אני משער שהוא ישווק בארץ ויתומחר בסביבות ה3 וחצי ומעלה אלפי שקלים.theAman כתב:אם כבר מדברים על ה-iPhone
הנה מכשיר חדש של סמסונג שאמור להיות משווק גם הוא באותו זמן.
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_om ... ws-519.php
נראה מוכר??...
הוכרז iPhone 3G
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Need more cowbell
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כנראה...Pavelz כתב:אני משער שהוא ישווק בארץ ויתומחר בסביבות ה3 וחצי ומעלה אלפי שקלים.theAman כתב:אם כבר מדברים על ה-iPhone
הנה מכשיר חדש של סמסונג שאמור להיות משווק גם הוא באותו זמן.
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_om ... ws-519.php
נראה מוכר??......
הנה http://gizmodo.com/5014764/iphone-3g-pr ... store-onlytamiral כתב:מאיפה המידע הזה??? יש לך לינק?flicker כתב:עופר, הפעם APPLE לא תאפשר אקטיבציה בבית הלקוח ולכן האקטיבציה תתבצע בחנות עצמה. הווה אומר: אין אפשרות לקנות את המכשיר ללא התחיבות במקום....
בכלל, אנשים זורקים בשרשור הזה דברים מטורפים לאויר. אתם יכולים לגבות את זה?
כמו זה:emordeko כתב:ממה שאני הבנתי יש חסימה בחומרה לסימים זרים ולכן פריצה לישראל לא תהיה כל כך פשוטה. מקווה שאני טועה !!......
מטורף אני לא. משוגע דווקא כן.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
יש שם START שמוכיח שזה לא יכול להיות טוב כמו ה-iPhone 3G...
שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאמין גדול ברעיון מאחורי WINDOWS CE או MOBILE או איך שיקראו לזה עכשיו, אבל העובדה שמע' ההפעלה הזו קיימת כ"כ הרבה זמן וה-GUI לא טופל בצורה משמעותית מראה על קצר מחשבתי קשה....
שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאמין גדול ברעיון מאחורי WINDOWS CE או MOBILE או איך שיקראו לזה עכשיו, אבל העובדה שמע' ההפעלה הזו קיימת כ"כ הרבה זמן וה-GUI לא טופל בצורה משמעותית מראה על קצר מחשבתי קשה....
שאלה קטנה (אם יש למישהו כח לענות לי
) - בתור אחד שעדיין מסתובב עם
נוקיה 3100, איך בשביל מישהו כמוני יהיה המעבר למכשיר כמו ה iphone ?
עם כל התפריטים והאופציות שיש במכשיר כזה, האם אני לא אתגעגע לממשק
הפשוט הוישן ?
נוקיה 3100, איך בשביל מישהו כמוני יהיה המעבר למכשיר כמו ה iphone ?
עם כל התפריטים והאופציות שיש במכשיר כזה, האם אני לא אתגעגע לממשק
הפשוט הוישן ?
-
oferlaor
- מנהל

hazooM
זה היופי במכשיר הזה - אין קל ממנו ללמידה. יש סרט וידאו באינטרנט על אבא אחד ששואל את הבת שלו בת שנתיים והיא מראה לו איך כותבים SMS ואיך מתקשרים ואיך מצלמים וכו'...
זה היופי במכשיר הזה - אין קל ממנו ללמידה. יש סרט וידאו באינטרנט על אבא אחד ששואל את הבת שלו בת שנתיים והיא מראה לו איך כותבים SMS ואיך מתקשרים ואיך מצלמים וכו'...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
HazooM, הממשק הטוב והישן לא עושה כלום.
למה בדיוק תתגעגע?
לכפתור "הודעות"?

