לאיפה נעלם הסאונד???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #61 

בפורום מחשבים אמרו לי ששחזור מערכת עשוי לפתור את הבעיה.
לדבריהם, הקבצים אמנם לא ימחקו (את זה ניתן לבצע ידנית), אבל מבחינת חלונות התוכנה לא תהיה קיימת.

העניין הוא שיהיה לי קצת חבל לוותר על PDVD היות ומדובר בנגן איכותי, שיודע גם להפעיל סרטי בלו-ריי מלאים.
לכן, לפני שאני בוחר באופציה של שחזור כמוצא אחרון, אני שוב מבקש את עזרת המומחים כאן, אולי עוד ניתן להחזיר את התוכנה לפעול בצורה תקינה...

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #62 

bariko

היות והשרשור הוא ארוך אשמח לקבל תקציר מנהלים של הבעיה ומה כבר ניסית לעשות בכדי לפתור אותה.
שי

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #63 

אוקיי שי, אנסה לתת תקציר של העניין, ומזמין את אלה שעזרו לי עד כאן, לתקן או להוסיף :) :
אז ככה, המחשב שלי עובד עם מערכת ויסטה פרמיום.
התקנתי את ZP (בהמלצתך) וזה היה אצלי הנגן המוביל בנוסף ל-WMP כמובן. הכול היה תקין, וכל הסרטים נפתחו ללא בעיה, כולל ה-HD הכבדים יותר.
בשלב מאוחר יותר הבנתי, שהתוכנה היחידה שיודעת להפעיל סרטי בלו-ריי מלאים היא PDVD. התקנתי את התוכנה, והיא פעלה היטב, ואז גילתי שהנגנים האחרים עושים בעיות.
תחילה לא היו סאונד בפורמטים מסוימים (ובגלל זה פתחתי את האשכול הזה), אבל אחר כך הבעיה החמירה, כאשר ZP קרס לגמרי בכל סרט שניסיתי לפתוח באמצעותו. WMP פתח בהצלחה את רוב סוגי הקבצים, למעט מספר קבצים שבהם הוא "נתקע".

לאחר שהצגתי גרפים של התהליך, המסקנה של המומחים פה הייתה שכנראה המקודדים של ATI הם אלה שמפריעים.
ואז קרה תהליך המזכיר את המשפט המפורסם "הניתוח הצליח, החולה מת":
הורדתי MERIT למקודדים של ATI שכתוצאה מכך נדחקו אחורה. הגרף שנוצר אחר כך, נראה תקין, וכך גם היה כשלחצתי על PLAY. כאשר חשבתי שהנה הבעיה נפתרה, גילתי ששום דבר לא קרה בפועל, ZP ממשיך לקרוס בכל קובץ שפתחתי איתו.
הקש ששבר את גב הגמל, היה כאשר אושרוב אמר לי לנסות ב GraphEdit לבנות פילטר עם ה Audio Renderer הוא של CynerLink ולראות מה קורה.
חיפשתי בנרות פילטר כזה, ופשוט לא מצאתי. באותו הרגע החלטתי להסיר את ZP אבל אז גילתי שגם PDVD "התחרפן" לגמרי. סרטי DIVX רגילים הוא עדיין פותח, אבל בלי הכתוביות, וסרטי HD לא נפתחים כלל.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #64 

טוב bariko להלן 2 האגורות שלי...

דבר ראשון, אל תפחד להסיר/למחוק/לנסות תוכנות, אני מרגיש מקריאה של הודעות שלך שזה הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות ואני יכול להבין את זה אבל אין דרך טובה מזו ללמוד להתעסק עם כל התוכנות ותמיד יש את הפורום במידה ותהיה זקוק לעזרה בהתקנה חדשה.

לעניין, אני מרגיש שמשהו שם התחרבש לך ואישית שאני מרגיש שיש יותר מדי גורמים שעושים לי צרות אני מסיר ה כ ל (מה שקשור כמובן) באמצעות תוכנה כמו - http://www.ursoftware.com/ - Your Uninstaller שמסירה את כל התוכנה כולל ערכים מהרג'סטרי וכל דבר שקשור אליה שהותקן במערכת. ואז אני יכול להיות בטוח ב 99% שמה שהסרתי כבר לא שם. התחלה טובה.

