התחדשתי - סט קדמי SVS Ultra Evolution + סאב SB-3000 R|Evolution

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677
נתן תודות: 454 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #61 

הוא לא קנה בחזרה, הוא עדכן מה מי שקנה ממנו עשה.
גילוי נאות, זה חבר שלי ואני חיברתי בינהם והמלחמה תקעה אותו באמצע שיפוץ של הבית והקולנוע ביתי כרגע לא בעדיפות.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9015
נתן תודות: 1574 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #62 

אני בשבועות האחרונים בשיפוצים, שפצורים, התקנות, שפכטלים, צבע, פינישים ותיקונים בבית.
נהנה מכל רגע האמת.
ו... תוך כדי עובד כרגיל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17924
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #63 

avihuli כתב: אני בשבועות האחרונים בשיפוצים, שפצורים, התקנות, שפכטלים, צבע, פינישים ותיקונים בבית.
נהנה מכל רגע האמת.
ו... תוך כדי עובד, אי אפשר להישאר בבית.
הייתי רק ביום הראשון שהתחילה המלחמה וזה הספיק לי.
...
במידה ואתה נהנה מעבודות השפכטל ושות... אני יכול לספק לך בלי סוף אצלי בבית , רק תגיד😂😂
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #64 

אין על עבודת כפיים ו- DIY.
בעלי מקצוע לא עושים כמו שאני עושה ברמת הסבלנות, פדנטיות ואיך שאני אוהב "על המילימטר".
אז עושה כמעט הכל לבד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #65 

avihuli כתב: אין על עבודת כפיים ו- DIY.
בעלי מקצוע לא עושים כמו שאני עושה ברמת הסבלנות, פדנטיות ואיך שאני אוהב "על המילימטר".
אז עושה כמעט הכל לבד.
...
צודק , קשה למצוא בעלי מקצוע טובים, במיוחד בתחום השיפוצים , אני כמוך מאוד פדנטי אבל נגמר לי כבר הכח .
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #66 

לאט לאט, כל פעם קצת...

קניתי לבן שלי מזגן קטן לחדר שלו בנובמבר 2025.
רק היום "סיימתי" להתקין אותו אחרי שלחצנו play על ה- ON והכל עובד פיקס לשמחתי הרבה. נשאר רק לסיים את העיטוף / בידוד של הצנרת בחיבורים וזהו.

לקח הרבה זמן של תכנון איך אני עושה את זה נכון כי לא הייתה שום תשתית מתאימה ליד.
לא היה חשמל ליד אז הייתי צריך לחשוב איך אני מעביר את התשתית. בסוף מצאתי פתרון של 2 תעלות אלומיניום. אחת השתמשתי לצורך תאורת RGB ואת השנייה התקנתי הפוך ואז החשמל הועבר בה.
ככה יש אלמנט עיצובי ולא סתם כבלים שעוברים על הקירות.

** אגב, פתרון כזה יכול לשמש לצורך העברת כבלים לאטמוס על התקרה למי שלא רוצה לחצוב.
אם קונים את האלומיניום ישירות מהספק אז זה גם עולה גרוש וחצי ליחידה שמגיעה באורך של 6 מטר.
זה לפני ההתקנה של חיבורי צנרת הנחושת.
זה לפני ההתקנה של חיבורי צנרת הנחושת.
.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #67 

אבי, נראה מליון דולר

כל הכבוד

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #68 

לפותח השרשור תתחדש והנה.
אני מחפש זוג רמקול מדפי וחשבתי על הsvs הבעיה שרק אצל היבואן אפשר לשמוע,אני מהצפון, אף אחד לא מחזיק אותם חוץ מksp וזה רק לקנייה.
הבנתי שהטרבל שלהם קצת צווחני,ומיד די בולט.
איך הם נשמעים לך?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7399
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #69 

קיי אס פי יש להם svs ??? ואללה ממתי
Sony 1040
Monitor mass

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #70 

הם מפנים לחנויות רלוונטיות במחיר עדיף. יש להם הכל היום.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #71 

amitbak כתב: לפותח השרשור תתחדש והנה.
אני מחפש זוג רמקול מדפי וחשבתי על הsvs הבעיה שרק אצל היבואן אפשר לשמוע,אני מהצפון, אף אחד לא מחזיק אותם חוץ מksp וזה רק לקנייה.
הבנתי שהטרבל שלהם קצת צווחני,ומיד די בולט.
איך הם נשמעים לך?
...
הי עמית, כמה זה צפון ?

