אתה יכול לתרגם את מה שכתוב שםmpogr כתב:zachig,
כנראה עלית על הערוצים האלה בטרנספונדר של YES. שם כל הערוצים מוצפנים.
בנוסף, הערוצים האלה מופיעים גם על הטרנספונדר של הרשות השניה ושם הם לא מוצפנים וגם מועברים באיכות יותר טובה (רזולוציה וביטרייט יותר גבוהים). את הפרטים של הטרנספונדר הזה ניתן לראות כאן...
לכל בעלי כרטיסי הלווין: MegaEPG חדש בפיתוח - עזרה מתבקשת
זה די פשוט. הפרטים של הטרנספונדר המעניין הם כדלקמן:rafid כתב:אתה יכול לתרגם את מה שכתוב שםmpogr כתב:zachig,
בנוסף, הערוצים האלה מופיעים גם על הטרנספונדר של הרשות השניה ושם הם לא מוצפנים וגם מועברים באיכות יותר טובה (רזולוציה וביטרייט יותר גבוהים). את הפרטים של הטרנספונדר הזה ניתן לראות כאן......
[left]Frequency=11658
Polarization=V
Symbol Rate=8520
FEC Rate=2/3[/left]
ברגע שמגדירים את הנתונים האלה של הטרנספונדר, אפשר לעשות עליו סריקה ולגלות את הערוצים.
תודה רבה mpogr, אני אבדוק ואעדכן בהתאם...mpogr כתב:zachig,
בנוסף, הערוצים האלה מופיעים גם על הטרנספונדר של הרשות השניה ושם הם לא מוצפנים וגם מועברים באיכות יותר טובה (רזולוציה וביטרייט יותר גבוהים). את הפרטים של הטרנספונדר הזה ניתן לראות כאן...
עדכון נוסף:
אכן צדקת mpogr...
לאחר הגדרת ה-TRANSPONDER והתדרים המתאימים, הצלחתי לקלוט את כל הערוצים הלא מוצפנים (ערוץ 1, 33, 10, 22 וכנסת).
אמנם איכות השידור ניכרת לעין לעומת השידור הנקלט דרך הממיר, אם כי "לא הפיל אותי מהכיסא" (טוב, זה עדיין רחוק מ-HD).
בכל אופן, טוב לדעת שיש אלטרנטיבה, במידה ואחליט להתנתק מיס...
טוב, עכשיו שוב נשאר לי לחכות בסבלנות לגרסא החדשה של MEGAEPG...
(נמאס לי כבר מלוח השידורים המעפן של VMC דרך השרתים של מיקרוסופט...
)
אכן צדקת mpogr...
לאחר הגדרת ה-TRANSPONDER והתדרים המתאימים, הצלחתי לקלוט את כל הערוצים הלא מוצפנים (ערוץ 1, 33, 10, 22 וכנסת).
אמנם איכות השידור ניכרת לעין לעומת השידור הנקלט דרך הממיר, אם כי "לא הפיל אותי מהכיסא" (טוב, זה עדיין רחוק מ-HD).
בכל אופן, טוב לדעת שיש אלטרנטיבה, במידה ואחליט להתנתק מיס...
טוב, עכשיו שוב נשאר לי לחכות בסבלנות לגרסא החדשה של MEGAEPG...
(נמאס לי כבר מלוח השידורים המעפן של VMC דרך השרתים של מיקרוסופט...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תן לי בבקשה לתקן אותך....zachig כתב: אמנם איכות השידור ניכרת לעין לעומת השידור הנקלט דרך הממיר, אם כי "לא הפיל אותי מהכיסא" (טוב, זה עדיין רחוק מ-HD).
...
האיכות של השידורים של ערוץ 2 , 10, וערוץ 1 מאוד רחוקים משידורי SD.
חהחהחה...zovirax כתב:תן לי בבקשה לתקן אותך....zachig כתב: אמנם איכות השידור ניכרת לעין לעומת השידור הנקלט דרך הממיר, אם כי "לא הפיל אותי מהכיסא" (טוב, זה עדיין רחוק מ-HD).
...
האיכות של השידורים של ערוץ 2 , 10, וערוץ 1 מאוד רחוקים משידורי SD....
תודה רבה!!!...
האם ניתן להשתמש בקובץ ה-INI הזה עבור DVBVIEWER?