רשמים מהתערוכה

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #61 

לגבי הזיהוי של חברי האתר.

היה בכניסה דף מדבקות (שלי מהבית...) שאנשים היו אמורים לכתוב עליו את השם משתמש.

לצערי לא נמצאו אנשים בעלי אומץ (דווקא בארה"ב הטריק הזה מאוד מצליח במפגשי פורומים) לרשום את שמם וצר לי על כך...

eytan99
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #62 

bitton71 כתב:הרמקולים של יאיר תמם ,
יש להם שם , דרך אגב ?
...
שמעתי מישהו שואל את יאיר מה השם ואם אני לא טועה זה היה "?? רפרנס" (?? = 2 אותיות שאני לא זוכר :))
אישית מאוד אהבתי את ה jamo 909 .

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #63 

לצערי לא נמצאו אנשים בעלי אומץ (דווקא בארה"ב הטריק הזה מאוד מצליח במפגשי פורומים) לרשום את שמם וצר לי על כך...
...
8O לא ידעתי שיש סידור כזה, באמת חבל היה נחמד להכיר עוד חבר'ה מהפורום.
מיכאל .

מאסטרו-אודיו
יבואן
יבואן
תגובות: 182
קיבל תודות: 2 פעמים
יצירת קשר:

חוויה גדולה

שליחה #64 

דבר ראשון, היתה הפתעה נעימה ביותר לראות כמות כה גדולה של אנשים מתעניינים ומעריכים אודיו איכותי בעידן הקולנוע ביתי וכ'.
מגוון הגילאים היה רחב ביותר - החל מ"זאטוטים" מגיל 11 ועד בכלל.

כמציג (מאסטרו אודיו), החוויה התחלקה לשניים - או בעצם לשלשה חלקים - התקנה\פירוק וההדגמה.

ההתקנה היתה החלק הקשה והמלחיץ ביותר. קשה מאוד להקים סט-אפ טוב בחדר לא מוכר וריק בזמן כה קצר. בתחילה הצבנו את הסט עם הגב אל מה שהתברר כקיר גבס. התוצאה היתה סאונד נוראי - בס נפוח התגלגל בכל החדר. רק אחרי ש"החלפנו קיר" העניינים נרגעו קצת אך עדיין הבס היה דומיננטי מדי (מהאזנה חטופה ביותר בחדרים אחרים ראיתי שזו היתה בעיה גלובלית). ה VR-4SR סבל מכך יותר מכל הרמקולים שלי ונשמע מאוד שונה מבחינת הבס בנקודות שונות בחדר.
הדובאל סבל מכך קצת פחות והכי יפה הסתדר בחדר ה VR-4JR.
שוב, כל זה מלמד איזה חשיבות קריטית יש לחלל, מבנה ואקוסטיקה.
ככל שהחדר התמלא יותר באנשים (והיו רגעים של דוחק אמיתי) כל העסק נשמע יותר טוב כיוון שהאנשים עצמם שימשו כקולטי באסים וסופגי זעזועים :P

החלק הכיפי היה כמובן ההדגמה עצמה. התעניינות גדולה והרבה מוסיקה טובה. חשיפה כה גדולה לכמות כה גדולה של אנשים בזמן כה קצר היא לא דבר של מה בכך. מעניין מאוד לשמוע דעות שונות של אנשים, מוכרים יותר או פחות. חשיפה כזו של הי-אנד עושה טוב לכולנו, לכל בעלי העסק בתחום, כיוון שהיא מגבירה מודעות ואולי גם "מחזירה בתשובה" חלק מאלה שפנו למחוזות אחרים...
למרות הקושי אני חושב שאנשים קיבלו מושג על אופי הציוד ועל הפוטנציאל שלו.

לסיכום, כל הכבוד על היוזמה של מרטין, עופר וחיים.
נחכה ונראה מה יבשלו לנו בפעם הבאה!

