יש בארץ יבוא של חברות סאבים מתמחות במחירים שפויים חוץ מSVS?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

@muataz
בכיף... (Y)

לגבי רמקולי הסראונד, גם אני חשבתי שזה לא קריטי.
ומודה - טעיתי ממש בגדול !!
אני יכול להגיד לך שנעלם לי חלק מאוד משמעותי מהבמה האחורית והרמקולים שהיו לי היו סטליטים קטנים בי-פולאריים של פולק אודיו מדגם RM8 שעל פניו עשו עבודה טובה אל מול הגודל / נתונים שלהם.
יש שרשור ממש ארוך (אבל ממש... :P), על כל ההתלבטויות והחיפושים שלי לעד קבלת ההחלטה של מה להזמין בסוף.
לא שם את המוניטור אודיו, בשביל לא "לקבע" את המצב ושהאישה תתרגל אליהם בעין וגם ארזתי להם את הצורה ככה שישארו מאופסנים במחסן, עד שיימכרו.

לגבי הסרטון, בוודאי שראיתי.
לדעתי משהו לא מכויל לו נכון בסטאפ, חחח... :lol:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

muataz פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz

שליחה

avihuli כתב:@muataz
בכיף... (Y)

לגבי רמקולי הסראונד, גם אני חשבתי שזה לא קריטי.
ומודה - טעיתי ממש בגדול !!
אני יכול להגיד לך שנעלם לי חלק מאוד משמעותי מהבמה האחורית והרמקולים שהיו לי היו סטליטים קטנים בי-פולאריים של פולק אודיו מדגם RM8 שעל פניו עשו עבודה טובה אל מול הגודל / נתונים שלהם.
יש שרשור ממש ארוך (אבל ממש... :P), על כל ההתלבטויות והחיפושים שלי לעד קבלת ההחלטה של מה להזמין בסוף.
לא שם את המוניטור אודיו, בשביל לא "לקבע" את המצב ושהאישה תתרגל אליהם בעין וגם ארזתי להם את הצורה ככה שישארו מאופסנים במחסן, עד שיימכרו.

לגבי הסרטון, בוודאי שראיתי.
לדעתי משהו לא מכויל לו נכון בסטאפ, חחח... :lol:
...
לא שהיו לי ביפולארס, אבל ממה שקראתי זו תצורה בעייתית.
חחח, הבנתי אותך לגבי המוניטור אודיו. כנראה עשית בחוכמה!
לא קראתי את השרשור. מה בסוף הזמנת?
לגבי הסרטון, לדעתי יש לו יותר מידי סאבים במרתף חחח
Ported Incriminator Audio Judge 21" (12cu.ft boxes tuned to 14hz) x 8
Othorns (loaded with B&C 21-IPAL drivers) x 2

זה יכול להזיז את החוגה בסולם ריכטר קצת.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@muataz
אני "סובל בשקט" לבינתיים בלי סראונד אחורי.
עדיף מהיתכנות אפשרית ופוטנציאלית לחפירות אחר כך של מה זה הרמקולים האלה ?!
הוזמנו זוג M&K M40T.

אנשים פסיכים לפעמים מה הם מתקינים בבתים שלהם, אבל וואלה - כל אחד שיעשה מה טוב לו בתחביב.
מעבר "להדגמה" בסרטון אני מניח שאם הוא מצליח לכוון ולכייל נכון את כל הסאבים ככה שישתלבו נכון עם שאר הרכיבים בסטאפ, זה יכול להישמע חלום.
אגב, יש מלא סרטונים כאלה של התקנות מקסימום סאבים בתוך רכבים וזה ממש עושה משבי רוח ווויברציות לחלונות / מרכב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

muataz פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz

שליחה

@avihuli
לא מכיר M&K אבל מקווה שתהנה מהם! אמנם לא הגיעו עדיין אבל תתחדש.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

לא צריך לקחת את האוטו לפרוק שיר אחד אם בום טוב והאוטו מתפרק לבד
Sony 1040
Monitor mass

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עופרפולק כתב:לא צריך לקחת את האוטו לפרוק שיר אחד אם בום טוב והאוטו מתפרק לבד
...
חחח, עופר תאמין לי רק מי שמכיר אותך מבין למה אתה מתכוון... :lol:

הנה תרגום למי שלא הבין:
לא צריך לקחת את האוטו לפרוק. שיר אחד עם בום טוב, והאוטו פורק לבד.
.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”