במקרה שלך אני מציע לך להסיר את כל התוכנות הקשורות: הייתי מסיר את הדרייברים של כרטיס המסך, הייתי מסיר את ה ZP (הרי שילמת אתה תמיד יכול להתקין אותה שוב), את ה Power DVD וכל דבר אחר שאתה יודע שקשור ל HTPC.

לאחר מכן שמערכת נקייה מכל התוכנות הללו תכין תיקייה מסודרת של התוכנות שאתה צריך ותתחיל להתקין אותן אחת אחת - תקפיד על ריסטרטים בין לבין ( זכור לי שהמלצתי לתת ל ZP להתקין את ה FFDSHOW דרך ה INSTALL CENTER שלו. אני חוזר בי, לאחר ההתקנה האחרונה שעשיתי עדיף פשוט להתקין את ה ZP כולל הכל חוץ מה FF ואז פשוט להתקין את ה FF לבד (גרסה אחרונה).

הולך ?
שי

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #65 

תראה שי,
זה לא עניין של פחד. לצערי, אין לי כמעט זמן להתעסק עם המחשב. במשך רוב שעות היממה אני טרוד בבעיות בריאות קשות של ההורים (וגם שלי), כך שבמעט הזמן הפנוי שעוד נותר לי, אני בסך הכול רוצה להרגע קצת עם איזה סרט טוב, ולא להתחיל "לשבור את הראש" עם מקודדים, התקנות והסרות.

בתכל'ס, אני לא התקנתי בעצמי את הדרייברים של כרטיס המסך, כך שאני לא מתכוון לגעת בזה.
אני יכול לנסות להסיר את PDVD בעזרת התוכנה שהמלצת, ואחר כך להתקין מחדש.
את ZP כבר הסרתי כאמור בצורה רגילה, אבל אין לי מושג אם ההסרה הייתה מלאה. חוץ מזה נשארו עוד כל הפילטרים והמקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהותקנו אוטומטית יחד עם ZP.
איך אני מוריד את המקודדים האלה?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #66 

bariko אני מצטער לשמוע ואני מקווה שכולכם תהיו בריאים.

אני מבין את הרצון שלך לשבת סוף סוף ולהרגע עם סרט טוב, אבל לצערנו HTPC קצת יותר מסובך מלזרוק איזה דיסק לנגן וללחוץ פליי, צריך להגדיר די הרבה דברים כדי באמת להנות מכל הפורמטים הקיימים שם בחוץ.

בכל אופן כל עניין ההתקנה מחדש של הדרייברים והתוכנות לא יקח יותר מחצי שעה במידה ואין בעיות מיוחדות (טוב נו בוא נהיה ריאליים...מינימום שעה :wink: ) אבל אין סיבה שיותר.

כעקרון כמו שהמצלתי YOUR UNINSTALLER מסירה הכל אבל במידה ולא השגת אותה פשוט תיגש ללוח הבקרה ומשם להוספת/הסרת תוכנות חדשות.
שם תסיר את כל מה שקשור ל HTPC - אם אני לא טועה יש לפחות 5 תוכנות שהוא מתקין - Haali Media Splitter + VobSub + FFDSHOW ואני לא זוכר מה עוד אבל אני מניח שאתה תזהה אותן.

בנושא כרטיס המסך, הנושא לא מסובך, תן לי רק את הדגם ואני אתן לך לינק לדרייבר האחרון שלו. הסר את הישן והתקן את החדש. בלי קשר חשוב לעדכן דרייברים של כרטיסי מסך כיוון שבכל גרסה ישנם שיפורים רבים שבתחום ה HTPC לעיתים יכולים להביא לשיפורים רבים ומניעת התנגשויות.

במידה ואתה רוצה לנסות אני אשמח לעזור.
שי

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #67 

שי,
ראשית תודה על ההיזדהות.
תראה, זה לא רק עניין של זמן. כל הנושא הזה של התעסקיות טכניות עם המחשב עבור משתמש בלתי מנוסה כמוני, עלולות לגרום לכל מני תסכולים ועצבים (כשפעולה לא מצליחה), וכמובן שזה לא מוסיף למצבי הבריאותי...

