מיני מדריך: טיפים וסדר התקנה מומלץ בויסטה, XP וגם Windows 7
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
תנסה ללכת לקונטרול פאנל ואז ל-Programs and Features. תעבור שם על כל מה שמותקן ותנסה גם את כל האייקונים בצד עם הרשימות שלהן. ייתכן שיש שם אפשרות להסרת SP2.
אפשר גם לנסות נקודת שחזור אחרונה (System Restore).
אם גם זה לא יצליח, אז תצטרך להתקין מחדש מערכת הפעלה.
אפשר גם לנסות נקודת שחזור אחרונה (System Restore).
אם גם זה לא יצליח, אז תצטרך להתקין מחדש מערכת הפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- noam12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 567
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
- lilo123
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
האם משהוא יכול לתת קישור לשני הקודקים שהכי מומלץ להתקין בגרסא הכי עדכנית שלהם
תודה מראש
לילו
תודה מראש
לילו
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה רע בקישורים במדריך עצמו?
- lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
תוכנות הפעלה
אני לאחר פורמט ומאוד נזהר הפעם
הורדתי את HAALI MEDIA SPLITER
הורדתי FFDSHOW
כרגע אני צריך תוכנות
מה מומלץ להקרנת סרטי DVD ?
מה מומלץ להקרנת קבצי HD ?
הורדתי את HAALI MEDIA SPLITER
הורדתי FFDSHOW
כרגע אני צריך תוכנות
מה מומלץ להקרנת סרטי DVD ?
מה מומלץ להקרנת קבצי HD ?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הייתי ממליץ לך לפתוח שרשור נפרד בנושא.
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
רק שזה לא יפתור לך שום בעיה ואתה עדיין תשיאר עם אותה תסבוכת כי רוב הבעיות זה לא מה להתקין ובאיזה סדר אלה מה לעשות עם מה שהותקן לאחר ההתקנה - ואת זה שום חבילת קודקים לא מסוגלת לפתור
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

אמרתי שזה בהתקנה יגדיר כבר את ההגדרות ,ככה שנתקין וזהו נגיד אני עכשיו עם WIN 7 וזה פשוט סיוט עם כל המקודדים האלו . חשבתי שלראות DVD במדיה סנטר של 7 יהיה קשה אבל טעיתי הבעיה הגדולה היא המקודדים .Catskinner כתב:רק שזה לא יפתור לך שום בעיה ואתה עדיין תשיאר עם אותה תסבוכת כי רוב הבעיות זה לא מה להתקין ובאיזה סדר אלה מה לעשות עם מה שהותקן לאחר ההתקנה - ואת זה שום חבילת קודקים לא מסוגלת לפתור...
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

היחידים שטוענים שלצפות במולטימדיה במחשב זה עסק קל זה מי שיוצר חבילות קודקים ואלו שמנסים לדחוף אותם למשתמשים - כך שעם ה"סיוט" תאלץ לחיות עוד הרבה זמן או עד שתשקיע את הזמן הנדרש ללימוד הנושא.
הפתרון של התקנת חבילת קודקים עם ערכים שיתאימו "לכולם" אינו ישים כי לכל אחד יש תצורת טיפה שונה מזו של האחר ולכן אין שום בטחון שההגדרות שלי יתאימו לך למשל - למעשה אני מבטיח לך שמה שמוגדר אצלי לא יעבוד אצלך בכלל.
אהיה אפילו בוטה יותר - מי שהעסק מסובך לו ואין לו את היכולת, זמן, חשק או רצון להשקיע כדי להביא את ה HTPC שלו לקונפיגורציה אופטימלית - כנראה שאין לו מה לחפש ב HTPC מלכתחילה. HTPC זה לא קל, זה מעצבן לפעמים, זה זולל את הזמן הפנוי שיש אחרי שחוזרים מהעבודה וזה כל הזמן דורש תשומת לב. בקיצור, זה מתאים רק לחובבי טכנולוגיה שאוהבים להתעסק במחשבים. כל יתר האנשים יהנו הרבה יותר ממזרימי מדיה שם יש פתרון אחיד ותפור מראש שמריץ כמעט הכל בלי בעיות ובלי התעסקויות.
הפתרון של התקנת חבילת קודקים עם ערכים שיתאימו "לכולם" אינו ישים כי לכל אחד יש תצורת טיפה שונה מזו של האחר ולכן אין שום בטחון שההגדרות שלי יתאימו לך למשל - למעשה אני מבטיח לך שמה שמוגדר אצלי לא יעבוד אצלך בכלל.
אהיה אפילו בוטה יותר - מי שהעסק מסובך לו ואין לו את היכולת, זמן, חשק או רצון להשקיע כדי להביא את ה HTPC שלו לקונפיגורציה אופטימלית - כנראה שאין לו מה לחפש ב HTPC מלכתחילה. HTPC זה לא קל, זה מעצבן לפעמים, זה זולל את הזמן הפנוי שיש אחרי שחוזרים מהעבודה וזה כל הזמן דורש תשומת לב. בקיצור, זה מתאים רק לחובבי טכנולוגיה שאוהבים להתעסק במחשבים. כל יתר האנשים יהנו הרבה יותר ממזרימי מדיה שם יש פתרון אחיד ותפור מראש שמריץ כמעט הכל בלי בעיות ובלי התעסקויות.
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