ותודה ענקית לכל אלה שנתנו יד ועזרו 8)
נערך לאחרונה על ידי מאסטרו-אודיו ב 12/11/2005 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

זו כנראה פעם ראשונה תערוכה אמיתית לאודיו בארץ

שליחה #65 

זוהי לדעתי הייתה התערוכה המקצועית הראשונה בארץ, ואם היה משהו כמוה, אני לא הייתי שם.

לפני מספר שנים נערכה בחיפה "תערוכה" שקבלה מפורום אודיו את השם הרשמי "מלחמת רמקול ברמקול"

יישר כוח למארגני הפורום, חיים מרטין ועופר, זה לא דבר פשוט להרים דבר כזה, ראיתי בשעתו את תומר ומיכאל מרימים משהו שהוא יחסית, אבל מאוד צנוע.

יש לי ביקורת, לעצמנו. נרדמנו בשמירה, ואני מתכוון לחברי 2 הפורומים. אפרט בהודעה מיוחדת בפורום השני. אני עושה זאת בכוונה כי למארגני התערוכה יש לי רק מילות הערכה, ואני מחזק את ידיהם ואם באס מחדר אחד דלף לחדר אחר, והאקוסטיקה לא מי יודע מה, אז אפשר לשפר בפעם הבאה. הלוואי ויהיה להם כוח לארגן דבר כזה כל שנה.

מה הרשמים ממה שהוצג? אפרט בהודעות נוספות.

בתודה רבה - יוסי

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7399
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #66 

גם אני עופר לא ראיתי מדבקות אולי לא שמו לב לזה אבל לא צריך אומץ ראית אותי איך ישר באתי אליך ולמרטין ודיברתי איתכם ,איך שנכנסתי לתערוכה .אולי אחרים יותר מתביישים או לא נעים להם להפריע לכם .

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46341
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #67 

1. התאכזבתי מה B&W 802, הייתי מצפה יותר מרמקולים שעולים 70K ש"ח.
2. המדפיים של audio designs עם ההגברה של bel canto היו נפלאים, לא ציפיתי רמה כזאת של שמע (וגימור יפהפה ומדהים 8O ) מחברה כחול לבן.
רק חבל שהם מתומחרים ב 30K ש"ח :(
3. ה buttkicker הרגיש לטעמי כאילו אני יושב על שלט גדול של :-\ playstation
4. מקרן ה Mitsubishi HC3000U היה מדהים עם הסרט טרויה, קנייה שלו וגמרנו עם בתי קולנוע לתמיד!
5. morel היו מזעזעים לטעמי, סאונד קטן וקופסת הרמקול עם הטוויטר מודבק למעלה נראה כמו חיקוי של רמקולים גדולים ממנו.
6. המסכים של לווה - נראו ממש מעולה.
7. חבל לא הבאתי דיסק הדגמה מהבית, חשבתי שהמדגימים ישימו מוזיקה קצת יותר "תובענית" - לרוב מה שיצא לי לשמוע בחדרי ההדגמה היה בחורה ששרה עם כמה פעמונים ברקע או טראק קלאסי עם הרבה קטעים שקטים, לא משהו שממש דוחף את הרמקולים.
8. ה proAc נשמעו הכי טוב בתערוכה לטעמי, המציג היה סבלני ונחמד ביותר, התרוצץ והחליף מספר דיסקים עד שקלענו לטראק שיתאים לאוזני.

חיים & עופר & מרטין - מחיאות כפיים על ארגון והתנהלות התערוכה :claps2:

moti_r פותח השרשור
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #68 

ziv_r כתב: 5. morel היו מזעזעים לטעמי, סאונד קטן וקופסת הרמקול עם הטוויטר מודבק למעלה נראה כמו חיקוי של רמקולים גדולים ממנו.
...
אני מוכרח להסכים. אני ממש לא מבין ממה מתלהבים כאן בשרשורים וגם בביקורת שפורסמה לפני כמה ימים. הרמקול של מורל היה פשוט גרוע.

