PopCorn Hour NMT - מזרימדיה חדש מבוסס SMP8634?
- RazErlich
-
- טרול

- תגובות: 17
אם אתה מרמז שאני קשור בצורה ישירה למוצר אז הסר דאגה מליבך כי אני לא .
יתרה מזו , גם דעתי המקצועית היא שעבור חברה שסיפקה בעבר מוצרים לא איכותיים מגיע התיחסות שלילית וסקפטית עד שהיא תוכיח אחרת .
אבל כאן מדובר על חברה חדשה עם מוצר חדש ולמען הדיוק , אין לי שום מושג איזו קונוטציה שלילית מצאתם בו על סמך נסיון העבר מוץ מכמה משפטים מעורפלים שאני לא בטוח שמישהו מבין אותם חוץ מהכותבים אותם .
חוות דעת צריכה להיות מקצועית וצריכה להתבסס על קריטריונים זהים עבור כל מוצר ללא הבדל במי היצרן , מי המדינה שמייצרת אותו או מי משווק ומייצג את החברה . אם מוצר מצויין ועונה לדרישות שלנו כצרכנים אנחנו נקנה אותו גם אם שם היצרן או המדינה ממנו הוא בא לא מוציאים חן בעינינו .
אני זוכר שהאתר התיחס בצורה דומה לפני שנה וחצי למוצר mvix . גם סטרימר , גם מנגן פורמטים שונים וגם מוצר עם פוטנציאל . אז היבואן לא הסכים לשלוח לבדיקה למנהלי האתר את המוצר לבדיקה . המסקנה המיידית היתה שהמוצר לא ראוי להתיחסות . זו לא התיחסות מקצועית ! .
אם אני היתי מנהל האתר זה היה מדליק לי אורות אדומים וסירנות ודוקא מזמין מוצר כזה לבדיקה ישירות מהיצרן ובודק את המוצר עד בורגו אחרון כדי לנסות למצוא אם יש ליבואן סיבה מקצועית להסתיר אותו מעיני הבוחנות המקצועיות של אנשי האתר .
בחזרה למוצר המדובר בשרשור הזה . חיפשתי באתר המוצר את המילה syabas שאותה מזכירים כאן בצורה שלילית כקשורה למוצר הזה אבל לא מצאתי . אני מבין שזה קשור לפלטפורמה תקשורתית מסויימת שאיכזבה בעבר . כאחד שמעוניין לדעת כמה שיותר על המוצר , אשמח אם תוכלו להסביר מה הקשר בין syabas שלא מוזכר באתר המוצר לבין המוצר ומה איכזב כשהשתמשתם בפלטפורמה \ מוצר הזה בעבר .
יתרה מזו , גם דעתי המקצועית היא שעבור חברה שסיפקה בעבר מוצרים לא איכותיים מגיע התיחסות שלילית וסקפטית עד שהיא תוכיח אחרת .
אבל כאן מדובר על חברה חדשה עם מוצר חדש ולמען הדיוק , אין לי שום מושג איזו קונוטציה שלילית מצאתם בו על סמך נסיון העבר מוץ מכמה משפטים מעורפלים שאני לא בטוח שמישהו מבין אותם חוץ מהכותבים אותם .
חוות דעת צריכה להיות מקצועית וצריכה להתבסס על קריטריונים זהים עבור כל מוצר ללא הבדל במי היצרן , מי המדינה שמייצרת אותו או מי משווק ומייצג את החברה . אם מוצר מצויין ועונה לדרישות שלנו כצרכנים אנחנו נקנה אותו גם אם שם היצרן או המדינה ממנו הוא בא לא מוציאים חן בעינינו .
אני זוכר שהאתר התיחס בצורה דומה לפני שנה וחצי למוצר mvix . גם סטרימר , גם מנגן פורמטים שונים וגם מוצר עם פוטנציאל . אז היבואן לא הסכים לשלוח לבדיקה למנהלי האתר את המוצר לבדיקה . המסקנה המיידית היתה שהמוצר לא ראוי להתיחסות . זו לא התיחסות מקצועית ! .
