חד משמעי. היא פשוט מדהימה !06/09/2025 18:03oferlaor כתב: אני רק מבואס שלא קיבלנו עוד מאומה ת׳רמן שהיא ממש מדהימה. שמה את כולם בכיס הקטן....
Dexter: Resurrection - סדרת פשע מהיקום של "דקסטר" עם מייקל סי הול
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
תכלס החזירו את דקסטר מהמתים והמשיכו את הסדרה המקורית.
יופי של בנייה לקראת העונה הבא!
8.4/10 לעונה.
יופי של בנייה לקראת העונה הבא!
8.4/10 לעונה.
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11713
איזה יופי של סדרה עם ליהוק מדהים. עכשיו מי ימלא את הבור הענק שנפער לאחר סיום העונה כל שבוע, פשוט אין משהו ברמה הזו.
עונה שנייה כבר על שולחן העריכה, הכרזה לדעתי ממש בקרוב (זה גם מופיע ב -imdb).
עונה שנייה כבר על שולחן העריכה, הכרזה לדעתי ממש בקרוב (זה גם מופיע ב -imdb).
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 804
צריך לדעתכם לראות את סדרת הפריקוול שדקסטר צעיר לפני הצפיה בעונה הזאת?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
אין שום צורך...
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11713
אכן לא חייבים, אך היא סדרה נהדרת שנותנת עוד אינפורמציה על מה שעבר על דקסטר בילדות עם כמה פרטים מעניינים.
את Dexter: New Blood חובה לראות לפני הסדרה הזו כי יש בה כמה נקודות משמעותיות להבנת מערכת היחסים בין דקסטר לבנו.
את Dexter: New Blood חובה לראות לפני הסדרה הזו כי יש בה כמה נקודות משמעותיות להבנת מערכת היחסים בין דקסטר לבנו.
- יהלי ב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
סדרת הפריקולל בוטלה אגב ובצדק, אם כי היה מגיע לה עונה נוספת כדי לספר את הסיפור של דוקס ושל מטיוס...
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
עונה שהיא לא פחות ממעולה! אני ממקם אותה במקום השלישי, מיד אחרי העונה הראשונה המופתית (דקסטר ואחיו) והעונה הרביעית המצוינת (רוצח הטריניטי). אני והאשה יושבים כל שבוע ורואים את הפרקים בהנאה ענקית, בפרצי צחוק ובקריאות WTF, עם אותה ההתרגשות שהייתה לנו כשראינו את העונות המקוריות בתור סטודנטים לפני כמעט 20 שנה (פאק, כמה זמן עבר מאז...)
בקיצור, שמח שדקסטר חזר לסורו, ומבחינתי שיסגרו כבר מעכשיו חוזה מחייב וכובל ל-5 שנים מינימום עם מייקל סי הול, שלא יברח לנו לשום מקום!
בקיצור, שמח שדקסטר חזר לסורו, ומבחינתי שיסגרו כבר מעכשיו חוזה מחייב וכובל ל-5 שנים מינימום עם מייקל סי הול, שלא יברח לנו לשום מקום!