תגובות לביקורת: מזרימדיה HD X 1000

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743

שליחה

זיו

קודם כל תודה סקירה מאלפת כרגיל (Y)

למען האמת הצלחתי להכנס לדילמה עד עכשיו הייתי סגור על הפופקורן 110
אבל עכשיו נראה לי שיש יותר יתרונות ל HD X 1000 . מה שאני עדיין מתלבט אני יותר בפורום שהפופקורן מתעדכן ומקבל תמיכה יותר ישירה וקשובה מאשר המכשירים האחרים .
(לא מעט בזכות קשריך עם החברה מיותר לציין) מה דעתך ?האם זה כך או שזה רק למראית עין היות שלרוב החברים בפורום יש את הפופקורן?

אשמח לתשובתך המלומדת (Y)

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

הבנתי.

2 הערות ברשותך:

1. הראשונה קצת נוגעת גם לשירשור אחר לגביי הבדלי האיכות בין נגנים ייעודיים למזרימי מדיה.
בשלב זה ואני מדגיש בשלב זה, נגן ייעודי המסוגל להוציא סיגנל של 1080/24 ייתן תוצאה טובה יותר מאשר מזרימי מדיה שלא מסוגלים לעשות זאת. במקרה הפרטי שלי, השרפ 21K מציג תמונה חדה ועמוקה יותר כאשר הוא מוזן 1080/24 בניגוד ל-1080/60. ברור שלא מדובר על הבדלים תהומיים, אך ההבדלים קיימים. צריך לקחת את זה בחשבון.
הסיבה שאני לא רוכש נגן ייעודי, לא על מנת להחליף את המזרים, אלא כתוספת, נעוצה בעובדה שאין נגני MULTI נכון להיום ופתרונות שקיימים (JVB) הם מאוד יקרים.

2. ההערה השנייה נוגעת לגישתך לחומר SD.
זה בא לידי ביטוי בסקירה וגם בתגובותיך לשירשורים אחרים.
ראשית, אני בהחלט מבין את גישתך באשר להעדפה החד משמעית לראות דברים ב-HD.

העניין הוא שבאופן אישי אני חייב להודות ש-CONTENT IS KING.

אני צופה ב-HD כבר כמעט 6 שנים.

בשנים הראשונות נאלצתי לשלוח ולקבל קלטות דיגיטליות מכל רחבי הגלובוס. הכל על מנת לראות פרחים, ג'וקים וחתיכות בבקיני.
עם הזמן, כמו הרבה דברים טובים, אתה מתחיל להתרגל לאיכות, היא כבר לא גורמת לך לבהות בחוסר אמון מוחלט.

זה לוקח זמן, אבל זה מגיע.

בשלב הזה, אתה חוזר ומזכיר לעצמך למה התחלת עם כל התחביב הזה, לפני כל כך הרבה שנים. אני לפחות התחלתי בגלל אהבתי לקולנוע/טלויזיה. לכן, אם יש סרט שאני ממש רוצה לראות, או סדרה שאני כבר מחכה לפרק הבא, אז אני אראה אותה, גם אם מדובר בילד שצילם את זה במצלמה ואנשים צוחקים ברקע....אולי קצת הגזמתי אבל אני מניח שאתה מבין את כוונתי.
תחשוב על זה.

שוב תודה.

רן

tristan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203

AAA (Y) (Y) (Y)

שליחה

אחלה סקירה! האדון פשוט לא נח
חיברתי לריסבר באופטי ועכשיו אני מבין למה נדלקו לו כל המנורות גם אלו שאני לא מכיר :lol:

לכל אלו שחושבים לכו על ה- HDX הוא הרבה יותר יפה
תודה זיו

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

RanMoyal כתב: בשלב הזה, אתה חוזר ומזכיר לעצמך למה התחלת עם כל התחביב הזה, לפני כל כך הרבה שנים. אני לפחות התחלתי בגלל אהבתי לקולנוע/טלויזיה. לכן, אם יש סרט שאני ממש רוצה לראות, או סדרה שאני כבר מחכה לפרק הבא, אז אני אראה אותה, גם אם מדובר בילד שצילם את זה במצלמה ואנשים צוחקים ברקע....אולי קצת הגזמתי אבל אני מניח שאתה מבין את כוונתי.
תחשוב על זה.

שוב תודה.

רן
...
(Y)
מסכים

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

כתוביות בעברית שמוטמעות בתוך MKV מוצגות הפוך...

שליחה

זה באג?

