מה הקשר?avnerbel כתב:25K $ לזוג ?
במחיר של זוג הם יכולים לקנות המון בדי קארבון בדי פיבר וקבלר כדי לבנות פס יצור שלם
אבל אם מישהו מוכן לשלם שאני אמנע ממנו?...
איזה דבר הזוי.

ברגע שיהיה לי זוג מוכן להשמעה, כרגע לצערי אין לי תאריך ברור.ofer_dotan כתב:אהלן זיו ותודה על ההסבר בגישה .
עוד כמה חפירות :
האם ברמת התכנון תכננתם את התיבה שתיצר כמות מסויימת של רזוננס , או שהמטרה אכן הייתה להוריד את הרזוננס למינימום האפשרי ?
אם השאיפה היא אכן להוריד את הרזוננס למינימום אז למה להשתמש רק בפחמן ולא להשתמש בסיבים אחרים שיתנו קשיחת גבוהה יותר . סתם לדוגמא לשלב קוולר ביציקה.
התכנון היה לשכך את הרזוננס במידת האפשר ע"י שימוש ביריעות סופגות בעוביים משתנים
בהתאם לתכונות הדרייברים. השימוש בפחמן הוא בהתאמה לתכונותיו ולכיוון התכנוני הכללי.
תמיד אפשר ללכת בכיוונים שונים נוספים, אבל תהיה השפעה בהתאם על התמחור הסופי.
ואם התוצאה הסופית תואמת את התכנון הראשוני, אז למה לא?
לגבי המשקל - אם אנחנו מבטלים אין השימוש במשקל למטרות שיכוך , אז כמובן שמשקל נמול היא תכונה רצויה - האם חשבתם (או שאולי עשיתם זאת) לבנות את התיבה בצורה יעילה יותר כמו ליבת כוורות , או ליבה מרואסל לדוגמא שכבר עשיתם בו שימוש ברמקול ?
כמו בתשובה הקודמת, אפשר לעשות הכל, השאלה באיזה מחיר והאם יש צורך.
האם אפשר לשאול איך בניתם את גוף הרמקול ? האם מדובר בתבנית עם גרעין או עבודה ביציקת ואקום על מודל ?
אולי בשלב מאוחר יותר...
אני רק רוצה להבהיר , אני חופר בעניין של החומרים האלו , לא כי אני מחפש להעביר ביקורת , אלה להיפך , בגלל שעבדתי הרבה שנים עם החומרים האלו , ובניתי המון מוצרים ומודלים מקרבון הנושא מעניין אותי ...
זה בסדר.
מעבר לכל זה , מתי אפשר לראות\לשמוע את היצירה אצלכם במפעל ?...

ומוסיף תהיה בעניין שמירת הסודיות טרום התערוכה, סודיות כזו- אמורה להעצים את אפקט החשיפה, אבל, באם מדובר במותג שמלכתכילה אינו מסוקר/ מחוזר באופן אובססיבי ע"י העיתונות הרלוונטית, האפקט הזה די בעוכריו, לאzy כתב:האם הרמקול הושמע בתערוכה?
האם יש, איפשהו ברשת התייחסות/ התרשמות מסאונד שלו?...
') javascript:emoticon('
')
אכן מגיע משהו לקהל המקומי...זיו,
[רעיון] זה יהיה מוכן בזמן בשביל התערוכה שלנו?...

') javascript:emoticon('
')