נשמע כמו מערכת מיני עם סאב של פירלס...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #69 

oferlaor כתב:לגבי הזיהוי של חברי האתר.

היה בכניסה דף מדבקות (שלי מהבית...) שאנשים היו אמורים לכתוב עליו את השם משתמש.

...
אני לא ראיתי שום דף (והייתי גם בחמישי וגם בשישי) אבל העיקר שלבסוף נפגשנו.

וד"א לתגובה השניה מעלי - המקרן שבו הוצג טרויה היה המיצובישי HC900 ואכן, למרות שהמקרן אינו HD הוא מציג תמונה פשוט מדהימה. 2 אנשים שהיו איתי הסכימו איתי שעם מקרן כזה אין צורך ללכת לקולנוע.

ADIA
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

פירגון גם למציגים

שליחה #70 

ראשית תודה לכם ראשי הפורום.חיים,מרטין ועופר.
אבל אל נא נשכח את המציגים ואנשי השירות/שיווק שהיו שם.הם עמדו באין סוף שאלות ובירורים.התייחסו יפה לכולם עם הרבה סבלנות למרות שהיו שאלות שחזרו על עצמם שוב ושוב.
היה חסר לי כחובב KEF ייצוג שלהם,וגם של ימהה.

היה נחמד לראות מגוון רחב מאוד של אנשים בכל הגילאים כולל נשים.

למרטין:היכן ניתן להשיג את רשימת הדיסקים זמרים/זמרות(הילדה המהממת מאירלנד)?

ושוב,תודה רבה לכווווווולללללםםםםםםםםםםםםםםםםם!! :claps:

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3721
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

אכלתי אותה

שליחה #71 

דווקא ביום חמישי בבוקר תקפה אותי דלקת חזקה בסימפונות ולא קמתי המיטה עד יום שבת בבוקר.אז כמו שהבנתם הפסדתי בגדול את התערוכה שכל כך חיכיתי לה(חבל שזה לא נמשך יותר ימים)נקווה לשנה הבאה...
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

רשמים- תצוגה מעניינת – יאיר ת. וחידה

שליחה #72 

יאיר תמם הציג רמקול מדפי תוצרת החברה שלו, סאבוופר כנ"ל מופעלים על ידי מערכת בל קנטו.

המיוחד בתצוגה היו לדעתי הרמקולים ושני המונובלוקים של בל קנטו.

יאיר נתן הרצאה מאוד טכנית על בנית הרמקול, ואני חושש שקצת פגעתי בו כאשר הערתי שהרמקול מזכיר לי סונוס פאבר, לכן אתו הסליחה.

לי ההרצאה שלו היתה מאלפת, השאלה כיצד האודיופיל המצוי מגיב על הדברים. האנשים התרגלו מסטריאופייל ודומיו לתשפוכת של סופרלטבים, מילים מפוצצות, תיאורים מרתקים, אני לפחות תמיד נדהם לראות כמה המציאות רחוקה מכך

כאן היה מקצוען שתיאר בצורה ענינית, על קצה המזלג, כמה מבעיות הפיתוח והפתרונות היחודיים של הרמקול. כל דבר שהוסבר היה נטוע היטב בקרקע, לפחות לפי מה שאני קראתי בנושא.

הרמקול בתיבה סגורה הרמטית, עם ממברנה מחוזקת בטיטניום – הרבה חוזק מעט משקל, אמורה לפעול במשרעת תזוזה של אינץ' – לכן נחסך הבאס רפלקס ועיוותיו ועדיין יורד כנדרש – לרמקול אין בגלל זה כיסוי! השקעה עומה גם בסלילי הקרוס להקטנת הספדים והגדלת הדמפינג.

