פוסט התחדשתי ראשון שלי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #61 

ואווו חתיכת רמקולים הבאת פה . גם אני חסיד השחור ( עוד מתקופת הפינגווין ) לא משנה ..... יפה לבן .
Sony 1040
Monitor mass

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #62 

חחחח הלבן זירז לי את ההחלפה של הרמקולים הקודמים.
ברגע שהגיעו לבית אשתי אמרה שעכשיו הגיע תורם של האחוריים שנשארו עדיין בצבע שחור 😅
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

orku
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #63 

@niguy
תודה רבה על הפרגון!
מודה שהייתי קצת ספקן לגבי הגודל שלהם ואיך ישתלבו בסלון מבחינה עיצובית אבל איך שפתחתי אותם ומיקמתי הספק הזה נעלם בשניות 😀.
...
אני מאוד אוהב את המראה האגרסיבי של הרמקולים הגדולים שתופסים נפח ומקום בחלל הבית, איך אני תמיד אומר כשמדברים על רמקולים מוצנעים או שקועים - אני אוהב מערכות שמע ואני לא צריך להתבייש בזה. זה נראה מצויין אצלך ואין לי ספק שאתה מחייך כל בוקר כשאתה קם גם בלי להפעיל את המערכת :).
@niguy
לגבי מגבר משולב, לא היה לי בכלל ספק שזה השלב הבא. עכשיו כשאני כבר מכיר את הרמקול ויודע איך הוא נשמע בחלל שלי עם הרסיבר, הגיע הזמן לשלב הבא. אני מקווה ומאמין שאוכל לבדוק חלק מהמגברים אצלי בסלון. את הלינגדורף שלך שמעתי באמת בפיוצ'ר אבל על הדרך, תוך כדי קניה של ה svs elavation. הרשים אותי ממש השילוב שלו עם ה pinnacle, לגמרי מועמד. אגב איך אתה מתרשם ממנו אחרי תקופה איתו? עד כמה השפיעה מערכת הכיול שלו על הסאונד אצלך?
...
מערכת הכיול שלו דיי קלה לתפעול וזה מה שאני אוהב בו, הוא לא מחייב אותך להתעסק בגרפים ומדידות אין סופיות, הוא מגיע עם מקרופון כיול, אתה ממקום כמו שצריך את המיקרופון מפעיל את מערכת הכיול ונותן לה לעשות את העבודה בשקט בלי להתעסק יותר מדי, אתה מגיע ל 97% מדידה בחלל הקיים וזה לרוב מספיק, הסאונד משתנה משמעותית, אני אישית שמתי אותו על Global ולא על Focus כי אני אוהב שהסאונד מעט יותר מפוזר בחלל אבל ההבדל בין לעבוד עם מערכת הכיול לבין בלעדיה הוא משמעותי מאוד.
עוד דבר שאני אוהב במגבר הזה הוא היכולות הבלתי נגמרות שלו, אתה רוצה לשמוע סטריאו? תגדיר אותו 2.0, אתה רוצה לשמוע סטריאו עם סאב אחד? תגדיר 2.1, רוצה שני סאבים?! תגדיר 2.2, רוצה לשנות את הסאונד שהוא מוציא? יש לך כמה אפשרויות VOICE מובנות ויש לך כמובן גם שליטה עצמאית על עוצמת הבאס או הטרבל כולל חיתוכים, ותיקוני זמן, פשוט אין סוף אפשרויות, מי שאוהב סאונד יותר בהיר יכול בכמה לחיצות לגרום למגבר להשמע כמו שהוא אוהב ומי שמחפש מגבר שאומר "בוא נלך מכות!" ברגע אחד יכול להפוך אותו לחם ובועט בתחום הבאס. הוא באמת נותן תחושה של "כל העולמות במכשיר אחד" וזה פשוט תענוג שיש מוצר כזה בבית.
@niguy
ברגע שהגיעו לבית אשתי אמרה שעכשיו הגיע תורם של האחוריים שנשארו עדיין בצבע שחור 😅
...
אם אישתך אמרה שהגיע הזמן - מי אתה שתחליט אחרת?! גבר שנשוי לאישה שהוא אוהב לא אומר לה "לא" או נותן לה להמתין, היא אמרה? אתה מבצע. נגמר הסיפור.
מחכים לשירשור התחדשות חדש!
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

mrzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 202
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #64 

