הלקוח ה-1 מחברי הפורום שהותקן אצלו YES HD מתבקש להשמיע קול
כן, הדשא נראה לעיתים מדוגם כמו במשחק מחשב.tiptip כתב:נראה כמו FIFA 07...
מעולם לא נצפו בביתי משחקי כדורגל, מלבד ביקור מזדמן של גיסי שכן מתלהבים מבעיטות בכדור;-)
היום, יום השידורים הראשון של ערוץ הספורט בהוט HD ... המסך היה מכוון לערוץ הזה ועורר
התפעלות מפירוט כר הדשא ולבוש הצופים.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
Re: YES-HD בישראל - היום הראשון . סיכום ביניים
zovirax ,
אנא , ראה את התגובות שלי בגוף ההודעה שלך מטה :
אנא , ראה את התגובות שלי בגוף ההודעה שלך מטה :
zovirax כתב:hagi כתב:
שום זילזול!!!!
OK , אין זלזול אלא מצויינות לטובת הלקוח . יס תמיד חשבו שעדיף ללקוחות לקחת יום חופש כשמדובר בחויה חדשה עם יס ביום התקנתה .
הלקוחות שנרשמו לשירות ליום הראשון שלו ידעו שזה המחיר של להיות ראשונים.
האומנם ?!?!
ככה זה בכל תחום...
האומנם ?!?!
אז אל תשחקו אותה פה מאוכזבים ומופתעים שזה המצב.
לא משחקים אותה - האנשים חופשים להביע את דעותם לא פחות ממך . כשגם אתה תתקין ממיר כזה ותהיה חלק מהחבילה גם אתה תוכל להביע את דעתך .
יס לא יכולים להתחיל להריץ לוח שידורים של סדרות ל כמה מאות לקוחות.
באמת ? למה ? איך הגעת למסקנה המרתקת הזו ?
תוך חודש שכמות הלקוחות תעלה אז יתחילו דברים להתייצב.
ולמסקנה הזו איך הגעת ? אתה עובד ביס שאתה יודע כל כך טוב מה יקרה ביס בעוד כמה חודשים ?
אז בנתיים hagi אל תנסה לבאס את התחת לשאר שנרשמו לשירות
מה קרה לסגנון התרבותי של העברת מסרים באתר ? הוא לא תוקף עבורך ?
.......
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
hagi - אם יש כאן מישהו אחד מתוך שציפה ללוח שידורים מלא ביום הראשון הוא ..... (לא בא לי להמשך את המשפט).
דיברו על זה כאן 10000000 פעם, בהתחלה הלוח שידורים יהיה מבוסס בעיקר על לופים.
ויס לא תתחיל לשדר לכמה מאות לקוחות (כמה יש 300?) לוח שידורים מלא עם סדרות וכל זה.
איך הגעתי למסקנה הזו?
יס לא יכולים להתחיל לשדר לוח שידורים מלא לכמות מאוד מצומצמת של לקוחות , מבין?
וכמו שאמרתי ככה זה בכל תחום!!! האומנם? כן!!
דוגמא, ויסטה - מערכת הפעלה של הענקית תוכנה מיקרוסופט , בימיה הראשונים בקושי תפקדה.
אז מה שחררו אותה יותר מידי מוקדם?
אני מאמין שהתקשרו מלא אלפי אנשים להזמין את השירות עוד לפני ההשקה, ובטח בטווח חודש הם יספיקו להתקיןלרוב הלקוחות.
ואז יהיה להם למי לשדר לוח שידורים מלא.
זה משהו שהולך ונבנה, זה לא קם ביום אחד כמו קסם...
דיברו על זה כאן 10000000 פעם, בהתחלה הלוח שידורים יהיה מבוסס בעיקר על לופים.
ויס לא תתחיל לשדר לכמה מאות לקוחות (כמה יש 300?) לוח שידורים מלא עם סדרות וכל זה.
איך הגעתי למסקנה הזו?
יס לא יכולים להתחיל לשדר לוח שידורים מלא לכמות מאוד מצומצמת של לקוחות , מבין?
וכמו שאמרתי ככה זה בכל תחום!!! האומנם? כן!!
דוגמא, ויסטה - מערכת הפעלה של הענקית תוכנה מיקרוסופט , בימיה הראשונים בקושי תפקדה.
