מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
The Number 23
בחור (ג'ים קארי) מגלה כי כל דבר בחיים שלו קשור למספר 23. זה גם הציון שלי לסרט.
2.3/10
בחור (ג'ים קארי) מגלה כי כל דבר בחיים שלו קשור למספר 23. זה גם הציון שלי לסרט.
2.3/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

האחרונים אצלי:
The Golden Compass - סרט פנטזיה שלא ממש מצליח, דניאל קרייג מופיע לאיזה 5 דקות ונעלם. אפשר להעביר איתו את הזמן אבל בגדול לא מומלץ.
Bee Movie - אני נורא אוהב סרטי אנימציה וגם את ג'רי סיינפלד אבל השילוב ביניהם לא היה הכי מוצלח, בהחלט לא ברמה של שרק או מפלצות בע"מ.
Beowulf - עוד נסיון של זמקיס לעשות אנימיציה ריאליסטית. האמת סרט מטופש להפליא אבל הצלחתי להנות ממנו ברמה הבסיסית
.
Hitman - לא הכרתי את משחק המחשב עליו הוא מבוסס ובאתיבציפיות נמוכות מה שעזר לסרט. עשה את העבודה בתחום האקשן ואפילו המשחק היה לא רע (בעיקר משחק העירום של הרוסייה)
Lucky You - היה אמור להיות קומדיה רומנטית לראות עם החברה, בסוף הסתבר שזה לא קומדיה ולא רומנטי סתם סרט על פוקר ועוד משעמם!
The Golden Compass - סרט פנטזיה שלא ממש מצליח, דניאל קרייג מופיע לאיזה 5 דקות ונעלם. אפשר להעביר איתו את הזמן אבל בגדול לא מומלץ.
Bee Movie - אני נורא אוהב סרטי אנימציה וגם את ג'רי סיינפלד אבל השילוב ביניהם לא היה הכי מוצלח, בהחלט לא ברמה של שרק או מפלצות בע"מ.
Beowulf - עוד נסיון של זמקיס לעשות אנימיציה ריאליסטית. האמת סרט מטופש להפליא אבל הצלחתי להנות ממנו ברמה הבסיסית
Hitman - לא הכרתי את משחק המחשב עליו הוא מבוסס ובאתיבציפיות נמוכות מה שעזר לסרט. עשה את העבודה בתחום האקשן ואפילו המשחק היה לא רע (בעיקר משחק העירום של הרוסייה)
Lucky You - היה אמור להיות קומדיה רומנטית לראות עם החברה, בסוף הסתבר שזה לא קומדיה ולא רומנטי סתם סרט על פוקר ועוד משעמם!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
UNDERWORLD
1 ו-2.
סרטים על מלחמה בין ערפדים לאנשי הזאב.
את הראשון ניסו לעשות יותר מיינסטרים ולכן מומלצת ה-EXTENDED CUT שבה הוחלפו 11 דקות ונוספו עוד 12 (או ההיפך...), הערפדים שם די חנונים ביחס לאנשי הזאב, לדעתי הסרט לא עשוי טוב, אבל שווה צפייה בגלל קייט בסינקל בבגדי לטקס צמודים.
השני שהוא המשך ישיר כבר יותר מתמקד בערפדים ובשורשים שלהם, הרבה פחות מיינסטרים, אבל הרבה יותר מעניין ועם הרבה אקשן, וגם הערפדים פחות חנונים...
לסיבת הקייט בסינקל עם בגדי לטקס מצטרפת גם סיבת קייט בסינקל ללא ביגדי הלטקס...
השלישי בדרך.
1 ו-2.
סרטים על מלחמה בין ערפדים לאנשי הזאב.
את הראשון ניסו לעשות יותר מיינסטרים ולכן מומלצת ה-EXTENDED CUT שבה הוחלפו 11 דקות ונוספו עוד 12 (או ההיפך...), הערפדים שם די חנונים ביחס לאנשי הזאב, לדעתי הסרט לא עשוי טוב, אבל שווה צפייה בגלל קייט בסינקל בבגדי לטקס צמודים.
השני שהוא המשך ישיר כבר יותר מתמקד בערפדים ובשורשים שלהם, הרבה פחות מיינסטרים, אבל הרבה יותר מעניין ועם הרבה אקשן, וגם הערפדים פחות חנונים...
לסיבת הקייט בסינקל עם בגדי לטקס מצטרפת גם סיבת קייט בסינקל ללא ביגדי הלטקס...
השלישי בדרך.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
RECOUNT
סרט סטייל תעודי, עם שחקנים טובים, על הפיאסקו בבחירות בארה"ב, בוש מול גור, בפלורידה אז.
