Xiaomi AX3000T
אתה לא יכול לעשות switch עם פורטים של 2.5g כשיש לך רק 2 ממשקי hsgmii, יצא לך מוצר כמו xiaomi ax6000 אחרת.
בכל מקרה, אם נסתכל על האח הגדול של הצ'יפ ששם יש לנו datasheet ברור, יש לך 2 ממשקי serdes 2.5 אבל auto neg עד ג'יגה.
סך הכל זה מראה שהמוצר כן איכותי ולא סתם שמו לך פורטים.
הסתכלתי על הdts הראשי שם הם מוגדרים כ gmac ללא התייחסות ל serdes, צריך להסתכל על מימוש לדוגמא אבל גם אז זה לא תחליף ל datasheet
בכל מקרה, אם נסתכל על האח הגדול של הצ'יפ ששם יש לנו datasheet ברור, יש לך 2 ממשקי serdes 2.5 אבל auto neg עד ג'יגה.
סך הכל זה מראה שהמוצר כן איכותי ולא סתם שמו לך פורטים.
הסתכלתי על הdts הראשי שם הם מוגדרים כ gmac ללא התייחסות ל serdes, צריך להסתכל על מימוש לדוגמא אבל גם אז זה לא תחליף ל datasheet
Re: Xiaomi AX3000T - ראוטר חדש ומעניין ב160 ש"ח
אנא הסבר. ומה הבעיה איתו?04/09/2023 6:07elxyzad כתב: אתה לא יכול לעשות switch עם פורטים של 2.5g כשיש לך רק 2 ממשקי hsgmii, יצא לך מוצר כמו xiaomi ax6000 אחרת....
כי אז כל הפורטים חולקים ביחד רוחב פס של פורט אחד....
וזה המצב בראוטר xiaomi ax6000 לפי מה שאמרו פה בפורום ואני מניח שזה נכון כי הוא אמור להיות ***
אני מדבר על לשים רק 2 פורטים בנתב, כל אחד יהיה 2.5g. אחד WAN אחד LAN. בלי פורטים נוספים
או לחילופין פורט WAN 2.5 שישתמש בממשק אחד, ועוד שני פורטים של גיגה שישתמשו ב 2500 השני. אין חלוקת יתר של רוחב הפס
או לחילופין פורט WAN 2.5 שישתמש בממשק אחד, ועוד שני פורטים של גיגה שישתמשו ב 2500 השני. אין חלוקת יתר של רוחב הפס
אוקיי זה בגדול אפשרי, אבל 2 פורטים של 2.5 זה משהו שאף אחד לא יעשה..04/09/2023 13:47NACHUM37 כתב: אני מדבר על לשים רק 2 פורטים בנתב, כל אחד יהיה 2.5g. אחד WAN אחד LAN. בלי פורטים נוספים
או לחילופין פורט WAN 2.5 שישתמש בממשק אחד, ועוד שני פורטים של גיגה שישתמשו ב 2500 השני. אין חלוקת יתר של רוחב הפס...
וגם אתה תצטרך צ'יפ phy שתומך 2.5 שזה לא זול בכלל. יכול לייקר את המכשיר בעשרות שקלים
במקום זה הם בחרו לעשות dual wan שזה לפחות אמור לעבוד טוב אם המעבד יעמוד בזה.
- Driftix
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- שם מלא: Nakash
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
חברה אז איך הוא יהיה בתור AP/RANGE EXTENDER? צריך משהו איכותי שייתן לי מהירות של 600/100 בWIFI בחדר.
ומה ההבדל בינו לבין AX6/AX6S או HUAWEI AX3 PRO / REDMI AX5400?
אולי בהמשך בתור ראוטר עם DMZ בגלל שאין ברידג' בהוטבוקס 5F..
אולי בהמשך בתור ראוטר עם DMZ בגלל שאין ברידג' בהוטבוקס 5F..
אמור להחזיק גם ג'יגה על wifi. אפילו ה ax6s מסוגל.04/09/2023 18:25Driftix כתב: חברה אז איך הוא יהיה בתור AP/RANGE EXTENDER? צריך משהו איכותי שייתן לי מהירות של 600/100 בWIFI בחדר.
אולי בהמשך בתור ראוטר עם DMZ בגלל שאין ברידג' בהוטבוקס 5F.....
לכל השאר שציינת יש מעבד יותר חזק, אבל יכולות ה offload של הראוטר הזה משוות את הביצועים.
אם אתה מתכנן להתקין openwrt בעתיד (כשתהיה תמיכה) אז המעבד החזק של ax6 מהווה יתרון. אפשר להשיג אותו בכלל?
על הנייר מאוד איכותי, אבל צריך חלוצים שיזמינו אותו.
- Driftix
- חבר פעיל מאוד

