Lost - עונה 4
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
סעיד... אני משער ומאמין כי הוא עובד עבור בן כדי לחסל את כל מי שרוצה להגיע לאי ולהזיק לו או משהו כזה.
בטח סעיד, כמו ג'ק הבין שהם עשו טעות ולא היו צריכים לעזוב את האי. יכול להיות שבן אמר לו שאם הוא יחסל את כל מי שרוצה להזיק לאי, אז החברים על האי לא ייפגעו.
בטח סעיד, כמו ג'ק הבין שהם עשו טעות ולא היו צריכים לעזוב את האי. יכול להיות שבן אמר לו שאם הוא יחסל את כל מי שרוצה להזיק לאי, אז החברים על האי לא ייפגעו.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
העונה מסתמנת כמרתקת 
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אני חייב לומר שהעונה עד עכשיו מרתקת כמעט כמו העונה הראשונה והיא שיפור משמעותי מעל העונה הקודמת.
ה-FLASH FORWARDS בהחלט עוזרים לבנות את המתח והם פשוט מרתקים אותי.
הפרק האחרון היה מבריק.
ה-FLASH FORWARDS בהחלט עוזרים לבנות את המתח והם פשוט מרתקים אותי.
הפרק האחרון היה מבריק.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
3 הפרקים עד עכשיו היו מעולים. מסתבר שבן מחזיק דרכונים מזוייפים וחבילות כסף ממדינות שונות. משהו שמזכיר סוכנים בהרבה סרטי קולנוע. אבל כאחד שאף פעם לא עזב את האי מילדותו למה הוא צריך את זה?
Enjoy the Silence
- keyser
- עוסק בתחום

לעומת זאת ב- FLASH FORWARDS נראה שהוא כן עוזב את האי, כדי לתת הוראות לסעיד.OferL כתב:3 הפרקים עד עכשיו היו מעולים. מסתבר שבן מחזיק דרכונים מזוייפים וחבילות כסף ממדינות שונות. משהו שמזכיר סוכנים בהרבה סרטי קולנוע. אבל כאחד שאף פעם לא עזב את האי מילדותו למה הוא צריך את זה?...
- oferlaor
- מנהל

OferL,
הוא שקרן פתולוגי, זה כבר הוכח בעבר. הוא טען למשל שהוא נולד באי, אבל מהפלאש בק שלו כבר ברור שזה לא נכון.
מה שכן, הכסף והדרכונים מראים שיש לו קשר לגוף גדול (כבר הבנו שזה לא DHARMA כי הם אלה שהוא דאג להשמיד בזמנו), מדינה או משהו בסגנון הזה.
אף אחד לא דיבר על התופעה הפיזיקלית שהדוקטור ההוא חקר - כל נושא ה-TIMELAG.
אז ככה:
1. בהתחלה חשבתי שמדובר פשוט ב-DIMENSION אחר, כלומר הם כאילו חיים במקום מקבילי.
2. אחרי זה כשהטיל בכ"ז נחת להם במקום, אז הבנתי שזה TIME LAG (ההבדל בשעונים מראה את זה).
כלומר, זה נראה כאילו שאם לא חוזרים דרך המסלול המסויים, אז יש עיוות בזמן מסביב לאי.
לדעתי כך הם גם יסבירו את העובדה שכאשר וולט יחזור (לדעתי לקראת סוף העונה) הוא כאילו גדל כמה שנים טובות. לדעתי הוא ואבא שלו עדיין בפריפריה מסביב לאי תקועים בגלל שבן נתן להם כיוון נסיעה לא נכון והם תקועים מסביב לאי.
הוא שקרן פתולוגי, זה כבר הוכח בעבר. הוא טען למשל שהוא נולד באי, אבל מהפלאש בק שלו כבר ברור שזה לא נכון.
מה שכן, הכסף והדרכונים מראים שיש לו קשר לגוף גדול (כבר הבנו שזה לא DHARMA כי הם אלה שהוא דאג להשמיד בזמנו), מדינה או משהו בסגנון הזה.
אף אחד לא דיבר על התופעה הפיזיקלית שהדוקטור ההוא חקר - כל נושא ה-TIMELAG.
אז ככה:
1. בהתחלה חשבתי שמדובר פשוט ב-DIMENSION אחר, כלומר הם כאילו חיים במקום מקבילי.
2. אחרי זה כשהטיל בכ"ז נחת להם במקום, אז הבנתי שזה TIME LAG (ההבדל בשעונים מראה את זה).
כלומר, זה נראה כאילו שאם לא חוזרים דרך המסלול המסויים, אז יש עיוות בזמן מסביב לאי.
לדעתי כך הם גם יסבירו את העובדה שכאשר וולט יחזור (לדעתי לקראת סוף העונה) הוא כאילו גדל כמה שנים טובות. לדעתי הוא ואבא שלו עדיין בפריפריה מסביב לאי תקועים בגלל שבן נתן להם כיוון נסיעה לא נכון והם תקועים מסביב לאי.
- keyser
- עוסק בתחום

