מהו הספר האחרון אותו קראתם?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני כבר לא זוכר כי כרגע אני קורא את מסתו של יהושע גומא בפורום השני ואני כבר בכרך 37 ולא רואה את הסוף 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
שמשון מאת ז'בוטינסקי-כתב אותו ברוסית ופה הקאצ
יש כמה תירגומים בנאליים,אבל יש מתרגם אחד שעשה עבודת תרגום אולי לא פחות מקורית מהמקור
אבל לא זוכר את שמו,אני צריך לקרוא את שתיי השורות הראשונות בשביל לדעת אם זה התרגום של י.מאור
סגנון כמעט תנכי-מדהים מרתק,לא יכולתי לעזוב את הספר לרגע-לפני עשרים ו5 שנים זה היה,לדעתי
יש כמה תירגומים בנאליים,אבל יש מתרגם אחד שעשה עבודת תרגום אולי לא פחות מקורית מהמקור
אבל לא זוכר את שמו,אני צריך לקרוא את שתיי השורות הראשונות בשביל לדעת אם זה התרגום של י.מאור
סגנון כמעט תנכי-מדהים מרתק,לא יכולתי לעזוב את הספר לרגע-לפני עשרים ו5 שנים זה היה,לדעתי
אמן מייסר
"ספר בישול" הזכיר לי שקראתי לפני כמה שבועות את "Fried Green Tomatoes At The Whistle Stop Cafe"
("עגבניות ירוקות מטוגנות" ).
ראיתי את הסרט, ונזכרתי שהספר מסתובב לי בבית כי קניתי פעם בחנות משומשים ב10 ש"ח לקילו.
הסרט מומלץ, והספר הרבה יותר.
("עגבניות ירוקות מטוגנות" ).
ראיתי את הסרט, ונזכרתי שהספר מסתובב לי בבית כי קניתי פעם בחנות משומשים ב10 ש"ח לקילו.
הסרט מומלץ, והספר הרבה יותר.
משה
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
סחיטה של ג'ון גרישם
סיפור חביב על סטודנט למשפטים בייל שנסחט לשמש כמרגל בחברת עורכי דין גדולה בניו יורק.
חלק ניכר מהסיפור סובב סביב העבודה במשרד עורכי דין גדול בניו יורק - שעות העבודה המטורפות, הלקוחות "הנחמדים" והקולגות ה"חברותיות".
סיפור חביב על סטודנט למשפטים בייל שנסחט לשמש כמרגל בחברת עורכי דין גדולה בניו יורק.
חלק ניכר מהסיפור סובב סביב העבודה במשרד עורכי דין גדול בניו יורק - שעות העבודה המטורפות, הלקוחות "הנחמדים" והקולגות ה"חברותיות".
"הדבר היה ככה" - מאיר שלו
דמויות בהיסטוריה של משפחתו של מאיר שלו, מסופר בהומור רב. גיבור הספר הוא שואב אבק ( http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 85#1009585 )
דמויות בהיסטוריה של משפחתו של מאיר שלו, מסופר בהומור רב. גיבור הספר הוא שואב אבק ( http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 85#1009585 )
משה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יאללה
שבוע הספר מתקרב
העלתי את השירשור מערימת האבק שנחתה עליו.
לאחרונה אצלי
לבד בברלין, ספר מרתק על המתנגדים למשטר הנאצי בגרמניה. קצת מרגיש כמו מצפון ווש, אבל עדין ספר מצוין.
תש״ח של יורם קניוק. ספר מדהים על מלחמת השיחרור. על כמה המאורעות הגדולים נראים קטנים בזמן שהם קורים
שבוע הספר מתקרב
העלתי את השירשור מערימת האבק שנחתה עליו.
לאחרונה אצלי
לבד בברלין, ספר מרתק על המתנגדים למשטר הנאצי בגרמניה. קצת מרגיש כמו מצפון ווש, אבל עדין ספר מצוין.
תש״ח של יורם קניוק. ספר מדהים על מלחמת השיחרור. על כמה המאורעות הגדולים נראים קטנים בזמן שהם קורים
העם דורש..... כל מיני דברים