אפשר לצרף תמונה?jpost כתב:למרות ההשקעה, לא עבר את מבחן האישה![]()
לי זה לא ממש מפריע, אבל אשתי מסרבת לראות בפופקורן תוכניות עם תרגום.
הטענה היא שרואים את תהליך ציור השורות וזה ממש מפריע לריכוז:
- קודם מצוירת השורה הראשונה בצבע שחור
- אחרי זה אותה שורה מצוירת בצבע לבן
- אחרי זה השורה השנייה בצבע שחור
- והשורה השנייה בצבע לבן...
עברית ב Popcorn Hour A-100
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
קשה לראות את זה בתמונה...gameboy כתב: אפשר לצרף תמונה?...
צריך לראות את זה בוידיאו. לצערי אין לי יכולת לצלם ולהעלות את זה לאתר. אולי ziv_r יכול לצלם וידאו דוגמא של התרגום בפופקורן.
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
jpost כתב:קשה לראות את זה בתמונה...gameboy כתב: אפשר לצרף תמונה?...
צריך לראות את זה בוידיאו. לצערי אין לי יכולת לצלם ולהעלות את זה לאתר. אולי ziv_r יכול לצלם וידאו דוגמא של התרגום בפופקורן....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
jpost,
ראיתי את התופעה של ציור שורות התרגום, אך אצלי השורות מצויירות בצבע אחד בלבד, ללא outline. ייתכן וזה קשור לפונט שבחרת?
ראיתי את התופעה של ציור שורות התרגום, אך אצלי השורות מצויירות בצבע אחד בלבד, ללא outline. ייתכן וזה קשור לפונט שבחרת?
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
האם ה4100 גם מבוסס על SYBASS הזאת ? 
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Chura,
אני מניח שאתה מתכוון ל NMT.
Syabas הינה חברת תוכנה. היא מתרכזת בפיתוח תוכנה עבור מוצרים העוסקים בתחום האודיו והוידאו, כגון SD, HD, Music, Photos.
Networked Media Tank הינו השם המסחרי לתוכנה מתוצרת חברת Syabas אשר מהווה את מערכת ההפעלה המרכזית של מזרימי-מדיה שונים.
בכל אופן, חברת DViCO איננה רוכשת את התוכנה שלה בחוץ אלא פיתחה תחת כנפיה תוכנה פרטנית יחודית להם.
jpost,
התלוננת מוקדם יותר על חוסר תמיכה ב TAGs של Italic, Bold & Underline בקבצי SRT. כפתרון זמני, בגרסת הקושחה הקרובה תתבצע הסרה אוטומטית של הטאגים ללא עיבוד שלהם.
הודגש בפני כי זהו מימוש של פתרון זמני ובעתיד כן תתקיים תמיכה.
אני מניח שאתה מתכוון ל NMT.
Syabas הינה חברת תוכנה. היא מתרכזת בפיתוח תוכנה עבור מוצרים העוסקים בתחום האודיו והוידאו, כגון SD, HD, Music, Photos.
Networked Media Tank הינו השם המסחרי לתוכנה מתוצרת חברת Syabas אשר מהווה את מערכת ההפעלה המרכזית של מזרימי-מדיה שונים.
בכל אופן, חברת DViCO איננה רוכשת את התוכנה שלה בחוץ אלא פיתחה תחת כנפיה תוכנה פרטנית יחודית להם.
jpost,
התלוננת מוקדם יותר על חוסר תמיכה ב TAGs של Italic, Bold & Underline בקבצי SRT. כפתרון זמני, בגרסת הקושחה הקרובה תתבצע הסרה אוטומטית של הטאגים ללא עיבוד שלהם.
הודגש בפני כי זהו מימוש של פתרון זמני ובעתיד כן תתקיים תמיכה.
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
יש לי את בעיית ה"רינדור" הזאת גם. בנגן הישן שלי .jpost כתב:למרות ההשקעה, לא עבר את מבחן האישה![]()
לי זה לא ממש מפריע, אבל אשתי מסרבת לראות בפופקורן תוכניות עם תרגום.
הטענה היא שרואים את תהליך ציור השורות וזה ממש מפריע לריכוז:
- קודם מצוירת השורה הראשונה בצבע שחור
- אחרי זה אותה שורה מצוירת בצבע לבן
- אחרי זה השורה השנייה בצבע שחור
- והשורה השנייה בצבע לבן...
קודם ההצללה בשחור מופיעה ורק אחרי זה הכתב בלבן..
אמנם מתרגלים וזה הופך לנסבל אבל זה ממש לא לעניין בנגנים דור שלישי.. עם כוח עיבוד חזק יותר ממה שיש לי כרגע (הדור הראשון של סיגמא)...
אני חייב לומר שזה בהחלט
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

jpost,
אתמול ראיתי את התופעה של ציור ההצללה לכתוביות. שמתי לב כי התופעה מתקיימת כאשר בוחרים צבע כתוביות אשר מורכב משני צבעים, כאשר בוחרים צבע בודד לכתוביות - הבעיה לא מתקיימת.
אתמול ראיתי את התופעה של ציור ההצללה לכתוביות. שמתי לב כי התופעה מתקיימת כאשר בוחרים צבע כתוביות אשר מורכב משני צבעים, כאשר בוחרים צבע בודד לכתוביות - הבעיה לא מתקיימת.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