אם אני היתי מנהל האתר זה היה מדליק לי אורות אדומים וסירנות ודוקא מזמין מוצר כזה לבדיקה ישירות מהיצרן ובודק את המוצר עד בורגו אחרון כדי לנסות למצוא אם יש ליבואן סיבה מקצועית להסתיר אותו מעיני הבוחנות המקצועיות של אנשי האתר .
בחזרה למוצר המדובר בשרשור הזה . חיפשתי באתר המוצר את המילה syabas שאותה מזכירים כאן בצורה שלילית כקשורה למוצר הזה אבל לא מצאתי . אני מבין שזה קשור לפלטפורמה תקשורתית מסויימת שאיכזבה בעבר . כאחד שמעוניין לדעת כמה שיותר על המוצר , אשמח אם תוכלו להסביר מה הקשר בין syabas שלא מוזכר באתר המוצר לבין המוצר ומה איכזב כשהשתמשתם בפלטפורמה \ מוצר הזה בעבר .
- RazErlich
-
- טרול

זו התיחסות שונה לחלוטין . אני מסכים איתך שלא צריך לקפוץ משמחה כשמוצר חדש יוצא לשוק גם אם מחירו מחצית ממחירם של מוצרים דומים בשוק עד שלא בודקים אותו בצורה יסודית .
בגלל זה מאוד הופתעתי לראות את אשר כתבת לאחד המשתמשים שלא יבנו עליך שתרכוש את המוצר . זה לא נקרא לשמור על טיפה סקטפיות אלא יותר קרוב לאיך לא לשמור על טיפה אופטימיות בכל מה שקשור למוצר במיוחד כשזה מגיע מסוקר המוצרים מס.1 באתר .
בגלל זה מאוד הופתעתי לראות את אשר כתבת לאחד המשתמשים שלא יבנו עליך שתרכוש את המוצר . זה לא נקרא לשמור על טיפה סקטפיות אלא יותר קרוב לאיך לא לשמור על טיפה אופטימיות בכל מה שקשור למוצר במיוחד כשזה מגיע מסוקר המוצרים מס.1 באתר .
oferlaor כתב:RazErlich,
כל מה שרציתי לומר, הוא שלא בכל פעם שחברה חדשה שלא שמענו עליה מייצרת מוצר צריך להתלהב עד השמיים - כדאי לשמור על טיפה סקפטיות עד שרואים את המוצר עצמו.
בקיצור נדבר שוב כשנראה אותו....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
RazErlich,
1. תתפלא אבל אני לא רוכש מוצרים לפי הזמנת הקהל... יש לי תקציב, ואם מישהו בונה עלי שאני ארכוש מוצר כלשהו כדי שהוא יחליט אם הוא טוב או לא, אז אין לו מה לבנות עלי...
אם אתה רוצה לרכוש מוצר כלשהו, אף אחד לא עוצר בעדך. יש מספיק אנשים באתר הזה שיכולים לסקור מוצר, זה לא "אתר הסקירות של עפר לאור", ואני חושב שהוכחנו את זה לא פעם.
2. בתור מנהל באתר תרשה לי להדליק את הנורות האדומות שלי כשאני חושב שצריך להדליק אותם. תודה, אבל יש לי מצפון מספיק יעיל והוא לא זקוק לעזרה...
3. אודה לך אם לא תתיחס לנושאים שאין לך מושג בהם, לדבריך אינך קשור ליצרן ואינך יודע גם את הצד שלנו. כמו שאתה מבקש שאנחנו נדבר רק על דברים שאנחנו מכירים מניסיון אמיתי, אני מבקש שלא תתיחס לנושאים שאין לך כל ידע בהם (אלא אם כן תעדכן אותי שאתה יודע משהו שאני לא יודע...).
