התחדשתי - סט קדמי SVS Ultra Evolution + סאב SB-3000 R|Evolution
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9015
- נתן תודות: 1574 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
אני בשבועות האחרונים בשיפוצים, שפצורים, התקנות, שפכטלים, צבע, פינישים ותיקונים בבית.
נהנה מכל רגע האמת.
ו... תוך כדי עובד כרגיל.
נהנה מכל רגע האמת.
ו... תוך כדי עובד כרגיל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
במידה ואתה נהנה מעבודות השפכטל ושות... אני יכול לספק לך בלי סוף אצלי בבית , רק תגידavihuli כתב: אני בשבועות האחרונים בשיפוצים, שפצורים, התקנות, שפכטלים, צבע, פינישים ותיקונים בבית.
נהנה מכל רגע האמת.
ו... תוך כדי עובד, אי אפשר להישאר בבית.
הייתי רק ביום הראשון שהתחילה המלחמה וזה הספיק לי....

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אין על עבודת כפיים ו- DIY.
בעלי מקצוע לא עושים כמו שאני עושה ברמת הסבלנות, פדנטיות ואיך שאני אוהב "על המילימטר".
אז עושה כמעט הכל לבד.
בעלי מקצוע לא עושים כמו שאני עושה ברמת הסבלנות, פדנטיות ואיך שאני אוהב "על המילימטר".
אז עושה כמעט הכל לבד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

צודק , קשה למצוא בעלי מקצוע טובים, במיוחד בתחום השיפוצים , אני כמוך מאוד פדנטי אבל נגמר לי כבר הכח .avihuli כתב: אין על עבודת כפיים ו- DIY.
אז עושה כמעט הכל לבד....
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לאט לאט, כל פעם קצת...
קניתי לבן שלי מזגן קטן לחדר שלו בנובמבר 2025.
רק היום "סיימתי" להתקין אותו אחרי שלחצנו play על ה- ON והכל עובד פיקס לשמחתי הרבה. נשאר רק לסיים את העיטוף / בידוד של הצנרת בחיבורים וזהו.
לקח הרבה זמן של תכנון איך אני עושה את זה נכון כי לא הייתה שום תשתית מתאימה ליד.
לא היה חשמל ליד אז הייתי צריך לחשוב איך אני מעביר את התשתית. בסוף מצאתי פתרון של 2 תעלות אלומיניום. אחת השתמשתי לצורך תאורת RGB ואת השנייה התקנתי הפוך ואז החשמל הועבר בה.
ככה יש אלמנט עיצובי ולא סתם כבלים שעוברים על הקירות.
** אגב, פתרון כזה יכול לשמש לצורך העברת כבלים לאטמוס על התקרה למי שלא רוצה לחצוב.
אם קונים את האלומיניום ישירות מהספק אז זה גם עולה גרוש וחצי ליחידה שמגיעה באורך של 6 מטר.
קניתי לבן שלי מזגן קטן לחדר שלו בנובמבר 2025.
רק היום "סיימתי" להתקין אותו אחרי שלחצנו play על ה- ON והכל עובד פיקס לשמחתי הרבה. נשאר רק לסיים את העיטוף / בידוד של הצנרת בחיבורים וזהו.
לקח הרבה זמן של תכנון איך אני עושה את זה נכון כי לא הייתה שום תשתית מתאימה ליד.
לא היה חשמל ליד אז הייתי צריך לחשוב איך אני מעביר את התשתית. בסוף מצאתי פתרון של 2 תעלות אלומיניום. אחת השתמשתי לצורך תאורת RGB ואת השנייה התקנתי הפוך ואז החשמל הועבר בה.
ככה יש אלמנט עיצובי ולא סתם כבלים שעוברים על הקירות.
** אגב, פתרון כזה יכול לשמש לצורך העברת כבלים לאטמוס על התקרה למי שלא רוצה לחצוב.
אם קונים את האלומיניום ישירות מהספק אז זה גם עולה גרוש וחצי ליחידה שמגיעה באורך של 6 מטר.
.
.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אבי, נראה מליון דולר
כל הכבוד
כל הכבוד
לפותח השרשור תתחדש והנה.
אני מחפש זוג רמקול מדפי וחשבתי על הsvs הבעיה שרק אצל היבואן אפשר לשמוע,אני מהצפון, אף אחד לא מחזיק אותם חוץ מksp וזה רק לקנייה.
הבנתי שהטרבל שלהם קצת צווחני,ומיד די בולט.
איך הם נשמעים לך?
אני מחפש זוג רמקול מדפי וחשבתי על הsvs הבעיה שרק אצל היבואן אפשר לשמוע,אני מהצפון, אף אחד לא מחזיק אותם חוץ מksp וזה רק לקנייה.
איך הם נשמעים לך?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הי עמית, כמה זה צפון ?amitbak כתב: לפותח השרשור תתחדש והנה.
איך הם נשמעים לך?...
מבחינת איך הם נשמעים אז רשמתי (לבינתיים) בכמה תגובות אחורה טרם עשיתי כיול. אני מחכה פשוט לסאב שיגיע ואז אתפוס את 2 הציפורים בבת אחת.
לגבי המושג צווחני, רחוק מאוד משם - יותר בכיוון של צלול, נקי וסופר מפורט.
מיד - לא שמתי לב האמת למשהו בתחום הזה.
הם עקרונית מנגנים "ברקע" מוזיקה ב-9CH ולא הרגשתי גם אחרי האזנה של מספר שעות שהאוזן התעייפה או שמשהו הפריע לי.
שוב, הכל בערבון מוגבל עד שנעשה כיול מסודר ונבחן. אבל גם בלי כיול ואיך שהם OUT OF THE BOX הכיוון מבחינתי נראה מבטיח.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@amitbak
קבל גם סיכום AI לחוות הדעת של מעל ל-40 משתמשים:
Reviews Summary
Generated by AI from 42 most recent customer reviews
Last updated 1 week ago
Customers say these bookshelf speakers deliver exceptional sound quality with crystal clear highs, detailed midrange, and impressive bass response. Many reviews mention their ability to create an expansive soundstage that makes speakers seem to disappear. Users frequently praise the speakers' balanced, non-fatiguing sound for extended listening sessions. Common feedback includes excellent clarity and imaging, with many noting they hear details previously missed in familiar music and movies. Several customers mention successful upgrades from smaller speakers, appreciating the fuller sound without needing subwoofers. While most find them excellent value, one reviewer notes they can be amplifier-dependent for optimal performance.
https://www.svsound.com/products/ultra- ... -bookshelf
קבל גם סיכום AI לחוות הדעת של מעל ל-40 משתמשים:
Reviews Summary
Generated by AI from 42 most recent customer reviews
Last updated 1 week ago
Customers say these bookshelf speakers deliver exceptional sound quality with crystal clear highs, detailed midrange, and impressive bass response. Many reviews mention their ability to create an expansive soundstage that makes speakers seem to disappear. Users frequently praise the speakers' balanced, non-fatiguing sound for extended listening sessions. Common feedback includes excellent clarity and imaging, with many noting they hear details previously missed in familiar music and movies. Several customers mention successful upgrades from smaller speakers, appreciating the fuller sound without needing subwoofers. While most find them excellent value, one reviewer notes they can be amplifier-dependent for optimal performance.
https://www.svsound.com/products/ultra- ... -bookshelf
.
.
@avihuli
יפה מאוד, כל הכבוד על העבודה בחדר של הילד.
יפה מאוד, כל הכבוד על העבודה בחדר של הילד.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
הם באים כ"כ טוב על המזנון וממשיכים את הזרימה המעוקלת מלמטה למעלה (כמובן שהסטנדים גם מוסיפים את הטאצ' שלהם).
קיצור, מאוהב
הם באים כ"כ טוב על המזנון וממשיכים את הזרימה המעוקלת מלמטה למעלה (כמובן שהסטנדים גם מוסיפים את הטאצ' שלהם).
קיצור, מאוהב