למה בדיוק תתגעגע?
לכפתור "הודעות"?
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפני שאני שוכח - אחד הבלוגים היותר מצחיקים שאני עוקב אחריהם השנה, בדיוק בנושא הזה:oferlaor כתב:מצד שני, הוא נחשב לדי פסיכי בתחום שלו.
הוא מנהל MICRO MANAGER, מפטר על שמאל ועל ימין. יש שם תרבות עבודה מאוד פרפקציוניסטית אך גם מאוד מוגבלת. אנשים עובדים על קוד שנים ולא יודעים אפילו מה הפרוייקט שהם עובדים עליו וכו'.
זה לא מקום מהנה במיוחד (כך שמעתי) לעבוד בו. סוג של אנטי תזה מוחלטת לתרבות החברה בגוגל, למשל....
http://fakesteve.blogspot.com/
אין ספק שזה סיוט לא יתואר לעבוד ישירות מתחת לבנאדם הזה, אבל תחשבו גם על היתרונות. ג'ובס בנה קריירה שלמה מלדחוק צוותים שלמים To the limit ואפילו יותר מזה. או שתתרומם לשמיים בעזרתו, או שתשבר ותתרסק. אין אופציה אחרת.
מדהים רק להתחיל להבין (רק בדיעבד, לצערי) את אופן החשיבה שלו בהתנהלות עסקית. הוא רואה במונחים של שנים קדימה (ובתחום הטכנולוגיה זה הרבה יותר מממש לא פשוט) ויודע לנווט ספינה ענקית כמו אפל בצורה מעוררת קנאה.
עפר, גם זה מתקשר לנושא המידור בתוך החברה - המידור הזה הוא שמאפשר אכיפה של הדלפות לתקשורת. התוצאה של זה הוא ערפל מוחלט סביב פרוייקטים עתידיים של אפל וזה יוצר בתורו Keynotes ו-Product Launches מרשימים ומוצלחים שכאלה. יש פה פשוט אסטרטגיית שיווק נכונה שעובדת!
אני מסכים עם איתי בנושא שהוא למעשה הסיבה שהמוצרים של אפל מצדיקים את השם שלהם. בשורה התחתונה - קשה לי לתאר לעצמי איך החיים הטכנולוגיים שלי היו נראים בלעדיו...
אני מאוד אוהב סרטים דוקומנטריים בנושאים שמתמקדים בראשיתו של עולם המחשוב והתקשורת והתפתחותו ב-30 שנה האחרונות. אחד ההשוואות היותר קלאסיות היא כמובן בין ביל גייטס לסטיב ג'ובס. אפשר לדבר בנושא הזה שעות לדעתי, אבל גייטס התוודה יותר מפעם אחת שהמון רעיונות לגרסאות ה-Windows הראשונות הגיעו מעולם ה-OS X (אפל גם תבעה את מייקרוסופט והפסידה בזמנו).
את ביל גייטס תמיד עניין רק הכסף (והוא הבין במהירות איך עושים אותו - Software Licensing למי שלא זוכר...), בעוד שג'ובס שם את ה-Business Integrity שלו והנאמנות למוצר לפני הכל. זו לדעתי אחת הסיבות שרק בשנים האחרונות רואים את אפל נוסקת - לקח לג'ובס זמן להבין איך משלבים בין הזרוע האמנותית והיצירתית לזרוע שאמורה לתרגם את זה לכסף גדול.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

לפי כל הדיווחים, ההשערה הראשונה שלא ניתן יהיה לרכוש את הטלפון ON LINE היא ככל הנראה נכונה.
רכישה של ה-IPhone תתבצע בחנויות אפל ו-AT&T ותדרוש חתימת חוזה מקומי ואקטיבציה שתיקח כמה דקות.
1. זה יגרום למחירי הטלפונים הפרוצים לעלות דרמטית (במקרה הטוב) מכיוון שצריך לרכוש טלפון, לעשות לו אקטיבציה, לפרוץ ואז לשבור את החוזה - שיעלה כ-175 דולר נוספים.
2. זה מאוד יעכב את כל נושא הפריצות של הטלפונים. לדעתי זה גם יעלה את המחיר של ה-iPhone המקורי שקל יותר לפרוץ אותו.
3. זה יגרום לתורי ענק בארה"ב, שהרי תור של אלפי אנשים שכל אחד צריך אקטיבציה שלוקחת 10-15 דקות, לעבור על החוזה וכו', זה יהיה מכה שלא נכתבה בתורה.
4. זה לדעתי מאוד יעכב את האימוץ של המכשיר הזה ולדעתי זה טעות אם ג'ובס רוצה להגיע להפצה המונית (הכסף הגדול נמצא בחנות iTunes!!!).
5. מחוץ לארה"ב החוקים הרבה יותר קשיחים בנושא הזה. יש מדינות רבות באירופה שמחייבות מכירת מודל SIM FREE ולדעתי המרכז של השוק למכשירים כאלה ינדוד למקומות הללו. אני כבר רואה שוק שחור של יבואני iPhones שייבא אותם מאירופה בחזרה לארה"ב בגלל ה-SIM FREE...
6. המחיר האמיתי גבוה מה-iPhone 1, אם לוקחים בחשבון את העליה במחיר ה-CONTRACT, ככל הנראה מדובר על מחיר אמיתי של כ-450 דולר ליחידה. לא סוף העולם, אבל לא זול כמו שקיוונו.
7. עיקר מה שמדאיג זה מה שכל הסיפור הזה יעשה למרכז הכובד הרציני של נושא הפריצות של המכשיר בארה"ב. לדעתי המשמעות של הדבר היא שהמרכז הזה יאלץ לנדוד לאירופה וגם תהיה האטה משמעותית בנושא הזה.
8. גם אפליקציות. אני מעריך שהרבה מאוד מהאפליקציות שעד היום היו חינמיות יעברו למודל תשלומים. יש אפליקציות רבות שהייתי מאוד שמח לשלם עליהם (VNSEA, למרות שזה מבוסס על GNU, וכמובן smartRSS), אבל יש כאלה שאני מקווה מאוד שישארו חינם (FRING, ORB, WEDICT).
9. מוזר שעדיין אין שום הכרזה על נושא ה-CUT&PASTE או יכולת להקליט וידאו מהמכשיר. זה רק אני שצריך את הדברים הללו?
רכישה של ה-IPhone תתבצע בחנויות אפל ו-AT&T ותדרוש חתימת חוזה מקומי ואקטיבציה שתיקח כמה דקות.
1. זה יגרום למחירי הטלפונים הפרוצים לעלות דרמטית (במקרה הטוב) מכיוון שצריך לרכוש טלפון, לעשות לו אקטיבציה, לפרוץ ואז לשבור את החוזה - שיעלה כ-175 דולר נוספים.
2. זה מאוד יעכב את כל נושא הפריצות של הטלפונים. לדעתי זה גם יעלה את המחיר של ה-iPhone המקורי שקל יותר לפרוץ אותו.
3. זה יגרום לתורי ענק בארה"ב, שהרי תור של אלפי אנשים שכל אחד צריך אקטיבציה שלוקחת 10-15 דקות, לעבור על החוזה וכו', זה יהיה מכה שלא נכתבה בתורה.
4. זה לדעתי מאוד יעכב את האימוץ של המכשיר הזה ולדעתי זה טעות אם ג'ובס רוצה להגיע להפצה המונית (הכסף הגדול נמצא בחנות iTunes!!!).
5. מחוץ לארה"ב החוקים הרבה יותר קשיחים בנושא הזה. יש מדינות רבות באירופה שמחייבות מכירת מודל SIM FREE ולדעתי המרכז של השוק למכשירים כאלה ינדוד למקומות הללו. אני כבר רואה שוק שחור של יבואני iPhones שייבא אותם מאירופה בחזרה לארה"ב בגלל ה-SIM FREE...
6. המחיר האמיתי גבוה מה-iPhone 1, אם לוקחים בחשבון את העליה במחיר ה-CONTRACT, ככל הנראה מדובר על מחיר אמיתי של כ-450 דולר ליחידה. לא סוף העולם, אבל לא זול כמו שקיוונו.
7. עיקר מה שמדאיג זה מה שכל הסיפור הזה יעשה למרכז הכובד הרציני של נושא הפריצות של המכשיר בארה"ב. לדעתי המשמעות של הדבר היא שהמרכז הזה יאלץ לנדוד לאירופה וגם תהיה האטה משמעותית בנושא הזה.
8. גם אפליקציות. אני מעריך שהרבה מאוד מהאפליקציות שעד היום היו חינמיות יעברו למודל תשלומים. יש אפליקציות רבות שהייתי מאוד שמח לשלם עליהם (VNSEA, למרות שזה מבוסס על GNU, וכמובן smartRSS), אבל יש כאלה שאני מקווה מאוד שישארו חינם (FRING, ORB, WEDICT).
9. מוזר שעדיין אין שום הכרזה על נושא ה-CUT&PASTE או יכולת להקליט וידאו מהמכשיר. זה רק אני שצריך את הדברים הללו?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