אז מה שחררו אותה יותר מידי מוקדם?
אני מאמין שהתקשרו מלא אלפי אנשים להזמין את השירות עוד לפני ההשקה, ובטח בטווח חודש הם יספיקו להתקיןלרוב הלקוחות.
ואז יהיה להם למי לשדר לוח שידורים מלא.
זה משהו שהולך ונבנה, זה לא קם ביום אחד כמו קסם...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
zovirax,
לא חושב שאתה צודק
גם בתור מי שמבלה בפורום כאן הרבה, הייתי מצפה לקבל יותר אם היו מגיעים אליי הביתה אתמול.
נכון,
כמה מאות אנשים,
אבל אפשר להריץ תכנים בלופ רחב יותר בשבועות הראשונים.
אפשר להריץ 24 שעות
לא חושב ששקופית היא פיתרון הולם
גם לא פרומואים
מי שהתחבר אתמול, צריך לראות HD בכל ערוץ שהובטח לו.
תריצו הופעות זולות וישנות, פרקים מתחילת העונה או עונה אחרת
כמו שמוציאים כסף על ספוטים לשידור פרסומת בערוצים המסחריים
היו צריכים להשקיע בתכנים להשקה
זה גם היה משרת אותם שיווקית (אבל זה עניין של יס)
לא יודע אם זה זילזול, תסכים איתי שזה לא מכובד.
חלפו ימי שידורי הנסיון של ערוץ 2
יס צריכים להבין שאנשים מתאמצים לקבל את השרות הזה
יוצאים מהעבודה לחכות לטכנאי
משלמים
מתחייבים
ובסוף יום, הטכנאים מאחרים(קורה, אבל מרגיז)
והשקופית מופיעה?
לא יאה ולא נאה
אז מה? הם צריכים להתנחם בעובדה שדפק להם יום בפז"מ ההתחיבות.
לא חושב ש HAGI רוצה לבאס אף אחד
אני חושב שאנשים כאן שמחים בשמחתם של אחרים
אבל באותה מידה מבואסים כשאחרים מבואסים.
לא חושב שאתה צודק
גם בתור מי שמבלה בפורום כאן הרבה, הייתי מצפה לקבל יותר אם היו מגיעים אליי הביתה אתמול.
נכון,
כמה מאות אנשים,
אבל אפשר להריץ תכנים בלופ רחב יותר בשבועות הראשונים.
אפשר להריץ 24 שעות
לא חושב ששקופית היא פיתרון הולם
גם לא פרומואים
מי שהתחבר אתמול, צריך לראות HD בכל ערוץ שהובטח לו.
תריצו הופעות זולות וישנות, פרקים מתחילת העונה או עונה אחרת
כמו שמוציאים כסף על ספוטים לשידור פרסומת בערוצים המסחריים
היו צריכים להשקיע בתכנים להשקה
זה גם היה משרת אותם שיווקית (אבל זה עניין של יס)
לא יודע אם זה זילזול, תסכים איתי שזה לא מכובד.
חלפו ימי שידורי הנסיון של ערוץ 2
יס צריכים להבין שאנשים מתאמצים לקבל את השרות הזה
יוצאים מהעבודה לחכות לטכנאי
משלמים
מתחייבים
ובסוף יום, הטכנאים מאחרים(קורה, אבל מרגיז)
והשקופית מופיעה?
לא יאה ולא נאה
אז מה? הם צריכים להתנחם בעובדה שדפק להם יום בפז"מ ההתחיבות.
לא חושב ש HAGI רוצה לבאס אף אחד
אני חושב שאנשים כאן שמחים בשמחתם של אחרים
אבל באותה מידה מבואסים כשאחרים מבואסים.
העם דורש..... כל מיני דברים
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

אין לי ספק שיס ירימו את זה לבסוף
תכלס,
אני חושב שהן טובים מהוט
אני חושב שהמקס מוצר מעולה
אני חושב שיש להם מחלקה טכנית טובה למדי
השאלה היא,
האם מי שקונה את השרות יודע שזו הרצה?
ממש לא!!
אנשים מצפים לקבל תוכן סביר
לא יותר, אבל בטח לא פחות
העניין הוא שזה נתון לפרשנות
וכנראה ביס מעדיפים לפרש את זה בצורה קצת מוגזמת
תכלס,
אני חושב שהן טובים מהוט
אני חושב שהמקס מוצר מעולה
אני חושב שיש להם מחלקה טכנית טובה למדי
השאלה היא,
האם מי שקונה את השרות יודע שזו הרצה?
