שני פטיפונים ישנים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #61 

כן, ככה זה אמור להראות.

yosis3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #62 

Yper כתב:השאלה היא מה אתה רוצה?
אני הייתי רציני.
זה לא נראה כמו מגבר רגיל, מה שמצאתי נראה כמו קופסה קטנה. אני שואל אם ככה זה אמור להיראות.
...
כל השתלשלות המיילים שלך ,הסגנון ,חוסר המושג הבסיסי,התגובות,...נראה לי שאתה מתחזה.

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #63 

Yper,

במחשבה שניה וכדי למנוע ממך "הסתבכויות" מיותרות כגון מרכיבים שצריך לחבר ביניהם וכיולי הפטפון, הייתי שוקל לחזור לאופציה של הפטפון הראשון שהצעת בתחילת השרשור http://images.yad2.co.il/Pic/200811/12/ ... 1151-m.jpg
תתחיל אתו ובמשך הזמן תשדרג אם תמצא לנכון. ככה תהיה לך גם ענתיקה כלבבך ולא תצטרך "להסתבך".
בהצלחה. (Y)
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #64 

מזמן לא קראתי זי....מוח כזה 8O :roll: די,מספיק!לך תלמד את הנושא ואחר כך תחזור.יש המון חומר באינטרנט בנושא.אנשים בפורום הזה מנסים(ועוזרים) בכיף.אבל חאלס :x הפונו סטייג' שראית יותר מדי טוב בשביל הפטיפון שאתה רוצה לקנות!וכן,כך הוא נראה!!!

yosis3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #65 

go_go כתב:מזמן לא קראתי זי....מוח כזה 8O :roll: די,מספיק!לך תלמד את הנושא ואחר כך תחזור.יש המון חומר באינטרנט בנושא.אנשים בפורום הזה מנסים(ועוזרים) בכיף.אבל חאלס :x הפונו סטייג' שראית יותר מדי טוב בשביל הפטיפון שאתה רוצה לקנות!וכן,כך הוא נראה!!!
...
כמו שכתבתי -או מתחזה,או משועמם או שניהם.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”