תחרות ה-Bumper Sticker של האתר :!:
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
כרגע אין זוכים - פשוט אין לנו זמן לטפל בזה - קיוונו להצליח לטפל בזה לפני התערוכה, אבל זה היה אופטימי מדי...
- vivid
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 597
- TakeOne
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
סיכום ביניים שלי:
1. גודל של סטיקר ממוצע הוא 7 ס"מ גובה 15 -20 ס"מ אורך.
2. המשמעות : מ-ע-ט מאוד מלל, אם רוצים שמישהו יוכל לקרוא משהו. אחרת הפונט קטן עד כדי זעיר ולא ניתן לקרוא כלום ממרחק של כמה מטרים. כלל זה חשוב במיוחד לאור האילוץ שיש לנו - כתובת אתר שקצת קשה לזכור במבט חטוף של שנייה וחצי.
3. לעיצוב הגראפי יש חלק חשוב מאוד בהעברת המסר - לא פחות מהמלל.
4. חשוב להגדיר מה המסר - מה רוצים להעביר לקהל הרחב?
אני חושב שצריך ליצור גירוי שיגרום לאנשים לבדוק "מה זה האתר הזה". לכן הייתי מנסה לנסח: או משפט שיעלה חיוך (שימו לב איך מרבית הפרסומות בטלוויזיה וברדיו מסתיימות - בנסיון להצחיק אותנו או לפחות להעלות חיוך - גם על מנת ליצור הזדהות עם המסר והמוצר וגם על מנת לגרום לנו לזכור), או משפט שקל לקלוט אותו, כי הוא כבר שגור בפינו כמשפט מוכר מהזדמנויות אחרות: טריק מצויין שבדרך כלל עובד מעולה, בתנאי שמוצאים משפט כזה. "לקום מחר בבוקר עם חמישים מיליון.....").
5. לאור כל אלה, אני אהבתי את:
חיים בסרט
hometheater.co.il(אפילו חשבתי עליו תוך כדי דיפדוף, עד שניתקלתי בזה של didi05, אז הקרדיט כולו שלו).
- הסיסמא טובה כי הביטוי שגור ומוכר לכולם.
אל תספר לאישתך עלינו
(של bitton71)
- מצויין כי יגרום לחיוכים. הסיכון - אולי יחשבו שזה אתר סקס....
האתר שיכעיס את מנהל הבנק שלך
(כנ"ל)
- גם מצויין. יכול להעלות חיוכים.
It's sounds too good
(של doron)
והאחרון, אני מציע את:
Home sweet hometheater .co.il
2. המשמעות : מ-ע-ט מאוד מלל, אם רוצים שמישהו יוכל לקרוא משהו. אחרת הפונט קטן עד כדי זעיר ולא ניתן לקרוא כלום ממרחק של כמה מטרים. כלל זה חשוב במיוחד לאור האילוץ שיש לנו - כתובת אתר שקצת קשה לזכור במבט חטוף של שנייה וחצי.
3. לעיצוב הגראפי יש חלק חשוב מאוד בהעברת המסר - לא פחות מהמלל.
4. חשוב להגדיר מה המסר - מה רוצים להעביר לקהל הרחב?
אני חושב שצריך ליצור גירוי שיגרום לאנשים לבדוק "מה זה האתר הזה". לכן הייתי מנסה לנסח: או משפט שיעלה חיוך (שימו לב איך מרבית הפרסומות בטלוויזיה וברדיו מסתיימות - בנסיון להצחיק אותנו או לפחות להעלות חיוך - גם על מנת ליצור הזדהות עם המסר והמוצר וגם על מנת לגרום לנו לזכור), או משפט שקל לקלוט אותו, כי הוא כבר שגור בפינו כמשפט מוכר מהזדמנויות אחרות: טריק מצויין שבדרך כלל עובד מעולה, בתנאי שמוצאים משפט כזה. "לקום מחר בבוקר עם חמישים מיליון.....").
5. לאור כל אלה, אני אהבתי את:
חיים בסרט
hometheater.co.il(אפילו חשבתי עליו תוך כדי דיפדוף, עד שניתקלתי בזה של didi05, אז הקרדיט כולו שלו).
- הסיסמא טובה כי הביטוי שגור ומוכר לכולם.
אל תספר לאישתך עלינו
(של bitton71)
- מצויין כי יגרום לחיוכים. הסיכון - אולי יחשבו שזה אתר סקס....
האתר שיכעיס את מנהל הבנק שלך
(כנ"ל)
- גם מצויין. יכול להעלות חיוכים.
It's sounds too good
(של doron)
והאחרון, אני מציע את:
Home sweet hometheater .co.il
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
TakeOne,
רצינו במקור לתת את זה לאנשים בתערוכה, אבל יש כ"כ הרבה משימות לקראת התערוכה שפשוט החלטנו לדחות את זה כרגע.
עדיף תערוכה בלי מדבקות במקום מדבקות בלי תערוכה...
רצינו במקור לתת את זה לאנשים בתערוכה, אבל יש כ"כ הרבה משימות לקראת התערוכה שפשוט החלטנו לדחות את זה כרגע.
עדיף תערוכה בלי מדבקות במקום מדבקות בלי תערוכה...
- TakeOne
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 667
hometheater-הכבל שלך לחיים
i am in the hi-fidelity first class