מגברי כוח
חבר'ה ....
אני יעשה קצת סדר.....ככה....
אני מאוד מרוצה מהרמקולים ואני מאוד מרוצה מהסאונד ...
אבל כמו שאני נוסע במזדה 6 והיא נוסעת והכל טוב ויפה אבל אני עדיין יודע שיש מרצדס שעושה את זה יותר טוב...
הסיפור הוא שאני רוצה לסחוט את הרמקולים עד תום, יש מצב שאני עושה את זה גם עכשיו עם הרטול 06 שלי .
אבל אם אני לא ינסה אני לא ידע....
בגדול הבנתי , מה שאתם אומרים זה שאולי אין ממש תאימות בין הסטאפ ורמקול אחר אולי אפילו פשוט יותר או זול יותר היה נותן תמורה ותוצאה טובה יותר.
אני יעשה קצת סדר.....ככה....
אני מאוד מרוצה מהרמקולים ואני מאוד מרוצה מהסאונד ...
אבל כמו שאני נוסע במזדה 6 והיא נוסעת והכל טוב ויפה אבל אני עדיין יודע שיש מרצדס שעושה את זה יותר טוב...
הסיפור הוא שאני רוצה לסחוט את הרמקולים עד תום, יש מצב שאני עושה את זה גם עכשיו עם הרטול 06 שלי .
אבל אם אני לא ינסה אני לא ידע....
בגדול הבנתי , מה שאתם אומרים זה שאולי אין ממש תאימות בין הסטאפ ורמקול אחר אולי אפילו פשוט יותר או זול יותר היה נותן תמורה ותוצאה טובה יותר.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא שאני לא ממש יודע למה אני צריךך לשים לב ולמה לא.
הרי מי שנותן את הגוון של הצליל הוא הפרה או במקרה שלי האינטגרייטד. מה בדיוק אני אמור לקבל ?? ( חוזר לאותה נק')
ושאלה נוספת , מגבר פאוור עם 70 - 120 וואט לכל צד ודמפינג של 500 ומעלה, איזו סיבה יש שהוא לא יפתח לי את הרמקולים עד הסוף?? ולא ישמע טוב?
ומצד שני ? זה לא בזבוז להשתמש גם באינטגרייטד וגם בפאוור?? למה לא לקנות פרה? יש יתרון פה?
הרי מי שנותן את הגוון של הצליל הוא הפרה או במקרה שלי האינטגרייטד. מה בדיוק אני אמור לקבל ?? ( חוזר לאותה נק')
ושאלה נוספת , מגבר פאוור עם 70 - 120 וואט לכל צד ודמפינג של 500 ומעלה, איזו סיבה יש שהוא לא יפתח לי את הרמקולים עד הסוף?? ולא ישמע טוב?
ומצד שני ? זה לא בזבוז להשתמש גם באינטגרייטד וגם בפאוור?? למה לא לקנות פרה? יש יתרון פה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה לא יודע למה לצפות, אז איך אתה יודע שאתה בכלל צריך שידרוג?
יש פה פרדוקס....
אם אתה יודע שיש לך בעיה או חסר לך משהו, כשתשדרג (ולא משנה מה כרגע) אתה תרגיש את זה כבר.
תנסה לא לפרק את הקפיצת מדרגה לפרמטרים של "באס, פירוט, וכו'" אלא, יותר לגבי התוצאה הכללית.
האם אתה נהנה יותר או לא?
יש פה פרדוקס....
אם אתה יודע שיש לך בעיה או חסר לך משהו, כשתשדרג (ולא משנה מה כרגע) אתה תרגיש את זה כבר.
תנסה לא לפרק את הקפיצת מדרגה לפרמטרים של "באס, פירוט, וכו'" אלא, יותר לגבי התוצאה הכללית.
האם אתה נהנה יותר או לא?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מתן היקר.
תשמע, תראה..
שאלת שאלה.
כמה אנשים פה שדיי מבינים עניים (בוא נוציא אותי מהמשוואה לשם ההגינות) , אמרו לך שכנראה פאוור לא יעשה לך את העניין.
אלא החלפת הרמקול.
כלומר, אם זה ככה אז למה בכלל התחלת לשאול?
נראה לי שהחלטתך היא מוגמרת , ולא חשוב מה נגיד אתה תקנה פאוור.
תשמע, תראה..
שאלת שאלה.
כמה אנשים פה שדיי מבינים עניים (בוא נוציא אותי מהמשוואה לשם ההגינות) , אמרו לך שכנראה פאוור לא יעשה לך את העניין.
אלא החלפת הרמקול.
כלומר, אם זה ככה אז למה בכלל התחלת לשאול?
נראה לי שהחלטתך היא מוגמרת , ולא חשוב מה נגיד אתה תקנה פאוור.
חחח..... לאוו דווקא...
אני רוצה לראות בכדי להאמין.