לעצם העניין-
1.כאמור, לפחות בשלב זה אני לא נוגע בדרייברים. בחנות התקינו לי כבר את העדכני ביותר.
2 האם YOUR UNINSTALLER יכול להסיר גם מקודדים כגון FFDSHOW VobSubואחרים?
3. כשרכשתי את הרשיון ל=ZP אמרו לי שזה תקף ל-5 התקנות. כבר התקנתי כמה פעמים, לא זוכר כמה. במידה ואני מנצל כבר את כל ה-5, האם חברות תוכנה כאלה נוהגים לאשר עוד כמה התקנות אסקטרה? במידה ולא, אני אוותר על התוכנה, כי אני לא מתכוון לשלם עליה שוב!
4.רוצה לוודא שהבנתי אותך כראוי-האם בעת התקנת ZP להתקין גם את כל שאר המקודיים, חוץ מ-FFDSHOW?
5. מהו הגרסה האחרונה ביותר של FFDSHOW?
6. אמרו לי שלא כדאי להתקין את VOBSUB כי FFDSHOW מטפל כבר בכתוביות. מה דעתך?
7. נניח שלא הסרתי את כל המקודדים ש-ZP התקין (כי לא מצאתי את כולם), האם בעת ההתקנה המחודשת של ZP הוא פשוט "ילביש" את המקודדים החדשים על אלה שלא הוסרו, ויחליף אותם?
8. האם יש צורך להסיר ולהתקין מחדש גם את COREAVC?
9. אחרי שכבר הסרתי הכול- האם יש חשיבות לסדר שאני מתקין הכול מחדש? כלומר קודם PDVD אחר כך ZP ו-FFDSHOW או קודם ZP או אולי בכלל להתחיל במקודדים?

הרבה תודה על העזרה. מבחינתי היה עדיף אם היית יכול לקפוץ אליי ולעשות זאת בעצמך (תמורת תשלום כמובן), אבל גם כך יש בי המון הוקרה והערכה על כל הסיוע שלך ושל החבר'ה האחרים

(Y)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #68 

bariko כתב:שי,
ראשית תודה על ההיזדהות.
תראה, זה לא רק עניין של זמן. כל הנושא הזה של התעסקיות טכניות עם המחשב עבור משתמש בלתי מנוסה כמוני, עלולות לגרום לכל מני תסכולים ועצבים (כשפעולה לא מצליחה), וכמובן שזה לא מוסיף למצבי הבריאותי...

מבין אותך, גם למשתמשים מנוסים יותר יש תסכולים ועצבים, זה חלק מהעניין :)

לעצם העניין-
1.כאמור, לפחות בשלב זה אני לא נוגע בדרייברים. בחנות התקינו לי כבר את העדכני ביותר.
מתי ? גרסה ?

2.האם YOUR UNINSTALLER יכול להסיר גם מקודדים כגון FFDSHOW VobSub
ואחרים?
כן, התוכנה מסירה כל תוכנה שבאה עם אופציית הסרה אבל ההיתרון שלה שהיא גם סורקת את הרג'סטרי ומסירה את כל הדברים שאין בהם צורך..

3.כשרכשתי את הרשיון ל=ZP אמרו לי שזה תקף ל-5 התקנות. כבר התקנתי כמה פעמים, לא זוכר כמה. במידה ואני מנצל כבר את כל ה-5, האם חברות תוכנה כאלה נוהגים לאשר עוד כמה התקנות אסקטרה? במידה ולא, אני אוותר על התוכנה, כי אני לא מתכוון לשלם עליה שוב!
תאמת אני לא יודע...אבל אני מניח שבתור לקוח משלם כדאי לך לשלוח להם אימייל ולברר את הסוגייה אני מניח שהם ילכו לקראתך.

4. רוצה לוודא שהבנתי אותך כראוי-האם בעת התקנת ZP להתקין גם את כל שאר המקודיים, חוץ מ-FFDSHOW?
תראה למשתמש הממוצע ה INSTALL CENTER חוסך מעט כאב ראש, הוא כבר מתקין כמעט כל מה שצריך לצפות בכל התכנים שיש שם בחוץ + תרגום. כעקרון המקודד היחידי שמותקן זה ה FF השאר הם ספליטרים ותוכנות תרגום וכו'.