על עקרון מערכת הבל קנטו נתתי בשעתו הרצאה בסמינר, בל קנטו היום במגברי הספק זהו האח הגדול של ה- T-Amp
מגבר מיתוג, דרגה D או T. לדעתי במוקדם או במאוחר זה אמור להיות המגבר, אלא אם יש בטכנולוגיה הזו איזה דפק נסתר שבגללו היא לא פורצת.

בתערוכה ראינו שתי קופסאות קטנות אלה המונובלוקים. אפשר בעצם לתלות אותם מאחורי הסטנד של הרמקול, אם יש לך אספקת חשמל על ידו, ואפשר לזרוק את כבלי ההתנעה – סליחה כבלי הרמקול שהוצגו.
הפוטנציאל שחבוי בטכנולוגיה הוא להגיע, כאשר כולם ייצרו זאת למחיר של DVD בלי שום ירידה באיכות, לדעתי.

איך הסט נשמע?
כמו שלדעתי סט שתמיד תיהנה ממנו ולא רק ביום הראשון.
לדעתי, במגבלות האקוסטיקה זה סט מדויק ביותר, שנהנה מרמקול מדויק עוותי נמוכים מהמקובל, חסר את הבומינג של כל הרפלקסים – תיבה סגורה הרמטית ללא פתח, יחד עם הסאב שמכיל רדיאטורים פסיביים שיאיר כוון אותו בצורה מושלמת לסט אפ זה.
תוסיפו לכך את הצליל הרגוע שאופייני לדרגה A בשפופרות – מה שמשמיע תמיד את ה- REVEBRATION או הדהוד במוסיקה, אותו הדהוד שנפגע במעט או בהרבה במגברי טרנסיסטור.

אבל בלי העיוותים שתמיד נלווים למגברי השפופרות כאשר מנסים עליהם את מאהלר. נדמה לי שגנאדי הסתובב בתערוכה עם כמה סימפוניות של מהאלר, וכאשר נכנסתי לחדר התנגנה הפתיחה ל- 2, באיזה קלות העבירה המערכת את העוצמות והמורכבות של תזמורת סימפונית.
מצד שני פיזור והידוק הבאס (לא מספיקים לטעמו של יאיר בגלל האולם) היו כאלה שאנשים שאלו האם הסאב עובד, נגעתי בו בכדי להרגיש, עבד ועוד איך.

שמענו גם סוגי מוסיקה נוספים מבלי שאני שמעתי שהמערכת "טובה" יותר לסוג מסוים. גם תקליטים נשמעו מצוין במערכת כולל תקליט שהביאה גברת אחת, מונו – טוסקניני על הרקויאם של ורדי.
מישהו ציין שאיזה זמרת לא נשמעה נכון. לא הייתי נוכח בהדגמה, ולדעתי הקביעה דורשת בדיקה, כי שתי פנים למטבע והשאלה אצל מי נוצר השוני

ועכשיו חידה
כאשר נוגן תקליט ניתן היה לראות כיצד הממברנה של הסיגנט'ור, רועדת בקצב תת קולי\ פשוט נעה קדימה ואחורה.
מהי הסיבה לדעתכם לכך, ולמה הסאב שיורד לתדרים יותר נמוכים היה יציב לחלוטין?
גם טכנוקרטים מוזמנים –
(אני חושב שאני יודע את התשובה)

shmulik509
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
קיבל תודות: 1 פעם

הילדות בכניסה לא אמרו כלום על מדבקות!

