נטפליקס מתחילה לגבות כסף על מנוי נוסף שלא נמצא בכתובת הראשית
- starrywolf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
@ziv_r
1. איפה ראית שמספר המנויים עלה במקומות אחרים מחוץ לארה"ב? בכתבה שצירפת מדובר על ארה"ב בלבד.
2. המנוי עם הפרסומות עולה $6.99
3. שווי מנייה זה דבר מאוד דינמי - אני מציע שנחכה ונראה מה יהיה המצב במדינות אחרות לפני שנסיק מסקנות.
1. איפה ראית שמספר המנויים עלה במקומות אחרים מחוץ לארה"ב? בכתבה שצירפת מדובר על ארה"ב בלבד.
2. המנוי עם הפרסומות עולה $6.99
3. שווי מנייה זה דבר מאוד דינמי - אני מציע שנחכה ונראה מה יהיה המצב במדינות אחרות לפני שנסיק מסקנות.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
1. כי ב- US נעשתה האנליטיקה של זה. זה לא אומר שיש ירידה בשאר המדינות.
2. מה הקשר למנוי עם פרסומות? זה עדיין עוד מנוי. חשבתי שאתה מדבר על תוספת העלות למשתמש למנוי קיים. רצוי להיות ברור. נטפליקס זוהי חברה ציבורית, מאוד קל לבדוק שההנחה הראשונית שלך שגויה.
3. כמובן שמחיר מניה זה דינמי, אבל העליה במחיר המנייה מאז ההכרזה די מציינת שזוהי היתה החלטה נכונה.
אין כרגע שום נתון אובייקטיבי שמראה שזוהי היתה החלטה שגויה.
2. מה הקשר למנוי עם פרסומות? זה עדיין עוד מנוי. חשבתי שאתה מדבר על תוספת העלות למשתמש למנוי קיים. רצוי להיות ברור. נטפליקס זוהי חברה ציבורית, מאוד קל לבדוק שההנחה הראשונית שלך שגויה.
3. כמובן שמחיר מניה זה דינמי, אבל העליה במחיר המנייה מאז ההכרזה די מציינת שזוהי היתה החלטה נכונה.
אין כרגע שום נתון אובייקטיבי שמראה שזוהי היתה החלטה שגויה.
- starrywolf
-
- חבר ותיק

1. מצטט אותך:
"מסתבר כי מספר המנויים בעליה לאחר ההכרזה של Netflix".
אני כתבתי בעקבות מה שכתבת והכתבה שצירפת שמספר המנויים עלה רק בארה"ב. מי שקורא את מה שכתבת עשוי לחשוב שמספר המנויים עלה בכל המדינות בהם יושמה רפורמת אכיפת השיתוף ולא רק בארה"ב.
2. אני חושב שהייתי ברור מאוד: משתמש אחד שמשלם לפני הרפורמה $19.99 לחודש החליט להתנתק ובמקומו הצטרפו 2 משתמשים חדשים שמשלמים $6.99 לחודש למנוי עם פרסומות. התוצאה היא שלנטפליקס יש כרגע 2 משתמשים במקום משתמש אחד (מספר המשתמשים הוכפל) אבל הרווח שלהם בשורה התחתונה הוא $13.98 ולא $19.99 לחודש כלומר הרווח קטן יותר. האם זה יותר טוב? בכלל לא בטוח.
3. כמו שאמרתי - נחכה ונראה.
אני כתבתי בעקבות מה שכתבת והכתבה שצירפת שמספר המנויים עלה רק בארה"ב. מי שקורא את מה שכתבת עשוי לחשוב שמספר המנויים עלה בכל המדינות בהם יושמה רפורמת אכיפת השיתוף ולא רק בארה"ב.
2. אני חושב שהייתי ברור מאוד: משתמש אחד שמשלם לפני הרפורמה $19.99 לחודש החליט להתנתק ובמקומו הצטרפו 2 משתמשים חדשים שמשלמים $6.99 לחודש למנוי עם פרסומות. התוצאה היא שלנטפליקס יש כרגע 2 משתמשים במקום משתמש אחד (מספר המשתמשים הוכפל) אבל הרווח שלהם בשורה התחתונה הוא $13.98 ולא $19.99 לחודש כלומר הרווח קטן יותר. האם זה יותר טוב? בכלל לא בטוח.
3. כמו שאמרתי - נחכה ונראה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

נרשום רק עובדות, זה יעזור לדיון:
1. מחיר המניה עלה מאז ההכרזה.
2. כמות המנויים עלתה.
1. מחיר המניה עלה מאז ההכרזה.
2. כמות המנויים עלתה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
2. החישוב שלך לא נכון. הם אמרו שהם מרוויחים הרבה יותר כסף מהמנוי עם פרסומות מאשר מנוי רגיל. כלומר, כל מנוי שעובר למנוי הזול עם פרסומת זה רווח נקי (כי המפרסמים משלימים את הכסף).09/06/2023 21:03starrywolf כתב: 1. מצטט אותך:
3. כמו שאמרתי - נחכה ונראה....
- starrywolf
-
- חבר ותיק

@oferlaor
אני לא ראיתי שום אזכור לזה שנטפליקס מרוויחים יותר כסף על מנוי עם פרסומות אבל זה נשמע הגיוני למדי ומתאים בול לאופי החמדני של החברה לתמחר את המנוי הזול ביותר כך שירוויחו עליו יותר מאשר על מנוי רגיל.
אני לא ראיתי שום אזכור לזה שנטפליקס מרוויחים יותר כסף על מנוי עם פרסומות אבל זה נשמע הגיוני למדי ומתאים בול לאופי החמדני של החברה לתמחר את המנוי הזול ביותר כך שירוויחו עליו יותר מאשר על מנוי רגיל.