בא ליייי. אם תדליקו אותי מספיק אני מזמין היום
ואיך בהשוואה לTPLINK C80 וכאלה? כלומר האם עדיף WIFI5 חזק או WIFI6 תקציבי/בינוני
ואיך בהשוואה לTPLINK C80 וכאלה? כלומר האם עדיף WIFI5 חזק או WIFI6 תקציבי/בינוני
ברור שעדיף wifi 6 .04/09/2023 19:13Driftix כתב: בא ליייי. אם תדליקו אותי מספיק אני מזמין היום![]()
ואיך בהשוואה לTPLINK C80 וכאלה? כלומר האם עדיף WIFI5 חזק או WIFI6 תקציבי/בינוני...
לא הייתי אומר שהראוטר הזה חלש אפילו. שוב, על הנייר.
יאללה בסך הכל 160
- Driftix
- חבר פעיל מאוד

איפה הכי כדאי לקנות אותו. מעדיף לא מALIEXPRESS אם אפשר. את vopmart לא מכיר ובכל מקרה המשלוח שלהם יקר מאוד.
מה הבעיה ב aliexpress? אני אישית הייתי מזמין משם, תחפש מוכר שמוכר במחיר הגיוני ויש לו דירוג מושלם
- Driftix
- חבר פעיל מאוד

אין הרבה מכירות עליו שם והמוכרים לא כולם איכותיים, גם המשלוח יכול להיות ממש איטי04/09/2023 21:00elxyzad כתב: מה הבעיה ב aliexpress? אני אישית הייתי מזמין משם, תחפש מוכר שמוכר במחיר הגיוני ויש לו דירוג מושלם...
מה לגבי הoffload מה זה אומר? וכן אני יתקין OPENWRT יש מצב, ככה יהיה גם אנגלית בטח
ממש עכשיו רואה בינו לבין שאר הדגמים שרשמתי - אתה אומר חוץ ממעבד אמור להיות אותו דבר או מה עוד.
יש הרבה במחירים האלה שנראה בערך דומים אז צריך להחליט ביניהם..
REDMI AX6/AX6S
HUAWEI AX3 PRO
REDMI AX5400
Redmi AX3000
או הT המעניין שלנו..
הייתי שוקל רק את הax6 כתחליף, במיוחד אם אתה רוצה openwrt. אבל אי אפשר להשיג אותו, לא?04/09/2023 21:25Driftix כתב: אין הרבה מכירות עליו שם והמוכרים לא כולם איכותיים, גם המשלוח יכול להיות ממש איטי
מה לגבי הoffload מה זה אומר? וכן אני יתקין OPENWRT יש מצב, ככה יהיה גם אנגלית בטח
ממש עכשיו רואה בינו לבין שאר הדגמים שרשמתי - אתה אומר חוץ ממעבד אמור להיות אותו דבר או מה עוד.
יש הרבה במחירים האלה שנראה בערך דומים אז צריך להחליט ביניהם..
REDMI AX6/AX6S
HUAWEI AX3 PRO
REDMI AX5400
Redmi AX3000
או הT המעניין שלנו.....
- Driftix
- חבר פעיל מאוד

הזמנתי אתמול
את הAX3000T
וכן אפשר להשיג אני רואה אותו בJD.COM, לא יודע אם יש להם מלאי..
מקווה שיגיע אליי זריז
וכן אפשר להשיג אני רואה אותו בJD.COM, לא יודע אם יש להם מלאי..
מקווה שיגיע אליי זריז
- Driftix
- חבר פעיל מאוד

עוד מישהו עשה הזמנה? או כאלה שיש להם ורוצים לשתף מידע?
כמה זמן בערך לוקח ל OpenWRT להגיע לנתבים חדשים, בהנחה שהחומרה מאפשרת כמו שנראה במקרה הזה?
זה רק עניין שמישהו שיודע מה שהוא עושה יקח את זה על עצמו, צריך להשיג כמה פרטים לגבי המבנה הנוכחי של הflash, את ה device tree וכמובן למצוא אקספלויט כדי שמשתמש ממוצע יצליח לצרוב תוכנה חדשה. זה לא אמור להיות קשה בתוכנה של שיאומי כי היא מבוססת על openwrt והם לא מתקנים שום דבר.06/09/2023 17:27ds123 כתב: כמה זמן בערך לוקח ל OpenWRT להגיע לנתבים חדשים, בהנחה שהחומרה מאפשרת כמו שנראה במקרה הזה?...
המחיר הזול אולי יעודד אנשים שסתם רוצים פרויקט למידה
תמיד אפשר למצוא משהו. בטח בתוכנה הלא רצינית של שיאומי...