שליחה #73 

עם כל הכבוד לציוד - האנשים יותר מענינים. למרות שאני נוהג לבוא למפגשי ליל ירח של מכשפות, דוקא לתערוכה זו באתי בשביל האנשים, ויצאתי וחצי תאוותי בידי.
למציאות יש הרבה יותר דמיון מאשר לנו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #74 

כמה הערות:

1. לרמקולים של יאיר תמם קוראים - דו-סיגנצ'ר.
2. לילדה המהממת מניו-זילנד קוראים : Hayley Westenra, כפי שהמלצתי כבר בפורום מוסיקה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

NMP
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584

שליחה #75 

לצערי היה לי זמן מוגבל מאוד לביקור בתערוכה בתוך כמה ימים מטורפים בלי הרבה שינה. הצלחתי לדחוף בקושי שעתיים בחמישי בערב לפני המשחק של מכבי. אפילו איחרתי טיפה למשחק של מכבי וצריך להכיר אותי כדי להבין מה זה אומר.
חבל לי שגיליתי בשלב מאוחר מדי שהקומה השלישית הייתה הכי מעניינת מבחינתי ולא נשאר לי זמן מספק עבורה.
בכל מקרה היתה תערוכה מעולה. הצלחתי גם להחזיר שני אודיופילים אובדים בדמות האחים שלי ששמחו מאוד להצטרף ומאוד נהנו.

יש משהו שאני לא כל-כך מבין. כשנכנסתי לחדר של Lowe הזדעזעתי מהאיכות הירודה. כמובן שבעיצוב הם גדולים אבל מעבר לזה...
אחר-כך נתקלתי במרטין בחדר של יניר ואמרתי לו משהו על זה והוא הופתע ואז זרק לי בצחוק "עזוב, אתה עם nec. משוחד". עכשיו אני גם רואה פה אנשים שהתרשמו מ-lowe ואני פשוט לא מבין את זה. אולי עוד אפשר היה להגיד שאני משוחד ורגיל לתמונה מסויימת של ה-nec או דברים שונים אבל בלי להגיד כלום אלו היו האחים שלי שהזדעזעו ואז עברו לחדרים אחרים והתחילו להתבייש עבור lowe.
עוד מסך שמשהו חשוד מאוד עבר עליו היה ה-435 שהקרין בדיוק את nemo. אני לא יודע מה קרה שם אבל זה נראה רע מאוד. אני כבר ראיתי את המסך הזה בהדגמות אחרות ואין לי ספק שזאת לא האיכות האמיתית שלו. אני מאוד מקווה שאף-אחד לא ניסה להבליט את המסך החדש שישב לידו, ה-506 שנראה מדהים.

ה-buttkicker היה מעניין וללא ספק כוון בצורה קיצונית מדי שמשכה את כל תשומת הלב מהסרט אליו. בצורה הזאת נהנים מהגימיק אבל לא ממשהו לאורך זמן. בכלל, בעוצמות האלו כדאי מאוד שהספה תהיה מסיבית אחרת היא פשוט תתפרק. מאוד עניין אותי ההשפעה של הרעידות על הסביבה של הספה (הרצפה שבמקרה זה גם הייתה עם שטיח שספג הרבה). נראה כאילו הבידוד שלו לא רע.

לצערי לא הספקתי להתעמק ב-spyder שנראה מעניין מאוד. אשמח אם מישהו יוכל לפרט עליו ועל תכנונים לשירות כיול באמצעותו.

עופר/מרטין/חיים - כל הכבוד על ארגון מעולה של תערוכה כל-כך איכותית (Y). גם האנשים שהגיעו היו ברמה שונה מהקהל הישראלי הרגיל שיודע להרוס תערוכות.
(ולגבי ההערה שהעלו לפני: היו כמה חדרים עמוסים מדי עם בעיות מיזוג או שזה באמת היה מוטי שמימש את האיום שלו כדי לתפוס את המקום המרכזי בספה ;-)).

ניר

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #76 

5. morel היו מזעזעים לטעמי, סאונד קטן וקופסת הרמקול עם הטוויטר מודבק למעלה נראה כמו חיקוי של רמקולים גדולים ממנו.
...
8. ה proAc נשמעו הכי טוב בתערוכה לטעמי, המציג היה סבלני ונחמד ביותר, התרוצץ והחליף מספר דיסקים עד שקלענו לטראק שיתאים לאוזני.
...