לא הסתייגנו ממוצר כלשהו, יש לנו הזמנה פתוחה לכל יבואן להביא לנו מוצרים לבדיקה. לאתר אין תקציב לרכוש מוצרים רק בשביל לבדוק אותם. אם במקרה אחד מהאנשים באתר רוכש מוצר וכותב עליו סקירה, סבבה. אחרת, אם יבואן מעוניין בסקירה, הוא מוזמן לשלוח לנו מוצר לבדיקה.
אנחנו עושים בדיקות למסכים שכל אחד מהם עולה עשרות אלפי ש"ח. נראה לך הגיוני שאם יבואן (נניח יבואן LG, למשל) מחליט שהוא לא משתף איתנו פעולה, שנרכוש מסכים בשביל לבדוק אותם?
1. תתפלא אבל אני לא רוכש מוצרים לפי הזמנת הקהל... יש לי תקציב, ואם מישהו בונה עלי שאני ארכוש מוצר כלשהו כדי שהוא יחליט אם הוא טוב או לא, אז אין לו מה לבנות עלי...
אם אתה רוצה לרכוש מוצר כלשהו, אף אחד לא עוצר בעדך. יש מספיק אנשים באתר הזה שיכולים לסקור מוצר, זה לא "אתר הסקירות של עפר לאור", ואני חושב שהוכחנו את זה לא פעם.
2. בתור מנהל באתר תרשה לי להדליק את הנורות האדומות שלי כשאני חושב שצריך להדליק אותם. תודה, אבל יש לי מצפון מספיק יעיל והוא לא זקוק לעזרה...
3. אודה לך אם לא תתיחס לנושאים שאין לך מושג בהם, לדבריך אינך קשור ליצרן ואינך יודע גם את הצד שלנו. כמו שאתה מבקש שאנחנו נדבר רק על דברים שאנחנו מכירים מניסיון אמיתי, אני מבקש שלא תתיחס לנושאים שאין לך כל ידע בהם (אלא אם כן תעדכן אותי שאתה יודע משהו שאני לא יודע...).
לא הסתייגנו ממוצר כלשהו, יש לנו הזמנה פתוחה לכל יבואן להביא לנו מוצרים לבדיקה. לאתר אין תקציב לרכוש מוצרים רק בשביל לבדוק אותם. אם במקרה אחד מהאנשים באתר רוכש מוצר וכותב עליו סקירה, סבבה. אחרת, אם יבואן מעוניין בסקירה, הוא מוזמן לשלוח לנו מוצר לבדיקה.
אנחנו עושים בדיקות למסכים שכל אחד מהם עולה עשרות אלפי ש"ח. נראה לך הגיוני שאם יבואן (נניח יבואן LG, למשל) מחליט שהוא לא משתף איתנו פעולה, שנרכוש מסכים בשביל לבדוק אותם?
- RazErlich
-
- טרול

ברור שאתם סוקרים את המוצרים רק כשהיצרן \ יבואן מעמיד אותם לרשותכם . גם ברור שלא כל יצרן\יבואן עושה את זה ובגלל זה רבים הם המוצרים שלא עוברים סקירות כאן בגלל שאין באפשרותכם לעשות זאת .
אבל כשאתה כותב על מוצר לפני שאתה סוקר אותו ואפילו לפני שהוא יוצא לשוק שלא הייתה קונה אותו , סתם ככה , בלי סיבות מיוחדות , זה שווה ערך לסקירה שמסקנתה אחת : המוצר הזה לא טוב !
כמו שאתה מבקש ממני שלא אתיחס לנושאים שאין לי מושג בהם וזו בקשה לגיטימית , אני מבקש ממך שלא תגיע למסקנות מפוקפקות , חפוזות וקיצוניות מבלי לתת הסבר יסודי ומדוייק למה אתה חושב כך . אני חושב שזו בקשה לגיטימית לא פחות משלך ואשמח מאוד אם תתיחס אליה בהתאם .