יש לי קובץ MKV עם 2 כתוביות מוטמעות, אחת באנגלית ואחת בעברית. הHDX מזהה את שתיהן ומאפשר לדפדף בינהן, אבל העברית מוצגת הפוך! (בצפיה במחשב העברית מוצגת בכיוון הנכון)

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083

שליחה

ziv_r כתב:
DMR-user כתב:אם אני לא טועה ל-HDX-1000:
יש 512MB מסוג RAM ו-256MB מסוג Flash.
בעוד ל-A110 יש 256MB מסוג RAM ו-32MB מסוג Flash.
לפי דעתי צריך לציין זאת בביקורת.
...
אין טעם להזכיר זאת כי זה טריק שיווקי, אפילו Syabas או צוות התוכנה של HD X אומרים כי אין יתרון לזכרון גבוה יותר.
.
...
באתר של ה- HDX-1000 כתוב בפרוש שזכרון ה-FLASH הוא בגודל 256Mbit כלומר 32MByte, כלומר זהה ל-A110.

לגבי החשיבות של 512MB RAM מול 256MB - לך תדע מה יהיה בעתיד.
מכיון שהמערכת רצה על לינוקס, עודף RAM תמיד משמש ל-BUFFERING ולא יכול להזיק.

אני מקווה שהתפתחויות מעולם הלינוקס כמו יכולת כתיבה ל-NTFS יחלחלו לגרסאות הקושחה של הנגנים.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

יופי של סקירה, ושתי שאלות לגבי מערכת הקבצים -
1. אם מפרמטים כונן קשיח פנימי למבנה שאינו NTFS - האם windows יודע לכתוב אליו כמו שצריך (בחיבור דרך USB Slave), או שמשתמשים במנהל הקבצים של ה HDX עצמו לצורך העתקה?
2.אמרת שהמכשיר לא יודע לכתוב על NTFS. אז איך הוא כותב על כונן NTFS של חבר שמגיע ורוצה סרטים?

alicenir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570

שליחה

זיו

איך מפרמטים את הכונן ל-EXT3 בדרך הכי קלה, ונניח שאני עובד עם WINDOWS - האם יש איזשהוא תוכנה לשם כך??
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

אחלה סקירה כל הכבוד מאוד מובנת ומעניינת (Y) אולי תשקול להיות הסוקר הראשי של הפורום :D :wink:
בהמשך לשאלתו של alicenir שגם אני מעוניין לדעת האם בדקת מה מהירות התגובה של המכשיר ביחס לאחרים למשל מרגע ההדלקה ועד כניסה לעמדת עבודה או תגובה בעבודה בתפריטים, לצורך המחשה מכשיר הTVIX 4100 קצת עייף בעבודה
2 עוד שאלת הדיות אני מניח שהתשובה חיובית אבל אני חייב לדעת. מה בהקשר לשמות קבצי מוזיקה בעיברית בMP3 אני מניח שמקבלים ג'בריש?
3 ממה עשויה הקופסא זה נראה אלומיניום?
4מה היא נוחות הכנסה והוצעה של כונן קשיח מהקופסא
חבל שלא צילמת הייכן יושב הכונן הקשיח?
החיסרון בעיניי במכשיר הזה ובעוד כאלו שכמותו זה חוסר הפנל תצוגה שקיים בחלק ממזרימי המדיה
כל הכבוד על הסקירה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

שליחה

חברה שאלה כזאת:

יש טלוויזיה של TOSHIBA LCD 37 אינץ', רזולוציה 1366X768.
במידה ואני מריץ עליה עם ה-HDX1000 סרט BLU-RAY RIP של MKV ששוקל 4.7 ג'יגה,
והרזולוציה של הקובץ היא 1280X526, האם אני אראה את הסרט עם פסים שחורים למעלה ולמטה או המכשיר מתאים באופן אוטומוטי את התמונה לכל המסך? כלומר עושה מן זום אצמעי כדי שלא יהיו פסים שחורים?

ועוד שאלהה - מצב שבו מגנים קובץ שגם שוקל 4.7 ג'יגה גם MKV אבל הרזולוציה שלו היא 1280X720. התמונה פשוט תהיה בדיוק על כל המסך, המכשיר מתאים אותה אוטומטית למסך נכון?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