ממש לא!!
אנשים מצפים לקבל תוכן סביר
לא יותר, אבל בטח לא פחות
העניין הוא שזה נתון לפרשנות
וכנראה ביס מעדיפים לפרש את זה בצורה קצת מוגזמת
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
טוב
שוב אני יעדכן לגבבי מה שרן לוי רושם מרשמיו
הוא אומר שההבדל הוא בכלל לא רציני "זה כמו לצפות בסרט DVD וזה יפה אך לא מעבר"
מכיון שהסרטים מקודדים בBIT נמוך
אז חברים
אני ממליץ להמתין עוד קצת זמן
בשביל 3 ערוצים לשלם 40 שח ולהתחייב נראה קצת תמוהה
אני המתני מספיק זמן ועדיין ימתין
אין סיבה למהר למרות שזה מסקרן מאוד!
שוב אני יעדכן לגבבי מה שרן לוי רושם מרשמיו
הוא אומר שההבדל הוא בכלל לא רציני "זה כמו לצפות בסרט DVD וזה יפה אך לא מעבר"
מכיון שהסרטים מקודדים בBIT נמוך
אז חברים
אני ממליץ להמתין עוד קצת זמן
בשביל 3 ערוצים לשלם 40 שח ולהתחייב נראה קצת תמוהה
אני המתני מספיק זמן ועדיין ימתין
אין סיבה למהר למרות שזה מסקרן מאוד!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
אני רוצה שלא תבינו אותי לא נכון אז תרשו לי להרחיב בכמה מילים את התגובה הקודמת שלי ל-zovirax .
אני בדיעה ש-YES היא חברה מצויינת מבחינת טכנולוגיה וחזון אבל לא כל כך משקיעה ביחס ללקוחות ( זה היה פירוש עדין ממה שאני חושב באמת לגבי היחס כלפי הלקוחות מצד יס ) .
בעיניי זה לא מכובד מה שהם עשו עם ההשקה של YES-HD . אני קראתי לזה "זלזול" כי המילה מתאימה יותר לאיך שאני רואה את הדברים .
בסה"כ מדובר ב-3 ערוצי HD . זה לא הרבה . זה כמובן יותר טוב מכלום , אבל 3 ערוצים זה בפירוש לא הרבה , גם אם מדובר בטכנולוגיה חדשה .
YES צריכים להחליט : או שהניסוי שלהם הסתיים ויש להם מה לשדר לצופים שנאמנים לחברה וקיוו לקבל איכות מהיום הראשון של השידור או שהניסוי נמשך ובמצב הזה הם צריכים להכריז על כך ולא לחייב את הלקוחות על אגורה אחת אפילו .
לא יתכן שהניסוי ימשיך על גב לקוחות תמימים שמצפים לצפות כמובטח בשלושה ערוצים שונים : אחד של NG , אחד של סרטים וסדרות ואחד של ספורט עם משחקים בשידור ישיר ב-HD . מיותר לציין ש יס לא ציינה במסא הפרסום היקר והאגרסיבי שלה שהערוצים האלה ישדרו רק מספר שעות ביום ובשאר (רוב) השעות ישדרו שקופיות באיכות HD .
מה לקוח שהתחבר אתמול לשירות צריך לעשות ? להמשיך לשלם ולהמשיך להסכים להתחיבות של 3 שנים כדי לראות רוב הזמן שקופיות HD ?
אני לא מסכים להשואה שzovirax עשה עם מוצרים אחרים של חברות אחרות או לגבי VISTA . כש-VISTA שוחררה זה היה בגרסה הסופית שלה . לא אלפא , לא בטא אלא VISTA גרסה סופית . אולי היא לא תפקדה ב-100% כמצופה אבל היא תפקדה 90% כמצופה .
כרגע YES-HD מתפקדת 10% כמצופה ומה שאותי מכעיס זה שהם בכלל העיזו לצאת לשוק עם מוצר לא מוגמר בצורה כזו תוך כדי הפגנת חוסר איכפתיות מוחלטת כלפי הצרכנים שציפו לקיום הבטחות ולא יותר מכך .