5. מהו הגרסה האחרונה ביותר של FFDSHOW?
rev. 1870 - http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

6. אמרו לי שלא כדאי להתקין את VOBSUB כי FFDSHOW מטפל כבר בכתוביות. מה דעתך?
לא אקוטי מבחינתי, מה שעובד. ניתן לא להתקין ואז אם מרוצים מהטיפול של ה FF בעניין אז אין צורך בתוכנה נוספת..

7. נניח שלא הסרתי את כל המקודדים ש-ZP התקין (כי לא מצאתי את כולם), האם בעת ההתקנה המחודשת של ZP הוא פשוט "ילביש" את המקודדים החדשים על אלה שלא הוסרו, ויחליף אותם?
ה ZP סורק את המחשב ומתקין רק את התוכנות החסרות (מבחינתו) כלומר במידה ולא הסרת את כולן אתה תראה אופציה אפורה כנראה על ההתקנה.

8. האם יש צורך להסיר ולהתקין מחדש גם את COREAVC?
בשביל הראש השקט אני הייתי מסיר ה כ ל. גם את ה COREAVC

9. אחרי שכבר הסרתי הכול- האם יש חשיבות לסדר שאני מתקין הכול מחדש? כלומר קודם PDVD אחר כך ZP ו-FFDSHOW או קודם ZP או אולי בכלל להתחיל במקודדים?
נק' מעניינת שגם אני לעיתים מתחבט איתה...לדעתי תסיים עם התוכנה הכי חשובה לך. אין לי תשובה טובה מזו.

הרבה תודה על העזרה. מבחינתי היה עדיף אם היית יכול לקפוץ אליי ולעשות זאת בעצמך (תמורת תשלום כמובן), אבל גם כך יש בי המון הוקרה והערכה על כל הסיוע שלך ושל החבר'ה האחרים

אומר לך את האמת הייתי עושה זאת בכיף ללא תשלום, כמו רבים כאן הסיפוק שלי הוא לראות משתמשים כותבים -"הכל עובד פיקס תודה"

טורקי טורקי :)

בהצלחה

(Y)
...

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #69 

bariko
איפה אתה גר?
Enjoy the Silence

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #70 

שי,

1. אין לי מושג איזה גרסה. אבל קניתי את המחשב רק לפני מספר חודשים, כך שמדובר בגרסה די עדכנית.
4. לא הבנתי את השורה התחתונה בסעיף זה. אני משתמש פחות מממוצע. אז מה עדיף לי לעשות? לתת להתקנה האוטומטית לפעול, או שלעשות התקנה סלקטיבית, ואם כן, אז מה להתקין ומה לא?
6. גם את זה לא הבנתי. אז להתקין את VOBSUB בעת התקנת ZP או לא?

אוסיף עוד שאלה ששכחתי קודם:
נניח שהסרתי והתקנתי הכול מחדש. (למעט הדרייברים של כרטיס המסך, שלזה אני מעדיף לא להכנס)
האם אחר כך אני צריך לפעול בדיוק לפי המדריך של עופר כדי לסדר את העניין של ה-MERIT?

במידה והתשובה חיובית, אז יש איזה התלבטות. איך אני מתייחס למקודדים הבאים:
Nivida video decoder + Nvidia audio decoder + Nvidia demux

אצלי הרי יש כרטיס ATI ולא NVIDIA. אז מה לעשות? להשאיר את הMERIT של מקודדי ATI כמו שהם, או להעלות אותם בדיוק באותה צורה כמו המקודדים של NVIDIA?

עופר,
אני גר בחיפה.
ואם מישהו מסכים לבוא, אני מוכן שזה יהיה אך ורק תמורת תשלום.
אני יודע שיש נשמות טובות כמו שי ואחרים ששמחים לעזור, אבל אני פשוט לא אוהב להישאר חייב. לא מרגיש עם זה נוח...

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #71 

לגבי דרייברים - זה לא אומר כלום שקנית לפני מספר חודשים וגם שהמוכר אמר לך שהתקין דרייבר עדכני.
זה מה שהם אומרים. תוריד דרייבר מאתר ATI ותתקין. חבל להכביר מילים על זה. הדרייבר שמגיע בדיסק עם הכרטיס הוא תמיד ישן ולא ייתן לך להוציא מהכרטיס את כל היכולות שלו.

תוותר על VOBSUB

המדריך נותן את הפתרון לקינפוג המקודדים בצורה שעובדת אצל 90% מהאנשים ללא בעיה. מקווה שאתה לא ב 10%... :wink:
לגבי NVIDIA VIDEO DECODER וחבריו - ממה שקיבלתי מאנשים בעלי כרטיס ATI זה עובד להם עם ה ATI. אין סיבה להתקין את המפענח של ATI כי הוא זה שגרם לבעיה מההתחלה. אם זה מותקן אז בטח לא להעלות את ה MERIT ולא להשתמש בו.

לצערי אני לא מאזור חיפה וגם לא הייתי לוקח ממך כסף. אז הפסדת פעמיים :D
Enjoy the Silence

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #72 

עופר,
נאמר לי במפורש שהתקינו לי דרייבר עדכני, ולא את הדרייבר המקורי שמגיע עם הדיסק.
מאחר ואני לא יודע איזה גרסה בדיוק הותקנה, אני מעדיף שלא לגעת בזה.

מאותה סיבה, אני גם לא הולך להתקין שום מפענח של ATI. יתכן שזה כבר קיים, בהתקנה שהם ביצעו, אין לי מושג.
במצב שכזה, מה אני אמור לעשות לגבי ה-MERIT של ATI?
להשאיר כמו שהוא?

באמת שההפסד הוא כולו שלי, אבל לא נורא העיקר הכוונה :)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #73 

1. אין לי מושג איזה גרסה. אבל קניתי את המחשב רק לפני מספר חודשים, כך שמדובר בגרסה די עדכנית.
4. לא הבנתי את השורה התחתונה בסעיף זה. אני משתמש פחות מממוצע. אז מה עדיף לי לעשות? לתת להתקנה האוטומטית לפעול, או שלעשות התקנה סלקטיבית, ואם כן, אז מה להתקין ומה לא?
6. גם את זה לא הבנתי. אז להתקין את VOBSUB בעת התקנת ZP או לא?

אוסיף עוד שאלה ששכחתי קודם:
נניח שהסרתי והתקנתי הכול מחדש. (למעט הדרייברים של כרטיס המסך, שלזה אני מעדיף לא להכנס)
האם אחר כך אני צריך לפעול בדיוק לפי המדריך של עופר כדי לסדר את העניין של ה-MERIT?

במידה והתשובה חיובית, אז יש איזה התלבטות. איך אני מתייחס למקודדים הבאים:
Nivida video decoder + Nvidia audio decoder + Nvidia demux

אצלי הרי יש כרטיס ATI ולא NVIDIA. אז מה לעשות? להשאיר את הMERIT של מקודדי ATI כמו שהם, או להעלות אותם בדיוק באותה צורה כמו המקודדים של NVIDIA?
...
1. תראה בנושא דרייברים של כרטיס מסך זה אחד הדברים היותר קלים בכל התהליך, יכול להיות שיש לך באמת גרסה עדכנית אבל אני בספק אם היא האחרונה. בכל אופן ניתן לבדוק את הגרסה תחת הגדרות מתקדמות במאפייני התצוגה. יעזור אם תתן דגם מדוייק של הכרטיס.

4. תתקין הכל חוץ - מ FFDSHOW ו VOBSUB

6. לא :)

בעניין ה MERIT אני לא הכי מבין בזה היות ואף פעם לא הצטרכתי להעתסק בזה. הכל עובד כמו שאני רוצה גם בלי שינויי MERIT לכן במידה והדברים יעבדו כמו שצריך ללא התעסקות עם ה MERIT מה טוב במידה ולא אני בטוח ש OferL ה MERIT MASTER ישמח לעזור (Y) :wink:

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #74 

תמונה
By bariko1 at 2008-02-27

אוקיי תודה בינתיים :)
אני מעלה פה את הנתונים שמצאתי לגבי כרטיס המסך.
מקווה שזה כולל את כל המידע הנחוץ לכם.