ALFRED3 כתב:מה שאני עדיין מתלבט אני יותר בפורום שהפופקורן מתעדכן ומקבל תמיכה יותר ישירה וקשובה מאשר המכשירים האחרים. (לא מעט בזכות קשריך עם החברה מיותר לציין) מה דעתך ?האם זה כך או שזה רק למראית עין היות שלרוב החברים בפורום יש את הפופקורן?
...
אני מניח כי מה שגורם לך לחשוב כי ה Popcorn Hour מקבל יותר עדכונים הינו שרשור הקושחות למכשיר. שים לב כי רוב העדכונים בשרשור הינם Beta. אם תסתכל על עדכוני Public, כל חברות ה NMT מקבלות בדיוק אותו מספר של עדכונים ואת אותם עדכונים.
הקשר שלי טוב עם כל יצרני נגני ה NMT, אך מסיבה טבעית רוב המידע המעניין מגיע מחברת Syabas מכיוון שהם אלו אשר אחראיים ל Middleware.
קח לתשומת ליבך כי רכישה של מכשיר כלשהו עקב יחסי עם חברה כלשהי הינו מעשה לקוי, מחר אני יכול לא להיות פה יותר או שהחברה תיסגר, לפיכך שיקול זה איננו רלוונטי.

RanMoyal, guyezra
אני מבין את הנקודה שלך, אך אני לפחות מאמין כי בשביל להנות מתוכן הוא חייב להיות ברמה מסויימת. סביר להניח כי לעולם אני לא אצפה בתוכן כלשהו כאשר אני יודע שאם אני אמתין זמן מה - אני אקבל אותו באיכות HD.

אני מבין כי ייתכן וקיימים חברים אחרים באתר אשר אינם נוהגים כך ושמים לעצמם הרגל לצפות בתכני SD מסויימים, לפיכך תכני ה SD שנבדקו במכשיר כללו מספר רב של קבצי Divx & Avi ו ISO של DVD. לא הרגשתי צורך לבדוק לעומק את איכות התמונה ואת יכולת ה Upscale מכיוון שבמבט ראשון לא התקיימו תוצאות מרשימות וטובות באופן מיוחד, לפיכך נבדקה רק היציבות בניגון ואת האפשרות לנגן וורסיות שונות של תכנים מסוג זה.
Newboy כתב:יש לי קובץ MKV עם 2 כתוביות מוטמעות, אחת באנגלית ואחת בעברית. הHDX מזהה את שתיהן ומאפשר לדפדף בינהן, אבל העברית מוצגת הפוך! (בצפיה במחשב העברית מוצגת בכיוון הנכון)
...
הבאג דווח לפני שבועיים וכרגע נמצא בטיפול Syabas.

udif,
ל A-110 יש 256MB RAM & 32MB Flash.
ל HD X 1000 יש 512MB RAM & 256MB Flash.
חברת HD X בעצמה וגם Syabas אמרו לי בפירוש כי זה כמות הזכרון הגדולה יותר הינה טריק שיווקי.
לא תמיד המידע אשר מפורסם באתר היצרן מדוייק.
uriler כתב:1. אם מפרמטים כונן קשיח פנימי למבנה שאינו NTFS - האם windows יודע לכתוב אליו כמו שצריך (בחיבור דרך USB Slave), או שמשתמשים במנהל הקבצים של ה HDX עצמו לצורך העתקה?
2.אמרת שהמכשיר לא יודע לכתוב על NTFS. אז איך הוא כותב על כונן NTFS של חבר שמגיע ורוצה סרטים?
...
1. אם אתה מדבר על ext3, מערכת הפעלה מסוג WIN איננה מסוגלת לקרוא פורמט זה בצורה טבעית ויש צורך להתקין Ext2fsd.
2. רשמתי כמה שורות למעלה כי יש צורך שהכונן הקשיח יהיה בפורמט ext3.

alicenir כתב:איך מפרמטים את הכונן ל-EXT3 בדרך הכי קלה, ונניח שאני עובד עם WINDOWS - האם יש איזשהוא תוכנה לשם כך??
...
הכי פשוט לתת למזרימדיה עצמו לבצע את פעולת הפירמוט. הדבר נעשה בקלות דרך תפריט ה Maintenance.

shay1,
1. ממצב כיבוי להדלקה ועד לקבלת מסך אשר מאפשר בחירת מקור לתכנים עוברים 50~ שניות. שים לב כי בשונה ממכשירי ה TViX אליהם אתה רגיל, במכשירי NMT קיים מצב Standby אשר מאפשר יציאה ממצב זה וכניסה למצב Playback נורמטיבי תוך שנייה בודדת.
2. כרגע לא קיימת תמיכה בהצגת שמות קבצים בעברית, אך הדבר בטיפול ותוצג היכולת בקרוב.
3. המארז עשוי אלומיניום.
4. פירוק המארז על מנת להכניס את הכונן הקשיח כרוך בטיפול ב 4 ברגים. הכונן הקשיח מחובר למכסה המארז ויושב בדיוק מעל ל Board של המכשיר אשר מוצג בתמונה הבאה: http://www.hometheater.co.il/images/art ... 1000/9.jpg
לגבי חסרון ה VFD שהזכרת, בקרוב יוצג מזרימדיה מבוסס NMT אשר יכיל מסך כזה.

unzi200888,
1. קרא את המאמר הבא: http://www.hometheater.co.il/article010 ... 7%95%D7%AA
2. קיימים מצבי זום אשר מאפשרים להתאים את התמונה.