או שזה קשור לזה שכדור בבטן של לוק התרפא אחרי יום בערך.oferlaor כתב: לדעתי כך הם גם יסבירו את העובדה שכאשר וולט יחזור (לדעתי לקראת סוף העונה) הוא כאילו גדל כמה שנים טובות. לדעתי הוא ואבא שלו עדיין בפריפריה מסביב לאי תקועים בגלל שבן נתן להם כיוון נסיעה לא נכון והם תקועים מסביב לאי....
יכול להיות שיש שם איזה עניין של האצת חילוף חומרים או משהו כזה, למי שיודע להשתמש בזה.
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
זה אכן לא. אבל שארלוט מהחילוץ היא העו"ד במשפט וסדר.Boaz כתב:זה ממש לא ה-Haitian...
אני לא מבין איך סעיד מקבל תמיד את כוסיות
אגב, שהרלי ראה את הבקתה עם גייקוב, האם היו שם שניים? כי חשבתי שגם כשלוק היה שם עם בן, נראה שהיה שם מישהו נוסף שהציץ מבחוץ (היה פלאש של העין שלו)???
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
בדיוק מה שחשבתיאני לא מבין איך סעיד מקבל תמיד את כוסיות...
אני חושב שזה צ'ארלי...אגב, שהרלי ראה את הבקתה עם גייקוב, האם היו שם שניים? כי חשבתי שגם כשלוק היה שם עם בן, נראה שהיה שם מישהו נוסף שהציץ מבחוץ (היה פלאש של העין שלו)...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- keyser
- עוסק בתחום

זה גם מסביר את הקטע בסוף העונה השלישית - שג'ק וקייט נפגשים וג'ק שואל אותה "איפה הוא? " , היא עונה " בבית, ישן" .
ואני לתומי חשבתי שהיא לקחה איתה את סוייר.
אז שישיית האושיאניק:
קייט
אהרון
ג'ק
הארלי
--------
סעיד
דזמונד(?)
למרות שע"פ ג'ק- סיפור הכיסוי אומר שרק 8 שרדו את ההתרסקות מלב ים,
ורק 6 נשארו בחיים. ראינו שסעיד ודזמונד נעלמו עם הטייס.
מי ה-2 שגופתם הובאה למנוחות?
בנוסף,
בהלוויה של מי היה ג'ק בתום העונה השלישית?
עדיין לא נשפך אור בעניין הזה...
ואני לתומי חשבתי שהיא לקחה איתה את סוייר.
אז שישיית האושיאניק:
קייט
אהרון
ג'ק
הארלי
--------
סעיד
דזמונד(?)
למרות שע"פ ג'ק- סיפור הכיסוי אומר שרק 8 שרדו את ההתרסקות מלב ים,
ורק 6 נשארו בחיים. ראינו שסעיד ודזמונד נעלמו עם הטייס.
מי ה-2 שגופתם הובאה למנוחות?
בנוסף,
בהלוויה של מי היה ג'ק בתום העונה השלישית?
עדיין לא נשפך אור בעניין הזה...
- oferlaor
- מנהל

keyser,
אהרון לא היה במטוס ולכן לא בטוח שהוא מה-OCEANIC 6. בנוסף, גם דזמונד לא היה ולכן גם הוא לא נחשב.
אהרון לא היה במטוס ולכן לא בטוח שהוא מה-OCEANIC 6. בנוסף, גם דזמונד לא היה ולכן גם הוא לא נחשב.
- oferlaor
- מנהל