במידה ואני מסיר ומתקין את הנגנים והמקודדים, ורק אחר כך מעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך- האם זה בסדר, או שזה קריטי קודם כל לעדכן את הדרייבר ורק אחר כך להתעסק עם המקודדים והנגנים?

אגב, אתמול בלילה רציתי כבר להתחיל לבצע את ההתקנות וההסרות ולצורך כך רכשתי רשיון חוקי לתוכנה שהמלצת עליה שי, YOUR UNINSTALLER PRO 2008
משום מה, עד עכשיו לא קיבלתי מהם במייל את הסיריאל. שלחתי להם הודעה נזעמת, ובה התרעתי שאם תוך כמה שעות לא אקבל את זה, אני מבטל את העסקה!
אחר כך עוד מתפלאים, למה יש כל כך הרבה הורדות פיראטיות...

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #75 

אז ככה bariko, אנחנו מתקדמים :)

להלן הלינק לגרסה האחרונה של חבילת ההתקנה עבור כרטיס המסך שלך - http://game.amd.com/us-en/drivers_catal ... on-vista32 (אתה עם VISTA 32 BIT אני מניח ?)

הגרסה שלך היא 8.391 ו החדשה היא 8.453 ויצאה לפני זמן קצר...ב 13 לחודש, תמיד חשוב להוריד גרסאות אחרונות של כרטיסי המסך בייחוד ב HTPC.

בנושא ה UNINSTALLER זה באמת מרתיח שהם לא שלחו לך סיריאל...אולי הם הופתעו שמישהו רכש :wink:

אני הייתי ממליץ לעבוד בסדר הבא:

1. להמתין לח'ברה שם שיתעשתו וישלחו לך את הסיריאל.

2. תתקין את ה UNINSTALLER

3. תסיר את ה - ATI Catalyst (מעכשיו כל הסרה עם ה UNISTALLER)

4. תתקין את החדש - http://game.amd.com/us-en/drivers_catal ... on-vista32 (אחרת תעבוד על רזולוציה מעפנה)

5. תתחיל להסיר את כל מה שדיברנו עליו קודם ( ZP + POWEDVD + מקודדים וכו')

6. שתה מים

7. הכל מוכן ? עשית ריסטרט ? תתחיל להתקין (על הסדר דיברנו קודם)

8.יש בעיות ? אנחנו כאן.

9. אין בעיות ? אנחנו כאן.

בהצלחה (Y)
שי

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #76 

שי,
ראשית, המון תודה עבור ההשקעה (בטח חיפשת עבורי את הדרייבר המתאים, וכל זה) (Y)
עדיין, לא קיבלתי את הסיריאל, כך שהדבר היחידי שאני יכול לעשות כרגע זה לשתות מים :D
אבל אם נהיה רגע רציניים, מה לעזאזל עושים עם יצרנית התוכנה? האם להמשיך עוד לחכות עד שישלחו לי? אני זוכר שכאשר רכשתי רישיון ל-ZP גם אז נאלצתי להמתין כמה שעות טובות, אבל הרבה פחות מעכשיו.
עד עתה קיבלתי מהם רק מענה אוטומטי, שהפנייה שלי נקלטה, ושנציג שלהם יחזור אליי במהירות האפשרית.
אני באמת מתלבט מה לעשות, כי על פניו, נראה לי שמדובר בתוכנה מאוד יעילה ושימושית. לפני שהחלטתי לרכוש רישיון, בדקתי את האופציות הנוספות (אתה בטח מבין למה אני מתכוון :wink: ), אבל זה לא הסתדר...