בנוסף לעובדה שהרבה אנשים כאן חושבים שזו טעות יש הרבה שאמרו לי אחרת.
בסופו של דבר אתה צודק וזו החלטה שלי.
אולי העניין פה הוא לא הפאוור.... אלא הסיבוב שנכנס לי בראש, בכל אופן אני עוד לא קונה שום דבר , רק מברר אפשרויות
אני רוצה לראות בכדי להאמין.
בנוסף לעובדה שהרבה אנשים כאן חושבים שזו טעות יש הרבה שאמרו לי אחרת.
בסופו של דבר אתה צודק וזו החלטה שלי.
אולי העניין פה הוא לא הפאוור.... אלא הסיבוב שנכנס לי בראש, בכל אופן אני עוד לא קונה שום דבר , רק מברר אפשרויות
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
צוואר בקבוק= חסימת הביצועים.
מתן,
איני חושב שהרמקולים שלך הם החוליה החלשה בשרשרת. -ולא
התכוונתי לזה במשפט - צוואר בקבוק.
מעבר לזה אתה אומר ומציין{השכם וערב} שאתה מרוצה מהרמקולים! אז על מה המהומה?
חשוב לדעת שכל רסיבר שיתפקד כפרה, יהווה צוואר בקבוק! -שזה אומר שאת המידע שיעבור
מהפאוור לפרה...> אחוזים מאוד גדולים "ייעלמו" בתוך הרסיבר. -והתוצאה? קבלת נתונים {סאונד} בצורה לא אופטימאלית, ולא נכונה.[הרי לא לזה נועד רסיבר}
נסה לחבר כל פאוור שתחפוץ, לפרה יעודי,ולסירוגין לרסיבר - ותיווכח לדעת שאין כאן קיצורי דרך ....
{אני כבר ניסיתי}
דבר נוסף, אתה חייב לשמוע את הרמקולים שלך בשילוב מגברים שונים לחלוטין.
לא רוטל. - אלא משהו אחר... שייתן לך אינדיקציה נכונה לגבי יכולות הרמקול. {או שלא?}
איני חושב שהרמקולים שלך הם החוליה החלשה בשרשרת. -ולא
התכוונתי לזה במשפט - צוואר בקבוק.
מעבר לזה אתה אומר ומציין{השכם וערב} שאתה מרוצה מהרמקולים! אז על מה המהומה?
חשוב לדעת שכל רסיבר שיתפקד כפרה, יהווה צוואר בקבוק! -שזה אומר שאת המידע שיעבור
מהפאוור לפרה...> אחוזים מאוד גדולים "ייעלמו" בתוך הרסיבר. -והתוצאה? קבלת נתונים {סאונד} בצורה לא אופטימאלית, ולא נכונה.[הרי לא לזה נועד רסיבר}
נסה לחבר כל פאוור שתחפוץ, לפרה יעודי,ולסירוגין לרסיבר - ותיווכח לדעת שאין כאן קיצורי דרך ....
{אני כבר ניסיתי}
דבר נוסף, אתה חייב לשמוע את הרמקולים שלך בשילוב מגברים שונים לחלוטין.
לא רוטל. - אלא משהו אחר... שייתן לך אינדיקציה נכונה לגבי יכולות הרמקול. {או שלא?}
מתן שלום...קראתי הפנמתי, לא כל כך הבנתי, אני חייב להגיב.
קודם כל שלום.
הרבה זמן לא ביקרתי בפורום.
אני אתן לך עוד נקודה למחשבה מהשתשלות האירועים אצלי.
גם אני הייתי במקום שאתה עומד בו ומתלבט לגבי החלפת רכיב מסוים.
(לא כל כך משנה לצורך העניין).
ראשית: נסה להגדיר:
1.לאילו סגנונות מוסיקה אני מאזין..
2. מה אני מצפה מהצלילים היוצאים מהרמקולים?(בס הדוק,פתיחות,פירוט וכדומה)
3. תקציב.(הבנתי שאתה סגור עליו)
שנית:
1.כמו שאמרו לפניי, לך עם הסט אפ שלך ותשווה בין המגברים.
2.אל תייחס חשיבות לנתון כזה או אחר , כי בסופו של יום אתה תשב מול מגבר שנראה מליון דולר עם DF של מעל 500 , אבל תצא עם כאב באוזניים אחרי 10 דקות של האזנה..(מנסיון).
3. כמעט רובנו כבר לא נהנים מהמוסיקה עצמה , אלא מחזות המכשירים והנתונים היבשים שלהם. ברגע שתשב ותהנה מהמוסיקה וכבר לא תחשוב איזה חלק אני צריך לשדרג, אחי, ראית את האור....
שלשית:
1.הכל בחיים זה עניין של עלות מול תועלת.
2.הניסיון והידע בתחום הזה הוא אבן דרך משמעותית המשפיעה על קבלת ההחלטות שלך.
