Itzik33 כתב:
רק שאבין, הדבר היפה הזה מעל הטיונר הוא קיט ישראלי, תוכנן כאן בארץ או קיט מיובא ?
יש לך אותו עדיין או אולי שירטוטים שלו ?
פעם ראשונה שאני רואה את זה.
מי "האבא" שלו, מה הסיפור מאחוריו ?
...
עד כמה שידוע לי, זה קיט ישראלי, לא יודע אם התכנון ישראלי או מיובא ולא יודע מי ה-"אבא" שלו
המכשירים כאמור נתרמו מזמן
יש לי כנראה באיזה מקום את כל התיעוד של הבנייה (כולל תוצאות בדיקות מעבדה - אופיינים וכו' - כאמור נבנה כפרוייקט מעבדה בתיכון)
בהמשך לתופעה המוזרה בדקדה 6060 שלי, שלושת הלחצנים הימניים- טיונר, פטיפון וטייפ, לא נשארים לחוצים כשלוחצים עליהם. מאחור לא רואים שום דבר כמו סטופר שמקובל במכשירים אחרים. מה אני מפספס כאן?
מדהים זה אפילו עבד פעם יותר מזה זה עבד עם רעשי רקע זמזומים חירחושים ואנשים שמחו לשמוע את התקליטים או הקלטות או הרדיו שלהם.
דרגת מוצא Current Dumping דומה לסכמה הזו
אני לא מחבר שום דבר כרגע. גם לא רמקול בלאי לניסויים.
מצאתי אותו עם כבל חתוך, וכל הלחצנים מימין משובשים ושבורים. אלה לחצנים עצמאיים (לחיצה-נעילה, לחיצה-שיחרור). הזמנתי 7 כאלה באליאקספרס. הם עם 6 פינים. אתקין אותם ואחרי זה נבדוק מה קורה בזהירות.
זה "שביט" 625, בצד שמאל כתוב "ליפמן". כנראה הבונה. מאחוריו מימין יש איזשהו מכוון שלא הבנתי מה זה. הטאצ'ים שלו בחזית לא פעילים. שמתי קצת לחות על האצבע וזה לא עזר. מגבר שלא נתקלתי בו אף פעם. וראיתי הרבה קיטים ישראליים.
יש שם כניסה של אנטנה, לא ברור למה כי זה רק מגבר. אולי היתה כאן איזו קומבינה שאתה יכול לחבר טיונר ולעשות טיונינג עם הכפתור הזה האחורי? ולחבר את האנטנה למגבר במקום לטיונר? חוץ מזה בחזית מימין יש 2 מדים שמהתמונה קשה לפענח מה הם - מדי עוצמת הגברה? וגם: מה זה הכפתור שכתוב עליו .int. sta ? מה הוא עושה?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
dragon כתב:
יש שם כניסה של אנטנה, לא ברור למה כי זה רק מגבר. אולי היתה כאן איזו קומבינה שאתה יכול לחבר טיונר ולעשות טיונינג עם הכפתור הזה האחורי? ולחבר את האנטנה למגבר במקום לטיונר? חוץ מזה בחזית מימין יש 2 מדים שמהתמונה קשה לפענח מה הם - מדי עוצמת הגברה? וגם: מה זה הכפתור שכתוב עליו .int. sta ? מה הוא עושה?
...
ניחוש מושכל שלי...
יש במגבר טיונר מובנה עם אופציה לבחור תחנה אחת .הערכה שלי שה- הלחצן int. sta זאת אופצית instent station שמאפשרת לשמוע תחנה שנבחרה מראש בלחיצת כפתור.