אבל אז יש בעיה של כתב לבן ללא שוליים על רקע בהיר שאינו קריא.ziv_r כתב:jpost,
אתמול ראיתי את התופעה של ציור ההצללה לכתוביות. שמתי לב כי התופעה מתקיימת כאשר בוחרים צבע כתוביות אשר מורכב משני צבעים, כאשר בוחרים צבע בודד לכתוביות - הבעיה לא מתקיימת....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

מסכים איתך, אך ברוב המקרים הכתוביות יושבות בדיוק על ה Black Bars. בסדרות לעומת זאת, עוד לא נתקלתי ברקע כזה בהיר אשר מנע ממני לקרוא את הכתוביות. נסה ותיווכח.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- הצבעים ללא רקע הם רק אדום, ירוק וכחול. כולם נראים ממש רע.
- בגרסא החדשה של התוכנה הכתב לא ממורכז ונוטה רוב הזמן חזק לימין. זה קיים גם ללא החלפת הפונט לעברי, וזה ממש מציק.
- הסקריפט העברי בגרסה החדשה עובד מכונן ה USB. עבור SMB ייתכן שיש לערוך את הקובץ באופן שונה בגלל שינוי מבנה שם ה Mount אם הגדרת אותו מחדש בגרסא זו.
- בקבצי M2TS של BluRay לא הצלחתי לגרום למכשיר להציג את הכתוביות למרות ששם הקובץ היה מתאים. לדוגמא 00000.srt עבור 00000.m2ts. ב 6500 זה כן עובד עבור אותם קבצים.
- בגרסא החדשה של התוכנה הכתב לא ממורכז ונוטה רוב הזמן חזק לימין. זה קיים גם ללא החלפת הפונט לעברי, וזה ממש מציק.
- הסקריפט העברי בגרסה החדשה עובד מכונן ה USB. עבור SMB ייתכן שיש לערוך את הקובץ באופן שונה בגלל שינוי מבנה שם ה Mount אם הגדרת אותו מחדש בגרסא זו.
- בקבצי M2TS של BluRay לא הצלחתי לגרום למכשיר להציג את הכתוביות למרות ששם הקובץ היה מתאים. לדוגמא 00000.srt עבור 00000.m2ts. ב 6500 זה כן עובד עבור אותם קבצים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

קיים צבע כתוביות בשם "White", הוא בצבע לבן, בעל Outline מאוד דק בצבע שחור, נראה בסדר גמור וחסר את תופעת ההצללה.
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
עידכון הקושחה האחרון :
33. Double-byte font fixes
- improved font loading time
- Fixed incorrect width calculation for UTF-8 characters
האם עכשיו טעינת הכתוביות והצגתם על המסך היא מהירה או עדיין רינדור איטי כמו המצב כעת?
33. Double-byte font fixes
- improved font loading time
- Fixed incorrect width calculation for UTF-8 characters
האם עכשיו טעינת הכתוביות והצגתם על המסך היא מהירה או עדיין רינדור איטי כמו המצב כעת?
- jpost
-
- חבר מביא חבר

אצלי אין כזה.ziv_r כתב:קיים צבע כתוביות בשם "White", הוא בצבע לבן, בעל Outline מאוד דק בצבע שחור, נראה בסדר גמור וחסר את תופעת ההצללה....
יש רק White/Black שהוא עם הצל השחור שמופיע קודם.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

דיווח חם מ Syabas, היום בערב גרסת Alpha עם תמיכה בעברית. קצת QA ונקבל גרסת Beta אשר אוכל כבר להפיץ בין חברי הפורום 
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
זיו,
דיברת עם SYABAS על תאימות בין המכשירים השונים?
האם אפשר להתקין FIRMWARE של אחד על האחרים ?
דיברת עם SYABAS על תאימות בין המכשירים השונים?
האם אפשר להתקין FIRMWARE של אחד על האחרים ?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כמובן שדיברתי איתם על נושא זה. הם ממליצים לא לעשות זאת. אומנם קובץ ה NMT זהה בכולם, אך כל מזרימדיה מכיל חומרה מעט שונה ולכן יש גם צורך בעדכון קושחה ספציפי מהיצרן עצמו.
מכיוון ש Popcorn Hour הינם בבעלות Syabas, העברית תגיע קודם כל ל A-100 ולאחר פרק זמן קצר, תמיכה זו גם תגיעה לשאר נגני ה Network Media Tank.
מכיוון ש Popcorn Hour הינם בבעלות Syabas, העברית תגיע קודם כל ל A-100 ולאחר פרק זמן קצר, תמיכה זו גם תגיעה לשאר נגני ה Network Media Tank.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

חם חם מקוריאה 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- jpost
-
- חבר מביא חבר

יש דרך לגרום לתרגום SRT לפעול על קבצי M2TS ?
זה עובד ב 6500, אבל לא ב A100.
זה עובד ב 6500, אבל לא ב A100.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

נשלח Bug Report ל Syabas.
קיבלתי גם תשובה כי בבטא החדש שישוחרר, לא תהיה יותר התופעה של רינדור איטי של הכתוביות.
קיבלתי גם תשובה כי בבטא החדש שישוחרר, לא תהיה יותר התופעה של רינדור איטי של הכתוביות.