.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נראה נקי ויפהavihuli כתב: לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
קיצור, מאוהב...
תתחדש ותהנה
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
וואו איזה יופי באמת נראה מדהים נקיavihuli כתב: לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
קיצור, מאוהב...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7647
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
נראה מצוין, רק תזיז את העציץ מהבמהavihuli כתב: לא מבין איך לא עשיתי את השדרוג של הקדמיים ממזמן רק בגלל החשש מהאלמנט העיצובי של התיבה.
קיצור, מאוהב...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אז בזמן שאני ממתין לסאב החדש (כן, אני יודע שאתם ממתינים יחד איתי), הזמנתי גם כבל RCA חדש של SVS שיחליף את זה "הפשוט" שמשמש כרגע בין הרסיבר למגבר.
ניישר קו "על הדרך" גם עם הכבילה שתהיה "בהתאם".
https://www.svs.co.il/items/6709874-SVS ... ereo-Pair-
אחרי שהכל יגיע ויותקן, נעדכן גם את החתימה ורשימת הציוד באתר במקום המגילה שיש כעת, חחח...
ניישר קו "על הדרך" גם עם הכבילה שתהיה "בהתאם".
https://www.svs.co.il/items/6709874-SVS ... ereo-Pair-
אחרי שהכל יגיע ויותקן, נעדכן גם את החתימה ורשימת הציוד באתר במקום המגילה שיש כעת, חחח...
.
.