הבעיה שאתה חושב שזה בסדר ככה,תוכנה אמור להיות נוחה ! ולא לגרום לסיבוכים , אני לא מבין למה המדיה סנטר לא עובדת אוטומטית עם כל המקודדים במחשב בדיוק כמו המדיה פלייר .Catskinner כתב:היחידים שטוענים שלצפות במולטימדיה במחשב זה עסק קל זה מי שיוצר חבילות קודקים ואלו שמנסים לדחוף אותם למשתמשים - כך שעם ה"סיוט" תאלץ לחיות עוד הרבה זמן או עד שתשקיע את הזמן הנדרש ללימוד הנושא.
אהיה אפילו בוטה יותר - מי שהעסק מסובך לו ואין לו את היכולת, זמן, חשק או רצון להשקיע כדי להביא את ה HTPC שלו לקונפיגורציה אופטימלית - כנראה שאין לו מה לחפש ב HTPC מלכתחילה. HTPC זה לא קל, זה מעצבן לפעמים, זה זולל את הזמן הפנוי שיש אחרי שחוזרים מהעבודה וזה כל הזמן דורש תשומת לב. בקיצור, זה מתאים רק לחובבי טכנולוגיה שאוהבים להתעסק במחשבים. כל יתר האנשים יהנו הרבה יותר ממזרימי מדיה שם יש פתרון אחיד ותפור מראש שמריץ כמעט הכל בלי בעיות ובלי התעסקויות....
הבעיה השניה היא שהמדריך לא מלא, הוא כל הזמן מפנה למדריך אחר וחזרה לי זה מאוד מבלבל. המדריך לא ברור למתחילים וזה מה שמדריך אמור להיות,כדי ללמד אנשים שלא מעורבים כל כך בעניינים כדי שכן יהיו.
חבל שהמדריך לא יותר ברור אבל עדין כל הכבוד על המאמץ .
מדריך תמונות היה עוזר מאוד!
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

א. אנחנו לא אלו שיצרו את הבעיה - אנחנו בסה"כ אלו שמנסים לעזור
ב. את העזרה מקבלים כאן בחינם ובהתנדבות, זה אף פעם לא יהיה מקצועי מהיר ואולי אפילו גם אדיב כמו שירות מקצועי
ג. כולנו התחלנו מאותה נקודה שבה אתה נמצא כיום. אני למשל לא קיבלתי עזרה מאף אחד ולו רק מהסיבה שלא היה מי שיעזור לי. הלוואי שאז הייתי מוצא כאן עשירית מהמדריכים שקיימים היום לרשות הכלל.
המדריכים לא מספיק טובים? וואלה אתה צודק. אבל זה מה שאנחנו יכולים לעשות במסגרת הזמן שלנו ותאמין לי שאנחנו גם כן שואפים לשפר.
זה עדיין מסובך מידי? שאל שאלה ספציפית ותאמין לי שאשקיע את כל מה שאני יכול כדי לתת לך את התשובה הטובה ביותר שאני יכול לתת. הדבר היחיד שאני לא יכול ולא רוצה לתת לך זו ההרגשה שזה פשוט.
ב. את העזרה מקבלים כאן בחינם ובהתנדבות, זה אף פעם לא יהיה מקצועי מהיר ואולי אפילו גם אדיב כמו שירות מקצועי
ג. כולנו התחלנו מאותה נקודה שבה אתה נמצא כיום. אני למשל לא קיבלתי עזרה מאף אחד ולו רק מהסיבה שלא היה מי שיעזור לי. הלוואי שאז הייתי מוצא כאן עשירית מהמדריכים שקיימים היום לרשות הכלל.
המדריכים לא מספיק טובים? וואלה אתה צודק. אבל זה מה שאנחנו יכולים לעשות במסגרת הזמן שלנו ותאמין לי שאנחנו גם כן שואפים לשפר.
זה עדיין מסובך מידי? שאל שאלה ספציפית ותאמין לי שאשקיע את כל מה שאני יכול כדי לתת לך את התשובה הטובה ביותר שאני יכול לתת. הדבר היחיד שאני לא יכול ולא רוצה לתת לך זו ההרגשה שזה פשוט.
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