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:
ALFRED3 כתב:מה שאני עדיין מתלבט אני יותר בפורום שהפופקורן מתעדכן ומקבל תמיכה יותר ישירה וקשובה מאשר המכשירים האחרים. (לא מעט בזכות קשריך עם החברה מיותר לציין) מה דעתך ?האם זה כך או שזה רק למראית עין היות שלרוב החברים בפורום יש את הפופקורן?
...
אני מניח כי מה שגורם לך לחשוב כי ה Popcorn Hour מקבל יותר עדכונים הינו שרשור הקושחות למכשיר. שים לב כי רוב העדכונים בשרשור הינם Beta. אם תסתכל על עדכוני Public, כל חברות ה NMT מקבלות בדיוק אותו מספר של עדכונים ואת אותם עדכונים.
הקשר שלי טוב עם כל יצרני נגני ה NMT, אך מסיבה טבעית רוב המידע המעניין מגיע מחברת Syabas מכיוון שהם אלו אשר אחראיים ל Middleware.
קח לתשומת ליבך כי רכישה של מכשיר כלשהו עקב יחסי עם חברה כלשהי הינו מעשה לקוי, מחר אני יכול לא להיות פה יותר או שהחברה תיסגר, לפיכך שיקול זה איננו רלוונטי.

RanMoyal, guyezra
אני מבין את הנקודה שלך, אך אני לפחות מאמין כי בשביל להנות מתוכן הוא חייב להיות ברמה מסויימת. סביר להניח כי לעולם אני לא אצפה בתוכן כלשהו כאשר אני יודע שאם אני אמתין זמן מה - אני אקבל אותו באיכות HD.

אני מבין כי ייתכן וקיימים חברים אחרים באתר אשר אינם נוהגים כך ושמים לעצמם הרגל לצפות בתכני SD מסויימים, לפיכך תכני ה SD שנבדקו במכשיר כללו מספר רב של קבצי Divx & Avi ו ISO של DVD. לא הרגשתי צורך לבדוק לעומק את איכות התמונה ואת יכולת ה Upscale מכיוון שבמבט ראשון לא התקיימו תוצאות מרשימות וטובות באופן מיוחד, לפיכך נבדקה רק היציבות בניגון ואת האפשרות לנגן וורסיות שונות של תכנים מסוג זה.
Newboy כתב:יש לי קובץ MKV עם 2 כתוביות מוטמעות, אחת באנגלית ואחת בעברית. הHDX מזהה את שתיהן ומאפשר לדפדף בינהן, אבל העברית מוצגת הפוך! (בצפיה במחשב העברית מוצגת בכיוון הנכון)
...
הבאג דווח לפני שבועיים וכרגע נמצא בטיפול Syabas.

udif,
ל A-110 יש 256MB RAM & 32MB Flash.
ל HD X 1000 יש 512MB RAM & 256MB Flash.
חברת HD X בעצמה וגם Syabas אמרו לי בפירוש כי זה כמות הזכרון הגדולה יותר הינה טריק שיווקי.
לא תמיד המידע אשר מפורסם באתר היצרן מדוייק.
uriler כתב:1. אם מפרמטים כונן קשיח פנימי למבנה שאינו NTFS - האם windows יודע לכתוב אליו כמו שצריך (בחיבור דרך USB Slave), או שמשתמשים במנהל הקבצים של ה HDX עצמו לצורך העתקה?
...
1. אם אתה מדבר על ext3, מערכת הפעלה מסוג WIN איננה מסוגלת לקרוא פורמט זה בצורה טבעית ויש צורך להתקין Ext2fsd.

alicenir כתב:איך מפרמטים את הכונן ל-EXT3 בדרך הכי קלה, ונניח שאני עובד עם WINDOWS - האם יש איזשהוא תוכנה לשם כך??
...
הכי פשוט לתת למזרימדיה עצמו לבצע את פעולת הפירמוט. הדבר נעשה בקלות דרך תפריט ה Maintenance.