אבל כשאתה כותב על מוצר לפני שאתה סוקר אותו ואפילו לפני שהוא יוצא לשוק שלא הייתה קונה אותו , סתם ככה , בלי סיבות מיוחדות , זה שווה ערך לסקירה שמסקנתה אחת : המוצר הזה לא טוב !
כמו שאתה מבקש ממני שלא אתיחס לנושאים שאין לי מושג בהם וזו בקשה לגיטימית , אני מבקש ממך שלא תגיע למסקנות מפוקפקות , חפוזות וקיצוניות מבלי לתת הסבר יסודי ומדוייק למה אתה חושב כך . אני חושב שזו בקשה לגיטימית לא פחות משלך ואשמח מאוד אם תתיחס אליה בהתאם .
- oferlaor
-
- מנהל

RazErlich / חגי,
קרא שוב את מה שכתבתי. מעולם לא כתבתי שלעולם לא אקנה את המוצר.
כתבתי שאם מישהו בונה עלי שאני אקנה אותו SIGHT UNSEEN בשביל בדיקה, אז אין טעם שיחכו לכך כי אני לא מתכנן לרכוש אותו לשם בדיקה...
תאמין לי שאם המכשיר יהיה טוב, יהיה לי אותו. זה לא כזו השקעה כלכלית עצומה. אבל קודם צריך לראות אותו, ואני אישית לא מתכנן לרכוש אותו רק בשביל סקירה.
אם יהיה לארץ יבואן, אז נשמח שהוא יעביר לנו אותו. אם לא, אז אני מעריך שאחד מחברי האתר בוודאי ירכוש אותו. אם גם זה לא, אז נסתמך על סקירות של אתרים שאנחנו סומכים עליהם (ע"ע AVS או MPC).
ואגב, לא התייחסתי למוצר עצמו אלא לפלטפורמה. יש לי ניסיון איתה (מוצר אחר שמבוסס על אותה פלטפורמה בדיוק). אני לא מתייחס לדברים שאני לא מבין בהם, תאמין לי שאני מבין בזה...
אנחנו מסתובבים במעגלים. הבנתי אותך, מקווה שעכשיו הבנת אותי.
אגב, למי שהולך לאתר של פופקורן, יש להם תוכנת שרת UP&P שאמורה להיות לא רעה בכלל (גם מבוססת פלטפורמת SYABAS). מי שיש לו נגן UP&P - ממליץ לכם לנסות ולדווח.
קרא שוב את מה שכתבתי. מעולם לא כתבתי שלעולם לא אקנה את המוצר.
כתבתי שאם מישהו בונה עלי שאני אקנה אותו SIGHT UNSEEN בשביל בדיקה, אז אין טעם שיחכו לכך כי אני לא מתכנן לרכוש אותו לשם בדיקה...
תאמין לי שאם המכשיר יהיה טוב, יהיה לי אותו. זה לא כזו השקעה כלכלית עצומה. אבל קודם צריך לראות אותו, ואני אישית לא מתכנן לרכוש אותו רק בשביל סקירה.
אם יהיה לארץ יבואן, אז נשמח שהוא יעביר לנו אותו. אם לא, אז אני מעריך שאחד מחברי האתר בוודאי ירכוש אותו. אם גם זה לא, אז נסתמך על סקירות של אתרים שאנחנו סומכים עליהם (ע"ע AVS או MPC).
ואגב, לא התייחסתי למוצר עצמו אלא לפלטפורמה. יש לי ניסיון איתה (מוצר אחר שמבוסס על אותה פלטפורמה בדיוק). אני לא מתייחס לדברים שאני לא מבין בהם, תאמין לי שאני מבין בזה...
אנחנו מסתובבים במעגלים. הבנתי אותך, מקווה שעכשיו הבנת אותי.
אגב, למי שהולך לאתר של פופקורן, יש להם תוכנת שרת UP&P שאמורה להיות לא רעה בכלל (גם מבוססת פלטפורמת SYABAS). מי שיש לו נגן UP&P - ממליץ לכם לנסות ולדווח.
