיש נתונים חדשים שהיא מגלה כל TIMEOUT שניות (שזה 20 כברירת מחדל). מאיזושהי סיבה אצלך קצב זרימת הנתונים הוא נמוך מאוד, וזה כנראה בגלל כמות עצומה של שגיאות CRC. קודם כל, תן לה לרוץ עד שהיא תסיים. זה אולי ייקח איזה 3-4 שעות, אבל בסופו של דבר תקבל EPG מלא.zachig כתב:אוקיי. אני כרגע מריץ ולפחות עכשיו זה רושם SIGNAL=52. מה משמעות הדבר? שהעוצמת קליטה של ה-DVB-S היא 52%?zovirax כתב:ההשערה היא הטרנספונדרים?mpogr כתב:zachig,
יש לי השערה למה הדברים לא עובדים אצלך כתיקונם. שלח לי בבקשה בפרטי את המייל שלך ואני אשלח לך גירסת EPGFROMDVB מתוקנת לבדיקה.......
זה כבר רץ למעלה מ-45 דקות (!!!) עדיין לא סיים. נתקע אולי?
אני חייב לזוז (מסיבת רווקים של חבר...), אז נראה לי שאני אעצור אותו ואבדוק שוב מחר בערב...
![]()
אחרי ש"הרגתי" את התהליך, גודל הקובץ EPGDATA.XML היה "רק" קצת יותר מ-4MB......
בעקרון ה- MCE 2005 מעדכן אוטומטית את ה- EPG פעם ביום, אם כי הוא אינו מאפשר לקבוע ישירות את השעה בה יבוצע העדכון.bardawill כתב:מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את המדריך שידורים אוטומטי ב MCE 2005 במקום שאני יעשה כול פעם get the latest guide ??
תודה...
איגור,digest כתב:מיכאל,
ע"פ ה-log של תוכנת בדיקה שלי שהוא הריץ קודם, יש לו 24 שגיאות CRC בריצה של 30 שניות והרבה packets נעלמים לחלוטין. אם זה לא איכות הסיגנל, אז הכרטיס דפוק. או החיבור/כבל לא בסדר....
חשבתי גם על זה, אבל לצערי הדרייבר היחיד הוא זה שבא עם הדיסק שקיבלתי עם ה-DVB-S וזה בדיוק אותו דרייבר שיש גם באתר של החברה.digest כתב:האם ניסית דבר פשוט: לבדוק שהדרייבר של הכרטיס שלך מעודכן?...