נטפליקס מתחילה לגבות כסף על מנוי נוסף שלא נמצא בכתובת הראשית

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064

שליחה

@ziv_r

1. איפה ראית שמספר המנויים עלה במקומות אחרים מחוץ לארה"ב? בכתבה שצירפת מדובר על ארה"ב בלבד.

2. המנוי עם הפרסומות עולה $6.99

3. שווי מנייה זה דבר מאוד דינמי - אני מציע שנחכה ונראה מה יהיה המצב במדינות אחרות לפני שנסיק מסקנות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

1. כי ב- US נעשתה האנליטיקה של זה. זה לא אומר שיש ירידה בשאר המדינות.
2. מה הקשר למנוי עם פרסומות? זה עדיין עוד מנוי. חשבתי שאתה מדבר על תוספת העלות למשתמש למנוי קיים. רצוי להיות ברור. נטפליקס זוהי חברה ציבורית, מאוד קל לבדוק שההנחה הראשונית שלך שגויה.
3. כמובן שמחיר מניה זה דינמי, אבל העליה במחיר המנייה מאז ההכרזה די מציינת שזוהי היתה החלטה נכונה.

אין כרגע שום נתון אובייקטיבי שמראה שזוהי היתה החלטה שגויה.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

1. מצטט אותך:

"מסתבר כי מספר המנויים בעליה לאחר ההכרזה של Netflix".

אני כתבתי בעקבות מה שכתבת והכתבה שצירפת שמספר המנויים עלה רק בארה"ב. מי שקורא את מה שכתבת עשוי לחשוב שמספר המנויים עלה בכל המדינות בהם יושמה רפורמת אכיפת השיתוף ולא רק בארה"ב.

2. אני חושב שהייתי ברור מאוד: משתמש אחד שמשלם לפני הרפורמה $19.99 לחודש החליט להתנתק ובמקומו הצטרפו 2 משתמשים חדשים שמשלמים $6.99 לחודש למנוי עם פרסומות. התוצאה היא שלנטפליקס יש כרגע 2 משתמשים במקום משתמש אחד (מספר המשתמשים הוכפל) אבל הרווח שלהם בשורה התחתונה הוא $13.98 ולא $19.99 לחודש כלומר הרווח קטן יותר. האם זה יותר טוב? בכלל לא בטוח.

3. כמו שאמרתי - נחכה ונראה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

נרשום רק עובדות, זה יעזור לדיון:
1. מחיר המניה עלה מאז ההכרזה.
2. כמות המנויים עלתה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

09/06/2023 21:03  
starrywolf כתב:
1. מצטט אותך:

"מסתבר כי מספר המנויים בעליה לאחר ההכרזה של Netflix".

אני כתבתי בעקבות מה שכתבת והכתבה שצירפת שמספר המנויים עלה רק בארה"ב. מי שקורא את מה שכתבת עשוי לחשוב שמספר המנויים עלה בכל המדינות בהם יושמה רפורמת אכיפת השיתוף ולא רק בארה"ב.

2. אני חושב שהייתי ברור מאוד: משתמש אחד שמשלם לפני הרפורמה $19.99 לחודש החליט להתנתק ובמקומו הצטרפו 2 משתמשים חדשים שמשלמים $6.99 לחודש למנוי עם פרסומות. התוצאה היא שלנטפליקס יש כרגע 2 משתמשים במקום משתמש אחד (מספר המשתמשים הוכפל) אבל הרווח שלהם בשורה התחתונה הוא $13.98 ולא $19.99 לחודש כלומר הרווח קטן יותר. האם זה יותר טוב? בכלל לא בטוח.

3. כמו שאמרתי - נחכה ונראה.
...
2. החישוב שלך לא נכון. הם אמרו שהם מרוויחים הרבה יותר כסף מהמנוי עם פרסומות מאשר מנוי רגיל. כלומר, כל מנוי שעובר למנוי הזול עם פרסומת זה רווח נקי (כי המפרסמים משלימים את הכסף).

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@oferlaor
אני לא ראיתי שום אזכור לזה שנטפליקס מרוויחים יותר כסף על מנוי עם פרסומות אבל זה נשמע הגיוני למדי ומתאים בול לאופי החמדני של החברה לתמחר את המנוי הזול ביותר כך שירוויחו עליו יותר מאשר על מנוי רגיל. 🤑

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

המטרה של כל חברה היא להרויח כסף, כולל זאת שאתה עובד בה, זאת המהות של קפיטליזם.

אגב, אחד מכל 4 מנויים חדשים, לוקח את המסלול התקציבי של פרסומות:
https://variety.com/2023/digital/news/n ... 235617749/

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

נמחק.

