יבוא אישי של מסכי פלזמה - PANASONIC TH-50PF10UK - תמונות!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #61 

ronenbu כתב:
michael123 כתב:קניתי שנאי 1000W של TODD, זה עוד 90 דולר.. דיברתי עם B&H, זנ נראה יותר ממה שצריך
http://www.toddsystems.com/sdg.html
אני דיברתי גם עם PANASONIC USA וגם עם CUSTOMER SUPPORT של TODD.. אני לא צופה לבעיות. אגב, הפנל מקבלת מתח 47..63 הרץ..

אני רציתי לקנות APC H15 - זה אותו דגם ש-ROTEL משתמשים בו - אבל בסוף לא קניתי.. אני בכל מקרה אחבר את השנאי ל-FURMAN מייצב מתח, אז גם APC נראה לי OVERKILL.

אני קראתי OWNERS THREAD ב-AVSFORUM על המסך הזה, אנשים מאוד שיבחו אותו.. אני, לצערי לא ראיתי אותו לפני הקניה, רק את גרסת ה-CONSUMER
אני הזמנתי עוד כרטיס נוסף DUAL-HDMI.. אבל זה היה לפני שהמלצת לי על VP20 של DVDO. ויש עוד אולי 10 מודולים אחרים, כגון SDI, HD-SDI, מחשב אפילו.. יש גם פילטר
...
michael123, קראתי ב-avsforum (http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st13361467) שהפאנל הזה מכיל auto-switching PSU for 110-220 וזה לא מתועד - אני רוצה להביא איתי אחד כזה לארץ (כתושב חוזר) ותהיתי אם ניסית לחבר ישירות ל220v ולא דרך השנאי? כמו כן, מה ההתרשמות הכללית שלך מהפנל?

בתודה מראש,

Ronen
...
היי
אני חיברתי את הטלווזיה לחצי שעה ל-YES HD והתמונה היתה מדהימה.
חומר SD לא נראה משהו בכלל, במיוחד אחרי ה-HD
זה כאלו להסתכל על מסך CGA (מי שזוכר)

לא, לא ניסיתי לחבר ל-220 וולט :) .. אני דווקה קראתי באותו הפורום ששנאי פנימי זה בדיוק ההבדל בין דגם UK ל-EK, וכל שער האלקטרוניקה זהה..

מיכאל

ronenbu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #62 

michael123 כתב:
ronenbu כתב:
michael123 כתב:קניתי שנאי 1000W של TODD, זה עוד 90 דולר.. דיברתי עם B&H, זנ נראה יותר ממה שצריך
אני דיברתי גם עם PANASONIC USA וגם עם CUSTOMER SUPPORT של TODD.. אני לא צופה לבעיות. אגב, הפנל מקבלת מתח 47..63 הרץ..

אני רציתי לקנות APC H15 - זה אותו דגם ש-ROTEL משתמשים בו - אבל בסוף לא קניתי.. אני בכל מקרה אחבר את השנאי ל-FURMAN מייצב מתח, אז גם APC נראה לי OVERKILL.

אני קראתי OWNERS THREAD ב-AVSFORUM על המסך הזה, אנשים מאוד שיבחו אותו.. אני, לצערי לא ראיתי אותו לפני הקניה, רק את גרסת ה-CONSUMER
אני הזמנתי עוד כרטיס נוסף DUAL-HDMI.. אבל זה היה לפני שהמלצת לי על VP20 של DVDO. ויש עוד אולי 10 מודולים אחרים, כגון SDI, HD-SDI, מחשב אפילו.. יש גם פילטר
...
michael123, קראתי ב-avsforum (http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st13361467) שהפאנל הזה מכיל auto-switching PSU for 110-220 וזה לא מתועד - אני רוצה להביא איתי אחד כזה לארץ (כתושב חוזר) ותהיתי אם ניסית לחבר ישירות ל220v ולא דרך השנאי? כמו כן, מה ההתרשמות הכללית שלך מהפנל?

בתודה מראש,

Ronen
...
היי

לא, לא ניסיתי לחבר ל-220 וולט :) .. אני דווקה קראתי באותו הפורום ששנאי פנימי זה בדיוק ההבדל בין דגם UK ל-EK, וכל שער האלקטרוניקה זהה..

מיכאל
...
תודה מיכאל על האינפורמציה :) בפורום יש הטוענים שהמספר הקטלוגי של השנאי ב-EK וב-UK הם זהים ועל פי זה (וגם מישהו טוען שבדק) ה-UK תומך ישירות ב-220v. לא יודע אם הייתי לוקח את הסיכון ומחבר ישירות על סמך זה...

ספק מתח הצידה, אין שום בעיות אחרות בצפייה ב-PAL?

תודה

רונן

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #63 

באמת חשבת לראות תמונת SD טובה במסך FHD LCD?

michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #64 

ronenbu כתב:
michael123 כתב:
ronenbu כתב:

...

בתודה מראש,

Ronen
...
היי

מיכאל
...
תודה מיכאל על האינפורמציה :) בפורום יש הטוענים שהמספר הקטלוגי של השנאי ב-EK וב-UK הם זהים ועל פי זה (וגם מישהו טוען שבדק) ה-UK תומך ישירות ב-220v. לא יודע אם הייתי לוקח את הסיכון ומחבר ישירות על סמך זה...

ספק מתח הצידה, אין שום בעיות אחרות בצפייה ב-PAL?

תודה

רונן
...
אין שום בעיה עם PAL, וזה כתוב בכל מקום וגם ב-MANUAL

יותר מזה, יש ל-PANASONIC יותר אופציות PROCESSING ל-PAL מאשר ל-NTSC כמו 100 הרץ (שזה גם כתוב ב-MANUAL)

המכשיר תומך גם ב-24FPS, שזה צריך לעבוד יפה עם PS3 - לא ניסיתי אבל עדיין

michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #65 

gameboy כתב:באמת חשבת לראות תמונת SD טובה במסך FHD LCD?
...
למה לא?
יש לי מסך פוג'יטסו 800 על 480, מחובר ל- YES MAX דרך ה-SCART/RGB ומקבלים תמונה טובה מאוד..

אבל כבר שאלתי את עפר וקניתי את DVDO VP20..
אליו כנראה אחבר את ה-YES MAX הנוסף בשביל ה-SD

זה אגב פלזמה, לא LCD

michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #66 

קיבלתי תגובה ב-AVS לגבי 220 וולט - כאילו לא צריך שנאי בכלל!

[left]
Techniwizard
HD Consultant

It has been done and proven many times for all models since the series 6 units.

No step-down transformer necessary as proven most recently by the US military overseas.

Note that of course there is no US warranty when used out of the USA so you take your chances.

The "proof" is that the power supply modules for the "UK" and "EK" (US and European) models are the same part number.

220 VAC is not listed on the US docs because US units are not tested to meet UL at that voltage, even though they could, for legal reasons.

TW

michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #67 

עוד תגובה משמחת לחובבי פיוניר באותו פורום:

All Pioneer current models (Elite and Non Elite) work in PAL and 220-240V automatically. I have seen them work in Europe and know many people that have them there

michael123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #68 

קצת תמונות עכשיו..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”