תתחדש ותהנה

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #65 

orku כתב: מערכת הכיול שלו דיי קלה לתפעול וזה מה שאני אוהב בו, הוא לא מחייב אותך להתעסק בגרפים ומדידות אין סופיות, הוא מגיע עם מקרופון כיול, אתה ממקום כמו שצריך את המיקרופון מפעיל את מערכת הכיול ונותן לה לעשות את העבודה בשקט בלי להתעסק יותר מדי, אתה מגיע ל 97% מדידה בחלל הקיים וזה לרוב מספיק, הסאונד משתנה משמעותית, אני אישית שמתי אותו על Global ולא על Focus כי אני אוהב שהסאונד מעט יותר מפוזר בחלל אבל ההבדל בין לעבוד עם מערכת הכיול לבין בלעדיה הוא משמעותי מאוד.
עוד דבר שאני אוהב במגבר הזה הוא היכולות הבלתי נגמרות שלו, אתה רוצה לשמוע סטריאו? תגדיר אותו 2.0, אתה רוצה לשמוע סטריאו עם סאב אחד? תגדיר 2.1, רוצה שני סאבים?! תגדיר 2.2, רוצה לשנות את הסאונד שהוא מוציא? יש לך כמה אפשרויות VOICE מובנות ויש לך כמובן גם שליטה עצמאית על עוצמת הבאס או הטרבל כולל חיתוכים, ותיקוני זמן, פשוט אין סוף אפשרויות, מי שאוהב סאונד יותר בהיר יכול בכמה לחיצות לגרום למגבר להשמע כמו שהוא אוהב ומי שמחפש מגבר שאומר "בוא נלך מכות!" ברגע אחד יכול להפוך אותו לחם ובועט בתחום הבאס. הוא באמת נותן תחושה של "כל העולמות במכשיר אחד" וזה פשוט תענוג שיש מוצר כזה בבית.
...
זה מתחבר בדיוק לכל מה שקראתי על המגבר הזה, בהחלט מועמד רציני לבדיקה אצלי בבית.מה גם שהוא נותן את כל החבילה במכשיר אחד איכותי. תודה על התגובה!
orku כתב: אם אישתך אמרה שהגיע הזמן - מי אתה שתחליט אחרת?! גבר שנשוי לאישה שהוא אוהב לא אומר לה "לא" או נותן לה להמתין, היא אמרה? אתה מבצע. נגמר הסיפור.
מחכים לשירשור התחדשות חדש!
...
חחח שמע, אשתי בקטע הזה אלופה. לא רק שזורמת איתי עם השיגעון, גם דוחפת קדימה. כשניסיתי לגשש בעדינות לגבי הוספה של זוג רמקולי גובה(עדיין, עוד 2 קופסאות לא קטנות במיוחד בקיר הקידמי) לא רק שעודדה את זה, גם קנתה לי קופון מתנה ליום הולדת בפיוצ'ר 😅.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7639
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #66 

18/04/2026 13:33  
niguy כתב:
חחח שמע, אשתי בקטע הזה אלופה. לא רק שזורמת איתי עם השיגעון, גם דוחפת קדימה. כשניסיתי לגשש בעדינות לגבי הוספה של זוג רמקולי גובה(עדיין, עוד 2 קופסאות לא קטנות במיוחד בקיר הקידמי) לא רק שעודדה את זה, גם קנתה לי קופון מתנה ליום הולדת בפיוצ'ר 😅.
...
משהו חשוד כאן מרוב שזה נדיר.. תחשוב אם אין איזה קאץ' :lol:

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #67 

@niguy שרשור ארוך מיד כדי להגיד פשוט....
נראה מליון דולר!
אני לא צריך לשמוע כדי להבין שעשית בחירה מדהימה, ומספיק רק המראה המהמם של הסטאפ בשילוב הסלון.

תתחדש ותהנה

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #68 

mulder כתב: משהו חשוד כאן מרוב שזה נדיר.. תחשוב אם אין איזה קאץ' תמונה
...
🤣🤣🤣 אחי, אם זה המחיר שצריך לשלם, מה שזה לא יהיה...🤷‍♂️

@molvy תודה רבה!!

orku
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #69 

niguy כתב: זה מתחבר בדיוק לכל מה שקראתי על המגבר הזה, בהחלט מועמד רציני לבדיקה אצלי בבית.מה גם שהוא נותן את כל החבילה במכשיר אחד איכותי. תודה על התגובה!
חחח שמע, אשתי בקטע הזה אלופה. לא רק שזורמת איתי עם השיגעון, גם דוחפת קדימה. כשניסיתי לגשש בעדינות לגבי הוספה של זוג רמקולי גובה(עדיין, עוד 2 קופסאות לא קטנות במיוחד בקיר הקידמי) לא רק שעודדה את זה, גם קנתה לי קופון מתנה ליום הולדת בפיוצ'ר תמונה.
...
הגיוני שזה מה שקראת על הלינגדורף - כי הוא באמת כזה.

לשמחתי הרבה גם אשתי כמו אישתך תמיד דוחפת אותי להתחדש ותומכת מלאה בתחביב הזה, כשאמרתי לה שנוסיף רמקולים בתקרה לקבלת אטמוס היא אמרה "כל עוד זה לא יפיל עלינו את התקרה - אין לי בעיה, פשוט לא בא לי שהשכנים מלמעלה ישבו לנו בסלון 😂.
ואז כשאנחנו יושבים לראות ביחד סרט ואני בתוך תוכי יודע שהיא שותפה מלאה לתהליך - אין מאושר ממני.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8993
נתן תודות: 1565 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #70 

@niguy
אני מנסה לתת פה צ'אנס לאפליקציה של המיוזיק קאסט.
איך אני משנה את השמות של הסצינות ? לא מצליח למצוא איפה ואיך עושים.
יש לי 12 מוגדרות וכרגע באפליקציה מופיע סצינה 1, סצינה 2 וכו' ואין מצב שאני מצליח לזכור מה איפה.