שליחה

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

במערכת ההפעלה של Apple TV גירסה 17 הבאה עלינו לטובה תהיה סוף סוף תמיכה ב-VPN. מתקינים לאמא בארץ Apple TV שמתחבר לשרת ה-WireGuard אצלי בבית בלונדון והבעיה נפתרה 😎

https://www.androidauthority.com/apple-tv-vpn-3332258

Batnun

.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

10/06/2023 0:09  
shmizan כתב:
מסכים. כנראה שזה תלוי בתדירות.
יותר מפעם בשבוע זה באמת מציק מדי
...
כמה שעות אחרי שכתבתי את זה רשמתי עוד משתמש.
מעכשיו החשבון החודשי יהיה בערך 87 ש"ח.
😔

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

09/06/2023 23:13  
starrywolf כתב:
@oferlaor
אני לא ראיתי שום אזכור לזה שנטפליקס מרוויחים יותר כסף על מנוי עם פרסומות אבל זה נשמע הגיוני למדי ומתאים בול לאופי החמדני של החברה לתמחר את המנוי הזול ביותר כך שירוויחו עליו יותר מאשר על מנוי רגיל. 🤑
...
https://www.inc.com/jason-aten/netflixs ... ccess.html

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

10/06/2023 0:44  
Batnun כתב:
במערכת ההפעלה של Apple TV גירסה 17 הבאה עלינו לטובה תהיה סוף סוף תמיכה ב-VPN. מתקינים לאמא בארץ Apple TV שמתחבר לשרת ה-WireGuard אצלי בבית בלונדון והבעיה נפתרה 😎

https://www.androidauthority.com/apple-tv-vpn-3332258

Batnun

.
...
ניחוש שלי שהם יוכלו לזהות שזה דלוק ולמנוע הרצת נטפליקס במסלול זה. בכל מקרה, ממש לא הייתי רוצה שה-appleTV של כל המשפחה יעבור דרך הרשת הביתית שלי (מה גם שמרבית השימוש מחוץ לבית באפליקציות נייטיב של המסך)

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2689

שליחה

לא מאמין שהם יגיעו לזה, בסוף רק המיעוט שבמיעוט יתחברו עם VPN לבית הראשי.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

10/06/2023 12:34  
oferlaor כתב:
ניחוש שלי שהם יוכלו לזהות שזה דלוק ולמנוע הרצת נטפליקס במסלול זה. בכל מקרה, ממש לא הייתי רוצה שה-appleTV של כל המשפחה יעבור דרך הרשת הביתית שלי (מה גם שמרבית השימוש מחוץ לבית באפליקציות נייטיב של המסך)
...
אני לא חושב שהם יצליחו לזהות את זה (או אפילו יתאמצו לנסות בשביל כמות האנשים היחסית מועטה שיעשו את זה) אבל אני מסכים לחלוטין עם הגישה שלך לגבי חוסר הרצון לאפשר גישה למכשירי Apple TV של כל המשפחה לרשת הביתית שלך. (Y)

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

10/06/2023 12:34  
oferlaor כתב:
...

זה רק לאמא, ואני לא זוכר מה הביטרייט המקסימלי של נטפליקס אבל זה לא ממש יורגש עם חיבור סימטרי של 1Gb/s...

Batnun

.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

לא ראיתי אפשרות לנטפליקס עם פרסומות. יש את זה בארץ?

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568

שליחה

11/06/2023 10:33  
שי-כ כתב:
לא ראיתי אפשרות לנטפליקס עם פרסומות. יש את זה בארץ?
...
אין בארץ, זמין באוסטרליה, ברזיל, קנדה, צרפת, גרמניה, איטליה, יפן, קוריאה, מקסיקו, ספרד, בריטניה וארה"ב.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

שאלה: הוספתי 'מנוי חיצוני' - האם זה בעצם מפנה לי פרופיל אחד במנוי הראשי? (מתוך ה 5)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

17/06/2023 10:49  
oris74 כתב:
שאלה: הוספתי 'מנוי חיצוני' - האם זה בעצם מפנה לי פרופיל אחד במנוי הראשי? (מתוך ה 5)
...
התשובה היא כן.
אחרי שניידתי פרופיל למנוי אקסטרה מוצגים לי רק 4 פרופילים ואני יכול להוסיף פרופיל.
בכלל לא ידעתי שיש הגבלה של 5 פרופילים.
ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568

שליחה

להתכונן לשלם יותר? נטפליקס ביטלה את החבילה הבסיסית בקנדה
https://www.tgspot.co.il/netflix-cancel ... in-canada/
לפי הדיווחים נטלפיקס מבקשת לחזק את חבילת המודעות שלה לאחר שהתברר שהמודעות מכניסות לה, פר לקוח, אפילו יותר כסף מההפרש בין שתי החבילות בארצות הברית.
...

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”