סרט עשוי מעולה, קליל, זורם, ופוקח עיניים.
מומלץ.
סרט סטייל תעודי, עם שחקנים טובים, על הפיאסקו בבחירות בארה"ב, בוש מול גור, בפלורידה אז.
מומלץ.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
The Mist
אתמול ראיתי את The Mist, סרט אימה מוצלח מאוד, עשוי טוב ולא צפוי.
ואנשים... אני חייב לציין שזה נורא "סטרייטי" להנות מסרט בגלל שיש בו כוסית, כאילו דיי כבר
אם אתם רוצים לראות כוסיות לכו לים. את מערכת הקולנוע תשאירו לסרטים טובים.
לדוגמא: הסרט היטמן היא סרט ממש לא טוב (המושג שאני השתמשתי בו צונזר)... זאת לא דעה! זאת עובדה! ואם אתם נהנים ממנו בגלל שיש בו כוסית, אז מצבכם רע...
ואנשים... אני חייב לציין שזה נורא "סטרייטי" להנות מסרט בגלל שיש בו כוסית, כאילו דיי כבר
לדוגמא: הסרט היטמן היא סרט ממש לא טוב (המושג שאני השתמשתי בו צונזר)... זאת לא דעה! זאת עובדה! ואם אתם נהנים ממנו בגלל שיש בו כוסית, אז מצבכם רע...
נערך לאחרונה על ידי nadavck ב 12/06/2008 16:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הגיתי, מעכשיו אתה המדד שלי בבחירת הסרטים (כי תמיד יש להן גם גירסאות HDאיתי_הגיתי כתב:RECOUNT
מומלץ....
הקומדיה הרומנטית ממקודם משנות השמונים?
HiFiMusic IL
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני ממליץ לך לנסות את זה פעם ב Livebullman כתב:אתה שמעת פעם גניחות בסראונד? לדעתי זה שימוש מצויין לקולנוע הביתיאת מערכת הקולנוע תשאירו לסרטים טובים......
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אלוני, תודה על הדרגה החדשה!
ברור שב HD. מזה שנתיים לא ראיתי DVD.
כן, הסרט הוא מהאייטיז.
http://www.imdb.com/title/tt0093565
dorin
לא זוכר אם ה MKV כולל תרגום, אבל האנגלית מאד פשוטה, הרבה YES ו NO.

ברור שב HD. מזה שנתיים לא ראיתי DVD.
כן, הסרט הוא מהאייטיז.
http://www.imdb.com/title/tt0093565
dorin
לא זוכר אם ה MKV כולל תרגום, אבל האנגלית מאד פשוטה, הרבה YES ו NO.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יהיה גם נחמד אם יציינו ליד סרטים שראו אותם או שידוע שיש להם גירסת HD
על מנת שזה יעזור לדעת האם ניתן למצוא סרטים אלא ב HD...
על מנת שזה יעזור לדעת האם ניתן למצוא סרטים אלא ב HD...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Rec
צלם וידאו וכתבת חדשות עוקבים אחר קריאה של צוות מכבי אש לבניין. מסתבר שבבניין יש זומבים והממשלה סגרה אותו עד שיבררו עוד נתונים על המצב, בנתיים האנשים מתים...
הסרט מתנהל כולו דרך עין צלם הוידאו. Cloverfield יציב כמו בטון לעומת הסרט הזה.
מכירים את זה שיש סצנות מסרטים שראיתם לפני שנים ואתם לא תשכחו לחיים? הסצנה אשר מתרחשת ב 5 דקות האחרונות הינה אחת כזאת.
זוג ניצולים אחרונים נמצאים בדירת גג, האור נכבה ואיתם בדירה זוג זומבים שלא אכלו מספר שנים - חזק מאוד!
9/10 ל 5 הדקות האחרונות.
1/10 לשאר 70 הדקות.
צלם וידאו וכתבת חדשות עוקבים אחר קריאה של צוות מכבי אש לבניין. מסתבר שבבניין יש זומבים והממשלה סגרה אותו עד שיבררו עוד נתונים על המצב, בנתיים האנשים מתים...
הסרט מתנהל כולו דרך עין צלם הוידאו. Cloverfield יציב כמו בטון לעומת הסרט הזה.
מכירים את זה שיש סצנות מסרטים שראיתם לפני שנים ואתם לא תשכחו לחיים? הסצנה אשר מתרחשת ב 5 דקות האחרונות הינה אחת כזאת.
זוג ניצולים אחרונים נמצאים בדירת גג, האור נכבה ואיתם בדירה זוג זומבים שלא אכלו מספר שנים - חזק מאוד!
9/10 ל 5 הדקות האחרונות.
1/10 לשאר 70 הדקות.