איפה ההבטחות ואיפה המציאות ?
לסיכום : אני מקווה שיס יגיעו בשעות הקרובות להחלטה לאיזה כיוון הם רוצים להמשיך : לקחת כסף מאנשים תמימים שמאמינים במוצר אבל מצפים לקיום הבטחות או להכריז על המשך הניסוי ועל כך שהתכנים שהם הבטיחו עדיין לא מוכנים ואת זה כמובן מומלץ לעשות בחינם וללא שום התחיבות מצד הלקוחות .
אני בדיעה ש-YES היא חברה מצויינת מבחינת טכנולוגיה וחזון אבל לא כל כך משקיעה ביחס ללקוחות ( זה היה פירוש עדין ממה שאני חושב באמת לגבי היחס כלפי הלקוחות מצד יס ) .
בעיניי זה לא מכובד מה שהם עשו עם ההשקה של YES-HD . אני קראתי לזה "זלזול" כי המילה מתאימה יותר לאיך שאני רואה את הדברים .
בסה"כ מדובר ב-3 ערוצי HD . זה לא הרבה . זה כמובן יותר טוב מכלום , אבל 3 ערוצים זה בפירוש לא הרבה , גם אם מדובר בטכנולוגיה חדשה .
YES צריכים להחליט : או שהניסוי שלהם הסתיים ויש להם מה לשדר לצופים שנאמנים לחברה וקיוו לקבל איכות מהיום הראשון של השידור או שהניסוי נמשך ובמצב הזה הם צריכים להכריז על כך ולא לחייב את הלקוחות על אגורה אחת אפילו .
לא יתכן שהניסוי ימשיך על גב לקוחות תמימים שמצפים לצפות כמובטח בשלושה ערוצים שונים : אחד של NG , אחד של סרטים וסדרות ואחד של ספורט עם משחקים בשידור ישיר ב-HD . מיותר לציין ש יס לא ציינה במסא הפרסום היקר והאגרסיבי שלה שהערוצים האלה ישדרו רק מספר שעות ביום ובשאר (רוב) השעות ישדרו שקופיות באיכות HD .
מה לקוח שהתחבר אתמול לשירות צריך לעשות ? להמשיך לשלם ולהמשיך להסכים להתחיבות של 3 שנים כדי לראות רוב הזמן שקופיות HD ?
אני לא מסכים להשואה שzovirax עשה עם מוצרים אחרים של חברות אחרות או לגבי VISTA . כש-VISTA שוחררה זה היה בגרסה הסופית שלה . לא אלפא , לא בטא אלא VISTA גרסה סופית . אולי היא לא תפקדה ב-100% כמצופה אבל היא תפקדה 90% כמצופה .
כרגע YES-HD מתפקדת 10% כמצופה ומה שאותי מכעיס זה שהם בכלל העיזו לצאת לשוק עם מוצר לא מוגמר בצורה כזו תוך כדי הפגנת חוסר איכפתיות מוחלטת כלפי הצרכנים שציפו לקיום הבטחות ולא יותר מכך .
איפה ההבטחות ואיפה המציאות ?
לסיכום : אני מקווה שיס יגיעו בשעות הקרובות להחלטה לאיזה כיוון הם רוצים להמשיך : לקחת כסף מאנשים תמימים שמאמינים במוצר אבל מצפים לקיום הבטחות או להכריז על המשך הניסוי ועל כך שהתכנים שהם הבטיחו עדיין לא מוכנים ואת זה כמובן מומלץ לעשות בחינם וללא שום התחיבות מצד הלקוחות .
נערך לאחרונה על ידי hagi ב 27/12/2007 10:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
השקופית הזאת זה תוצאה של התקנה לא טובה של הטכנאים...
הטכנאים באו אלי בהתקנה הראשונה של היום ולאחר ההתקנה גם הופיעה לי השקופית..
כאילו שהערוצים האלה לא בחבילה בכלל.. הטכנאים שהיו אצלי לעומת טכנאים אחרים שקראתי עליהם פה לא עזבו ככה.. והתקשרו למוקד הטכני שלהם, שם הסבירו להם שהם בכלל לא התקינו טוב.. והדריכו אותם לסדר את המצב..
