האם תוכל למנות את ההבדלים המהותיים (אם יש בכלל) בין נגן זה לבין הנגן של פופקורן?
אני שואל מכיוון שהבנתי שמדובר כמעט באותו המוצר.
באתר של הנגן HDX900 מצוין שניתן לקנות את המכשיר בספרד (מדריד) בחנות באתר:
http://www.tododvd.com/
האם מישהו פה מבין ספרדית ויכול לתת לי את הלינק המדויק בתוך האתר לקנייה של הנגן HDX 900?
חודש הבא מגיע חבר שלי במקרה ממדריד וזה יכול להיות מתנה מצוינת בשבילי, אבל בשביל שאני אראה לו מה אני בדיוק רוצה אני צריך לתת לו לינק מדויק למוצר.
ושאלה אחרונה, לדרישות שלי (רזולוציה מקסימלית של 720P, מערכת אודיו פשוטה וכתוביות בעברית ישר מהקופסא) שציינתי מקודם האם יש איזה עדיפות לאחד הנגנים מהרשימה:
1) HD X 900
2) POPCORN A-100
3) ISTAR Mini HDMI 1.3
4) Egreat EG-M31A
או שתכלס בשבילי כולם יעשו את אותה העבודה?
תגובות לביקורת HD X 900 – מזרימדיה במארז של טנק
- kisin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
ההבדלים בין המכשירים מתועדים היטב במאמרים עליהם.
נראה לי שכדאי לרכוש את הנגנים בארהב ולא כ"כ בספרד בגלל הפרשי עלות, לא?
נראה לי שכדאי לרכוש את הנגנים בארהב ולא כ"כ בספרד בגלל הפרשי עלות, לא?
- kisin
-
- חבר פעיל מאוד

הייתי מעדיף לקנות בארה"ב אבל במקרה מגיע אלי חבר מספרד בחודש הבא אז הוא פשוט יכול לקנות לי את הנגן ולהביא אותו איתו.oferlaor כתב:ההבדלים בין המכשירים מתועדים היטב במאמרים עליהם.
נראה לי שכדאי לרכוש את הנגנים בארהב ולא כ"כ בספרד בגלל הפרשי עלות, לא?...
להביא את הנגן ישירות מהחנות מספרד, או לקנות את הנגן בארהב ולשלם בנוסף משלוח + מיסים + לחכות 3 שבועות בערך עד שהמשלוח יגיע. זה לא יצא בערך אותו הדבר?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46468
העלת דרישה של תמיכה טבעית בעברית. נכון להיום, רק ה A-100 & HD X 900 בעלי תמיכה שכזאת.
רכישת A-100 או HD X 900 מרגע ההזמנה ועד לקבלת המוצר בפתח הדלת לוקחת הרבה פחות זמן ממה שציינת. הכל כמובן תלוי בתאריך ה Batch הקרוב, אך מדיווחים אחרונים של חברי הפורום, לרוב כל הנושא לוקח שבוע~.
שים לב כי ל A-100 קיים יבואן בארץ ולכן הזמינות שלו מיידית.
למה לא הכנסת להתלבטות גם את ה TViX 6500? הוא מזרימדיה מצויין, בעל יבוא מסודר ואומנם התמיכה בעברית שלו לא טבעית, אך די קלילה למימוש.
רכישת A-100 או HD X 900 מרגע ההזמנה ועד לקבלת המוצר בפתח הדלת לוקחת הרבה פחות זמן ממה שציינת. הכל כמובן תלוי בתאריך ה Batch הקרוב, אך מדיווחים אחרונים של חברי הפורום, לרוב כל הנושא לוקח שבוע~.
שים לב כי ל A-100 קיים יבואן בארץ ולכן הזמינות שלו מיידית.
למה לא הכנסת להתלבטות גם את ה TViX 6500? הוא מזרימדיה מצויין, בעל יבוא מסודר ואומנם התמיכה בעברית שלו לא טבעית, אך די קלילה למימוש.
- kisin
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל, לדברי האתר הרשמי - מסתבר שהספק הספרדי של HDX 900 הפסיק לספק את הנגן בחנות.
זיו, מי היבואן הרשמי של A-100 בארץ ומה המחיר בארץ?
לגבי TViX 6500, ידוע לי שהוא נגן מצוין אבל המחיר שלו יותר מכפול לעומת פופקורן וHDX.
דבר נוסף, נושא הכתוביות בעברית מאוד חשוב לי - מה התהליך שצריך לבצע כדי שהכתוביות יעבדו בעברית בנגן TViX 6500?
זיו, מי היבואן הרשמי של A-100 בארץ ומה המחיר בארץ?
לגבי TViX 6500, ידוע לי שהוא נגן מצוין אבל המחיר שלו יותר מכפול לעומת פופקורן וHDX.
דבר נוסף, נושא הכתוביות בעברית מאוד חשוב לי - מה התהליך שצריך לבצע כדי שהכתוביות יעבדו בעברית בנגן TViX 6500?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46468
יבואן רישמי של ה Popcorn Hour A-100:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=57157
אל תרד כל כך מהר מה- HD X 900, ייבוא אישי שלו דרך אתר היצרן מתבצע די מהר.
לגבי עברית ב 6500, יש צורך להחליף את הפונט במכשיר (2 לחיצות בשלט) ולאחר מכן יש להפוך כל כתובית בעברית עבור תצוגה נכונה (עוד 5 שניות).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=57157
אל תרד כל כך מהר מה- HD X 900, ייבוא אישי שלו דרך אתר היצרן מתבצע די מהר.
לגבי עברית ב 6500, יש צורך להחליף את הפונט במכשיר (2 לחיצות בשלט) ולאחר מכן יש להפוך כל כתובית בעברית עבור תצוגה נכונה (עוד 5 שניות).
- kisin
-
- חבר פעיל מאוד

את הפונט במכשיר צריך להפוך לפני כל צפייה בסרט עם כתוביות בעברית או שזה משהו שמגדירים פעם אחת וזהו?ziv_r כתב: לגבי עברית ב 6500, יש צורך להחליף את הפונט במכשיר (2 לחיצות בשלט) ולאחר מכן יש להפוך כל כתובית בעברית עבור תצוגה נכונה (עוד 5 שניות)....
כאשר מחליפים את הפונט אז הוא תופס גם לאנגלית או שכל פעם שרוצים לראות סרט עם כתוביות באנגלית צריך להפוך בחזרה?
את השלב השני, הפיכת כל כתובית בעברית עבור תצוגה נכונה - זה מתבצע בנגן עצמו או שצריך להפוך אותם קודם במחשב?
שאלה אחרונה, האם יש באמת הבדל משמעותי בין ה6500 לבין HDX900 ופופקורן שמצדיק את המחיר הכפול?
מצטער אם אני "מדרדר" את הנושא הזה לשאלות על ה6500.
אני פשוט רוצה לקנות מזרים מדיה ואני לא כל כך יודע איזה כדאי לי