-
dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
NMT (או Network media Tank) היא פלטפורמה של חברת Syabas. אם אני לא טועה כבר הבאתי קישור לדף המוצר באתר הבית שלהם אבל רק ליתר ביטחון הנה הוא שוב:RazErlich כתב: בחזרה למוצר המדובר בשרשור הזה . חיפשתי באתר המוצר את המילה syabas שאותה מזכירים כאן בצורה שלילית כקשורה למוצר הזה אבל לא מצאתי . אני מבין שזה קשור לפלטפורמה תקשורתית מסויימת שאיכזבה בעבר . כאחד שמעוניין לדעת כמה שיותר על המוצר , אשמח אם תוכלו להסביר מה הקשר בין syabas שלא מוזכר באתר המוצר לבין המוצר ומה איכזב כשהשתמשתם בפלטפורמה \ מוצר הזה בעבר ....
http://www.syabas.com/solution_nmt.html
אם תשווה את המפרט כאן והמפרט של פופקורן תראה שהם דומים למדי וכמו שעופר כבר ציין באחד השרשורים Syabas מציעים את הפלטפורמה ליצרנים שונים בקונפיגורציות שונות לפי בחירתם - כלומר לא כל מה שתמצא אצל Syabas יהיה ב-PopCorn אבל אם אני לא טועה מה שהם נותנים זה המקסימום שתוכל לקבל מהחומרה שלהם היות והפלטפורמה לא מאפשרת להוסיף או לשדרג features ש-Syabas לא מציעה במסגרת המוצר שלהם מלכתחילה.
בגדול מה ש-Syabas מציעים זה מוצר שניתן לבחור את ה-features והרכיבים שבו, לארוז בתוך אריזה משלך, לבנות skin משלך למערכת ההפעלה וממשק המשתמש, לשים מדבקה ולמכור. ייתכן שכאן מדובר באיזה סידור אחר אבל למיטב הכרותי ככה זה היה בעבר.
לגבי התנסות קודמת עם מוצרים של Syabas אני חושב שכבר פירטתי ונתתי דוגמאות למוצרים שאני אישית רכשתי, בדקתי והשתמשתי במשך חודשים ושנים.
בגדול הם לא הרשימו אותי וברוב המקרים, לצערי, גרמו יותר נזק משהועילו היות והמערכת שלהם הייתה מוגבלת ומגבילה.
אני לא יודע מה קורה עם הפלטפורמה החדשה אבל אני מתכונן לבדוק אם יתאפשר לי. זה עדיין לא אומר שאני לא סקפטי ולכן הצעתי ללקוחות פוטנציאליים להזהר ולא להתרשם רק מהמפרט והמחיר גם אם הם נשמעים אטרקטיביים מאוד.
- RazErlich
-
- טרול

תודה . אני שמח שהגענו להבנה הדדית .
- katalanh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
כצופה מהצד שאין לו סטרימר....
זה נראה לי ונשמע לי פשוט מאד.
אם המוצר הזה יוכיח את עצמו הרי שזהו הסוף של DIVCO ו 4100 שלהם, הרי רק לא שפוי
ישלם 200$ יותר למוצר שעושה את אותו הדבר.
אני גם לא רואה איך מוצרים עתידיים של DIVCO ימשיכו להמכר ברמת המחירים שלהם כיום.
אני כבר עמדתי לגשת לחנות בארץ ולרכוש 4100 , וברגע שגיליתי את האתר של פופקורן החלטתי להמתין.
אם המכשיר שלהם יתברר כפלופ, תמיד יהיה אפשר לרכוש את ה - 4100 , אם המכשיר שלהם יתברר כסופר מוצלח, יכולים לקרות שני דברים, או שהוא ישתלט על השוק ו DIVCO יעלמו, או ש - DIVCO יורידו מחיר למשהו יותר שפוי שיצדיק את הבחירה של המכשיר שלהם על פני זה של פופקורן.