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

המטרה של כל חברה היא להרויח כסף, כולל זאת שאתה עובד בה, זאת המהות של קפיטליזם.
אגב, אחד מכל 4 מנויים חדשים, לוקח את המסלול התקציבי של פרסומות:
https://variety.com/2023/digital/news/n ... 235617749/
אגב, אחד מכל 4 מנויים חדשים, לוקח את המסלול התקציבי של פרסומות:
https://variety.com/2023/digital/news/n ... 235617749/
- eizen5
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
במערכת ההפעלה של Apple TV גירסה 17 הבאה עלינו לטובה תהיה סוף סוף תמיכה ב-VPN. מתקינים לאמא בארץ Apple TV שמתחבר לשרת ה-WireGuard אצלי בבית בלונדון והבעיה נפתרה
https://www.androidauthority.com/apple-tv-vpn-3332258
Batnun
.
Batnun
.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
כמה שעות אחרי שכתבתי את זה רשמתי עוד משתמש....
מעכשיו החשבון החודשי יהיה בערך 87 ש"ח.

- oferlaor
-
- מנהל

https://www.inc.com/jason-aten/netflixs ... ccess.html09/06/2023 23:13starrywolf כתב: @oferlaor
...
- oferlaor
-
- מנהל

ניחוש שלי שהם יוכלו לזהות שזה דלוק ולמנוע הרצת נטפליקס במסלול זה. בכל מקרה, ממש לא הייתי רוצה שה-appleTV של כל המשפחה יעבור דרך הרשת הביתית שלי (מה גם שמרבית השימוש מחוץ לבית באפליקציות נייטיב של המסך)10/06/2023 0:44Batnun כתב: במערכת ההפעלה של Apple TV גירסה 17 הבאה עלינו לטובה תהיה סוף סוף תמיכה ב-VPN. מתקינים לאמא בארץ Apple TV שמתחבר לשרת ה-WireGuard אצלי בבית בלונדון והבעיה נפתרה![]()
Batnun
....
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2689
לא מאמין שהם יגיעו לזה, בסוף רק המיעוט שבמיעוט יתחברו עם VPN לבית הראשי.
- starrywolf
-
- חבר ותיק

אני לא חושב שהם יצליחו לזהות את זה (או אפילו יתאמצו לנסות בשביל כמות האנשים היחסית מועטה שיעשו את זה) אבל אני מסכים לחלוטין עם הגישה שלך לגבי חוסר הרצון לאפשר גישה למכשירי Apple TV של כל המשפחה לרשת הביתית שלך.10/06/2023 12:34oferlaor כתב: ניחוש שלי שהם יוכלו לזהות שזה דלוק ולמנוע הרצת נטפליקס במסלול זה. בכל מקרה, ממש לא הייתי רוצה שה-appleTV של כל המשפחה יעבור דרך הרשת הביתית שלי (מה גם שמרבית השימוש מחוץ לבית באפליקציות נייטיב של המסך)...
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
10/06/2023 12:34oferlaor כתב: ניחוש שלי שהם יוכלו לזהות שזה דלוק ולמנוע הרצת נטפליקס במסלול זה. בכל מקרה, ממש לא הייתי רוצה שה-appleTV של כל המשפחה יעבור דרך הרשת הביתית שלי (מה גם שמרבית השימוש מחוץ לבית באפליקציות נייטיב של המסך)...
זה רק לאמא, ואני לא זוכר מה הביטרייט המקסימלי של נטפליקס אבל זה לא ממש יורגש עם חיבור סימטרי של 1Gb/s...
Batnun
.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
לא ראיתי אפשרות לנטפליקס עם פרסומות. יש את זה בארץ?
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
אין בארץ, זמין באוסטרליה, ברזיל, קנדה, צרפת, גרמניה, איטליה, יפן, קוריאה, מקסיקו, ספרד, בריטניה וארה"ב....
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
שאלה: הוספתי 'מנוי חיצוני' - האם זה בעצם מפנה לי פרופיל אחד במנוי הראשי? (מתוך ה 5)
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
התשובה היא כן.17/06/2023 10:49oris74 כתב: שאלה: הוספתי 'מנוי חיצוני' - האם זה בעצם מפנה לי פרופיל אחד במנוי הראשי? (מתוך ה 5)...
אחרי שניידתי פרופיל למנוי אקסטרה מוצגים לי רק 4 פרופילים ואני יכול להוסיף פרופיל.
בכלל לא ידעתי שיש הגבלה של 5 פרופילים.
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
להתכונן לשלם יותר? נטפליקס ביטלה את החבילה הבסיסית בקנדה
https://www.tgspot.co.il/netflix-cancel ... in-canada/
https://www.tgspot.co.il/netflix-cancel ... in-canada/
לפי הדיווחים נטלפיקס מבקשת לחזק את חבילת המודעות שלה לאחר שהתברר שהמודעות מכניסות לה, פר לקוח, אפילו יותר כסף מההפרש בין שתי החבילות בארצות הברית....