התחדשתי בשארפ WD1E 32LCD - נושא סיקור.
אם היה למסך הזה חיבור HDMI עם תמיכה ב 1:1 NR
אז היא פשוט היתה מושלמת, גם שידורי טלוויזיה וגם חיבור לתוכן חיצוני בצורה איכותית
(כבל VGA איכותי (שלא יהיו לו הפרעות) לא תמיד קל למצוא כמו כבל HDMI איכותי)
אז היא פשוט היתה מושלמת, גם שידורי טלוויזיה וגם חיבור לתוכן חיצוני בצורה איכותית
(כבל VGA איכותי (שלא יהיו לו הפרעות) לא תמיד קל למצוא כמו כבל HDMI איכותי)
"מאת ה' היתה זאת, היא נפלאת בעינינו"
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
שאלה... האם הHDMI גם לא תומך ב 720P דרך חיבור לממיר HD ? כלומר כמו במחשב הTV לא תגיע לרזולוציה המקסימלית ?
לדעתי ממש דפוק שלא עושים NR בכל החיבורים... זה אמור להיות דבר סטנדרטי!
לדעתי ממש דפוק שלא עושים NR בכל החיבורים... זה אמור להיות דבר סטנדרטי!
תראה לרוב אני שמתי לב בדגמים של 1080P רק עושים PIXEL MAPPING 1:1 בחיבור HDMI
אני חושב שהסמסונג היא כמעט היחידה עם חיבור HDMI במסך 720P שתומך PM 1:1 לפחות בארצינו ...
לכל מי שמעוניין מצאתי אתר ממש טוב לנושא ה NR יש שם דגמים בקיצור של כל סדרה לפחות לדוגמא R81 מצויין שם כ LE-xxR8y
הנה הקישור, ובטבלה למעלה רשום HDMI אתה מסתכל למטה ורואה שרשום שהסמסונג תומכת בחיבור מספר 2 בלבד
http://pixelmapping.wikispaces.com/Samsung+TVs
לעומת זאת יצרניות אחרות יש כאלה שלמרות שהמסך תומך ב PM 1:1 הוא עדיין עושה 5% סריקה ומסבירים את זה שם בפירוט באתר
איך זה מתבצע ואם זה משפיע על התהליך, מה שנראה שלא כל כך ממש ...
בצד שמאל תראה את כל היצרניות
אני חושב שהסמסונג היא כמעט היחידה עם חיבור HDMI במסך 720P שתומך PM 1:1 לפחות בארצינו ...
לכל מי שמעוניין מצאתי אתר ממש טוב לנושא ה NR יש שם דגמים בקיצור של כל סדרה לפחות לדוגמא R81 מצויין שם כ LE-xxR8y
הנה הקישור, ובטבלה למעלה רשום HDMI אתה מסתכל למטה ורואה שרשום שהסמסונג תומכת בחיבור מספר 2 בלבד
http://pixelmapping.wikispaces.com/Samsung+TVs
לעומת זאת יצרניות אחרות יש כאלה שלמרות שהמסך תומך ב PM 1:1 הוא עדיין עושה 5% סריקה ומסבירים את זה שם בפירוט באתר
איך זה מתבצע ואם זה משפיע על התהליך, מה שנראה שלא כל כך ממש ...
בצד שמאל תראה את כל היצרניות
"מאת ה' היתה זאת, היא נפלאת בעינינו"