בכל מקרה שווה להמתין ולראות מה יהיה , בטוח יהיה מעניין.
חיים
אם המוצר הזה יוכיח את עצמו הרי שזהו הסוף של DIVCO ו 4100 שלהם, הרי רק לא שפוי
ישלם 200$ יותר למוצר שעושה את אותו הדבר.
אני גם לא רואה איך מוצרים עתידיים של DIVCO ימשיכו להמכר ברמת המחירים שלהם כיום.
אני כבר עמדתי לגשת לחנות בארץ ולרכוש 4100 , וברגע שגיליתי את האתר של פופקורן החלטתי להמתין.
אם המכשיר שלהם יתברר כפלופ, תמיד יהיה אפשר לרכוש את ה - 4100 , אם המכשיר שלהם יתברר כסופר מוצלח, יכולים לקרות שני דברים, או שהוא ישתלט על השוק ו DIVCO יעלמו, או ש - DIVCO יורידו מחיר למשהו יותר שפוי שיצדיק את הבחירה של המכשיר שלהם על פני זה של פופקורן.
בכל מקרה שווה להמתין ולראות מה יהיה , בטוח יהיה מעניין.
חיים
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
Re: פסילת מוצר לפני יציאתו לשוק
התהליך מאד פשוט ומהיר, ובגלל שזאת חברת בת של נטויזן הייתי מאד רגוע בכל הקניות שלי מארהב דרך האינטרנט.RazErlich כתב:תודע על המידע . תוכל בבקשה לתת כמה פרטים על תהליך ההזמנה וקבלת המוצר לארץ באמצעות השרות הזה ?
תוך כמה זמן קיבלת את המוצר בארץ ?
על מה משלמים בנוסף למשלוח וכנראה מכס ?
dizingof כתב:אני גם חושב לקנות את המוצר אחרי שהפורומים המקצועיים בחו"ל יחוו את דעתם עליו.
גם את הנגן הנוכחי שלי רכשתי בארה"ב, הרבה לפני ששמעו על הTIVX בארץ.. באמצעות אתר www.mustop.co.il של חברת נטויז'ין. (שירות של כתובת בארה"ב עבור קונים מהארץ)
קיבלתי את הנגן עם שליח DHL עד הבית.
במקרה של הנגן של פופקורן, על סמך הקנייה הקודמת שלי , אני מעריך את העלות שלו עד לבית בסך של 1200-1300 שח. (לא כולל הכונן קשיח כמובן)
מאחר והחברה הודיעה על דחייה באספקה עד סוף אוקטובר...סביר להניח שהמוצר יקבל REVIEW בפורומים המקצועיים עד אמצע נובמבר ואז נהיה יותר חכמים.......
אתה נרשם באתר www.mustop.co.il
מקבל כתובת אישית בארה"ב .
אתה מבצע קנייה בכל אתר מסחרי בארה"ב ובשורה של הכתובת למשלוח אתה רושם את הכתובת שקיבלת מאתר mustop.
המוצר מגיע לכתובת שמסרת ,נאסף על-ידי החברה ומוטס לארץ בכל יום שישי.
המוצר אצלך בבית ביום שני שאחרי.
החברה משלמת מכס (אם צריך) ומע"מ ,גובה דמי משלוח ומחייבת את כרטיס האשראי שלך.
באתר יש לך מחשבון פשוט שמראה לך את העלות הסופית כמעט לכל מוצר כולל משלוח+מכס+מע"מ כך שיקל עליך להחליט אם שווה לך לקנות את המוצר ולהביאו לארץ:
http://www.mustop.co.il/CustService/cost.asp#tagBottom2
פעם רכשתי מנורת מקרן ב$300 דולר מאתר היצרן עצמו (INFOCUS) וחסכתי יותר מ1000 שח .... ממחיר היבואן הלא רישמי בארץ.
וכמובן את הנגן HD MODIX 3520 עוד לפני שמישהו בארץ חשב לייבא את DVICO או MVIX.
