chalmh כתב:ה"צעירים" היה רק בבדיחותא. שבוע טוב לכולם.
...
רגע רגע חנן אני חושב שאני טיפה יותר צעיר ותאמין לי שאצלי זה לא היה פחות שונה....כבר אספר..
עוד בגיל 14 הייתי מסיים את הלימודים ....כבר נחזור למשפט הזה.
היו בת"א קרוב לכיכר דיגינגוף שתי חנויות "מודוס" שלבעליה היו קוראים גל בחור ג'ינג'גי נחמד מאוד ואת החנות של צ'ארלי "דיסקו טון" בחור פרסי נחמד לאאללה אהבתי אותו למעשה את שניהם הם היו צמודים זה לזה כלומר שתי החניות היתה תמיד תחרות עלי כל שבוע אני היתי פוקד את החנויות האילו לפחות 3 פעמים....וביום ראשון את החנות שלי ג'ינג'י מבת-ים הבחור היה מביא המון דברים יחודיים מה שנקרה "לבנים" של הודפסו ככה ברגיל אלא בפס יצור מחתרתי ובנוסף היו גם מוברחים ללא עטיפות זהוי .
הייתי פוקד אותם אחרי הלימודים ובמיוחד לקראת יום השישי המתקרב לטובה..
באותם ימים של שישי "המתוקים" והזכורים לי לטוב הייתי מגיע עם ציוד 2 טכניקסים מיקסר אודיו טכניקה עם סמפלר מובנה מגבר חזק של מלקי (שמוליק) שהקים עסק למגברי כח ובכלל להגברה זוג רמקולים DAS ומשם יייאאללה לעבודה עם חברי הכיתה שלי אבא היה לוקח את הציוד עם כל שאר התקליטים מוריד אותי בבית הספר ביום שישי הייתי קורא לשני חברים שיעזרו לפרוק מהאוטו את הכל וכולם היו מרוצים ובמיוחד אני ......
משהו שנשאר תמיד בלב זה לשמח את כולם ...
וככה זה התנהל תאמין לי היה "דיסקו" עם תקליטים MAXI SINGLE 12 INCH פשוט גדול...טרזן ביי של בולטימורה והמון מוסיקה טובה בארץ קראו לה "יורופופ" המון מגמיקסים כמו MAX MIX הספרדים ועוד...בולארו מיקס ראול מיקס דון דיסקו מיקס וערימות של מוסיקה חמה שעוד לא הגיעה לרדיו המון תקליטי שדרים מה אגיד ומה אספר ,פשוט פנטסטיק, נוסטלגיה שלא תחזור עוד לעולם , רק שמה אני לא יצאתי פראייר נשארתי תקוע מאז עד היום על אותה מוסיקה ותאמין לי לא מחליף אותה בשום אלקטרו שייש היום .....או משהו חדשני שממש לא מדבר אלי בכלל ותראה אני בסה"כ בן 35 היום אחרי ששמעתי מה שסיפר ידידנו XEON ואתה אישרת שגם אצלך זה היה כך אז אני לא חושב שאצלי היה שינוי חוץ מזה שתפקידי היה התיקלוט עצמו..אפילו בניתי כמה מכשירי תאורה כמו סירנות בצבעים אאחחחח ילדות נפלאה....
מאז ועד היום ישנה אהבה גדולה גם לציוד וגם לתקליטים ,ומשם למעשה הדרך קרובה למה שאני בחרתי לי כמקצוע "טכנאי סאונד אולפנים ולוחות בקרה" וכמובן שהמוסיקה איתי עד היום ובכל מקום ...
זה חלק מאוד קטן מהיסטוריה מאוד גדולה מעברי שכמובן בהמשך אספר עוד כמה דברים "מתוקים מאז"...