shay1,
1. ממצב כיבוי להדלקה ועד לקבלת מסך אשר מאפשר בחירת מקור לתכנים עוברים 50~ שניות. שים לב כי בשונה ממכשירי ה TViX אליהם אתה רגיל, במכשירי NMT קיים מצב Standby אשר מאפשר יציאה ממצב זה וכניסה למצב Playback נורמטיבי תוך שנייה בודדת.
2. כרגע לא קיימת תמיכה בהצגת שמות קבצים בעברית, אך הדבר בטיפול ותוצג היכולת בקרוב.
3. המארז עשוי אלומיניום.
4. פירוק המארז על מנת להכניס את הכונן הקשיח כרוך בטיפול ב 4 ברגים. הכונן הקשיח מחובר למכסה המארז ויושב בדיוק מעל ל Board של המכשיר אשר מוצג בתמונה הבאה: http://www.hometheater.co.il/images/art ... 1000/9.jpg
לגבי חסרון ה VFD שהזכרת, בקרוב יוצג מזרימדיה מבוסס NMT אשר יכיל מסך כזה.

unzi200888,
1. קרא את המאמר הבא: http://www.hometheater.co.il/article010 ... 7%95%D7%AA
2. קיימים מצבי זום אשר מאפשרים להתאים את התמונה.
...
קראתי - העניין הוא שהתכוונתי, האם יש אפשרויות כאלה במכשיר עצמו...

כי נגדי אם אני פותח קובת שהוא 1280X720 דרך BSPLAYER על ה-LCD, אז התמונה פרושה על כל המסך אוטומטית, בלי שום צורך להתאים...

אבל אם אני פותח קובץ שהוא 1280X526, אז יש צורך לעשות PAN-SCAN, כדי שהתמונה תהיה על כל המסך....

האם המצב "דומה" גם עם ה-HDX1000?

ועוד שאלה - מתי אמור לצאת מזרימדיה עם VDF? או שזה יהיה אותו HDX1000 רק בתוספת VDF?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

כן, קיימות כאלו אפשרויות. בקרוב האפשרויות הללו יורחבו כפי שהזכרתי מוקדם יותר בשרשור זה.
מזרימי מדיה חדשים צפויים לצאת כל הזמן, במידה ואתה ממתין ל VFD בשביל לרדת מהגדר, מה תעשה כאשר בדיוק באותה תקופה אני יתחיל להזכיר את המכשירים החדשים אשר מבוססים על הצ'יפ הבא? :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

הביקורת פורסמה באתר היצרן:
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... &Itemid=96
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ziv_r כתב:כן, קיימות כאלו אפשרויות. בקרוב האפשרויות הללו יורחבו כפי שהזכרתי מוקדם יותר בשרשור זה.
מזרימי מדיה חדשים צפויים לצאת כל הזמן, במידה ואתה ממתין ל VFD בשביל לרדת מהגדר, מה תעשה כאשר בדיוק באותה תקופה אני יתחיל להזכיר את המכשירים החדשים אשר מבוססים על הצ'יפ הבא? :)
...
חחח גם נכון, פשוט אני מתפלל שכבר יצא מזרימדיה עם פרמטרים שעונים על כל הצרכים שלי כבר בפנים בלי צורך לעדכן :-)

itamarl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה

האם ניתן לפרסם תמונה המציגה תרגום בעברית המוצג יחד עם הסרט ?
הייתי רוצה לראות את פונט התרגום לפני הזמנת המכשיר .....

תודה :-)

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

זיו , שכחת להזכיר שיש לו חיבורים מוזהבים ... איך אצלך החיבורים כסופים ???
אני שמח שההימור (המחושב) שלי לגבי מזרימדיה הצליח (קיבלתי במשלוח הראשון) :D

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

itamarl,
הפונט הולך להשתנות בקרוב, לכן תמונה על המצב כיום לא תניב הרבה.
אין לך מה לחשוש יותר מידי מהפונט, זה לא איזה אחד מוזר וקשה קריאה.

sufgi123,
חיבורים מוזהבים? כנראה זה התווסף החל מ Batch שני והלאה. גם בתמונת המוצר באתר היצרן החיבורים כסופים.
תוכל לצרף תמונה?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

ziv_r כתב:
...
...
זיו, נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי.
אחד היתרונות בפרמוט ל ext3 לטענתך הוא היכולת להעתיק סרטים לחבר שמגיע עם הארדיסק חיצוני.
אם ההארדיסק שלו הוא ב NTFS - ה HDX לא יוכל לכתוב אליו... נכון?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אחד היתרונות בפורמט ext3 הינו יכולת כתיבה על ידי המזרימדיה, לפיכך אם הכונן הקשיח הינו בפורמט כזה, תתקיים היכולת להעתיק תכנים ללא עירוב מחשב.
כמובן שאם מתכוונים להעתיק תכנים לכונן קשיח חיצוני, הוא חייב להיות בפורמט ext3.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”