(על נגן MP3/MP4 אין מכס ועלות הקנייה הייתה משתלמת ביותר).
אני מעריך שלקנות את ה4100 TVIX החיסכון היה כ1500 ש"ח או יותר.. מהמחיר בארץ.
ולאלו שמהססים בנושא האחריות או קילקול עתידי, כל עוד רכשת באתר רציני בארה"ב אתה יכול להיות רגוע מאד.. ההתיחסות אליך היא כמו לכל אמריקאי ולא כישראלי..
בזמן עידכון קושחה לנגן, הנגן נתקע והפסיק לפעול.
בעל האתר ממנו קניתי ביקש שאשלח לו את הלוח האלקטרוני הפנימי (פירוק של 4 ברגים) ואחרי שבוע קיבלתי אחד חדש שעובד מצוין כבר שנה וחצי.
[ההדגשה נועדה לבדוק מי עומד להתעצבן מהפוסט הזה..
- RazErlich
-
- טרול

תודה על המידע . זה נראה יותר מדיי טוב כדי שזה יהיה אמיתי .
אני שוקל לקנות בחו"ל מחשב נייד של סוני שעולה בארה"ב 1400 דולר ובארץ 12500 שח .
לפי הלינק שמסרת העלות הכוללת מכס , מע"מ ומשלוח לארץ תהיה 1740 דולר לפי משקל מוערך של 6 ק"ג . זה חסכון של 5500 שח . אני המום !
לפי הלינק שמסרת העלות הכוללת מכס , מע"מ ומשלוח לארץ תהיה 1740 דולר לפי משקל מוערך של 6 ק"ג . זה חסכון של 5500 שח . אני המום !
- dizingof
-
- חבר ותיק

האמן לי גם אני הייתי המום שחסכתי 1,200 שח על מנורת מקרן !!RazErlich כתב:תודה על המידע . זה נראה יותר מדיי טוב כדי שזה יהיה אמיתי .
לפי הלינק שמסרת העלות הכוללת מכס , מע"מ ומשלוח לארץ תהיה 1740 דולר לפי משקל מוערך של 6 ק"ג . זה חסכון של 5500 שח . אני המום !...
היבואן המקומי גימגם לי שהמחיר אצלו כולל ניקוי עדשה חינם
- oferlaor
-
- מנהל

- dizingof
-
- חבר ותיק

עידכון דגמים
מסתבר שלפופקורן יהיו 3 דגמים.
דגם A-100 אמריקאי , דגם A-100E אירופאי - כאשר ההבדל בינהם הוא רק בסוג חיבור הקומפוננט. בדגם האמריקאי החיבור הוא מסוג RCA ואילו האירופאי SCRAT.
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=376
אבל הדגם השלישי.. A-100n שייצא רק באמצע דצמבר יכיל חיבור רשת אלחוטי Wireless 802.11N dual frequency (2.5G and 5G).
השאלה המתבקשת היא האם ניתן יהיה לייבא אותו לארץ או יהיה צורך באישורים מיוחדים של משרד התקשורת? האם תקן 802.11n מאושר כבר גלובאלית ובארץ?
מבחינתי זה פיצ'ר עם יתרון עצום שלא ראיתי בשום נגן אחר.. לגרור סרט HD עתיר ג'יגות מהמחשב לנגן בסלון בדקות בודדות.. וללא צורך בחוטים מעצבנים !
דגם A-100 אמריקאי , דגם A-100E אירופאי - כאשר ההבדל בינהם הוא רק בסוג חיבור הקומפוננט. בדגם האמריקאי החיבור הוא מסוג RCA ואילו האירופאי SCRAT.
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... le&sid=376
אבל הדגם השלישי.. A-100n שייצא רק באמצע דצמבר יכיל חיבור רשת אלחוטי Wireless 802.11N dual frequency (2.5G and 5G).