מבחינת איך הם נשמעים אז רשמתי (לבינתיים) בכמה תגובות אחורה טרם עשיתי כיול. אני מחכה פשוט לסאב שיגיע ואז אתפוס את 2 הציפורים בבת אחת.
לגבי המושג צווחני, רחוק מאוד משם - יותר בכיוון של צלול, נקי וסופר מפורט.
מיד - לא שמתי לב האמת למשהו בתחום הזה.

הם עקרונית מנגנים "ברקע" מוזיקה ב-9CH ולא הרגשתי גם אחרי האזנה של מספר שעות שהאוזן התעייפה או שמשהו הפריע לי.
שוב, הכל בערבון מוגבל עד שנעשה כיול מסודר ונבחן. אבל גם בלי כיול ואיך שהם OUT OF THE BOX הכיוון מבחינתי נראה מבטיח.
.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7399
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #72 

צווחני היה פעם יותר לכיוון הקליפש . היום הבנתי לפי אנשים שקנו יותר מאוזן ונעים לאוזן
Sony 1040
Monitor mass

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #73 

@amitbak

קבל גם סיכום AI לחוות הדעת של מעל ל-40 משתמשים:

Reviews Summary
Generated by AI from 42 most recent customer reviews
Last updated 1 week ago
Customers say these bookshelf speakers deliver exceptional sound quality with crystal clear highs, detailed midrange, and impressive bass response. Many reviews mention their ability to create an expansive soundstage that makes speakers seem to disappear. Users frequently praise the speakers' balanced, non-fatiguing sound for extended listening sessions. Common feedback includes excellent clarity and imaging, with many noting they hear details previously missed in familiar music and movies. Several customers mention successful upgrades from smaller speakers, appreciating the fuller sound without needing subwoofers. While most find them excellent value, one reviewer notes they can be amplifier-dependent for optimal performance.

https://www.svsound.com/products/ultra- ... -bookshelf
.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10057
נתן תודות: 566 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #74 

@avihuli
יפה מאוד, כל הכבוד על העבודה בחדר של הילד.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #75 

לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
הם באים כ"כ טוב על המזנון וממשיכים את הזרימה המעוקלת מלמטה למעלה (כמובן שהסטנדים גם מוסיפים את הטאצ' שלהם).
קיצור, מאוהב 😍
Screenshot_20260407_163004_Gallery.jpg
.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #76 

avihuli כתב: לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
הם באים כ"כ טוב על המזנון וממשיכים את הזרימה המעוקלת מלמטה למעלה (כמובן שהסטנדים גם מוסיפים את הטאצ' שלהם).
קיצור, מאוהב תמונה
...
נראה נקי ויפה
תתחדש ותהנה
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

testtest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #77 

avihuli כתב: לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
קיצור, מאוהב תמונה
...
וואו איזה יופי באמת נראה מדהים נקי

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7647
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #78 

קיצור, מאוהב תמונה
...
נראה מצוין, רק תזיז את העציץ מהבמה
:)

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10057
נתן תודות: 566 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #79 

נראה מעולה! רמקולים יפים!
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #80 

אז בזמן שאני ממתין לסאב החדש (כן, אני יודע שאתם ממתינים יחד איתי), הזמנתי גם כבל RCA חדש של SVS שיחליף את זה "הפשוט" שמשמש כרגע בין הרסיבר למגבר.
ניישר קו "על הדרך" גם עם הכבילה שתהיה "בהתאם".

https://www.svs.co.il/items/6709874-SVS ... ereo-Pair-

אחרי שהכל יגיע ויותקן, נעדכן גם את החתימה ורשימת הציוד באתר במקום המגילה שיש כעת, חחח...
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”