החיסרון הכי משמעותי בעיני הוא שאין את הסידור "בטאבים" כמו ב-AV.
כך לדוגמא בשביל להגיע למצבי ה-DSP יש יותר לחיצות ואיזה כפתור קטן שאני כל הזמן צריך לחפש אותו איפה הוא נמצא בהתאם לכניסה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #71 

@avihuli
לגבי הסצנות, לחיצה ארוכה על הסצנה תפתח אפשרות לשנות את שמה.
לגבי מצבי ה-DSP, מהמסך הראשי לחץ על סמל ה-EQ, ובמסך שייפתח תחת האפשרות "סגנון קול" יופיע מצב ה-DSP הנוכחי.
לחיצה עליו תציג את כל מצבי ה-DSP, ולכל אחד מהם יש גם אפשרות לערוך את ההגדרות (גודל חדר, גודל האפקט וכו').
אני די מרוצה מהאפליקציה, לא יודע להשוות אותה לקודמת כי לא השתמשתי בה.
הדבר היחידי שמוזר לי זה שימאהה לא הכניסו בה את כל אופציות ה SETUP שיש ברסיבר. כדי להגיע לזה צריך לפתוח דפדפן, להכניס את כתובת הרסיבר ולהוסיף בסוף setup\
Screenshot_20260422_224718_MusicCast.jpg
Screenshot_20260422_222741_MusicCast.jpg
Screenshot_20260422_222747_MusicCast.jpg

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #72 

הי, תודה רבה - האמת לא חשבתי על לחיצה ארוכה.
באפליקציה הישנה זה נמצא בצורה נגישה יותר בטאב ייעודי וזה הרבה יותר נוח לדעתי.
גם החלוקה של "נושאי הטאבים" היא בלחיצה מיידית ועושה יותר שכל, כנראה עניין של הרגל.

מבחינת ממשק ההגדרות שים לב שאתה יכול כמובן לפתוח אותו מכל דפדפן: פלאפון / טאבלט.
לא יודע אם אתה מכיר, אבל אם תשים רק את כתובת ה-IP בלי הסיומת של ה-SETUP אז ייפתח לך ממשק שליטה על הרסיבר.

**עריכה - אגב, עכשיו קלטתי ויפה ששמת את הצילום של המערכת שלך באפליקציה.
Screenshot_20260423_110107_AV Controller.jpg
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #73 

ב RX-A6A אם לא תוסיף את ה setup תגיע למסך הגדרות לא ממש רלוונטי, אני אפילו לא זוכר מה יש שם, אבל הוא לא עוזר לכלום.אם תרצה לקנפג את הרסיבר ולהגיע לכל ההגדרות שיש בתפריט של הרסיבר חייבים להוסיף את ה setup/
לגבי התמונה שהוספתי, חחח תודה. פיצ'ר נחמד. במקרה גיליתי שזה אפשרי תוך כדי משחק באפליקציה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #74 

כן, אחינו היקר - אני יודע ☺️
בלי ה-SETUP זה ממשק שליטה.
עם - ממשק הגדרות.
.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #75 

מוזר, לא מצליח.
אני מדבר על המספור היכן שרשום SCENE.
לא נותן לי לערוך את השם.
Screenshot_20260424_004036_MusicCast.jpg
Screenshot_20260424_004227_AV Controller.jpg
.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3718
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #76 

תתחדש ותהנה. נראה מעולה ובטח גם נשמע כך!
חשבת על הוספת זוג אטמוס בתקרה?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #77 

אל תכניס לו עוד רעיונות .....חחחחחח
Sony 1040
Monitor mass

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3718
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #78 

עופרפולק כתב: אל תכניס לו עוד רעיונות .....תמונהח
...
למה לא?!
עם מערכת שהוא בנה. זה מתבקש!!
ובייחוד כשהנהלה מפרגנת.😉
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #79 

avihuli כתב: מוזר, לא מצליח.
אני מדבר על המספור היכן שרשום SCENE.
לא נותן לי לערוך את השם.
...
מוזר אחי, אצלי זה עובד עם לחיצה ארוכה על המספר.
קשה לי להאמין שזה קשור לרסיבר. יש מצב שזה בגלל שמותקנות לך 2 אפליקציות שליטה

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #80 

big007 כתב: תתחדש ותהנה. נראה מעולה ובטח גם נשמע כך!
חשבת על הוספת זוג אטמוס בתקרה?
...
תודה רבה! האמת שהשרשור הזה הוקם לתחייה אחרי שנה וחצי, ובין לבין הוספתי את זה
viewtopic.php?t=400763 :D
אמנם לא בתקרה אבל עושים יופי של עבודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”