השאלה המתבקשת היא האם ניתן יהיה לייבא אותו לארץ או יהיה צורך באישורים מיוחדים של משרד התקשורת? האם תקן 802.11n מאושר כבר גלובאלית ובארץ?
מבחינתי זה פיצ'ר עם יתרון עצום שלא ראיתי בשום נגן אחר.. לגרור סרט HD עתיר ג'יגות מהמחשב לנגן בסלון בדקות בודדות.. וללא צורך בחוטים מעצבנים !
- oferlaor
-
- מנהל

disingof,
לדעתי זה pre-N כי N עדיין לא RATIFIED רשמית.
אני ממתין עם החלפת ציוד אלחוטי עד לאישור הרשמי (יש תמיד בעיות תאימות אחרי זה במעבר מפרה-תקן ועד התקן הרשמי).
לדעתי זה pre-N כי N עדיין לא RATIFIED רשמית.
אני ממתין עם החלפת ציוד אלחוטי עד לאישור הרשמי (יש תמיד בעיות תאימות אחרי זה במעבר מפרה-תקן ועד התקן הרשמי).
- mika
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 171
זה אכן PRE N
נכון להיום כל המוצרים בתקן N הם בגדר שאיפה / קירבה
המהירות הכי גבוה שאני מכיר ב N עברה ב 20% עד 30% בערך את הקצב של רשת קווית 100BT ובטווח של 3 מטרים ללא קירות.
יפה אך מוגבל
לעומת זאת חיבור קיים וטוב של GIGA BYT ETHERNET בנגן יעשה מהפכה אמיתית ויפתור את כולם מ HDD בנגן ומהצורך להעברות כבדות.
המהירות הכי גבוה שאני מכיר ב N עברה ב 20% עד 30% בערך את הקצב של רשת קווית 100BT ובטווח של 3 מטרים ללא קירות.
יפה אך מוגבל
לעומת זאת חיבור קיים וטוב של GIGA BYT ETHERNET בנגן יעשה מהפכה אמיתית ויפתור את כולם מ HDD בנגן ומהצורך להעברות כבדות.
- dizingof
-
- חבר ותיק

לצערי אין בשורה בכיוון הזה בפופקורן החדש רק 100MB ברשת קווית..mika כתב:זה אכן PRE N
יפה אך מוגבל
לעומת זאת חיבור קיים וטוב של GIGA BYT ETHERNET בנגן יעשה מהפכה אמיתית ויפתור את כולם מ HDD בנגן ומהצורך להעברות כבדות....
כבר שנה וחצי שאני משתמש בכבל 5 מטר USB וזה הרע במיעוטו. (480MB)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
ממחר כבר יהיה ניתן להזמין את המוצר:
[left]
We would like to inform you that PopcornHour will start taking the orders
for PopcornHour A-100 Networked Media Tank on the 30th of October 2007 PDT
(Pacific Daylight Time).
Feel free to visit http://www.popcornhour.com to place your order.
Warm Regards,
PopcornHour Sales Team
[/left]
[left]
We would like to inform you that PopcornHour will start taking the orders
for PopcornHour A-100 Networked Media Tank on the 30th of October 2007 PDT
(Pacific Daylight Time).
Feel free to visit http://www.popcornhour.com to place your order.
Warm Regards,
PopcornHour Sales Team
[/left]
- harel1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 205
מישהו פה מתכוון להזמין אותו?
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
בלי ביקורת של האתר, או כל אתר אמין אחר מחו"ל- לא נראה לי שמישהו ילך על זה..harel1 כתב:מישהו פה מתכוון להזמין אותו?...
...
-
dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
יש לי (או לפחות הייתה לי) כוונה להציץ בו אבל הכל תלוי באפשרויות ההחזרה שפופקורן יתנו.harel1 כתב:מישהו פה מתכוון להזמין אותו?...
נכון לכרגע אני יותר בכיוון של ה-6500 כפתרון קבע, כך שהפופקורן ממש צריך להפתיע אותי כדי להיות אלטרנטיבה ריאלית.