פרק גדול הפרק האחרון.
הפתיע אותי לרעה שהזמן בעולם האמיתי רץ באותה מהירות עד לסיבוב המפתח (אולי אחרי) - שכן עדיין 2004 (ציפיתי שהם יהיו כבר ב-2008!). למרות שיש רמזים שאולי לוח השנה לא רלוונטי...
גילינו מדוע יש לדז יכולת להביט אל העתיד וכיצד הוא קיבל אותה (הוא בפועל היה כבר בעתיד ולכן הוא זוכר קטעים קריטיים ממנו - זה סוג של FLASH FORWARD).
גילינו שזמן רב לפני שהכל קרה, אבא של חברתו של דז התעניין ב-BLACK ROCK ורכש את את ה-LOG BOOK ששרד מהספינה הזו. להזכירכם, זו הספינה שגילו בעונות הקודמות שכללה את הדינמיט שעזר להם לפוצץ את הפתח ולשחרר את דזמונד. לדעתי יש בספר הזה פרטים חשובים מאוד שעדיין לא גילינו.
לדעתי אנשי ה-BLACK ROCK הם "המקומיים" (שהבחור השמנמן הוא חלק מהם), והם שרדו כמובן את כל השנים הללו בגלל תופעת הזמן המואץ באי. המקומיים חברו בזמנו לבן בכדי לרצוח את אנשי דארמה באי.
גילינו את הקשר של הדוקטור הזה לכל המערכת (כל נושא הבדיחה והנסיעה בזמן היה משעשע במיוחד!).
בקיצור, פרק נחמד מאוד שנתן לנו עוד זוית ראיה חדשה על מה שונה ומעניין באי.
הפתיע אותי לרעה שהזמן בעולם האמיתי רץ באותה מהירות עד לסיבוב המפתח (אולי אחרי) - שכן עדיין 2004 (ציפיתי שהם יהיו כבר ב-2008!). למרות שיש רמזים שאולי לוח השנה לא רלוונטי...
גילינו מדוע יש לדז יכולת להביט אל העתיד וכיצד הוא קיבל אותה (הוא בפועל היה כבר בעתיד ולכן הוא זוכר קטעים קריטיים ממנו - זה סוג של FLASH FORWARD).
גילינו שזמן רב לפני שהכל קרה, אבא של חברתו של דז התעניין ב-BLACK ROCK ורכש את את ה-LOG BOOK ששרד מהספינה הזו. להזכירכם, זו הספינה שגילו בעונות הקודמות שכללה את הדינמיט שעזר להם לפוצץ את הפתח ולשחרר את דזמונד. לדעתי יש בספר הזה פרטים חשובים מאוד שעדיין לא גילינו.
לדעתי אנשי ה-BLACK ROCK הם "המקומיים" (שהבחור השמנמן הוא חלק מהם), והם שרדו כמובן את כל השנים הללו בגלל תופעת הזמן המואץ באי. המקומיים חברו בזמנו לבן בכדי לרצוח את אנשי דארמה באי.
גילינו את הקשר של הדוקטור הזה לכל המערכת (כל נושא הבדיחה והנסיעה בזמן היה משעשע במיוחד!).
בקיצור, פרק נחמד מאוד שנתן לנו עוד זוית ראיה חדשה על מה שונה ומעניין באי.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
בהחלט היה פרק משובח ביחוד הקטע של
הקפיצות בזמן אחורה וקדימה של דזמונד ,השיחה שלו עם
פני שבו היא מספרת לו שהיא יודעת על האי היתה
לדעתי אחד הרגעים הכי טובים בסידרה מאז שהתחילה,אהבתי מאוד....
הקיצר העונה הזאת מסתמנת כיותר מוצלחת מהקודמת,רק שימשיך ככה.
הקפיצות בזמן אחורה וקדימה של דזמונד ,השיחה שלו עם
פני שבו היא מספרת לו שהיא יודעת על האי היתה
לדעתי אחד הרגעים הכי טובים בסידרה מאז שהתחילה,אהבתי מאוד....
הקיצר העונה הזאת מסתמנת כיותר מוצלחת מהקודמת,רק שימשיך ככה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מישהו שם לב לבעיות סאונד בגרסת ה 720p ? ( שחרור של CTU )
לא יכול לשים את האצבע על זה אבל זה נשמע כמו Drops אנאלוגי בקטעים מסויימים.
( המקור הוא Tvix המחובר בסיב אופטי לרסיבר, לא השתנה כלום ב setup כבר כמה חודשים ).
ליאור
לא יכול לשים את האצבע על זה אבל זה נשמע כמו Drops אנאלוגי בקטעים מסויימים.
( המקור הוא Tvix המחובר בסיב אופטי לרסיבר, לא השתנה כלום ב setup כבר כמה חודשים ).
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי