אני לא טועה, הטמעתי את התמיכה בפרופיל 7 ב-CoreELEC, אני יודע בדיוק איך זה עובד.
אתה יכול לבדוק את זה לבד אם יש לך מכשיר עם CE ומותקנת עליו גרסה NE או NO.
תתחבר למערכת ב-SSH
kodi-stop
תערוך את הקובץ
/storage/.kodi/userdata/guisettings.xml
תשנה videoplayer.convertdovi מ-2 ל-0
תשמור.
תעשה kodi-start
ואז תנסה להפעיל תוכן עם FEL.
TheCoolest כתב:
אני לא טועה, הטמעתי את התמיכה בפרופיל 7 ב-CoreELEC, אני יודע בדיוק איך זה עובד.
אתה יכול לבדוק את זה לבד אם יש לך מכשיר עם CE ומותקנת עליו גרסה NE או NO.
תתחבר למערכת ב-SSH
kodi-stop
תערוך את הקובץ
/storage/.kodi/userdata/guisettings.xml
תשנה videoplayer.convertdovi מ-2 ל-0
תשמור.
תעשה kodi-start
ואז תנסה להפעיל תוכן עם FEL.
...
אני מדבר על משהו אחר. תכתוב בגוגל dolby vision fel baked ותראה על מה אני מדבר.
זה מקודד את התוכן מחדש בסרטון שהבאת.
יש סרטים שלא מגיעים עם DV בדיסק אבל כן בשירותי הזרמה. אז להם אוהבים לעשות את גרסאות ההיבריד.
לוקחים את שכבת ה-DV מ-WEB-DL ומלבישים אותה על הרימוקס מהדיסק.
אני אישית לא כזה סומך על זה. אם תבדוק את הסרט Zack Snyder's Justice League תראה שיש הבדל עצום בין HDR10 לבין DV על אותו הקובץ.
אבל ל-encodes אני חושב שה-BAKED FEL זה אחלה דבר, ללא ספק.
כן, זה מידע של encoding, אין הרבה קבוצות שעושות את זה, אבל אני מאד אוהב את השחרורים של W4NK3R מהבחינה הזו.
לגבי Zack Snyder's Justice League, אני אעשה השוואה בין FraMeSToR Remux Hybrid ל-W4NK3R ואחווה את דעתי, אבל באופן עקרוני מעולם לא התאכזבתי מהשחרורים של FraMeSToR
יש לי את ה-WANKER, שם ראיתי את ההבדל. יש לו גם בעיה עם תזמון שכבת ה-DV אחרי החלק הראשון של הסרט. זו הסיבה שבכלל התחלתי להתעסק בלנסות להבין מה קורה עם שינויים בתאורת התמונה, ביטלתי DV וראיתי שהתמונה עם HDR שונה מאד בהרבה מאד סצינות.
נעשה רגע סדר - קבצים שהם hybrid הם באמת קבצים שבהם לוקחים רצועתת וידאו ממקור אחד ו"מלבישים" על מקור אחר. הקבוצות שמשחררות קבצים כאלה עושים את זה לפעמים בהצלחה ולפעמים פחות בהצלחה.
יש איזה מישהו שהרים את הכפפה ויצר סקריפט יחסית פשוט ונוח לעבודה, ושם אפשר לקחת קובץ שכבר מגיע עם DV FEL והסקריפט מחדיר את שכבת ה-FEL כך שהכל מגיע כעת בפרופיל 8.1 רק שזה כולל את שכבת ה-FEL.
זה כמובן לא יעזור למי שמעוניין לצפות ברימקס עצמו. מה שכן, יותר ויותר קבוצות בסצינה מרימות את הכפפה ומשחררות גרסאות שהן FEL BAKED ובכך חוסכות את העבודה עצמה עם הסקריפט. זה פתרון נחמד למי שיש לו תמיכה ב-DV אבל אין לו תמיכה ב-FEL.
דחפתי תיקונים לקרנל של NG, כך שמהנייטלי ביום שני CE-21 NG אמור לעבוד עם ההומטיקס שיש עליו ATV14.
מוזמנים לעקוב אחרי מה שאומרים על זה בפורום של CE.
הנה התיקונים למי שמעוניין לראות: (שני האחרונים) https://github.com/CoreELEC/linux-amlog ... gic-4.9-20
hgny כתב:
זה כמובן לא יעזור למי שמעוניין לצפות ברימקס עצמו. מה שכן, יותר ויותר קבוצות בסצינה מרימות את הכפפה ומשחררות גרסאות שהן FEL BAKED ובכך חוסכות את העבודה עצמה עם הסקריפט. זה פתרון נחמד למי שיש לו תמיכה ב-DV אבל אין לו תמיכה ב-FEL.
...
אני לא חושב שיש קבוצות סצינה שמשחררות Baked, כל מה שראיתי היה קבוצות P2P
זה מתקן בעיה נוספת שיש עם אנדרויד 14 באופן כללי. עברו להשתמש ב-GPT, ובגלל זה שם הכוננים מקבל מבנה שונה מהדרך הרגילה.
קודי שלנו מצפה לראות משהו כמו /dev/super אבל לא מוצא כזה, ולכן לא מציג את האופציה לעשות ריבוט לאנדרויד בתפריט הכיבוי.
אז אם מוצאים מחיצה MPT על eMMC עם GPT מדלגים עליו ונותנים ללוגיקה הישנה לעבוד.
ChinggisKhan כתב:
אסכם את כל הדיון:
המצב הוא מתסכל למדי מבחינת יכולת מיצוי מוגבלת של המסך שלנו. מצד שני, לא כל ההבדלים ניכרים בעין לא מקצועית.
אני באופן אישי, כן שם לב להבדלים (מה גם שזניחים לרוב) באיכות התמונה בין HDR ל-DV (מסך E9, פלקס שרץ על כרומקאסט, קבצי MKV עם ביטרייט ממש דומה, בערך 9 ג'יגה לפרק, 70 ג'יגה ל-Remux), אבל לא חותם על זה שהייתי רואה הבדל מהותי בישום של DV. יכול מאד להיות שעם מסך ברמת בהירות גבוהה יותר (G4 שמדגדג לי) ההבדל ניכר יותר.
...
אני חייב להגיד שיש הבדל באיכות התמונה ואין ספק בכלל שה-Homatics עם CoreELEC מציג תמונה יותר טובה מאשר CCwGTV, ואין לי ספק שבטלוויזיה כמו G4 ההבדלים הרבה יותר ניכרים לעין.