אז עד שיזוז משהו בעניין הזה, כמה שאלות מקדימות:
1.האם האפליקציה שעליי לחפש כדי להסיר את הדרייבר של כרטיס המסך היא ATI Catalyst? האם חייבים להסיר את הגרסה הקודמת? (אולי זה פשוט יכול להתלבש על הקודם?)
2. כאמור את ZP הסרתי כבר בצורה הרגילה. האם התוכנה תוכל למצוא כל מיני שאריות שעוד נותרו, או שעכשיו אחרי שכבר הסרתי, זה כבר אבוד? ואם אפשר עוד להסיר גם את השאריות, אז מה בדיוק צריך לחפש?
3. האם סדר התקנה תקין יכול להיות כדלקמן:
א.PDVD
ב.ZP ( ללא FFDSHOW ו VOBSUB )
ג.FFDSHOW
ד.COREAVC

4. האם יש צורך גם להסיר ולהתקין מחדש את VLC או שלא, מכיוון שזו תוכנה שלא עושה שימוש במקודדים (לפחות עד כמה שידוע לי)?

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #77 

שי,
אז ככה:
פעלתי בדיוק לפי ההנחיות שלך, כולל ריסטרטים ושתיית מים. :)
(אגב, סדר ההתקנה היה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. אף אחד לא העיר על זה, אז החלטתי שזה יהיה בצורה הזו, לפי ההיגיון שלי)
החדשות הטובות- ZP חזר לתפקד כשורה.
ובכל זאת יש עדיין שתי בעיות (זה מה שגילתי בינתיים, נקווה שלא יהיו עוד אחרים):
1. אף נגן (להוציא את VLC) לא מצליח להכניס כתוביות!
אני מניח שזה קשור ל-FFDSHOW , ניסיתי לשחק שם עם ההגדרות, הכנסתי HEBREW במקומות המתאימים, אבל שום דבר לא עוזר.

2. PDVD מנגן בצורה מוצלחת סרט בלו-ריי מלא , וגם סרטי DIVX רגילים, אבל הוא מסרב לפתוח קבצים מורכבים יותר של HD כגון X264 וכדומה...

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #78 

חדשות טובות (Y)

1. בעניין הכתוביות היות ואני משתמש ב VOBSUB שעובד ללא בעיות מיוחדות עם ה ZP על ההתחלה ללא הגדרות איני בקיא בשימוש של ה FFDSHOW בעניין התרגום. תחכה לאחרים שיתנו את דעתם בנושא ואם אתה לא יכול לחכות פשוט תתקין - http://www.free-codecs.com/download/VobSub.htm

זה יעבוד אינסטנט.

2. למה לך לפתוח MKV/X264/H264 דרךPDVD ? פיספסתי משהו ? תתקין COREAVC ותגדיר ב FFDSHOW שהוא לא יהיה המקודד עבור התכנים הללו - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=973 פעל על פי שלב 2 סעיפים 3+4

ותהנה מהתכנים (~)
שי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #79 

הוא מקווה שעם PDVD זה ייתן לו פתרון כולל לכל צרכי הווידאו שלו + האצה בחומרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #80 

האמת היא שמראש התקנתי את PDVD עבור משימה מאוד ספציפית- הפעלת סרטי בלו-ריי מלאים.
כך שכל עוד ZP ו-WMP מסתדרים היטב עם MKV/X264/H264 , אני לא ממש "חייב" שגם PDVD יהיה מסוגל לעשות זאת.
אלא אם כן, תגידו לי שבכל מקרה עדיף ש COREAVC יטפל בתכנים האלה. מה גם ששילמתי עבור רישיון למקודד/פילטר הזה, כך שאיכשהו אני צריך להצדיק את ההשקעה הכספית :D
אגב, COREAVC כבר מותקן אצלי במחשב, רק שלא עשיתי עבורו את אותו קינפוג מתאים מהמדריך של עופר.

לגבי הכתוביות, אתם בעצמכם אמרתם לי שלא להתקין את VOBSUB:)
אבל בסדר, אני אמתין עד שאולי מישהו שיותר מתמצא בעבודה עם FFDSHOWיעזור לי בעניין הזה.

בינתיים עוד קשה להנות מהתכנים ללא כתוביות, אבל אני מקווה שבקרוב גם זה יסתדר (Y)

אגב, Catskinner לגבי המשפט המפורסם שלך : "לרוקן את הים עם מסננת" :lol: -
האם תוכנה כמו YOUR UNINSTALLER שעליה המליץ שי, לא מסירה לגמרי את PDVD מהמחשב?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”