זיו, מדהים עד כמה הטעם שלנו ברמקולים הפוך אחד מהשני.
מיכאל .

luxlucis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #77 

אחח, איזה תערוכה... פשוט תענוג!

נהנתי מכל החדרים, מחלקם משום הסאונד היפהפה ומקצתם משום שעכשיו אני מבין שהמערכת שלי דווקא לא כל-כך גרועה... :wink:
המסכים, מקרנים ושאר טופיני ק"ב היו מעניינים. אבל היי, אני לא איש של ק"ב - אני איש של סטראו!

החדר שהכי עשה לי את זה היה אודיו-פריק עם הליוינג-סאונד. קשה לי להגדיר מה כל כך משך אותי אצלו, אבל אני חושב שזה השילוב של מערכת שפורפרתית עם סאונד חמים. פשוט כיף להאזין להם עוד ועוד ועוד - עד שהקינתורים על זה שאני יושב כבר שעתיים במרכז הספה עוברים את הגבול. :)
מיד אחריו היה אלגזי עם הפרואקים ואקפוז'ור. מאוד דומה בגוון לליווינג-סאונד האמריקאיים, אבל הרבה יותר "נכונים" מבחינת סאונד. לדעתי היה להם את הבמה הרחבה ביותר: השמעתי שם מאהלר והתזמורת מוקמה הרבה מעבר לחדר עצמו. אבל אני מסכים עם קודמי שהמקום לא עשה עם הרמקול הזה חסד. חבר'ה - אתם חייבים לשמוע אותו בהדמה נוספת. הוא מדהים!
הרמקול שהכי סיקרן אותי היה ה 802D. ללא ספק נראה המרשים ביותר אבל אני חושב שמי שיכול להרשות אותו לעצמו צריך מנהל חשבון נדיב במיוחד ואישה נדיבה לא פחות. הם פשוט מפלצות! כבר מההתחלה הרגשתי שהחדר פשוט קטן עליהם: הם נשמעו הרבה יותר מדי בומיים בשביל הסדרה הזו (אני שמעתי את ה- 804 מאטריקס בזמנו והם נשמעו טוב יותר - אז ברור שכאן החדר היתה הבעיה). עדיין, אני לא חושב שהם מדברים אלי.

בחדר של הבל-קנטו עם הרמקולים המדפיים נהנתי מאוד. רמקולים מפורטים מאוד ומאוד, אבל מאוד מדוייקים. שני דברים הפריעו לי: ערימות הוודו הלא סבירות (בייחוד תיבת המיתוג והמעמדים לכבלים), אבל בעיקר הפירוט-יתר של הרמקולים. הרמקולים האלה דורשים ריכוז-על מהמאזין על שום היותם כה מפורטים. אני חושב שאילו היה לי אותם בבית הייתי צריך לתת לראש כמה דקות של שקט אחרי שעה של האזנה. אני חושב שבסקלת הכיפיות לסאונד, עם הליוינג סאונד נמצאים בקצה אחד, הרמקולים האלה נמצאים בקצה השני.

החדר של מאסטרו-אודיו היה החדר שהכי הישתוקקתי לראות. קראתי כל כך הרבה על הרמקולים האלה, ראיתי כל כך הרבה פעמים את האתר שלו, אבל מפאת מחסור בפרוטה אף פעם לא דרכה רגלי בחנות שלו להדגמה (אין מצב שאני אבקש ממוכר להדגים לא משהו בלי שיהיו לי כוונות אמיתיות לרכוש). אז עכשיו סוף-סוף הייתי שם ושמעתי אותם.
את ה-JR שמעתי בחמישי ואת ה- SR בשישי, אז קשה לי להשוות ביניהם. שניהם נתנו לי את ההרגשה של שילוב מנצח בין פירוט מצד אחד וחמימות מצד שני. את הוונוס שמעתי עם שני קטעים: ג'ז קצבי ומשהו תזמורתי (סליחה חברים - לא הצלחתי לזהות). לדעתי הוונוס הוא הרמקול הטוב ביותר למוסיקה קלאסית. נקודה. זה הרמקול שהכי מהר נותן את החושה שאתה באולם קונצרטים. רק תעצום את העניים ואתה יכול ממש לדמיין את שורת הנגנים, את המיקומים שלהם. פשוט תענוג!