אוקיי,נגמר החלק המופשט , לעיניננו:
הבנתי מהשרשור הארוך הזה שאתה מחפש להחליף הגברה.
גם אני מצטרף כאן לדעה של רבים וטובים , שההגברה היא לא החלק שצריך להחליף אלא הרמקולים. אני החלפתי שני זוגות של רמקולים עד היום. ההגברה נשארה אותו דבר, וגם לי עברה המחשבה להחליף אותה.
התחלתי עם: זוג סרווין וגה מפלצתיים. המשכתי לזוג אינפניטי, וכרגע אני בעליו של זוג קף IQ1 חדשים.
אני אומר לך בוודאות שההבדל הכי גדול נעוץ ברמקולים. כבר לא כואבים לי האוזניים. אני נהנה מן המוסיקה, הגעתי למצב שאני שלם עם הסט אפ שלי וכל מה שנותר הוא לטפל קצת באקוסטיקה.(אל תזלזל, זהו חלק מאד לא מבוטל).
אם הייתי מחליט את ההחלטות שלי לפי מאמרים , נתונים, דעות של אנשים קרוב לוודאי שהייתי עכשיו עם סט אפ אחר , אך בשבילי הוא לא מתאים.
קח את הזמן, תיחשף תלמד , וברגע שתהיה שלם עם הבחירה שעשית, תבוא תספר.. ותאמין לי אף אחד לא יחלוק על דעתך גם אם לבסוף החלטת להחליף הגברה ולא רמקולים,העיקר שהיית שלם בהחלטה שלך ולקחת את כל הדברים בחשבון....
אז שא ברכה איש, ואל תשכח להעלות תמונות שנראה על מה כל המהומה..
הרבה זמן לא ביקרתי בפורום.
אני אתן לך עוד נקודה למחשבה מהשתשלות האירועים אצלי.
גם אני הייתי במקום שאתה עומד בו ומתלבט לגבי החלפת רכיב מסוים.
(לא כל כך משנה לצורך העניין).
ראשית: נסה להגדיר:
1.לאילו סגנונות מוסיקה אני מאזין..
2. מה אני מצפה מהצלילים היוצאים מהרמקולים?(בס הדוק,פתיחות,פירוט וכדומה)
3. תקציב.(הבנתי שאתה סגור עליו)
שנית:
1.כמו שאמרו לפניי, לך עם הסט אפ שלך ותשווה בין המגברים.
2.אל תייחס חשיבות לנתון כזה או אחר , כי בסופו של יום אתה תשב מול מגבר שנראה מליון דולר עם DF של מעל 500 , אבל תצא עם כאב באוזניים אחרי 10 דקות של האזנה..(מנסיון).
3. כמעט רובנו כבר לא נהנים מהמוסיקה עצמה , אלא מחזות המכשירים והנתונים היבשים שלהם. ברגע שתשב ותהנה מהמוסיקה וכבר לא תחשוב איזה חלק אני צריך לשדרג, אחי, ראית את האור....
שלשית:
1.הכל בחיים זה עניין של עלות מול תועלת.
2.הניסיון והידע בתחום הזה הוא אבן דרך משמעותית המשפיעה על קבלת ההחלטות שלך.
אוקיי,נגמר החלק המופשט , לעיניננו:
הבנתי מהשרשור הארוך הזה שאתה מחפש להחליף הגברה.
גם אני מצטרף כאן לדעה של רבים וטובים , שההגברה היא לא החלק שצריך להחליף אלא הרמקולים. אני החלפתי שני זוגות של רמקולים עד היום. ההגברה נשארה אותו דבר, וגם לי עברה המחשבה להחליף אותה.
התחלתי עם: זוג סרווין וגה מפלצתיים. המשכתי לזוג אינפניטי, וכרגע אני בעליו של זוג קף IQ1 חדשים.
אני אומר לך בוודאות שההבדל הכי גדול נעוץ ברמקולים. כבר לא כואבים לי האוזניים. אני נהנה מן המוסיקה, הגעתי למצב שאני שלם עם הסט אפ שלי וכל מה שנותר הוא לטפל קצת באקוסטיקה.(אל תזלזל, זהו חלק מאד לא מבוטל).
אם הייתי מחליט את ההחלטות שלי לפי מאמרים , נתונים, דעות של אנשים קרוב לוודאי שהייתי עכשיו עם סט אפ אחר , אך בשבילי הוא לא מתאים.
קח את הזמן, תיחשף תלמד , וברגע שתהיה שלם עם הבחירה שעשית, תבוא תספר.. ותאמין לי אף אחד לא יחלוק על דעתך גם אם לבסוף החלטת להחליף הגברה ולא רמקולים,העיקר שהיית שלם בהחלטה שלך ולקחת את כל הדברים בחשבון....
אז שא ברכה איש, ואל תשכח להעלות תמונות שנראה על מה כל המהומה..