קבלתי כל מה שאמרת חוץ מעניין המדריכים, לעשות מדריך עם תמונות לא לוקח יותר זמן אלה חוסך זמן והם גורם למדריך להיות הרבה הרבה יותר ברור .Catskinner כתב:א. אנחנו לא אלו שיצרו את הבעיה - אנחנו בסה"כ אלו שמנסים לעזור
זה עדיין מסובך מידי? שאל שאלה ספציפית ותאמין לי שאשקיע את כל מה שאני יכול כדי לתת לך את התשובה הטובה ביותר שאני יכול לתת. הדבר היחיד שאני לא יכול ולא רוצה לתת לך זו ההרגשה שזה פשוט....
אני ינסה שוב לפעול לפי המדריך ואם יהיה צורך אני יעזר בידע הרב שלך בנושא.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

c595428, אם אתה לא מרוצה מהמדריך, אתה מוזמן לכתוב מדריך יותר טוב מהמדריך הזה.
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

[behave] נערך: פנייה לגופו של אדם [/behave] לא מעצבן אותי אל מעציב אותי כי אני בסך הכל רצית לנסות ולעזור לאתר להשתפר, אפילו Catskinner הסכים איתי שהמדריך לא מספיק ברור.pixies כתב:c595428, אם אתה לא מרוצה מהמדריך, אתה מוזמן לכתוב מדריך יותר טוב מהמדריך הזה....
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

c595428, כולם פה כותבים בהתנדבות ואף אחד לא חייב לך כלום. אם לא מתאים לך, אתה מוזמן לגלוש באתרים אחרים. סגנון הכתיבה שלך לא מתאים לאתר הזה.
- c595428
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא הכרחתי אף אחד לכתוב מדריך רק אמרתי את דעתי על המדריך המסובך הזה עם זאת עדין אמרתי כל הכבוד על השקע במדריך ולרגע לא זלזלתי בו . אני בסך הכל הצעתי רעיון איך לשפר אותו ונוסף לקצר את זמן עשיית המדריך על ידי תמונות הרי כל תמונה שווה אלף מילים כפי המשפט הידוע אומר מכאן ועד הזהר העניין מוגזם מאוד . אתה זה התגרת בי באופן מכוון שאמרת שאני יכתוב מדריך בעצמי למרות שהבנת מהודעות הקודמות שלי באשכול שהבנתי בנושא נמוכה מאוד ולכן הצעתי רעיון לפשט את המדריך ככה שאתה זה שצריך לקבל את אזהרה .pixies כתב:c595428, כולם פה כותבים בהתנדבות ואף אחד לא חייב לך כלום. אם לא מתאים לך, אתה מוזמן לגלוש באתרים אחרים. סגנון הכתיבה שלך לא מתאים לאתר הזה....
[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
c595428,
אני מקווה שזאת פעם אחרונה שאנחנו נאלצים לערוך אותך, אחרת נצטרך להפרד.
במידה ואתה מחליט להמשיך להגיב, תקרא שוב את כותרת השרשור ואז תגיב רק בנושא הזה, לא בשום נושא אחר והמנע מהתלהמות.
תודה מראש.
אני מקווה שזאת פעם אחרונה שאנחנו נאלצים לערוך אותך, אחרת נצטרך להפרד.
במידה ואתה מחליט להמשיך להגיב, תקרא שוב את כותרת השרשור ואז תגיב רק בנושא הזה, לא בשום נושא אחר והמנע מהתלהמות.
תודה מראש.
- kobyb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 763
ישנה אופציה נוספת, פשוטה בהרבה ל7MC, להתקין Direct VOB SUB ו- Halli Splitter בלבד.
ללא שום חבילת קודקים.
הכל מתנגן כולל תרגום.
ללא שום חבילת קודקים.
הכל מתנגן כולל תרגום.
There is no spoon