המלצה למיני PC ו NAS לטובת שילד?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
@ziv_r גם אני לא עובד יותר מדי עבור התכנים - סך הכל מוריד פרק או סרט מדי פעם וזהו.
@WAttlexp אתה באמת חושב שירדפו אחרי כל אחד שמשתף כמה עשרות קבצים בבית? הם מחפשים את המפיצים הראשיים - לא את המשתפים הקטנים.
חוץ מזה תמיד אפשר להשתמש ב-VPN או ב-Seedbox (או בשניהם יחד) ולשמור על אנונימיות יחסית.
@WAttlexp אתה באמת חושב שירדפו אחרי כל אחד שמשתף כמה עשרות קבצים בבית? הם מחפשים את המפיצים הראשיים - לא את המשתפים הקטנים.
חוץ מזה תמיד אפשר להשתמש ב-VPN או ב-Seedbox (או בשניהם יחד) ולשמור על אנונימיות יחסית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
@shmizan
שים לב שפותח השרשור לא ציין מספרים, אז אין פה שום שכנוע עצמי.
דווקא הנושא של חוקיות מאוד רלוונטי, כי ברגע שאנשים מבינים שהם מפיצים תוכן גנוב וזה גם עולה להם יותר כסף להחזיק NAS כזה והם גם לא מרוויחים שום דבר בתמורה, הכדאיות יורדת פלאים.
שים לב שפותח השרשור לא ציין מספרים, אז אין פה שום שכנוע עצמי.
דווקא הנושא של חוקיות מאוד רלוונטי, כי ברגע שאנשים מבינים שהם מפיצים תוכן גנוב וזה גם עולה להם יותר כסף להחזיק NAS כזה והם גם לא מרוויחים שום דבר בתמורה, הכדאיות יורדת פלאים.
דיון מוזר...
אני מצטרף לאלה שלא מבינים מה נדרש פה nas
אין ספק שnas זה שדרוג לאיכות החיים, כשיש בו צורך
אבל במקרה הנ״ל - מחשב ייעודי יעשה את כל העבודה, יהיה חזק יותר ומגוון יותר (ובגלל שהוא ייעודי, כל הטענות שעלו פה לא רלוונטיות)
אפשר גם לשים עליו מראש תוכנה של nas אם ממש רוצים (omv/unraid וכו׳)
בשביל 2-4 טרה באמת שלא צריך nas. כל מה שהוא יודע לעשות, מחשב קטן ידע לעשות טוב יותר.
אהה, וגם אצלי יש המון טורנטים (אם כבר עושים סטטיסטיקות)
אני מצטרף לאלה שלא מבינים מה נדרש פה nas
אין ספק שnas זה שדרוג לאיכות החיים, כשיש בו צורך
אבל במקרה הנ״ל - מחשב ייעודי יעשה את כל העבודה, יהיה חזק יותר ומגוון יותר (ובגלל שהוא ייעודי, כל הטענות שעלו פה לא רלוונטיות)
אפשר גם לשים עליו מראש תוכנה של nas אם ממש רוצים (omv/unraid וכו׳)
בשביל 2-4 טרה באמת שלא צריך nas. כל מה שהוא יודע לעשות, מחשב קטן ידע לעשות טוב יותר.
אהה, וגם אצלי יש המון טורנטים (אם כבר עושים סטטיסטיקות)