כיוון זרוע בפטיפון. דיון, הסברים. ותאום מפגש לצבירת ניסיון
כפי שכבר כתבתי בעבר,
אני אשמח לארח את חברי הפורום המעוניינים במפגש אודיו אנלוגי אצלי בבית - בנס ציונה.
איני מבין מדוע התנאי המקדים - אלמנטים לטורנס של מרטין - דרוש על מנת לקיים את הפגישה ?
לדעתי ההסברים ליסודות כיוון פטיפונים יכולים להיות מתאימים לכלל הפטיפונים ולאו דווקה על פטיפון מסויים.
האם הדגמה על הפטיפון Acoustic Solid Solid Machine אינה מספיקה ?
מה גם שמפגש מסוג זה יכול להיות סתם מהנה לדבר על הנושא פנים מול פנים מול כותבי הפורום השונים, לשמוע מהפטיפון...
צפיר.
אני אשמח לארח את חברי הפורום המעוניינים במפגש אודיו אנלוגי אצלי בבית - בנס ציונה.
איני מבין מדוע התנאי המקדים - אלמנטים לטורנס של מרטין - דרוש על מנת לקיים את הפגישה ?
לדעתי ההסברים ליסודות כיוון פטיפונים יכולים להיות מתאימים לכלל הפטיפונים ולאו דווקה על פטיפון מסויים.
מה גם שמפגש מסוג זה יכול להיות סתם מהנה לדבר על הנושא פנים מול פנים מול כותבי הפורום השונים, לשמוע מהפטיפון...
צפיר.
Tsfir כתב:כפי שכבר כתבתי בעבר,
צפיר....
הבעייה היא, שלצורך המחשה ודיון, אני חושב שמוטב יהיה להרכיב זרוע או לכל הפחות להרכיב ראש בעזרת ציוד הכיול. הייתי מעדיף לעשות זאת עם ציוד לא יקר ומשומש מאשר פטפון חדש ויקר שבו הרי אין לכייל את המכוייל.
The Black Wax
אינני מזלזל חלילה וחס (!) בהצעה זו. היא מבורכת ומוערכת.ramkol כתב:roeek
ההצעה של צפיר מצוינת. אם הייתי באזור הייתי בא...
....
הרעיון, לשיטתי, במפגש שכזה, הוא לבצע את העבודה HANDS ON, קרי: להרכיב זרוע, לכוונה ואז להריכב ראש ולכוונו. באם זה מורכב מידי אז לפחות את הראש. לא הייתי רוצה או ממליץ לעשות זאת בפטפון חדש ויקר שכוייל זה מכבר. המפגש חייב לכלול חלק מעשי מעבר לדיונים תיאורטיים.
לא אכפת לנו לכייל את הפטיפון המכוייל !
נראה שחלק מהאהבה העצומה למוזיקה נובעת מהסיבה שהמוזיקה היא גם סוג של שפה תקשורת אוניברסלית בין אנשים,
כך שבהקשבה משותפת, יצירה של מוזיקה אפשר להעביר רגשות ולקבל כול כך הרבה מהיוצרים הנגנים ...
ואם זה שהפטיפון חדש גורמת שכבר חצי שנה אנו רוצים להפגש ולא מצליחים, כי גם רוצים פטיפון ישן אך עם זרוע איכותית מספיק.... אז מה שה שווה כל התעסקות כאן בציוד ובשדרוגים ?
אנו סומכים על חברי הפורום שידעו לכבד את הפטיפון והציוד הנלווה שברשותנו ולא יגרמו לא כל נזק בכוונת תחילה. מיותר לציין שהכיול הנוכחי בפטיפון נתון לזכותם של חברי הפורום האנלוגי שמפרסמים ועוזרים כמה שאפשר בכל שאלה על קניה / תיקון / כיול ציוד אנלוגי.