בחדר של טופ-אודיו (עם הג'מו) הציגו את פיל קולינס ותחנו את הקטע הראשון כשהוא נכנס לטריו תופים מאוד מהנה. אבל עד כמה שאני מחבב את קולינס בתור מתופף, לעד הוא ייזכר אצלי בתור האיש שהרס את ג'נניס!
שמעתי את הג'מו המדפיים (לא יודע מה שמם), והם נשמעו חדים מדי. כאילו מסכין חדה במיוחד עוברת לי על עור התוף.
שמעתי את השחורים הענקיים (אלה שפתוחים מאחור) - איתם ניגנו את ההופעה של קולינס, אבל בגלל הווליום המוגזם קשה לי לחוות דעה.
את הרצפתיים לא שמעתי כלל.

סה"כ הייתי בתערוכה 10 שעות שעות. כן כן - זה היה עד כדי כך מהנה.

ובקשר למדבקות של עופר - לא היית מודע אליהם בכלל. אם הייתי יודע כמובן שהייתי רושם!

ודבר אחרון, אחד החברים פה כל הזמן שאל אותה מה הניק שלי בפורום (פגשתי אותך עוד בארוחה). אז בשבילך אני חוזר בפעם האחרונה בהחלט: הכינוי הוא luxlucis יש לי אייקון של התפוח המוזהב של קליסטי והשם האמיתי הוא פרננדו.
נשתמע! :)
פרננדו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #78 

nmp,

מה אתה שואל אודיופיל שיש לו מקרן על פלאזמות...

לגבי ה-BUTTKICKER, אני צריך לציין שכך צריך להדגים אותו (במצב מוגזם) במצב נורמאלי הוא כמעט ולא צריך להיות מורגש פרט למצב שיש משהו רציני ואז הוא מחטיף לך באבי אביך...

לגבי ה-SPYDER, יהיה המון מידע (ומבצעים) עליו - DONT WORRY, פשוט הוא הגיע, זמן קצר מדי לפני התערוכה בכדי שנוכל לעשות את זה באופן מסודר.

NMP
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584

שליחה #79 

oferlaor כתב:nmp,
מה אתה שואל אודיופיל שיש לו מקרן על פלאזמות...
...
אה ברור, זה מה שחשבתי בהתחלה 8) אבל אז ראיתי פה עוד כמה שחושבים ככה.

אני מבין שעל טעם וריח... ויש הרבה מסכים שאפשר להתווכח שעות מה עדיף אבל הם פשוט לא נתנו שום פייט (ואני מאוד עדין).
לגבי ה-435 אני לא יודע אם זה היה משהו נקודתי לזמן שאני ראיתי אותה אבל האיכות הייתה פשוט נוראית. זה אמנם הדגיש את האיכות של ה-506 אבל נראה לי שהמסך היה יכול להתבלט גם בלי זה.

ברור לי שהקצינו את השימוש ב-buttkicker לשם ההדגמה. אני חושב שהייתי מעדיף אותו עדין יותר כדי לדמות מצב שימוש אמיתי. גם ככה בחרו סצנות אקשן שידגימו את הפעולה שלו. בכל מקרה הוא נראה מאוד מעניין, קצת יקר עדיין אבל יש פוטנציאל. יש סיכוי למבצע עליו ?

מחכה למידע על ה-spyder. אני מניח שעוד הרבה.

ניר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #80 

ניר,