נראה שחלום האייפון 2 נגוז...
נשאר עם הנוקייה ה"חכם" שלי...

נשאר עם הנוקייה ה"חכם" שלי...
-
oferlaor
- מנהל

איתי,
יהיה בסדר, לדעתי זה רק יעכב את העניינים אבל לא יעצור אותם. אם לא יהיה מישהו שירים את זה רשמית (בתור לקוח של אורנג' מקווה שזה יהיה הם...) - אז לדעתי זה יקרה מהר יותר מכפי שאנחנו חושבים...
אני כרגע מביט יותר לכיוון אירופה מאשר ארה"ב כי שם לדעתי יהיה קל יותר להשיג מכשירים פתוחים.
יהיה בסדר, לדעתי זה רק יעכב את העניינים אבל לא יעצור אותם. אם לא יהיה מישהו שירים את זה רשמית (בתור לקוח של אורנג' מקווה שזה יהיה הם...) - אז לדעתי זה יקרה מהר יותר מכפי שאנחנו חושבים...
אני כרגע מביט יותר לכיוון אירופה מאשר ארה"ב כי שם לדעתי יהיה קל יותר להשיג מכשירים פתוחים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
http://www.engadget.com/2008/06/12/unsu ... in-europe/oferlaor כתב:FREE...
6. המחיר האמיתי גבוה מה-iPhone 1, אם לוקחים בחשבון את העליה במחיר ה-CONTRACT, ככל הנראה מדובר על מחיר אמיתי של כ-450 דולר ליחידה. לא סוף העולם, אבל לא זול כמו שקיוונו....
צפונה...
Need more cowbell
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אאוץ'!
אלף דולר למכשיר...
אלף דולר למכשיר...
-
oferlaor
- מנהל

500 יורו זה סביר לחלוטין.
את ה-P990 שלי רכשתי ב-800 יורו כ-OUT OF CONTRACT.
נמתין טיפה לירידת מחירים ונראה מה יהיה בארה"ב.
את ה-P990 שלי רכשתי ב-800 יורו כ-OUT OF CONTRACT.
נמתין טיפה לירידת מחירים ונראה מה יהיה בארה"ב.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש הרבה תשובות ל-Keynote הלא ברור הזה כאן:
http://www.engadget.com/2008/06/12/ipho ... -afraid-t/
http://www.engadget.com/2008/06/12/ipho ... -afraid-t/
Good advise $5, me shut up $10