לסיכום, נשמח לארח את החברי הפורום למפגש אנלוגי בביתנו שבו נוכל ללמוד ולהעשיר את הידע על הפטיפונים וכיולם וכמובן נשמע מוזיקה (-:
החודש אני יוצא למילואים כך שאם רוצים אפשר רק לקראת סוף החודש או תחילת חודש הבא אז אנו מתפנים,
נירית וצפיר
נראה שחלק מהאהבה העצומה למוזיקה נובעת מהסיבה שהמוזיקה היא גם סוג של שפה תקשורת אוניברסלית בין אנשים,
כך שבהקשבה משותפת, יצירה של מוזיקה אפשר להעביר רגשות ולקבל כול כך הרבה מהיוצרים הנגנים ...
ואם זה שהפטיפון חדש גורמת שכבר חצי שנה אנו רוצים להפגש ולא מצליחים, כי גם רוצים פטיפון ישן אך עם זרוע איכותית מספיק.... אז מה שה שווה כל התעסקות כאן בציוד ובשדרוגים ?
אנו סומכים על חברי הפורום שידעו לכבד את הפטיפון והציוד הנלווה שברשותנו ולא יגרמו לא כל נזק בכוונת תחילה. מיותר לציין שהכיול הנוכחי בפטיפון נתון לזכותם של חברי הפורום האנלוגי שמפרסמים ועוזרים כמה שאפשר בכל שאלה על קניה / תיקון / כיול ציוד אנלוגי.
לסיכום, נשמח לארח את החברי הפורום למפגש אנלוגי בביתנו שבו נוכל ללמוד ולהעשיר את הידע על הפטיפונים וכיולם וכמובן נשמע מוזיקה (-:
החודש אני יוצא למילואים כך שאם רוצים אפשר רק לקראת סוף החודש או תחילת חודש הבא אז אנו מתפנים,
נירית וצפיר
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הצעה - פרוטרקטור אישי לקראת המפגש(i)
לקראת המפגש, אם מישהו חפץ בפרוטרקטור "אישי" מתוכנן לפטפון שלו מוזמן לשלוח אלי [email protected] מבעוד מועד את הנתונים כפי שביקשתי באשכול אחר http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=54675. נא לציין גם את אורך הזרוע האפקטיבי (כפי שמצוין ב-USER MANUAL של הפטפון, אם יש לכם) לצורך הכנת הפרוטרקטור ותמונת מבט על (רצוי מצולמת). דיוק מדידה של +/- 1 מילימטר יהיה מספיק טוב.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
צפיר,
כל הכבוד על הנדיבות ורוחב הלב, אני חושב שהסיבה שרצו לעשות את זה על הפטיפון שלי הוא שבדיוק בשביל זה הוא נקנה, כלומר, אם ייקרה לו משהו זה לא יהיה נורא וגם לא ביג דיל לתקן אותו, לעומת זאת, אם בטעות מישהו ייפגע במחט שלך (וזה קורה שהזרוע מחליקה לך או משהו) אז זה פשוט יהיה לא נעים, זה הכל.
אם אין לך בעיה עם הסיכון, הרי זה משובח...
אגב, ל-HORNLESS יש איזו SME למכירה, שבמידה ויש עיניין, אפשר לעשות איזו מגבית של כמה ש"ח כל אחד ולרכוש אותה עבור המפגש.
כל הכבוד על הנדיבות ורוחב הלב, אני חושב שהסיבה שרצו לעשות את זה על הפטיפון שלי הוא שבדיוק בשביל זה הוא נקנה, כלומר, אם ייקרה לו משהו זה לא יהיה נורא וגם לא ביג דיל לתקן אותו, לעומת זאת, אם בטעות מישהו ייפגע במחט שלך (וזה קורה שהזרוע מחליקה לך או משהו) אז זה פשוט יהיה לא נעים, זה הכל.
אם אין לך בעיה עם הסיכון, הרי זה משובח...
אגב, ל-HORNLESS יש איזו SME למכירה, שבמידה ויש עיניין, אפשר לעשות איזו מגבית של כמה ש"ח כל אחד ולרכוש אותה עבור המפגש.