הטכנאים פעם ראשונה התקינו את הממיר הזה ולפני זה לא ראו שידורי HD.. רק פעם אחת בהדרכה אצלהם את ערוץ נשיונאל... (זה לפחות מה שהם אמרו)...
הטכנאים באו אלי בהתקנה הראשונה של היום ולאחר ההתקנה גם הופיעה לי השקופית..
כאילו שהערוצים האלה לא בחבילה בכלל.. הטכנאים שהיו אצלי לעומת טכנאים אחרים שקראתי עליהם פה לא עזבו ככה.. והתקשרו למוקד הטכני שלהם, שם הסבירו להם שהם בכלל לא התקינו טוב.. והדריכו אותם לסדר את המצב..
הטכנאים פעם ראשונה התקינו את הממיר הזה ולפני זה לא ראו שידורי HD.. רק פעם אחת בהדרכה אצלהם את ערוץ נשיונאל... (זה לפחות מה שהם אמרו)...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
Jpost,
איזה ערוצים חוץ מ-500 יש לך בין 500-505?
לגבי ה-LIPSYNC, יתכן מאוד שזה פרמטר שתלוי בתוכנית, צריך לבדוק את זה. הבעיה שרוב התוכניות הם עם VOICE OVER אז ממש קשה לתפוס תוכנית בשביל לבדוק את העניין הזה.
היו לי בשלבים מוקדמים יותר בעיות LIPSYNC בערוצי הסרטים אבל בשלב מסויים הם נפתרו.
לגבי ה-SCART, יש בהגדרות המערכת, הגדרות מסך ושם יש שני תפריטים - כזה שמגדיר עבור HD ואם אתה משחק באחד הפרמטרים (זה לא לגמרי ברור אם לא מתחילים לשחק שם עם הפרמטרים) אז זה מאפשר לך גם לקבוע כל מני דברים לגבי יציאות ה-SCART. אגב, בבדיקה שעשיתי בזמנו, רק SCART שמסומן TV פעיל כרגע.
ואגב, לכל מי שלא היה ברור שהשירות עדיין לא מוכן 100% - אז אני אגיד בפירוש - השירות גם של יס וגם של הוט הוא אמנם רשמית מחוץ לבטא, אבל זה לא שונה בהרבה מהמקס - בהתחלה יהיו חבלי לידה, לא הכל יהיה כמו שצריך.
hagi,
מספיק כבר. הבנו - לא מתאים לך. תודה.
איזה ערוצים חוץ מ-500 יש לך בין 500-505?
לגבי ה-LIPSYNC, יתכן מאוד שזה פרמטר שתלוי בתוכנית, צריך לבדוק את זה. הבעיה שרוב התוכניות הם עם VOICE OVER אז ממש קשה לתפוס תוכנית בשביל לבדוק את העניין הזה.
היו לי בשלבים מוקדמים יותר בעיות LIPSYNC בערוצי הסרטים אבל בשלב מסויים הם נפתרו.
לגבי ה-SCART, יש בהגדרות המערכת, הגדרות מסך ושם יש שני תפריטים - כזה שמגדיר עבור HD ואם אתה משחק באחד הפרמטרים (זה לא לגמרי ברור אם לא מתחילים לשחק שם עם הפרמטרים) אז זה מאפשר לך גם לקבוע כל מני דברים לגבי יציאות ה-SCART. אגב, בבדיקה שעשיתי בזמנו, רק SCART שמסומן TV פעיל כרגע.
ואגב, לכל מי שלא היה ברור שהשירות עדיין לא מוכן 100% - אז אני אגיד בפירוש - השירות גם של יס וגם של הוט הוא אמנם רשמית מחוץ לבטא, אבל זה לא שונה בהרבה מהמקס - בהתחלה יהיו חבלי לידה, לא הכל יהיה כמו שצריך.
hagi,
מספיק כבר. הבנו - לא מתאים לך. תודה.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 27/12/2007 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

עפר,oferlaor כתב:,
....
זה מה שמרגיז
לקוח ממוצע שלא מטייל בפורום
לא אמור לדעת את העניין הזה.
כמו שאני לא ידעתי לגבי המקס והזמנתי מיד
והמכשיר הזה הוציא אותי מדעתי ועלה הרבה כסף
יס צריכים להבהיר שזו הרצה
אני יודע שזה קשה שיווקית
אבל זה גילוי נאות שאני מצפה מהם