שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
מחיר מפתה, רק חבל שההעלאה נשארת זהה. כרגע אני על 1000/250, מתלבט אם זה שווה עוד 25 ש"ח לחודש.
אם אתה "חדש", תנסה ( חינם) ותחליט אח"כ... אני מאמין שהמחיר בשימור יהיה כ 100 שח (לאחר מומ חוזר...)
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
אמור להיות 89 ש"ח. אבל בסלקום לא כדאי חבילה של 1G עם ציוד פרטי בגלל בעיית צוואר בקבוק...
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
אני ניסיתי, את ה- 0 של לחודשיים... 
עד כמה המהירות של 250 במקום 100 באמת עוזרת/נדרשת לדעתך?...
כן, פרט למחיר... לכן עברתי לחברה זולה יותר אח''כ..
אתה יכול לפרט למה כוונתך ב"בעיית צוואר בקבוק"?12/02/2026 12:02Jabberwock כתב: אמור להיות 89 ש"ח. אבל בסלקום לא כדאי חבילה של 1G עם ציוד פרטי בגלל בעיית צוואר בקבוק...
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
בדירה שלי, IBC/הוט, 1G מהירות - 39 ש"ח "לכל החיים" (בפועל - עד להודעה חדשה...).
בבית של ההורים, יס+פייבר (טלוויזיה יס+אינטרנט בזק 1G) - 179 ש"ח לשנה. IP קבוע עולה 15 ש"ח בחודש, הצלחתי לגרד מהם את זה בחיוב זיכוי.
בשניהם, מתאם הסיב נרכש באופן פרטי - לא ניתן להשכיר מהם.
בבית של ההורים, יס+פייבר (טלוויזיה יס+אינטרנט בזק 1G) - 179 ש"ח לשנה. IP קבוע עולה 15 ש"ח בחודש, הצלחתי לגרד מהם את זה בחיוב זיכוי.
בשניהם, מתאם הסיב נרכש באופן פרטי - לא ניתן להשכיר מהם.
מחיר מעולה ל-יס. תוכל להעלות חשבון?22/02/2026 16:01Operation כתב: יס+פייבר (טלוויזיה יס+אינטרנט בזק 1G) - 179 ש"ח לשנה. IP קבוע עולה 15 ש"ח בחודש, הצלחתי לגרד מהם את זה בחיוב זיכוי.
בשניהם, מתאם הסיב נרכש באופן פרטי - לא ניתן להשכיר מהם....
אצלי יקר יותר
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
חצ אופטופיק,לא רציתי לפתוח על זה שרשור בנפרד
יש מצב לפתוח שרשור חדש של בדיקות מהירות? כמו זה
viewtopic.php?t=153153#p1532697+
אבל מצד שני גם צריך לשכתב את התוכנה ששם לשרתים עדכניים להיום...יהיה מעניין עכשיו שכולם בסיבים
יש מצב לפתוח שרשור חדש של בדיקות מהירות? כמו זה
viewtopic.php?t=153153#p1532697+
אבל מצד שני גם צריך לשכתב את התוכנה ששם לשרתים עדכניים להיום...יהיה מעניין עכשיו שכולם בסיבים
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
היי חברים, אנחנו רוצים להתקין מערכת אבטחה בבניין אחרי כמה תקריות שהיו בשכונה, ונראה שלצורך העניין הכי כדאי שבעצם נפתח עוד מנוי אינטרנט לוועד שדרכו יחוברו כל המצלמות (ורק הן). זה יהיה השימוש היחיד של המנוי, אז לא קריטי לנו סיבים, מהירות גבוהה או ציוד שלהם (יש לנו ציוד משלנו) אלא בעיקר מחיר זול. מה ההמלצה חוץ מלנסות את שיטת המצליח פה למעלה עם הוט?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אחרי משמרת לילה ארוכה,מתעצל לחפש
סליחה מראש
@shaked
שוקלים לעבור להוט בסיבים (לצערי)
89 לאיזה מסלול\מהירויות? אז אתה משלם בפועל 49? (גם לי יש ראוטר פרטי)
בהמשך למשפט הקודם - ציוד פרטי - נותנים\משאילים ממיר סיב או זה גם בתשלום שכירות ?
כמה נסבל ה CGNAT? מדבר על גלישה הורדות,אין לי אמצעיים חיצוניים להתחבר אליהם מרחוק (מחשב\מצלמות וכו' אז פחות מושפע)
תודה!
@shaked
שוקלים לעבור להוט בסיבים (לצערי)
89 לאיזה מסלול\מהירויות? אז אתה משלם בפועל 49? (גם לי יש ראוטר פרטי)
בהמשך למשפט הקודם - ציוד פרטי - נותנים\משאילים ממיר סיב או זה גם בתשלום שכירות ?
כמה נסבל ה CGNAT? מדבר על גלישה הורדות,אין לי אמצעיים חיצוניים להתחבר אליהם מרחוק (מחשב\מצלמות וכו' אז פחות מושפע)
תודה!
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

מדובר ב-1G....
בהוט לא משאילים. אתה צריך לקנות לבד GoFiber GF25C. אפשר להשיג עם קוד קופון ב-200 ₪.19/03/2026 15:29l33cher כתב: בהמשך למשפט הקודם - ציוד פרטי - נותנים\משאילים ממיר סיב או זה גם בתשלום שכירות ?...
בעיקרון בהוט אתה יכול לבקש מהתמיכה לצאת מ-CGNAT ללא עלות.19/03/2026 15:29l33cher כתב: כמה נסבל ה CGNAT? מדבר על גלישה הורדות,אין לי אמצעיים חיצוניים להתחבר אליהם מרחוק (מחשב\מצלמות וכו' אז פחות מושפע)...