ziv_r כתב:ALFRED3 כתב:מה שאני עדיין מתלבט אני יותר בפורום שהפופקורן מתעדכן ומקבל תמיכה יותר ישירה וקשובה מאשר המכשירים האחרים. (לא מעט בזכות קשריך עם החברה מיותר לציין) מה דעתך ?האם זה כך או שזה רק למראית עין היות שלרוב החברים בפורום יש את הפופקורן?
...
אני מניח כי מה שגורם לך לחשוב כי ה Popcorn Hour מקבל יותר עדכונים הינו שרשור הקושחות למכשיר. שים לב כי רוב העדכונים בשרשור הינם Beta. אם תסתכל על עדכוני Public, כל חברות ה NMT מקבלות בדיוק אותו מספר של עדכונים ואת אותם עדכונים.
הקשר שלי טוב עם כל יצרני נגני ה NMT, אך מסיבה טבעית רוב המידע המעניין מגיע מחברת Syabas מכיוון שהם אלו אשר אחראיים ל Middleware.
קח לתשומת ליבך כי רכישה של מכשיר כלשהו עקב יחסי עם חברה כלשהי הינו מעשה לקוי, מחר אני יכול לא להיות פה יותר או שהחברה תיסגר, לפיכך שיקול זה איננו רלוונטי.
RanMoyal, guyezra
אני מבין את הנקודה שלך, אך אני לפחות מאמין כי בשביל להנות מתוכן הוא חייב להיות ברמה מסויימת. סביר להניח כי לעולם אני לא אצפה בתוכן כלשהו כאשר אני יודע שאם אני אמתין זמן מה - אני אקבל אותו באיכות HD.
אני מבין כי ייתכן וקיימים חברים אחרים באתר אשר אינם נוהגים כך ושמים לעצמם הרגל לצפות בתכני SD מסויימים, לפיכך תכני ה SD שנבדקו במכשיר כללו מספר רב של קבצי Divx & Avi ו ISO של DVD. לא הרגשתי צורך לבדוק לעומק את איכות התמונה ואת יכולת ה Upscale מכיוון שבמבט ראשון לא התקיימו תוצאות מרשימות וטובות באופן מיוחד, לפיכך נבדקה רק היציבות בניגון ואת האפשרות לנגן וורסיות שונות של תכנים מסוג זה.
Newboy כתב:יש לי קובץ MKV עם 2 כתוביות מוטמעות, אחת באנגלית ואחת בעברית. הHDX מזהה את שתיהן ומאפשר לדפדף בינהן, אבל העברית מוצגת הפוך! (בצפיה במחשב העברית מוצגת בכיוון הנכון)
...
הבאג דווח לפני שבועיים וכרגע נמצא בטיפול Syabas.
udif,
ל A-110 יש 256MB RAM & 32MB Flash.
ל HD X 1000 יש 512MB RAM & 256MB Flash.
חברת HD X בעצמה וגם Syabas אמרו לי בפירוש כי זה כמות הזכרון הגדולה יותר הינה טריק שיווקי.
לא תמיד המידע אשר מפורסם באתר היצרן מדוייק.
uriler כתב:1. אם מפרמטים כונן קשיח פנימי למבנה שאינו NTFS - האם windows יודע לכתוב אליו כמו שצריך (בחיבור דרך USB Slave), או שמשתמשים במנהל הקבצים של ה HDX עצמו לצורך העתקה?
2.אמרת שהמכשיר לא יודע לכתוב על NTFS. אז איך הוא כותב על כונן NTFS של חבר שמגיע ורוצה סרטים?
...
1. אם אתה מדבר על ext3, מערכת הפעלה מסוג WIN איננה מסוגלת לקרוא פורמט זה בצורה טבעית ויש צורך להתקין Ext2fsd.
2. רשמתי כמה שורות למעלה כי יש צורך שהכונן הקשיח יהיה בפורמט ext3.
alicenir כתב:איך מפרמטים את הכונן ל-EXT3 בדרך הכי קלה, ונניח שאני עובד עם WINDOWS - האם יש איזשהוא תוכנה לשם כך??
...
הכי פשוט לתת למזרימדיה עצמו לבצע את פעולת הפירמוט. הדבר נעשה בקלות דרך תפריט ה Maintenance.
shay1,
1. ממצב כיבוי להדלקה ועד לקבלת מסך אשר מאפשר בחירת מקור לתכנים עוברים 50~ שניות. שים לב כי בשונה ממכשירי ה TViX אליהם אתה רגיל, במכשירי NMT קיים מצב Standby אשר מאפשר יציאה ממצב זה וכניסה למצב Playback נורמטיבי תוך שנייה בודדת.
2. כרגע לא קיימת תמיכה בהצגת שמות קבצים בעברית, אך הדבר בטיפול ותוצג היכולת בקרוב.
3. המארז עשוי אלומיניום.
4. פירוק המארז על מנת להכניס את הכונן הקשיח כרוך בטיפול ב 4 ברגים. הכונן הקשיח מחובר למכסה המארז ויושב בדיוק מעל ל Board של המכשיר אשר מוצג בתמונה הבאה:
http://www.hometheater.co.il/images/art ... 1000/9.jpg
לגבי חסרון ה VFD שהזכרת, בקרוב יוצג מזרימדיה מבוסס NMT אשר יכיל מסך כזה.
unzi200888,
1. קרא את המאמר הבא:
http://www.hometheater.co.il/article010 ... 7%95%D7%AA
2. קיימים מצבי זום אשר מאפשרים להתאים את התמונה.
...